اون چرت مینیویسه اون پایین جزئیات حساب ویژه رو بزن باقی مانده ترافیک هرچی هست دو رقم سمت راستشو حذف کن اونقدر مگابایت از حجمت باقی مونده .نقل قول:
پ.ن : ونگر :40:
Printable View
اون چرت مینیویسه اون پایین جزئیات حساب ویژه رو بزن باقی مانده ترافیک هرچی هست دو رقم سمت راستشو حذف کن اونقدر مگابایت از حجمت باقی مونده .نقل قول:
پ.ن : ونگر :40:
سلام .من مودم usb گرفتم اما درست نصب نمیشه.یعنی بعد از نصب تو device manager مینوسه:device not working properly.
البته او نرم افزارش(WiMAX Connection Manager) هیچ مشکلی نداره ولی اون پایینش مینویسه no device.
از سایت ایرانسل هم دانلود کردم ولی فرقی نکرد.به نظرتون مشکل از ویندوزه؟
سلام دوستان من تازه درخواست دادمو مودم usb رو با سامانه تقویت کنندش انتخاب کردم ولی امروز از 2-3 نفر شنیدم مودم خوبی نیست خیلی ضعیفه سیگنال دریافتیش!درسته این حرفا؟
اگه درسته کدوم مودم رو جایگزینش کنم؟؟؟
مودم خوبیه.مشکلی نداره.برای جایگزینیش میتونید از مودم وای فای BM632W استفاده کنید.نقل قول:
یعنی این مودم usb با این یکی bm632 هیچ فرقی نداره؟تو سرعتش تو سیگنالش هیچی؟نقل قول:
دوستان من از صبانت 128 دارم و اینم پینکش می خوام بیام ایرانسل سرعتش خوبه یا برم 512 مخابرات بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقتون انتن دهی خوبی داشته بله سرویس خوبه و پایدار هست . پینگش بسته به سرور از 245 از سرور تورنتو امریکا هست تا 390 از سرور امستردام.
من تو این 1.5 ماهی که داشتم کیفیت سرویس همیشه مطلوب بوده و downtime هم خیلی کم بوده که اونم از تغییرات در سیستم فیلترینگ مرکزی بود
تو سرعت و سیگنال تفاوت قابل لمسی ندارن.مشخصات فنی شون متفاوته.ضمن انکه مدل 632 وای فای هست و با یک اتصال LAN به PC وصل میشه و همزمان مابقی دستگاه ها با ارتباط وای فای متصل میشن، ولی مدل مد نظر شما فقط با اتصال usb ارتباط برقرار میشه.اونم در لحظه فقط یک دستگاه!نقل قول:
لطفا خیلی فوری جوابمو بدید ممنون
سرعت آپلود 512 چقدر هست ؟ من آپلود واسم مهمه خیلی ، میخوام 3 ماهه 512 نامحدود با مودم رایگان بگیرم
قطعی که نداره ؟ تو ماه یک روز قطعی قابل تحمله ، بیشتر که نمیشه؟
این مودم wifi رو میشه لبه پنجره گذاشت؟در مجاورت آب و هوا باشه مشکلی داره؟
چون احتمالا من نمی تونم از مودم داخلی استفاده کنم و قیمت مودم خارجی هم زیاده.دنبال راه حل هستم که مودم داخلی بگیرم.
مودم خارجی wifi نیست؟تخفیف هم شاملش نمیشه؟حتما باید روبروی دکل باشه یا همین که بیرون باشه ولی سیگنال داشته باشه کافیه؟
سرعت:نقل قول:
قطعی نداره . فقط آخرین روز ماه از ساعت 12 شب تا 9 صبح اول ماه بعد استفاده نکنید که آزاد حساب میکنه.
بله میشه لب پنجره گذاشت و با این کار اگر اطراف خونه ساختمون بلند نباشه تو منطقه ی زرد تا حدودی جواب میده. فقط منظور شما از آب و هوا رو نفهمیدم!!!!!!نقل قول:
مودم خارجی WiFi نداره و تخفیف هم داره اما نه به صورت طرح های ویژه بلکه تفاوت قیمت رو باید بپردازید. مودم خارجی دید مستقیم هم هست و توی خونه جواب نمیده و حتما باید روی پشت بام نصب بشه
دوستان امشب پینگ ایرانسل عجیب خوب شده !!!!!!!!! اصلا فکر نمیکردم وایمکس بتونه یاهو رو زیر 200 پینگ کنه ولی امشب همین جوری پینگ کردم یهو فکم افتاد :18: . یاهو هیچ وقت برای من زیر 300 نیومده بود تو این 45 روز که گرفتم . البته نمیدونم ایا تا فردا دوام میاره یا نه XD . اگر این طور بمونه من شایدرفتم تو نخ بازی انلاین دوباره .
ایا پینگها سراسری خوب شدن ؟؟ برای بقیه چطوره ؟
آره پینگ من هم امشب خوب شدهنقل قول:
توی speedtest با سرور اتوماتیک خودش زد 285ms که توی این 5 ماهی که وایمکس دارم بی سابقه بوده
خیلی عالی میشه اگر همکین طوری بمونه . احتمالا تو شبکشون یک تغییراتی دادن چون یکدفعه پینک 100 تا کم بشه بی دلیل نمیشه. ابته ته دلم میدونم اینطور نمیمونه XD
دوستان کسی میتونه برام نامه دانشجویی برای 1مگ بگیره؟شیرینیش هم میدم من سریع میخوام که راه بندازم
دوستان الان قطعی اینها چطور هست؟ من کدوم مودم رو بگیرم که به مشکل نخورم خونه 3 طبقه هست
دوستان من امروز گرفتم وایمکسو وقتی وصل کردن گفتن 1 ساعت دیگه اس ام اس میدن که فعال شد اس ام اس امد ولی وقتی رفتم که برم نت می نوشت اعتبار نداره! منم مبلغ اعتبار ریختم به حساب اما هنوز وصل نشد تو قسمت نت ورکم زده نو اینترنت اکسس آیا برای شمام اینطوریه؟ چقدر طول میکشه وصل بشه؟!!!
ممنونم...نقل قول:
منظورم تاثیرات باد و بارون بود.بهش لطمه میزنه؟یا تابش زیاد آفتاب؟
اگه مودم رو ببرم پشت بام یه 30-25 متر کابل کشی باید کنم.چقدر روی پینگ و سرعت تاثیر داره و اینکه مودم در دسترسم نباشه مشکلی نداره؟
من قبلا با این مودمها که دوتا آنتن داشت تست کردم.داخل اتاقم سیگنال نداشت اما با لپتاب بردم پشت بام پر شد.میگم احتمال زیاد توی حیاط هم ببرم پر میشه چون فضای دورش بازه.اگه بخوام این کاررو کنم،کابل کشی کمتر و دسترسی راحتتر به مودم دارم.(ما طبقه اول هستیم)در اینصورت باید جایی باشه که باران و ... خرابش نکنه.درسته؟
مودمهای wifi چقدر برد دارن؟یعنی تا چند متری دستگاههای دیگه میتونن با سرعت خوب وصل بشن بهش؟
بله دوست عزیز شما حتی اگر مودم خارجی هم بخری باید مودم رو یه جوری پوشش بدی که باد و بارون و آفتاب بهش نخوره چون در اثر بارون ممکنه بسوزه و در اثر آفتاب هم رنگش میپره و خشک میشه اگر هم مصر هستید که مودم بیرون باشه حسابی با نایلون یا هر چیز محکمی بپیچینشنقل قول:
مودم هم بردش تا 100 متر بدون هیچ گونه مانعی هست و با موانع کمتر از این میشه ولی تا حدود 25 30 متر خوب جواب میده با موانع
ممنون از پاسخ شما...نقل قول:
به هر حال من باید مودم رو بیرون بذارم.با توضیحات شما بنظرم مودم داخلی بگیرم بذارم بیرون بهتره.چون هم کابل کشی کمتر داره و هم هزینه کمتر.از wifi هم می تونم استفاده کنم.
این سوالات باقی موند:
1.کابل کشی حدود 10 متری تا کامپیوتر ممکنه پینگ رو چقدر افزایش بده؟اصلا تغییرش محسوس خواهد بود؟
2.در دسترس نبودم مودم مهم هست یا نه؟
3.چیز پی ان بسنه نیست روی وایمکس ایرانسل؟
1. خیر تاثیری توی پینگ نداره تو این متراژنقل قول:
2. نه مودم فقط روشن باشه کافیه
3. خیر تمام پورت ها باز هست
سلام
دوستان من یه مودم آوردم واسه تست تو خونمون
وقتی مودمو روشن می کنم این led ها ثابت نمیشن 3تاشون روشن میشه بعد میشه یکی بعد 2تا بعد 5 ثانیه بعد یهو میشه صفر
رو یه فرکانس خاصی 60% سیگنال دارم ولی رو بقیه فرکانسا نه، یکیشون 20% اون یکی 0
مگه نباید رو بهترین فرکانس set کنه ؟
مشکل از کجاست ؟
سلامنقل قول:
چون اکانت ندارین ثابت نمیشه به محض این که اکانت رو مودم تنظیم بشه ثابت میشه
سلام دوستان.
من تعرفه 128 گرفتم ولی حالا میخوام تغییرش بدم ولی تو سایت ایرانسل که درخواست میدم میگه امکانپذیر نیست . باید چکار کنم؟ چه راه حلی وجود دار ه؟
درضمن از کجا باید بفهمیم پینگمون چقدره؟
با سپاس.
باید یک اکانت جدید شرکتی ثبت نام کنی و این یکی رو که داری به تعرفه آزاد تغییر بدی. تو پست های قبلی توضیحات هست.نقل قول:
دوست عزیز برای تغییر تعرفه باید زنگ بزنی پیشتیبانی تا برات انجامش بدن. میتونی تعرفه اکانت فعلی رو هم تغییر بدی. اگر بالاتر از 128 بخواهی با مدرک شخص حقیقی مثل گواهی پزشکی - یا معرفی نامه از دانشگاه یا معرفی نامه از شرکت داشته باشی.
برای پینگ گردن هم دستور زیر رو تو run بزن.
ping w*w.yahoo.com -t
یا
ping 4.2.2.4 -t
به جای اسم سایت میتونی اسم سایت دیگر رو هم بزنی.
-------------------------------------------------------------
من فکر میکنم ایرانسل تو شبکش یک تغییر داده و شاید تو شبکش حالا داره از اتصال point to point استفاده مینکه. از پریشب که پینگ خیلی خوب شد تا الان تغییری نکرده و همچنان میشه یاهو رو راحت زیر 200 پینگ کرد و گوگل رو دور و بر 260 و کیفیت سرویس خیلی توپ شد. به امید اینکه همین طوری بمونه ^^
کسی نبود جواب مارو بده؟!!!نقل قول:
دوست عزیز برو تو سایت ایرانسل و برو تو اکانت بخش حساب ! بعدش رو گزینه مشهاده جزئیات حسابهای ویژه در پایین صفحه کلیک کن و برو داخل. ببین بخش ترافیکت شارژ شده ؟؟ اگر شده مودم رو یک ریست کن درست میشه ! اگر نشده زنگ بزن پشتیبانی البته اگر واریز کرده باشی 100% میاد تو اکانتت. برو چک کن ببین چجوریه !
شما به اینترنت هم وصل نباشی میتونی بری تو سایت ایرانسل چک کنی چون شبکه داخلیه !
امروز چرا اینطوری شده برای من؟
سرعتش افتضاح شده و روی اعصابه
سرعت دانلودم شده 8KB/s
نقل قول:
ممنون از جوابتون
راستش اصلا تو سایت خود ایرنسل هم نمیره!!!
