Line Attenuation Up : 17.0
Line Attenuation Down : 32.0
Data Rate Up : 551
Data Rate Down : 2304
این تو مودم منه! درسته؟
Printable View
Line Attenuation Up : 17.0
Line Attenuation Down : 32.0
Data Rate Up : 551
Data Rate Down : 2304
این تو مودم منه! درسته؟
میثم سرویس 512 تو شده 1 مگ :sq_6:نقل قول:
اگه میشه یه ویدئو هم از سرعت دانلود بزار
راستی سرویست 1 به 5 بود دیگه ؟!
نه فکر نکنم چون با سرورای خارجی همون 512 هست و دانلود هم که از سرورای خارجه همون مقدار سابق بین 70-82 هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن : یادم رفت بگم سرویسم همون 1 به 5 هست.... و اعتراف میکنم اصلاً ارزش 40000 تومن نداره...با این پول یه مگ برنزی اسیاتک رو میگیری تازه سرعتتم زیر 100 نمیاد!!!
دوستان میشه بگین الان خط من وضعیتش چطوریاس:|
....................................نقل قول:
از دیشب تا حالا کلی تایم اوت گرفتم اصلا پینگ نداد ! ( قبلا پینگ میگرفتیم ببینیم تایم اوت داره یا نه ، یادش بخیر)..... خاک عالم بر سرتون + تجهیزات و زیر ساخت و رو ساختتون
اینوطر مواقع یه بار مجدد کانکت کنیدنقل قول:
وقتی سایت بالا میاد اما تایم اوته کلا با کانکت مجدد وضعیت عادی خط معلوم میشه
سلام
بالاخره سرعت دانلود 512 1 به 10 مشخص نشد؟
نویز خطط بالاس به خاطر همین داون استریم اومده پاییننقل قول:
خط شما هم نویز به شدت بالاسنقل قول:
mohamax7 چرا سوالات رو پاک کردی !
1-من تازه دیشب این قسمت رو تو سایت دیدم که اینو نوشته "مصرف سرویسهای دارای ترافیک نامحدود تحت قانون fair use policy آسیاتک است." اما تو قسمت تعرفه ها اینو ننوشته ،شاید مال قبله
2-سرعتم همون 512 عادی بوده بین 64 تا 70
3-رفتم نمایندگی ارگ ،که البته سرویسهای نامحدود رو گران تر از سایت میده ،اگه بتونی از طریق سایت ثبت نام کنی احتمالا بهتر باشه
-------------------------------------------
یه ایراد دیگه از آسیاتک بخوام بگیرم ،قیمت سرویسهای نامحدودش به نسبت شرکتهای دیگه خوبه ،اما سرویسهای حجمی قیمتش بالاست
------------------------------------------
این آسیاتک دان استریم من رو روی 4 مگ فیکس بسته ،یعنی سرویس 2 مگ حجمی رو روی 4 مگ میبنده!!!!!!( نظر شما چیه دوستان)
نقل قول:
بهنام عزیز ممنون، چون دیروز از طریق سایت آسیاتک ثبت نام کرده بودم صبح ساعت 10 بهم زنگ زدن (از تهران) و از طریق تماس تلفنی مراحل کامل ثبت نام را برایم انجام دادن و هزینه 512 برنزی را از طریق اینترنت براشون واریز کردم و بالافاصله اونا هم سرویس را برای مخابرات کرمانشاه ارسال کردند و دوباره بهم زنگ زدند و گفتند تا 3 روز دیگه وصله..... و چون تمام سوالهایم را ازشون پرسیدند پست را پاک کردم ولی ممنون که پاسخم را دادی
چون از طریق سایت پول واریز کردم 22500 واریز کردم و اگر ماه اول راضی باشم حتما یکساله اش را شارژ میکنم که بشه 177 هزار تومان و ماهی 14500 که خیلی بصرفه است.
ماخبرات مازندران هم سرعت هاشو درست کرد
بنده خداها کاربرا کلی خورد تو ذوقشون همه دارن قهر می کنن
شبی 30 گیگ داشتن دانلود م یکردن الان شده 300 400 مگ :sq_2:
الان می فهمن ما چی می کشیم :sq_2:
نقل قول:
خواهش میکنم ، وظیفست
حالا خداوکیلی برای خودم میگم مثلا اگر ما هم مثل مازنداران یک ماه سرویسهایمون میشد مثل اروپا، ولی واقعا شبی 30 تا 40 گیگ چی میشه دانلود کرد؟ مگر چقدر طرف بخواد فیلم و سریال دانلود بکنه یا اصلا این همه دانلود را کجا میخواد جا بدهنقل قول:
داداش اون اولا که حسابگر سرعت سرویس هاشو بالا برد 1 مگ رو تبدیل کرد 4مگنقل قول:
شبی 7 گیگ دانلود داشتم بعد 7 8 شب واقعا چیزی نبود که بخوام دانلود کنم!!!!
هنوزم اون فایل هایی رو که دانلود کردم ندیدم هیمن طور آرشیو شدن
اینا همش به خاطر همون محدودیته یهو جو می گیره می خوای هر چی تو اینترنت هست رو بگیری ولی بعد چند روز از سر آدم میوفته
اینم از شرایط ویژه
لامصب اول به مردم اعلام میکنه بعد به isp :sq_14:
تکراری........
يه توضيح در مورد آسيا تك ميدين؟ 128رو تو سايت ماهي 29900 و 256 رو 43 تومن زده! درضمن حدود 20 آبان كه يه سر رفتم نمايندگي آسياتك،پرسيدم شماهم ميخواين نامحدودا رو ور دارين؟ طرف گفت بله اما يه زنه كه ظاهرا رئيس بود پريد تو حرفش گفت نه! ما قرار نيست ور داريم
اون سرویسهای نامحدود طلایی هستند که ضریب اشتراک 1 به 4 دارند . مثلا 256 طلایی سرعت دانلود 75 تا 90 میده اما 256 برنری که همان 1 به 8 است سرعت دانلود 32 میدهمن خودم 512 نامحدود برنزی را 22000 گرفتم و طبق صحبتهای آقا بهنام همان سرعت 60 تا 70 را میده .در مورد برداشتن سرویسهای نامحدود نیز اتفاقا خودم که با شرکت آسیاتک از تهران صحبت میکردم گفت خیر چنین برنامه ای نداریم. البته من اگر ماه اول راضی باشم حتما یکساله تمدید میکنم تا هم از این شایعات دور باشم و هم قیمتش به نفعم باشهنقل قول:
كجاش خوبه؟ 128 الان با يك گيگ 5700 بعد برم با نيم گيگ بگيرم 7تومن؟ اين رئيس هاي مخابراتم نياز به آپديت دارن! واقعا يكي نيست به اينا حالي كنه كيلوبايت مثه واحد ريال ه؟ ارزش نداره! خداروشكر حداقل كرمانشاه توش نيست! دقت كنيد تهران هم توش نيست! البته نميتونن تهران همچين كارايي بكنن ،اونجا كه مردم مثه اينجا نيستن ساكت بمونننقل قول:
خب در مورد چی توضیح بدم !!!!نقل قول:
این قیمتهایی رو که گفتی مال سرویس طلایی هست که فکر کنم سرعتش رو بالاتر میبندن
بعید میدونم سرویس نامحدود رو بردارن،فوقشم بردارن ما که چپ و راست شرکت عوض میکنیم :sq_24:اگه دیدیم خوب نیست میرم شرکت دیگه
mohamax7 نظرت در مورد حرکت آسیاتک ، بستن دان استریم رو 4 مگ چیه ؟
سرویس حجمی 1 مگ یا 2 مگ رو ،رو 4 مگ میبنده ؟!
منظورم اون قسمت جشنواره بودنقل قول:
قیمتاش + 5% مالیات میشه و هزارتومن آبونمان بعد ماهیانه پولش میاد رو فیش تلفن
ولی هرجور حساب میکنم از قیمت های فعلی ما بیشتر در میاد
توی کرمانشاه هم از فردا فروش میشه
اینم یجورشه دیگه :دی
ساعت رایگان مخابرات اگه 2 تا 8 یا 9 بزارید خیلی بهتره ،این کارو کردید تا کسی دانلود نکنه :31:نقل قول:
ممنون بابت اطلاعات. راستي اين باعث ميشه سرويساي قبلي رو ور دارن؟نقل قول:
دوستان عزیز برای مشاهده جداول تعرفه های جدید سرویس های ADSL شرکت مخابرات کرمانشاه به این لینک مراجعه کنید :
512 نامحدود 1 به 5 زده 24 تومان.نقل قول:
مطمنی قیمت جدیده؟
الان 40 تومان شده
بی زحمت مال منم یه نگاه بندازیدنقل قول:
وضعیتش چطوریاس ؟
نقل قول:نقل قول:
الان میگین چیکار کنم من? باید خط رو کامل عوض کنم? یا زنگ بزنم به 2020 حل میکنن مشکل رو?
