ترافیک ما تموم شد و باید برم شارژ کنم نمیدونم 256 شارژ کنم یا 512 !!!
دوستانی که 512 دارند(ترجیحا تهران یا کرج) سرعت دانلودشون چنده؟
Printable View
ترافیک ما تموم شد و باید برم شارژ کنم نمیدونم 256 شارژ کنم یا 512 !!!
دوستانی که 512 دارند(ترجیحا تهران یا کرج) سرعت دانلودشون چنده؟
تو روز 180 و شب معمولا 150نقل قول:
کسی اکانت یک مگابیت داره؟
سرعت دانلودش چطوره؟
ساعت 1.40 دقیقه بامداد :31::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5884933&postcount=4306
کسی تو اصفهان پارس آنلاین داره ! کیفیتش چطوریه ؟ پشتیبانیش خوبه ؟
اسپلیتر صد در صد لازمه ولی میکروفیلتر به کیفیت خطتون بستگی داره.نقل قول:
بهترین اسپلیتر 5-6 هزار تومن بیشتر نیست. من از اسپلیتر SMC استفاده می کنم 5 هزار تومن خریدم و از میکرو فیلتر هم استفاده نمی کنم.
نقل قول:
نقل قول:
ممنون
من الان دوتا سرویس دستم بود که 256 تموم شده و 128 مونده
با 128 من شب ها حدود 140 تا 150 میگیرفتم و با 256 حدود 180 تا 190
من فکر میکردم 512 دیگه سرعت 230 رو تو شب ها بده ولی اینطور که معلومه چندان با 256 که داشتم فرقی نداره
پس با این حساب 512 و 1 مگابیت فرقی ندارن با هم. هر دوشون همون یک مگابیت هستن.نقل قول:
دو مگابیتی نداریم؟
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------
دوستان چرا پار آنلاین 256 یا 512 نامحدود نداره؟
تو این یکی دو روزه تعداد سایتهایی که فیلتر شدند چند برابر شده !
دوست من سرویس 512 و 256 هیچ فرقی با هم ندارند من جفتشون را داشتم و به نظر من 256 خیلی بهتر از 512 هست.نقل قول:
البته من در اصفهان هستم.
فرق اسپلیتر و میکرو فیلتر چیه؟؟؟ چه کاری انجام میدن؟؟نقل قول:
عکسی دارین که ازشون بزارین؟؟
پارس انلاین سرویس 256 را با پهنای باند 1.5 می بنده و از 256 به بعد را با پهنای باند 2نقل قول:
برای کسانی که دانلود شبانه ندارند و فقط وب سرفینگ می کنند با دانلود 4 تا اهنگ خیلی غیر منطقیه که بخواهند سرعت بالاتر بگیرند و اما برای کسانی که اهل ترکوندن شبانه هستند و از سی روز ماه سی و پنج روزش را سیستمشون روشنه تفاوت اینجا مشخص میشه براشون که هر چی سرعت بالاتر بخرند شب پهنای باند بیشتری دارند و بیشتر دانلود می کنند (حداقل به میزان واقعی سرعت اکانتشون مثلا 512 با 60 و یک مگ با 110-120)
اووووپس یک نکته مهم : هیچ وقت به طمع سرعت بیشتر یا امتحان نرید سرعت بالاتر بخرید چون در شارژ بعدی امکان کم کردن سرعت یا زمان را ندارید مثلا اگر 512 سه ماهه گرفتید دیگه نمی تونید 512 یک ماهه یا 256 یکساله بگیرید (البته نمی دونم این قانون فقط برای قشنگی سایتشونه یا واقعا اجرا می کنند اما بلاخره احتیاط شرط عقل است)
رخصت عزیزان:11:
نقل قول:
1 مگ شبها معمولا بین 200 و 230 نوسان داره
512 بین 150 تا 180 ( اون 200 که دوستمون عکشو گرفته آنی هستش و هیچوقت ثابت نمیشه)
256 بین130 تا180 نوسان داره
و 128 بین 70 تا 140 !! من دیشب اصلا سرعتم ثابت نشد، همش بین 70 و 140 بازی میکرد
و کل شب 1.6 گیگ تونستم دانلود کنم که اصلا خوب نیست :13:
اگه 256 یا 512 رو ارزون تر میداد ارتقا میدادم، اما قیمتهای نمایندگی و تو پنل آسمون تا زمین فرق داره با قیمتهایی که تو بخش adsl سایتش زده ( تو سایتش برای شهرستان، 256 ماهی 10 تومن هم هست ، اما تو پنل کمتر از ماهی 25 نیست!!) :41:
بله ، مطمئن باشیدنقل قول:
برای همه ی ما همینطوریه که شما گفتین امــــــانقل قول:
یه چیز خیلی جالب: یکی از دوستام با اینکه سرویسش 1 مگ سه ماهه هستش ، اما تو پنل حتی میتونه 128 یک ماهه رو هم انتخاب کنه و هیچ محدودیتی براش نزاشتن :18:
این تیکه اصلا خوب نیستش منو مرده! :19: مرد مومن 1.6 گیگ دانلود کردی با یک 128 زپرتی اگر 128 واقعی بودی که تو 24 ساعت هم این قدر نمی گرفتینقل قول:
*
موندم همه اون ها که قبلا توی این تاپیک میومدند سرعت ها را می دیند و اگر کسی نا راضی بود می گفتند نا شکرید حالا خودشون گرفتند و اینطوری می گند ، دست گل همشون لا در گیر نکنه
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
منم یک مگ دارم و توی پنل هم مشکل خاصی ندارم اما اون اخر کار موقع اپ یا دانگرید مهمه ، در کل پنل این حرف ها را حالیش نیست یک جورایی قوانین دایورته براش:31:نقل قول:
ای بابا!!!
