من دو مرتبه اقدام به خريد ترافيك كردم ولي ترافيكي اضافه نشد ؟ از حساب هم كم شد ......
Printable View
من دو مرتبه اقدام به خريد ترافيك كردم ولي ترافيكي اضافه نشد ؟ از حساب هم كم شد ......
من که دیگه وقتمو برای این تاپیک هدر نمی دم
همه کارم شده بود اینکه بیام نظرات بی ارزش این مخابراتی ... رو بشنوم
به شما هم پیشنهاد می کنم برین دنبال یه کار به درد بخور
هر مشکلی هم براتون پیش اومد کافیه 2030 رو بگیرین و بعد از چند ساعت که نوبتتون شد چند تا فحش آبدار بهشون بدین
كسي زنگ زده ببينه مشكل كي حل ميشه ....
يه نفر لطف كنه رسيدگي كنه ....ممنون ميشم:35:
یک روز صبر کن دوست عزیز خودش درست میشه.نقل قول:
ببین توی پیام های دریافتی چیزی واست امده
دوستان عزيز ، دوباره اقدام به اقدام ترافيك كرديد؟ ، ترافيك بهتون اضافه شده يا نه ؟
سلام
این مرتیکه مخابراتیه کجاست ..دهنم سرویس شد ..شارژم تموم شده ..اینترنتم قطع شده...نکته حالب اینجاست که...تو اون پنل ک.ریشونم نمی تونم برم..من الان چه قلطی باید بکنم؟
اصلا وقتی هم که پنلشون فعاله به سامانه بانک ملت وصل نمی شه..ای خاک بر سرشون..من نمی دونم قحطی پنل اومده بود که این پنل ت.می رو استفاده کردند..زنگ زدم به 2030 میگه مدت انتظار 30 دقیقه
یوز و پسورد ورود به سایت پلوتون چیه؟؟؟؟
براتون پیام امده؟ فردا صبح روز خرید به شارژ اضافه میشهنقل قول:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
با دیال اپ هم نمیره توش؟! پس باید چیز کرد توش :31:نقل قول:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
اگه به 2030 وصل شدی ازش بپرس:31:نقل قول:
الان چند روزه خطم رانژه شده نمیان نصب کنن!!! به 2030 هم که میگم میگه من یوزر نمیدم باید بیان واست نصب کنن!!!نقل قول:
کثافتهای بیشرف امروز زنگ زدم ببینم اوم پنل مزخرفشون درست شد شارژ کنم ، زنیکه گفت مشکلی نداره امتحان کنید، بعد دوباره با بانک ملت شارژ کردم از کارتم برای مرتبه سوم پول کم کرد بعد نوشت آدرس مورد نظر معتبر نمی باشد....
تف به شرف اول تا آخرشون... هیچ راه دیگه ای هم برای شارژ اینترنت آشغالشون نیست.
برام پيام يا همچين چيزي نيومده دددد
من از ديروز تا حالا 3 مرتبه شارژ كردم ، نه تنها شارژ اضافه نشده بلكه پول هم از حسابم كم شده ...
ميخواستم بپرسم براي شماها هم از حسابتون پول كم شده يا پول براتون برگردونده شده ؟؟؟؟؟
برای من 2 بار برگردونده شد یکبار نه.
شارژم نشد. واقعا متاسفم!
تو سایتشون ایمیلشونم خرابه نمیشه ایمیل زد حداقل بشون!!! ای %%% تو این سرویس دادن
یعنی 1 نفر آشنا نداره کاره مردم رو درست کنه؟؟؟؟؟
من 4 دفعه اقدام به خرید شارژ اینترنتی نمودم که در هر 4 دفعه همون ارور بی خود صفحه مورد نظر موجود نمیباشد واسم اومد که از این 4 دفعه پول 3 دفعه فقط به حسابم برگشت
1 دفعه شو خوردن یه لیوان آبم روش
بدون اینکه حتی 1 بایت هم به شارژم اضافه شه
بعد میخان ملت براشون فحش آبدار ارسال نکنن
من كه سه بار اقدام كردم كه از اين سه دفعه اصلا پول برام به حسابم برگشت ندادن .....:19:
حداكثر چند ساعت بعد پول برگشت ميشه ؟ خواهشا جواب بديد ...
من صبح هنوز 24 ساعت نگذشته بود ..... امتحان كردم و هنوز پول برگشت داده نشده بود.