دوستان وضعیت منم بگید چطوره؟
فکر کنم نویز شدید داره چون پینگ خیلی بالاست[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نویز خطط تو عکس معلوم نیست دنبال nsr بگردنقل قول:
نویز شما هم بالاسنقل قول:
دوستان توجه کنن این نویز بالا در بعضی مواقع مشکل سازه
وگرنه من با خط خودم که نویز داره تا 4 مگ هم سرعت داشتم مشکلی از نظر پینگ و سرعت نبوده البته باحسابگر داشتم که نویز کمتری داشت
نویز هرچه بالاتر بره اتوماتیک داون استریم رو میاره پایین
یه تجربه هم بگم از بین شرکت های که تا حالا سرویس داشتم با تجهیزات مخابرت بیشترین نویز ممکنه رو دارم
کاری که شما می تونین انجام بدیننقل قول:
1 خط تلفن رو مستقیم از دم درب خونه بیاری پیش سیستم از کنار هیچ گونه سیم برق هم رد نشه
2-اگه سیم تلفن پشت سیستم با سیم های برق قاطی پاتی شده کاملا از هم جداشون کنین
باقی کارا از طرف مخابراته
کاری مه می تونین روش تاکید کنین عوض کردن فیوز خطه
والا من زیاد توی کار دانلود نیستم و همین 512 نامحدود برام کفایت میکنه اما واقعا برای کسی که توی کار دانلود و آپلود است واقعا خوبه و اگر افت سرعت در سرویسهای رایگان نداشته باشیم که دیگه حرف نداره، از ساعت 1 تا 9 میشه دانلود داشت و راحت... البته برای من سرعت آپلود هم مهمه که نمیدونم آپلودشون در چه حدی است ، مخابرات که تعرفی اصلا نداشت. البته قیمتهای حجمی از مخابرات بیشتره اما با توجه به اینکه روی 4 مگه و ساعات رایگانش بیشتره به نظر من این قسمت آسیاتک هم از مخابرات سرتر استنقل قول:
درمورد اسیا تک تا جایی که خوندم تو تاپیکشون در مورد سرویسهای محدود سرعت روزانه چندبرابر وشبانه برابر سرعت قرار دادمیشه یعنی یه مگ میشه 128 حداکثر سرعت دانلود شبانه ...
حالا بهنام اگه محدود گرفتی یه آمار بده سرعت شبانه چطوره؟
مهدی جان یعنی به نظرت با این نویز بالا و downstream پایینی که دارم ، سرعت دانلود از یه حدی بالا تر نمیره؟:(نقل قول:
الان نویز پایین یعنی چقدر؟نقل قول:
downstream من SNR رو زده 6.3 و upstream هم 11.2 db که این دوستمون sc@ry میگفت نویزت بالاست. مثلا من چقدر دیگه باید کمتر باشم. ؟
این اعداد هرچی کمتر باشه یعنی نویزت بالاترهنقل قول:
و هرچی بیشتر یعنی نویزت کمتره
اگر محدود هستید می تونه رو سرعتتون تاثیر بگذاره
ولی نامحدود ها سقف سرعت رو همیشه میزنن معمولا
حالا شما چون زیر 20 هست پس نویزت بالاست
اگر محدود هستی و سرعتت اونطوری که باید نیست یه علتش همین مسالست
خب Attenuation که یعنی میزان تضعیف بر حسب دسیبل اما سوال اینجاست که تضعیف چی؟ بی زحمت یه توضیح کوتاهی بدید که این SNR مخفف چه کلمه ای؟ حد نرمالش چقدره؟
ممنون