این امار شب ها را از کجا در اوردی؟منم یک مگ دارم شب ها هیچ وقت کل شب بین 200-230 نبودمنقل قول:
احتمالا منظورت روزانه بوده مومن جان
اسپلیتر برای اینکه سیگنال تلفن رو از adsl جدا کنه به کار میرهنقل قول:
میکروفیلتر اگر تلفن نویز داشته باشه فقط برای تلفن به کار می ره
سایت پارس آنلاین اینجوری گفته:
[HTML]http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/support/noise[/HTML]
[HTML]http://www.parsonline.com/services/adsl/lossconnection[/HTML]
نقل قول:
پسر خوب من الان 6 ساله اشتراک از پارس آنلاین دارم ،
فکر نمیکنم هیچکدوم از شما اینقد سابقه کار داشته باشید با این شرکت
اون اوئل شبی 5 گیگ هم دانلود میکردیم ، اینه که میگم اصلا خوب نیست
شما عصبانی نشو واسه قلبت ضرر داره :31:
از تو جیبم!!!نقل قول:
حتما امتحان کردم که میگم ، وگرنه الکی که حرف نمیزنم
از بچه های دیگم خواستی بپرس ، 1 مگ سرعت دانلود شبش بالای 200 هستش
روزانه اش ثابت 250 است.
دوست عزيز اين خيلي خوبه كه شبها با 128 سرعت 140 تا 150 داريد اگه من بودم اين سرويس رو عوض نمي كردم(با توجه به نسبت كيفيت به قيمتش)نقل قول:
راستي اسم اين سرويستون چي هست؟ روزها چقدر بودش؟(من الان با گوشيم دارم مينويسم)
ما چند نفریم یک مگ داریم حدود سرعتمون یکیه و دانلودمون با کمی اختلاف مثل همه (تو اصفهان-تهران-کرج-خدا بیامرز اهواز) کاری به قبلا هم نداریم مهم وضعیت حال استنقل قول:
*
شما که سابقت بالاست الان پایه حقوقت رو چنده؟؟
برای همه شرکتها اینجوریه؟ ، اصلا ربطی به سرویس دهنده داره؟نقل قول:
من تا مودمم رو خاموش -روشن نکنم ، گزارش مصرفم آپدیت نمیشه
ایشون مودمش ppoe ست شده خوب طبیعیه تا وقتی که مودم روشنه انلاینه و تا وقتی انلانید سیستم میزان کارکرد اون کانکشن را نمیدهنقل قول:
آقا من که بیشتر صفحه ف ی ل ت ر رو میبینم تا صفحه های دیگه رو :19:نقل قول:
خب دومين شبي هست كه سرويس جديد گرفتم.
ديشب حال بيشتري داد دمش گرم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه راضيم ازش خدا راضي باشه ازش:31:
256 خوزستان:دي
نقل قول:
یه ذره از مال شما کمتر!!!
محمد جان . خدا هم راضی باشه . من یکی راضی نیستم .
!!! این بی معرفتا بعد 6 روز هنوز رانجه نکردن خطمو . کم کم دارم به سرنوشت شومم پی میبرم. الان با اینترنت ایرانسل با رسیو بایتی در خدمتتم!
همشون همینطورن :2:نقل قول:
برا من 2 روز رانژه شد اما یک هفته طول دادن واسه فعال کردن سرویسم :13:
بابا سرویس منو همون موقع که پول دادم تا رسیدم خونه فعال کرده بودن ! یک رانجه کردن که دیگه این همه طول دادن نمیخواد . اعصابم داغون شده بمولا کسی پارتی نداره؟ هر یک روز که دیرتر وصل بشه 10 سال پیرتر میشم .
يه كم منتظر بموني قدرش رو بيشتر مي دوني:31:نقل قول:
البته جداي از شوخي رانژه كردن خط فرآيند زمان بري هست اول بايد نماينده محترم مدارك رو آماده كنه بعد صبر كنه يه چند نفر ديگه هم بيان درخواست بدن يه چند نفري كه شدن نامه ها رو ببره مركز مخابراتي بعد اونها هم طي يك عمليات پيچيده حدود 10 دقيقه اي رديفش ميكنن:31:
يكي از سخت ترين وصل شدن ها رو من داشتم داشت به آخر سال نزديك ميشد اگه وصل نميشد مي رفت بعد عيد.
گرامي مي داريم 23/12/88 تاريخ اولين اتصال پارس آنلاين را فكر كنم ساعت 3 بعد از ظهر بود.:27:
به قول دوستمون رانژه شده بود خط خودشون وصل نمي كردند. كلا فكر كنم علاقه عجيبي به منتظر نگه داشتن مشتري ها دارن!
دوستان من تازه 128 گرفتم اولین شب (دیشب) فقط 400 مگ گرفت!!! پاره پاره شد!:41:
سرویسم EP1-3C یک ماهه هست!
والا خودشون که میگن فرستادیم! ولی فکر کنم نفرستادن ! شایدم فرستادن ! من شنبه ثبت نام کردم . با توجه به اینکه 3 شنبه تعطیل بود. و 5شنبه و جمعه هم مخابرات تعطیل! پس فکر کنم باید حالا حالاها منتظر باشم!نقل قول:
دانلود 3 روزم رو میزارم کف کنید:31:
توی روز هم دانلود کردی؟ سرویست چیه؟
دوستان شما موقع دانلود شبانه DC میشید؟
من چند شبه این مشکلو دارم
شما سابقتون خیلی بیشترهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این سرویس شما چند گیگه و چند ماهست؟
میخوام ببینم فرق EP1-3C با EP1-3 چیه.
یا مثلا EP1-5C با EP1-5