خواهشا جواب بديد
حداقل 1 روزه.حداکثر 14 روز.بعد از اون دیگه بیخیال پولت بشونقل قول:
حداقل همه زنگ بزنیم به اون اپراتوراشون بگیم از یکی که بلده طراحی وب کنه میخواستین سایت براتون بزنه!!!!
دوستان کسی امروز مشکل قطعی نداشته؟ واسه من از صبح قطع شده با دایل آپ اومدم پنل هم واسم باز نمیشه
دیشب تو پنل یه پیام اومده بود که از ساعت 4 بامداد 21 اسفند احتمال اختلال در سرویس adsl به دلیل ارتقاء تجهیزات adsl
از ما هم قطعه
با ایرانسل اومدم
من user و pass رو گرفتم ولی الان هرچی وارد میکنم ارور 691 میده!!! کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟ بوزر و پس اشتباهه؟
درست شد الان وصله
بچه ها همه زنگ بزنیم 2030. هممون یکی 3 4 بار تا درستش کنن
هنوز پرداخت اينترنتي درست نشده ؟ كسي امتحان كرده ؟
من که دیگه جرات ندارم!! اشتباهه امتحان دوبارش بعد از این همه پول از دست دادن.......
شاید شارژ نداری، با دیال آپ یه سر به پنل بزن .نقل قول:
اقا چرا نت هی قطع و وصل میشه امروز؟؟ هر دقیقه اینجوری میشه
چرا این پلوتون اینجوریه؟؟؟؟ اصلا باز نمیشه....
توی ایران بدترین پنل رو مخابرات اصفهان داره!
كسي اقدام به خريد كرده ؟
تو رو خدا يه نفر اقدام كنه نتيجه ش را بگه....
من ديگه ترس از اين دارم كه باز هم پول برام بر گشت نخورده ، من 3 دفعه امتحان كردم و هنوز يه دفعه هم پول برگشت نشده .....
يه نفر امتحان كنه ......
الکی نیست بره وپول گم بشه. یبار حضوری برو خیابان ولیعصر و مشکلت رو حل کن. من تجربه دارم که حضوری کار آدم فوری راه میفتهنقل قول:
من تو اصفهان نيستم دوست عزيز
بچه ها نگفتین
نته شما هم پشت سره هم قطع و وصل میشه؟؟
نقل قول:
با سلام_ یه پیشنهاد دارم _ دوستان برای اینکه بفهمیم درست شده یا نه یه راهی هست که تمدید آنلاین رو بزنیم و وارد صفحه بانک که شدیم انصراف رو بزنیم و چیزی پرداخت نکنیم حالا اگه درست باشه باید وقتی وارد صفحه مخابرات شد باید بگه انصراف توسط کاربر و اگه دوباره پیام صفحه مورد نظر معتبر نیست یا وجود نداره بیاد نتیجه این میشه که هنوز درست نشده!
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
ADSL هم دیشب که تست کردم قطع بود الان هم قطعه !
دوباره با ایرانسل اومدیم
توی این پلوتون از کجا میشه فهمید تا الان چقدر مصرف کردم؟؟؟
اصلا وارد سامانه پرداخت ملت نميشه ..... ميگه امكان پذير نيست .....
من رفتم حضوری ولیعصر به طور نقدی شارژ کردم... اما بازم تف تو روحشون :2:
اینم جواب ما:
در حال حاضر امکان ارتباط با بانک ملت وجود ندارد. لطفا در زمان دیگری اقدام به ثبت نام نمائید.
شما كه اونجا رفتيد .... نگفتند پرداخت اينترنتي كي درست ميشه ؟؟؟؟نقل قول:
مسخره بازیشو در اوردن الان 3 روزه بانک ملت مشکل داره و ترافیک میخوام! 2 بارم خرید کردم با بانک ملت برگشت خورده به حساب!
نه اینقدر اعصابم خورد بود اصلا نخواستم باهاشون بحث کنم و فقط فیش واریز رو گرفتم پرداخت کردم انداختم جلوشون برگشتم.... حالا همه چیز مملکتمون دقیق و روی حساب کتابه که بخوام از این مخابرات سپاه انتظار داشته باشم ؟... جهان سومه دیگه آش کشک خاله ست ;)نقل قول:
سلام دوستانی که در خرید شارژ انلاین مشکل دارند و برگشتی به حسابشان می ره با وی - پی -... تست کنید حل میشه.. من قبلا این مشکل را داشتم ولی با این روش حل شد.
خیر من با همه نوع قند شکن و چیز پی ان هم امتحان کردم مشکل به قوت خود باقیست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]