سلام مبارک باشه ولی این دلیل نمیشه به این تاپیک سر نزنی چون اینجا محلی هست برای ارتباط و آشنایی با دوستان عزیزی مثل شما.نقل قول:
راستی نگفتی لب تاب جدید را از کجا و چند گرفتی؟
Printable View
سلام مبارک باشه ولی این دلیل نمیشه به این تاپیک سر نزنی چون اینجا محلی هست برای ارتباط و آشنایی با دوستان عزیزی مثل شما.نقل قول:
راستی نگفتی لب تاب جدید را از کجا و چند گرفتی؟
مرسی دوستمنقل قول:
صد در صد بازم میام.شماها دوستای منین
:-)
از پایتخت خریدم 2120 با 2سال گارانتی سازگار
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
مبارکه انشاالله فنش برات بچرخه.:46:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم مشکل شما رو دارم و دما غیر عادی بالا میره. من تا حالا خمیر عوض نکردم و یه خورده میترسم. اگه لطف کنی کمی برام توضیح بدی چطوری این کارو کنم ممنون میشم. یا اگر جایی رو میشناسی که وارد باشه و جلوی خودم این کارو انجام بده معرفی کنید.
ممنونتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم مشکل شما رو دارم و دما غیر عادی بالا میره. من تا حالا خمیر عوض نکردم و یه خورده میترسم. اگه لطف کنی کمی برام توضیح بدی چطوری این کارو کنم ممنون میشم. یا اگر جایی رو میشناسی که وارد باشه و جلوی خودم این کارو انجام بده معرفی کنید.
ممنونتم :)
z580 رو برای دامادمون گرفته بودم 1.5 !! :sq_6:
یکی از خوبیهای این N61JQ اینه که 2 تا گرافیک نداره سر سوئیچ کردنشون داستان داشته باشیم !!:sq_22:
راستی چند وقتیه باتریم پکیده ! ولی حوصله ندارم برم یدونه نو بخرم اونم تو این بازار...:sq_11:
منم می خواستم بفروشم Y580 بگیرم...ولی بعید میدونم حالا حالا ها بشه رفت سمت خرید..:sq_3:
چند وقت پیش ، یه ماه مونده بود گارانتیش تموم بشه بردم وبستا ، کل ماژول LCD + Blue-ray rom رو عوض کردن. :sq_8:
چیکار کنیم عمر این N61 عزیزمون بیشتر بشه ؟ من که یه کولپد Deepcool همیشه میزارم زیرش..از خونه هم که بیرون نمی برم...هر روزم یه آب پرتقال میدم بهش بخوره. :sq_24:
بچه ها تعریف نباشه،اما اونایی که تو سرشون افتاده عوض کنن فک کنم همین Z580 گزینه ی خوبی باشه،تنها ایرادی که نسبت به اسوس توش دیدم اینه که صدای فنش شنیده میشه،یعنی کولینگش به بی صدایی اسوس نیست
اما انصاقا سگ جونه :دی
و نکته ی خیلی مهم اینکه بدنش الومینیومیه و دماش در حالت ایدل حدود 45 درجه هستش
سی پی یو هم با اینکه I5 هستش اما از 720QM ان 61 عزیز قویتره
راستی LCD رو واسه چی عوض کردی ؟نقل قول:
سلام بچه ها
خیلی وقته اینجا نیومدم ولی ماشاالله خوب رفتید جلو
من می خوام کاتالیستو که الان 12.3 هست با 12.10 عوض کنم ولی وقتی میگه اینستال شد و تکمیل میشه بازم همون قدیمیست این کارو با ورژن های قبل تر هم امتحان کردم ولی بازم اینستال نمیشه
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
سلامنقل قول:
من خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم. ای کاش بهم پیام میدادین. به هرحال معذرت می خوام که دیر جواب دادم.
خوب، اول بگین دما در حالت عادی و در حالت بازی چند میشه؟ برای من در حالت عادی بین 54 تا 58 هست و توی بازی فکر کنم بین 70 تا 80
برای تعویض خمیر هم کار سختی نیست. منم اولین بارم بود.
چیزایی که نیاز میشه:
1-خمیر سیلیکون که باید از لوازم کامپیوتری بخری. مدل های مختلف داره ولی معمولا ندارم، من فقط یه مدل 1500 تومنی پیدا کردم و خریدمش. (تا الانم خوب بوده)
2-پیچ گوشتی ساعتی (از این کوچیکا)
3-الکل سفید و پنبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش باز کردن کامل این لپتاپ رو می تونی دانلود کنی.
برای کار ما فقط در آوردن قاب اصلی پشت و هیت سینک ها کافیه. یعنی تا آخر صفحه 3-2 رو باید انجام بدی.
بعد با الکل سفید و پنبه باید خمیر قبلی رو کاملا پاک کنین.
بعد به مقدار خیلی کم رو CPU و GPU خمیر میریزین. اگه زیاد بریزین ممکنه به مشکل بر بخورین. من اندازه یه عدس ریختم. همه جا هم می گفتن هرچی کمتر بریزین بهتره.
موقع درآوردن پیچ ها و جا زدنشون خیلی دقت کن که پیچ از دستت نیافته تو لپتاپ.
سعی کن خاک روی فن و ... رو هم پاک کنی.
بازم مشکلی بود بپرس.
منم یه مدت تو نخ Y580 بودم. خیلی ردیفه. ولی با این قیمتا فعلا از نخش اومدم بیرون.نقل قول:
دمای لپتاپ با کول پد در حالت عادی چنده؟
سلامنقل قول:
اول ورژن قبل رو کامل آن اینستال کن، ری استارت کن و بعد ورژن جدید رو نصب کن.
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییت . مرسی که با حرفات یه جورایی نگرانی من رو کم کردی . امیدوارم به همین راحتی باشه . البته هنوز وقت نکردم انجام بدم. ولی در اسرع وقت این کارو انجام میدم. ضمن اینکه باید یه اسپری هوای فشرده بگیرم و داخل فن رو هم تمیز کنم که اگه گردو خاکی که داره تمیز بشه.
من الان دمای لپ تاپم در حین استفاده معمولی مثل وب گردی و کارای سبک حدود 77 هست و وقتی ازش یه خورده کار بکشم (مثل برنامه های گرافیکی) تا 82 میرسه . تازگی ها با بازی امتحان نکردم . آخرین بار با بازی Vessel تا 90-95 میرسید که دگه جرات نکردم بازی کنم . صدای فن هم به شدت میره بالا. امیدوارم با عوض کردن خمیر دوباره مثل سابق بشه.
البته قصد دارم یه کول پد مناسب براش بگیرم. آخه از صبح تا شب یه سره روشنه و دارم کار میکشم. بهتره که خنک باشه . خودم قصد خرید این مدل هارو دارم . توی یه سایت خارجی دیدم که تا 6 درجه دمارو کم میکنه.
coolmaster notpal u3
zalman nc3000
هنوز قیمت کامل نگرفتم . تو نت اولی رو 93 و دمی رو 40 زده بود . ببینم تو بازار چنده .
کدوم از دوستان واسه این مدل لپ تاپ کول پد گرفتن ؟ چقدر تو دما تاثیر داشته ؟؟
ارادتمند :)
تو سایت PT یه بنده خدای هست کولپد مىفروشه قیمتاش خیلی از بازار کمتره.خودم یدونه برا ۱۲۱۵ خواهرم ازش خریدم ۱۸ تومن :D
چیزای بهترم داره.کسی خواست بگه،لینک بدم
سلام دوست عزیز اگه ممکنه لینکش را همینجا قرار بدید تا ببینیم.:sq_8:نقل قول:
سلام دوست عزیز اگه ممکنه لینکش را همینجا قرار بدید تا ببینیم.:sq_8:نقل قول:
اینم خدمت شما
:-)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم بهتره همه با هم خرید کنیم که بازم تخفیف بگیریم
خواهش میکنم.نقل قول:
77 خیلی زیاده و مشکل شما اصلا با کول پد حل نمیشه.
حتما باید خمیر سیلیکن عوض بشه. اگه خودتم نمیخوای عوض کنی ببر بیرون. ولی هیچ کاری نداره. فقط اگه باز کردی دقت کن پیچ ها رو گم نکنی یا از دستت نیافته توی لپتاپ.
سلام محدد
**** زود جواب بدین لطفا :)
این فن رو میگه 27،هزینه پست هم با خودش،نظرتون چیه ؟ اگه میخواین همه یبا هم بخریم ازش شاید تخفیف هم بده
سلام دوستان اگه یادتون باشه اون دونه های زرد و آبی:n04: که برای این لب تاب اتفاق میافتاد امروز دوباره لب تاب من اونطوری شد ولی پس از چند ثانیه درست شد و پیام زیر را نمایش داد به نظر شما منظور این پیام چی هست؟:n13:
سلام
این اتفاق همیشه با همین پیغام بود. بهتون پیشنهاد میکنم از ورژن 4-12 درایور گرافیک استفاده کنین.
دوست عزیز تو لب تاب من همیشه با این پیغام اتفاق نمی افتاد و خودش هم برطرف نمیشد و حتما باید دکمه پاور لب تاب را نگهمیداشتم تا خاموش بشه و درست بشه به هر حال من این پیغامو اینجا قرار دادم تا اگه کسی اطلاعات دقیقی از علت این مشکل داشته باشه نظر بده.نقل قول:
راستی ممنون میشم اگه آدرس دانلود ورژن 4-12 اینجا قرار بدید تا دانلود کنیم:n01:
سلام
دما با کولپد در حالت وب گردی ، تقریبا 60 درجه هست. البته باید به این نکته توجه کرد که کولپد دمای اتاق رو جا به جا میکنه. تو فصل های سرد به دلیل گرم بودن نسبی فضای اتاق ، خیلی نمیشه انتظار کاهش دما رو داشت. بر عکس تابستون که به دلیل کارکرد کولر ، هوای خنک تری جا به جا میشه.
البته کولپدی که استفاده می کنم به نظرم کولپد نسبتا خوبی هست. Deepcool N8 Ultra که یک سال پیش خریدم 40 تومن اگر اشتباه نکرده باشم.
کل LCD هم به دلیل قطع و وصل شدن شدید تصویر هنگام باز و بسته کردن درب یا حرکت دادن اون عوض کردند + پیکلس سوخته
راستی ادامه این منوال باز کردن دستگاه رو از کجا میشه گرفت ؟ چپتر 3 و...
ممنون
سلام خدمت همه بچه های گل سایت
من یه مشکلی پیدا کردم نمی دونم چیکار کنم
من لپ تاپم گارانتیش تموم شده
اون 2-3 هفته آخر بردمش سازگار که بایوسشو آپدیت کنن و چند جای دیگشو چک کنن چون گارانتیش داشت تموم میشد.
لپ تاپ من از اون بلوری های UJ240AS که بلوری رایت می کنه روش هست و قبل از اینکه ببرمش گارانتی خیلی خوب کار می کرد.
بعد از یک هفته از سازگار با من تماس گرفتن که لپ تاپو چک کردیم مشکلی نداشته و بایوسشو آپدیت کردیمو ، بلوریم خراب بود عوض کردم!!!!
من شوک شدم گفتم بابا اون که سالمه رایترم هست بزار سر جاش باشه
بعد رفتم لپ تاپو پس گرفتم سریال بلوریم چک کردم که عوضش نکرده باشن اومدم خونه
بعد از چند وقت که سی دی گذاشتم توش دیدم چراغش برای 3 ثانیه چشمک میزنه بعد هیچی نمیشه ، dvd همینطور بلوریم خامم گذاشتم هیچ واکنشی نشان نداد.
نمی دونم تو گارانتی یارو از حرصش چه بلایی سرش اورده که اینطور شده
تورو خدا راهنمایی کنید
خیلی ناراحتم
کاش دستم میشکست نمیبردم لپ تاپ سالمو بدم دست این آدمای ... :n30:
دوست عزيز گذشته ها گذشته ولي فکر نکنم کار درستي کرده باشي که به گارانتي گفتي چکش کن!!!! اخه لپتاپ سالم نياز به چک کردن که نداره. بعدشم يه اپديت باياس کاري بود که خودتم ميتونستي بکني.... حالا خلاصه ... ميتوني بدي اين بلوري رو نگاه کنن شايد قابل تعمير باشه... شايد هم..... البته همه اينها در صورتي هست که شما ويندوز رو عوض کرده باشي + مطمعن باشي که ويندوز درايوتون رو شناخته باشه در device manager....نقل قول:
سلام وقت عزیزان بخیر
چند تا سوال دارم
اول اینکه این مدل با مدل X64J چه تفاوتی داره کدوم بهتره؟من X64J رو تازه خریدم
وضعیت باتری اینا چطوریه؟ من لپ تاپ رو دسته دو خریدم طرف گفت باتریش خرابه گفتم یه باتری نو اصلی برام بخر بزار روش بنده خدا هم 105 تومن برام باتری خرید حالا نهایت نگه داشتنش 1 ساعت بیشتر نیست 12 ساعت هم گذاشتم تو شارژ بوده تازه بعضی وقتا با اینکه باتری فول شارژه اصلا روشن نمیشه نمیدونم این باتری چشه
من برای اون پیکسل ها که بیکسل ها کخه بعضی وقتا میاد بردم که اونو اصلا نفهمیدن یا نخواستن بفهمن حالا بگذریم..نقل قول:
من درایوو گذاشتم رو لپ تاپ داداشم برای اونم همینطوری بود
تو device manager و بقیه جاهای دیگه ویندوز کامل میشناسه و درسته
وقتی یه cd یا dvd می گذارم داخل درایو نمیفهمه که دیسک داخلشه چند بار چراغ چشمک میزنه ، موتورشم تکون نمیخوره دقیقا مثل حالتی که خالیه یعنی نمیفهمه دیسک داخلشه
اگه یه جای مطمئن می شناسید که بتونه درستش کنه و خرابتر نکنتش لطفا معرفی کنید
ممنون
حقيقت من شيراز هستم. ولي درست کردنشم زياد توصيه نميشه... ترجيحا اگه نياز داري بخر.... با اين جيزهايي که تعريف کردي 100 درصد مشکل سخت افزاري هست.... منم لپتاپم رو داده بودم به سازگار بهم گفتن چيپ لپتاپ سوخته.! ميخواست 500 تومن بهم ضرر برنه. لپ رو بردم پيش يک تعمير کار ازم 130 گرفت گفت مشکلش اصلا از چيپ نبوده.... ايشالا که هيچکس گذرش به گارانتي نخوره.نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان
من سی دی همراه لپ تاپ رو که حاوی درایورها و نرم افزتر ها بود رو گم کردم
آیا جایی هست که بتوانم دانلودش کنم
از سایت asus میتونید نسخه های به روزشو دانلود کنید:نقل قول:
یه عزیزی هم در مورد باتری این لپتاپ بگه من تازه باتری نو براش خریدم ولی اصلای بالای یه ساعت شارژ نگه نمیداره؟میشه بگید استاندارد نگهداشتن باتری در این لپ تاپ چقدره؟
منم بلوری رام لپتاپم (رایتر نیست) با اینکه خیلی کم ازش استفاده میکنم، همین مشکل رو داشت و گارانتی که فرستادم (ویستا) برام درستش کردن.نقل قول:
سلامنقل قول:
بنظرم طبیعیه.
این لپتاپ چون Core i7 نسل اول داره روش، مصرفش کمی بالاست. مثلا برای من که بیش از دوساله دارمش الان فول شارژ میگه 1 ساعت داره ولی عملا حتما کمتره.
عیب کار اینجاست که برای همین باتری105 تومن پول دادم و باتری اکبند بوده نمیشه برای باتری اکبند اینقدر باشه؟شما همون اول خریدتون وضعیت باتریش همین 1ساعت بود؟
فک کنم حدود یه ساعت و نیم بود.نقل قول:
من وقتی رفتم آخرین ورژن کارت گرافیک را از سایت amd برای ویندوز 7 64 بیت دانلود کنم ورژن 10-12 را برای دانلود گذاشته بود اما وقتی دانلود کردم دیدم نهایت حجمش 29 مگابایت بود در حالی که ورژن های قبلی بالای 150 مگابایت بودن وقتی هم که درایور قدیمی تر را حذف کردم و این را نصب کردم رزولیشن همونطوری پایین مونده بود و مثل اینکه اصلا گرافیکش نصب نیست بنظر میرسه این ورژن 10-12 کامل نیست اگه کسی آدرس دانلود ورژن کامل 10-12 را داره لطفا راهنمایی کنه تا دانلودش کنیم.
سلام شما اشتباه دانلود کردی، من نصب کردم خوبه اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دست شما درد نکنه دوست عزیز دانلودش کنم ببینم چی از آب درمیاد:n06:نقل قول:
این تاپیک هنوزم فعاله؟:n02:
3 روز پیش چند قطره چایی ریخت رو لپاپم....خیلی سریع خاموشش کردم وارونه گذاشتمش یه ساعت بعد که روشنش کردم دیدم چندتا از دکمه ها کار نمیکنه:n15:
کیبورد رو میشه تعمییر کرد؟ خودم که بعیید میدونم چون کیبورد رو که در آوردم دیدم خیلی فشرده است و از هم باز نمیشه:n13:
گارانتی هم نداره دیگه:n27:
با عرض سلام خدمت دوستان
من متاسفانه سی دی درایور لپ تاپ رو گم کردم در همین فوروم از دوستان تقاضای کمک کردم و دوستان محبت کردند و آدرس سایت دانلود درایورهای لپ تاپ را
به من معرفی کردند من تمام درایورهای مربوطه را دانلود ونصب کردم تنها مشکلی که هست هرچی که درایور wireless رو دانلود و نصب می کنم اما wifi رو نمیشناسه
مدل لپ تاپ من n61jq-jx014v
از دوستان تقاضای کمک دارم
موقع نصب درایور کلید روشن و خاموش wifi که گوشه سمت چپ لب تاب هست روشن هست یا خاموش؟ روشن کن ( روی on بزار ) امتحانش کن.:n01::n01:نقل قول:
قیمت کیبرد حدودا 100 هزار تومن هست. البته اگه مشکل از دکمه هاش باشه... وگرنه بقیش رو خبری ندارم... راحت هم عوض میشه....نقل قول: