پس بالاخره گرفتیشنقل قول:
مبارکا باشه چند گرفتی چه مارکی؟؟
Printable View
پس بالاخره گرفتیشنقل قول:
مبارکا باشه چند گرفتی چه مارکی؟؟
نقل قول:
سلام
مارک TEAM تایوانی کلاس10 حجم 16 گیگ با گارانتی لایف تایم 42000 و سیلیکون پاور داشت 39000
ولی واقعا فیلم ها خیلی با کیفیت تر شد و کلا سرعت گوشی تو گالری ها بهتر شد
بچه ها یه سوال.
من ویوازو که خریدم یه رم دو روش بود.البته پرسیدم میگن الان همه جدیدا رم دو دارن درسته؟
بعد من از اون زنه که فروشنده بود پرسیدم تا چند میشه ارتقاعش داد گفت تا 8 میشه.به نظر خودم اومد که شر گفت.گفت؟
از کورش جونم ممنون بابت آموزش -- فقط کاش میشد سیستم عامل این گوشیو به کلی کردش آندروید حالا هر ورژنی.
بعد یه سوال دیگه.این هکی که کوروش جان گذاشتن به چه دردی میخوره.فقط ساینو درست میکنه؟من تا 2014 فایلهام اعتبار دارن ارزش داره -- کنم؟
سلام ...نقل قول:
اول در مورد هـک، خواهش میکنم ... اینکه تا 2014 فایلهاتون اعتبار داره، یعنی چی ؟! :دی خب نرمافزار و بازی جدید از اینترنت بگیرید و بخواید نصب کنید، نیاز به ساین داره دیگه ! هـک که بکنید دیگه نیازی به ساین نیست ...
در مورد رم؛ الان ویوازها همه به صورت فابریک یه رم 2 دارن، و خب اون جوری که میگن، باید یه رم 8 هم توش داشته باشه (یا یه همچین چیزی) که هیچ کارتنی این رم اضافی رو نداره ! حالا یا واقعاً گذاشته نمیشه، یا فروشنده برش میداره !
در مورد ارتقا هم، شر نگفته ! من الان خودم رمم 8 گیگه، دوستمون تو پست بالاتر رم 16 گرفته و داره بهترین عملکرد رو میگیره از گوشی !
نگران ساپورتش نباشید ...
بلاخره شر گفته یا نگفته.بالاتر از هشت میشه انداخت یا نه.من میخوام 16 بگیرم چی توصیه میکنید.شما که الان هشته رمتون فابریک گوشی بود؟منظورم از فایلها هم فایل Key va cer هستش.
آها ... اگه key و cer دارید خب مشکلی ندارید واسه ساین ...نقل قول:
با این حال خب چه کاریه :دی هـک کنید دیگه نیازی به اون مراحل ساین هم ندارید : دی
آره، رم هم 8 ساپورت میکنه، هم 16 ...
اما در مورد مدل و ... دوستامون که تازه گرفتن و واردن، بهتر میتونن کمک کنن ...
من رمم 2 بود، همون تو مغازهی طرف 15 تومن مابهالتفاوت دادم، کردمش 8 ...
با این برنامه میتونید تو کَلَندِر گوشی تاریخ رو به صورت شمسی و فارسی داشته باشید تا اونجایی که یادمه قبل ه ک نصب نمیشد خیلی خوبه رویداد های اون روز هم نشون میده
[PHP]http://www.mediafire.com/?813qzec3vush99x[/PHP]برای منم تا همین تاریخ اعتبار داره ولی فکر نمیکنم تا اون موقع از این گوشی استفاده کنم ولی اصلا از ساین کردن خوشم نمیاد همون بهتر که از شر خلاص شدم در ضمن فکر میکنم سرعت نصب برنامه ها هم با ه ک کردن یکم بالاتر رفته یکمنقل قول:
بعد یه سوال دیگه.این هکی که کوروش جان گذاشتن به چه دردی میخوره.فقط ساینو درست میکنه؟من تا 2014 فایلهام اعتبار دارن ارزش داره -- کنم؟
من فکر میکنم بشه صدای این گوشی رو تقویت کرد بر اساس تجربه ای که با P990 داشتم چون تمام فایل هایی که تو P990 با تغییرات اون صدا زیاد میشد رو این گوشی به هون اسم و در همون ادرس هست ولی مطمئن نیستم
با سلام
دوستان عزیز آخرین آپدیت نرم افزاری ویواز چه ورژن و نسخه و برای چه تاریخی هستش؟
با تشکر
R2EA023 اخرین ورژن
20/8/2010
:13::13::13::13::13::13::13:نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18:
:19::19::19::19::19::19::19:
صدای گوشیم رو تقویت کردم عالی شده 2-3 برابر بلند شده در ضمن کیفیت هم بالا رفته تا شب اموزشش رو میزارم
يالا يالا ما صداي بلند ميخوايم يالانقل قول:
ببينيم ميشه اين بلاي خانمانسوزه سوني اريكسونو تبديل به گوشي بهتر كرد.
Can't Delete Filesنقل قول:
چرا همچین اروری میده واسه من به نظرتون؟!
سلام به همه ویواز دار ها....
اول اینو بگم این Mod در اصل برای سایتو بوده که تو سال 2009 ساخته شده و چون اومقع ویواز ه ک نشده بود نمیشد رو ش تست کرد پس شاید یه مشکلا تی داشته مثل روشن نشدن گوشی که اگه خدایی نکرده گوشی روشن نشد باید گوشی اپدیت بشه ولی من رو دو ویواز پرو (خودم و دوستم)تست کردم عین هلو گوشی رو به K750 تبدیل کرده واقعا صدا بلند شده و در عین حال باکیفیت صدا ریگ تون خیلی بالا رفته
بعد چون صدایی گوشی خیلی بلند میشه بنظرم وقتی صدا رو ته میبرید یکم به اسپیکر فشار میاد (مطمئن نیستم) چون بعضی اوقات یه خش تق تق هایی شنیده میشه که احتمال میدن به خاطر درایور صدا باشه چون تو درایور صدای K750 P900 P1i K800 و... هم این صدا ها رو مشنویدم پس توصیه میکنم مثل خودم صدا حداکثر تا 8 ، بترکونه دیگه اخرش 9 ببرید و رو 10 زیاد گوش ندید همون 8 یا 9 صداش اینقدر بلند هست تمام نیاز ها برطرف کنه
من اینو رو دو تا ویواز پرو تست کردم نمیدونم رو ویواز چی بشه که فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه اگه قرار بود کارنکنه رو همون ویواز پرو هم کار نمیکرد
پس این کار رو با ریسک خودتون انجام بدین و من هم هیچ مسئولیتی ندارم انشا الله مشکلی پیش نمیاد
اول این لینک ها رو دان کنید
[PHP]http://www.mediafire.com/?tl646l5273h69y0 [/PHP][PHP]http://www.mediafire.com/?jhuc38n1zk74vn9[/PHP][PHP]http://www.mediafire.com/?umk8ue7rzalgkd9[/PHP][PHP]http://www.mediafire.com/?fc82fuh8ytdz7oa[/PHP]گوشیتون هم ه ک باشه:31:
برنامه های C2Z_Maker_v1_0_EN.sisx و Equalizer رو نصب کنید.
برنامه C2Z_Maker رو اجرا کنید برید تو Option بعد Generate رو بزنید که باید پیغام Succed رو ببینید که یه فایل تو E به اسم c2z.rmp میسازه اون رو ببرید به ادرس E:\patches و بعد Rompatcher رو اجرا کنید و پچ c2z رو فعال کنید.
بعد فایل های BAM MOD و BAM v4 رو از حالت فشرده خارج کرده و اول دو فولدر موجود در فایل BAM MOD به اسم 10200B19 و 10200B19 رو به ادرس C:\private بریزید بعد دو تا فولدر 10200B19 و 10200B19رو از فایل BAM v4 تو ادرس C:\private دوباره کپی کنید و بعد رستارت کنید تمام صدا تقویت شد به همین سادگی به همین خوشمزدگی مود تقویت صدای ویواز
برای اینکه اسپیکر گوشی منفجر نشه برنامه Equalizer رو اجرا کنید و حالت اکولایزر رو رو Rock بزارید تو این حالت بیس موزیک گرفته میشه البته بیشتر ش و کم تر به اسپیکر بیس وارد میشه و صدا باکیفیت میشه و فرکانس های ریز رو بهتر پخش میکنه این کار و حتما بکنید چون اگنه نکنید احتمال داره اسپیکر مشکل وارد بشه البته مطمئن نیستم ، تقویت کنید صداش رو بشنوید خودتون بهتر متوجه میشد چی میگم
بازم میگم صداش رو رو 10 نبرید حداکثر دوتا مونده به اخرین باشه
دیروز اینو بعد از اون پستی که دادم سرچ کردم و پیدا کردم یادم رفت بگم گفته تو کیفیت هندسفری هم بهتر میشه
اینم صفحه مربوط به تقویت صدا ساتیو که گفته میشه جاهای خاصی رو تقویت کرد
[PHP]http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=197122[/PHP]
[PHP]Can't Delete Files
چرا همچین اروری میده واسه من به نظرتون؟! [/PHP]والا نمیدونم خیلی راحت نصب کردمش
خدایش الان گوشی شده حالا باید منتظر مود های دیگه از جمله فیلم برداری 30 فریم تو حالت HD باشیمنقل قول:
يالا يالا ما صداي بلند ميخوايم يالا
ببينيم ميشه اين بلاي خانمانسوزه سوني اريكسونو تبديل به گوشي بهتر كرد.
دمت گرم
من دو سه روز دیگه کابل فلت میانی گوشیم میاد سریعا میرم تو کارش
فقط دوستان یه چیزی
بهتر نیست کارای مربوط به -- رو تو یه تاپیک مجزا و مختص به اینکار بذاریم؟
اینجا خیلی شلوغ شده و پیدا کردن موضوعات سخته
ممنون
سلام
ضمن تشکر
(فایل تو E به اسم c2z.rmp میسازه اون رو ببرید به ادرس E:\patches و)
1- باید تو C:\patches بریزیم
2- فایلBAM v4 داخلش 1 فولدر داره نه 2تا
من کامل نصب کردم کارنکرد چون فکر کنم ناقصه
آقا جواب داد توپ توپ
فقط بعد از ریستارت دوباره پچ رو اجرا کنید
دمت گرم ایتقدر قوی شده که میترسم بلندگو پاره شه
من عاشق ویوازم
آقا یادم رفت بعد از اینکه پچ رو فعال کردین از تو Option گزینه ADD to Auto رو هم بزنید تا موقع روشن شدن پچ فعال بشهنقل قول:
آقا جواب داد توپ توپ
فقط بعد از ریستارت دوباره پچ رو اجرا کنید
گوشی شما ویواز معمولیه دیگه نه؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بله ویواز معمولیه
سلام
منم يه چند روزيه اين گوشي رو (البته نميدونم تو بازار غير از نوع چيني هست يا نه) ولي به قيمت 235 هزار خريدمش فقط يه سوال(شايد تكراري) : ميشه سيستم عاملشو به نسخه 3 ارتقا داد يا نه؟ اگه امكانش هست راهنمايي بفرمايين ممنون ميشم . در ضمن به هواي دوربينش خريدمش ولي عكاشي تو شب باهاش زياد جالب نيست(كه فكر كنم به دليل عدسي اونه كه به پاي Carl Ziess نوكيا ها نرسه) و يه خواهش ديگه دوستان اگه لغت نامه Oxford با Quick Office هك شده پيوندشو ميدونن ارائه بدن ممنون (از زحمات دوستان هم ممنون) .
صدا بالا که میره، کیفیتش هم خوبه ؟! یعنی روی 7 یا 8 بذاریم، کیفیت صدای پخش شده از اسپیکر ضعیف نیست ؟! خش خش نداره ؟!
پ.ن: ممنون از وحید عزیز ...
بله صدا بالامیره وکیفیتش خیلی بد نیست و روی 7 و 8 بزاریم صداش خیلی خوب و کمی هم خش خش داره درمجموعه به نظرم خیلی خیلی بهتر میشه حتما انجام بدهنقل قول:
بعداً امکان بازگشت هست ؟! یعنی اگه اون پچ رو اجرا نکنیم، حالت عادی برمیگرده دیگه ؟!
اون فایل هایی که تو درایور C رخته میشه رو اگه پاگ کنید باید به حالت اول برگرده ولی خودم تست نکردم
از وقتی اکولایزر رو رو Rock گذاشتم من تا 8 ببرم بازم خش خش نمیکنه و 9 هم همین طوری تقریبا ولی تو 10 یکم خش خش میکنه گاهی اوقات نه همیشهنقل قول:
بله صدا بالامیره وکیفیتش خیلی بد نیست و روی 7 و 8 بزاریم صداش خیلی خوب و کمی هم خش خش داره درمجموعه به نظرم خیلی خیلی بهتر میشه حتما انجام بده
سلام
بعد از تقویت صدا احساس میکنم گوشی همچین یکمی قاطی میکنه و دربعضی از درخواست ها دیر عمل میکنه
وقتی گوشی رو به حالت mass storage به کامپیوتر وصل می کنم بعد از قطع کردن محل ذخیره اس ام اس به فون مموری تغییر می کنه.می خواستم بدونم میشه این مشکل رو حل کرد؟
کوروش خان شما هم پچو نصبیدی؟
اگه خوبه و شما باش مشکلی نداشتی یه توضیح و راهنما در حد ستاره های پایین اسمت بده که مام بی بهره نمونیم :31:
سلام ...نقل قول:
نه هنوز، راستش منتظر فیدبکهای بیشتری هستم ... البته ریسک چندانی نیست، ولی خب چند روزی باید از دورهی آزمایشی اینا بگذره تا بتونم تصمیم بگیرم :دی
نصب کردم حتماً توضیح میدم، هر چند وحید جان و دوست دیگرمون توضیحات خوبی دادند ... :11:
ای شیطون!!نقل قول:
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
بچه ها من هنوز نهکیدمش!!
بعد از -- ا پچ صوتی اطلاعات گوشی که پاک نمی شه؟؟
سلام
آقا نصبش که کمتر از 1دقیقه میکشه و پاک کردنش هم همینجور ....و هیچ مشکلی نداره فعلا مطمئن هستم ولی درحال تست بیشتر هستم اگه خبری شد حتما میگم
منم همين مشكل رو دارم نتونستم برطرف شكنم اگه مودم وايرلس دارين از برنامه symsmb استفاده كنيد با واي فاي ميتونيد فايل بين گوشي و كامپيوتر رد و بدل كنيدنقل قول:
بابا بيخيال اخرش با يه مستر ريست يا اپديت حل ميشه اگه به خاد مشكل داشته باشه اونم براي اسپيكر هست كه تو دراز مدت خودش رو نشون ميده كه اينم بسته به استفاده كنندش داره
امروز برنامه hx-patcher رو نصب كردم كه مربوط به اووركلاك كردن و يك سري تغييرات سيستمي براي گوشي i8910 هست كه با نصبش گوشي قاطي كرد از تقويت در اومد GPU گوشي كار نميكرد و با يك مستر ريست درست شد و دوباره تقويت ش كردم و ازش هم راضيم ولي صدا رو بيشتر از هشت نميبرم
سلام آقا خواستم خدمتتون خسته نباشید بگم من موبایل n97mini را روش این برنامه رو نصب می خوام کنم جوابی نمیده یعنی در موقع install پیغام error میده unable to install
میشه من را برای نصب رو موبایل n97 miniورژن30.0.004 راهنمایی کنید خیلی نیاز مندم
متشکر
این روش فقط برای سونی اریکسون نوکیا همچین چیزی نداره یعنی یک سری فایل هست که گوشیهای نوکیا اون فایل ها رو نداره و نمیشه
در ضمن باید گوشی ه ک باشه
دوست عزیز والی نوشته بودن که برای نوکیا هم قابل اجراس این مراحل فقط باید فایل مربوط به نوکیا رو دانلود کنید
سلام آقا رو n97 mini احرا نمیشه؟
نقل قول:
من معذرت می خوام فکر کردم تقویت صدا رو میگی باید همین روش جواب بده ولی لینک مریوط به موبایلستان رو پایین دادم میتونی از اون استفاده کنی ولی خودم تست نکردم
[PHP]http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=168736[/PHP]
واسه گوشیای نوکیا توضیح دادم چی کار باید بکنن ...نقل قول:
اگه سیستم عامل S60v5 باشه، قاعدتاً باید جواب بده ! فقط اون "پ.ن 3" فراموش نشه ! فایلی که نوکیاییها باید بگیرن فرق داره با سونیاریکسون ...
اگه جواب نداد، پس رو این گوشی جواب نمیده متأسفانه ... :11:
بچه ها برای -- صدا توی درایو c از همون فلدر PRIVATE خود گوشی استفاده کردین یا این که خودتون ایجاد کردید؟؟
با فایل منیجر رفتین تو گوشی یا با ویندوز؟؟
نه بابا هیچی پاک نمیشه.کوروش تضمین کرده اگه خراب شه ویواز خودشو میده.:27:نقل قول:
هرچند هنوز خودمم نهکیدمش
خیلی خوب با ه ک جواب میده برنامه ها
حالا یکی بیاد یه سری لینک برنامه کاربردی بده که تست شده باشه