تو سایتم رفتم ثبت شده جالب اینجاست من تازه دیروز شارژ کردم بعد اونجا نوشته 13 روز تا پایان!!!
وضعیت حسابمم فعاله اما کار نمیکنه تلفنم که زدم گفتن همه چی فعاله 24 ساعت صبر کنید باهاتون تماس میگیریم ریستم کردم درست نشد!
اون 13 روز درسته عزیزم... نحوه تمدید تو ایرانسل به صورت یک ماهه هست و دقیقا تا اخر ماه تمدید میشه و نه مثلا از 19 این ماه تا 19 ماه بعد.
راستی انتی ویروستون چی هست ؟ تو بعضی از انتی ویروسها نیاز هست اول نوع اداپتر لن به صورت public network ثبت بشه بعدا اجازه وصل شدن به اینترنت رو میده . مثلا Nod32 اینطوری هست.
پس اون 17 روز دیگش چی میشه میسوزه پولت؟!!!!!نقل قول:
من از انتی ویروس استفاده نمیکنم
بعد هم لن هم وایرلس وصل نمیشه :41:
اگر شما پول یک ماه رو ریختی اون 17 روز پول اضافی میافته برای ماه بعد و ماه بعد فقط پول 13 روز رو برای شارژ یک ماه میریزی . البته این برای اکانت نامحدود هست.
در ظمن شما IP address که برای لن ست نکردید ؟ باید اتوماتیک باشه ؟ بعدشم تو خود سایت ایرانسل نحوه نسب سریع مودم رو با فورمت PDF گذاشته . فایل مربوط به مودم خودتون رو دانلود کنید و یک چک کنید ببینید همه چیز درسته ؟
نقل قول:
نمی دونم من که کاری نکردم هر کار کرده نصاب کرده
بازم ممنون از شما
احتمالش هست این نصاب سریع اومده انجام بده بره و سهل انگاری کرده. اینکه نمیتونی تو سایت ایرانسل هم بری یعنی تنظیمات مودم اشتباه هست و اصلا دکل ایرانسل رو نمی بینه و به شبکه داخلیش هم وصل نمیشی !!
برو فایل PDF رو از اینجا بگیر. بسیار خوب توضیح داده شده و تنظیمات کامل ذکر شده ! همراه با عکس هم هست و اصلا نیازی به نصاب هم نیست .
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=249
دوستان ببخشید کسی مودم دست دوم خواست بفروشه من خریدارم مدل BM632W یا مدل USB
آقا دمت گرم آره کار نصاب اشتباه بود الان درست شد اگه کمکای شما نبود نمیشد یک دنیا ممنوننقل قول:
شرمنده من یه چندتا سوال دیگم داشتم
ایرانسل ساعت شبانه رایگان نداره مثل خیلی شرکتا که مثلا از 2 تا 8 صبح رایگانه؟
بعد یکی دیگه اینکه چه چیزایی حجم میندازه به جز دانلو کردن؟ مثلا آنلاین بازی کردنم حجم میندازه؟
نه عزیز ترافیک رایگان نداره....
شما هر کاری با اینترنت بکنی انتقال اطلاعات داری . از باز کردن صفحه تا به روز شدن انتی ویروس و انلاین بازی کردن. همشون ازت حجم کم میکنن فقط بسته به تعداد عکسهای صفحه و...... هست. مسلما برای دانلود بیشترین حجم مصرفی رو داری.بازی انلاین حجم مصرفیش خیلی کمتره و...........................
برنامه DUMeter رو دانلود کن و نصب کن. بهت اجازه میده به صورت ساعتی - روزانه- هفتگی و ماهانه میزان حجم مصرفیت رو دقیق بدونی !
سلام
دوستان لطف کنن تفاوت این 2 مدل مدمو بگن
بالایی سرعت وایرلسش 300 هست پایینی 54 . بالایی مال هوآوی هست دومی مال گیرین پکت.نقل قول: