كدومش بهتره آخرنقل قول:
جبرا يا فيليپس؟ مدلش رو هم اگه ميشه دقيق بنويس (كنترل داره ديگه؟)
كدومش بهتره آخرنقل قول:
جبرا يا فيليپس؟ مدلش رو هم اگه ميشه دقيق بنويس (كنترل داره ديگه؟)
دوستان برنامهای هست که Lock Screen را غیر فعال یا حذف بکنه؟
دوستان واسه شما هم صداي هدست پايينه ؟
بايد سوكتش رو محكم فشار بدي كه جا بيافتهنقل قول:
نقل قول:
برنامه Battery Indicator رو نصب کن وقتی اجراش می کنی یه گزینه داره Disable Lock Screen اونو بزن
نقل قول از: mehdi_brg
نقل قول:
شما برنامه no lock يا switch pro widget رو بگير خيلي كمكت ميكنه
البته به نظر من switch خيلي بهتره چون يه سري امكانات ديگه هم داره
Samsung resumes I9000 Galaxy S Gingerbread update
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Well it's good news for all Galaxy S owners and an incentive for future Galaxy S II owners as Samsung has kept its promise to give the Gingerbread treatment to the Galaxy S at any cost. And it seems that the update is rolling out anew for the ex-flagship.
Samsung kept the promise it made just days ago and that's deserving of an approving nod.
We remind you that the official update first started rolling out through the Samsung Kies software in March, but was later withdrawn due to issues with it that weren't mentioned. Rumors had it that the delay was due to bugs.
The update is currently available to some Galaxy S users in the UK, but Samsung has confirmed that it might take a while longer to appear with some carriers.
The Gingerbread update should bring several key improvements to the first Galaxy S smartphone - improved performance, less battery drain as well as some usability tweaks.
We hope this time everything will go smooth and everyone will be able to enjoy the latest Android build on their GalaxyS
gsmarena.com/samsung_resumes_i9000_galaxy_s_gingerbread_update-news-2675.php
دوستان آیا میشه کاری کرد که صدای رینگتون از همون اول بلند باشه؟ منظورم اینه که مثل الآن نباشه که اول صدا آهسته است و بعد از یکی دو ثانیه صدا بلند میشه.
گفتم که من جفتشو ترکیب کردم .. بلوتوثش جبراست هدستهاش فیلیپس مدل SHE3680نقل قول:
ميگم بين فليپس و كريتيو يه مدل earphone معرفي كن كه خيلي توپ باشهنقل قول:
البته يه مدل ep-630 بود يه چيزي تو اين مايه ها اونم چيز خوبي بود ولي خب من از اين پارامتراي sensitivity و frecuency و اينجور چيزا زياد سر در نميارم ولي نهايتا تا 50 ميخوام هزينه كنم حالا يكم بالاترم باشه اشكال نداره
سلام دوستان ،
گوشی I9003 من که تازه خریدم متاسفانه با WiFi مشکل داره . من یک مودم وایرلس تو خونه دارم . این گوشی به وسیله وای فای به اینترنت وصل میشه اما بعد از چند دقیقه DC میشه !!
مودم رو میشناسه اما نمیتونه دوباره کانکت شه برای کانکت شدنش باید یکبار مودمم رو خاموش روشن کنم تا IP جدید بده تا دوباره وصل شه اما دوباره بعد از چند دقیقه قطع میشه و ادامه ماجرا ...
لطفا کمکم کنید چون گوشی تا 48 ساعت مهلت تست داره اگر ایراد از گوشی است پس بدم :41:
سلام دوستان
من تازه این گوشی رو گرفتم
یه سوال دارم
تو تسک منیجر قسمت رم نوشته 200/304
مگه رمش 512 نیست؟ پس چرا مینویسه 200 از 304 :13:
---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
منم از کیفیت هدست راضی نیستمنقل قول:
بیس نداره اصلا:41:
کسی این مشکل رو نداره؟ :19:
304 مقدار رم خالي گوشي هستش وبقيه رم براي سيستم عامل استفاده ميشه.نقل قول:
در مورد هدست هم همون طور كه دوستمون گفتن بايد سوكت رو كاملا فشار بدي تا صدا درست بشه
ممنون دوست عزیز مشکل هدست حل شد:8:نقل قول:
یه سوال؟؟؟
الان رم خالی گوشی 304 هست
یعنی 205 مگ برای سیستم عامل هست
پس چرا وقتی میرم تو قسمت تسک منیجر نصف بیشتر این 304 مگ در حال استفاده هست؟(در صورتی که هیچ اپلیکیشی در حال اجرا نیست)
والا من زیاد تو نخ هندزفری نبودم سه سال یه سونی داشتم از همون استفاده می کردم تا اینکه به این گلکسی رسیدم و هندزفری سونیه باهاش مچ نشد .نقل قول:
این مدل فیلیپس که من گرفتم 23 تومنه .. مستقیم هم وصل کردم به گوشی از هندزفری های خودش خیلی بهتره.
[PHP]http://www.shekofa.ir/fa/default.aspx?current=gallery&wtkbsfurdds=2348
http://www.shekofa.ir/fa/default.aspx?current=gallery&wtkbsfurdds=2349[/PHP]
دوستان 1 سوال
اگه با 1 هدفون خوب بخوایم تست صدا بین این دو گوشی و گوشی ایفون بگیرم مثلا 3gs ایفون کیقیت صدا این سامسونگ ها به پای ایفون میرسه
از هر لحاظ این خیلی برام مهمه مخصوصا از لحاظ بلندی صدا
چون ایفون روگوش دادم اخره صدا بود خدا وکیلی
از لحاظ بلندی صدا، آیفون بهتره ولی از لحاظ شفافیت و کیفیت صدا گلکسی صدای بهتری داره. گلکسی این امکان رو به شما میده که با تنظیم اکولیزرها به صدای دلخواهتون برسید در حالیکه آیفون تنها چند حالت اکولیزر از پیش تنظیم شده داره که چندان هم کیفیت جالبی ندارند. علاوه بر این گلکسی چندین افکت مختلف برای پخش موزیک داره که بسیار جالبند. در کل من کیفیت صدا و امکانات گلکسی رو خصوصاً در بخش موزیک پلیرش به آیفون ترجیح میدم و به عنوان یکی از طرفدارای اپل اعتراف میکنم که موزیک پلیر گلکسی بسیار حرفهای تر از آیفون هست.نقل قول:
نقل قول:
بچه ها کسی نیست جوابمو بده ؟؟ لطفا کمک کنید این مشکل عادیه یا نه ؟:19:
سلام دوستان
وقتی باتری گلکسی اس کاملا خالی باشه تقریبا چقدر طول میکشه تا دوباره پر بشه؟
بعد از کجا باید بفهمم که کاملا پر شده؟:31:
سلامنقل قول:
تقریبا 3الی 4 ساعت
برنامه هایی هستن که درصد باطری رو نشون می دن
سلام دوستان.من مدل 16 گیگش رو دارم یک هفته است که خریدم کاملا نو وتمیز با محافظه صفحه و محافظ پشت گوشی.اگه کسی از مشهد خریداره میتونه به این شماره زنگ بزنه:09357726036
راهی هست که بشه USB Charging رو غیر فعال کرد؟
به نظر من اگر باتری هی بخواد شارژ بشه مشکل بشه پیدا میکنه.اینطور نیست؟:13:
سلام بچه ها
من خیلی وقته این گوشی رو دارم فقط مشکلی که باش دارم در استفاده از برنامه ی چیز پی ان است
میشه یکی اینجا راهنماییم کنه یا پ-خ بده!لطفا!
- تنظیمات زیر رو در setting/wireless&network/v_*_P*_*n setting به ترتیب زیر وارد کنید:
- روی منوی add pptp v_*_P*_*n کلیک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- در تب اول... هر اسمی رو که میخواید انتخاب کنید
- در تب دوم. ip و یا اسم سرور وی P ان خود رو وارد کنید
- در تب سوم... تیک رو غیرفعال کنید.
- در تب چهارم... هیچ کاری نکنید...
- حالا دکمه Menu را بزنید و تنظیمات رو save کنید و back رو بزنید...
- حالا روی کانکشنی که ساختید کلیک کنید و یوزر و پسوورد خودتون را مطابق آنچه از اکانت دریافت کرده اید ؛ رو وارد کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- روی دکمه connect کلیک کنید تا به سرور v_*_P*_*n وصل شوید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دیروز گوشیو گرفتم , ساعت 10 که از شارژ کشیدم تا ساعت 5 شارژش تموم شد. ینی فقط 7 ساعت. البته کلا تو 7 ساعت داشتلم از اینترنت استفاده میکردم. شارژو خیلی کم نگه نداشته?
میخواستم بودنم تو گرگان این گوشی پیدا میشه یا نه اگه پیدا میشه لطفا قیمت گوشی رو بگین
تو شهر ما این گوشی پیدا نمیشه
شما اگه تست باتری گوشیارو نگاه کنی اکثراً زیر 5 ساعت تو اینترت جواب میدننقل قول:
بهترینش آیفون 4 هست که 7:40 دقیقه جواب میده و گلکسی اس 4:06
یعنی اگه شما 4 ساعت باهاش تو اینترنت چرخیده باشی باید تموم شده باشه
بستگی به رام هم داره و البته از چه برنامه های استفاده کرده باشی واسه اینکه شارژت رو بالا ببری!
سلام
دوستان میخواستم بدونم یه والپیپر رو نمیشه به صورت کامل انداخت روی صفحه؟
من وقتی که میخوام این کارو انجام بدم یه قسمتی میاد رو عکس که فقط میشه یه قسمت مشخصی از عکس رو انتخاب کرد
از برنامه just picture استفاده كننقل قول:
اين برنامه عكست رو كامل و با كيفيت اصلي wallpaper ميكنه
این برنامه هم که Crop میکنه دوست عزیز:13:نقل قول:
بهترین هدفونی که میتونید بگیرید فیلیپس she9800
من موسیقی رو حرفه ای دنبال میکنم و کاملاً از این هدفون راضیم
اگه پیداش کنید میتونید حول و حوش 45000 الی 500000 بخرید
چیکار باید کرد که وقتی کسی زنگ میزنه عکسش به صورت تمام صفحه نشون بده ؟
نقل قول:کد:http://www.4shared.com/file/pchWepeO/Full_Screen_Caller_ID_v320.html
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی , واسه گالاکسی برنامةای هستش که بشه کل اتصالات مثل gprs , wifi رو کنترل کرد. هاسه من خیلی برنامه هاست که از gprs استفاده میکنه و کلی از شارژ رو مصرف میکنه!
شما دکمه ی پاور رو نگه دار و data network mode رو بزن تا همه ی نت gprs و edge قطع بشه...
دوست عزیز من الان که بازی asfalt و nfs shift رو نصب کردم , اجرا نمیکنه! ینی یه ویبره میزنه و از بازی میاد بیرون! واسه چندپا دیگه هم اینطوریه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
در ضمن یه برنامة هم هست که عکسا رو با کیفیت اصلی نشون میده , اونم اگه لینکشو بدید ممنون میشم.
اتفاقا من همین دیروز اسفالت 6 رو نصب کردم مشکلی نبود! شاید فایل data مخصوص سامسونگ رو دانلود نکردین
ینی مشکل از گوشی نیست?نقل قول:
دوستان گوشی وقتی که زنگ میخوره چه جوری میشه رو ویبره گذاشت? مثل نوکیا که برمیگردوندی و خودش میرفت رو ویبره?