سلام جناب شما الان بدون کولر صفر تا 100 رو 9.5 تا 10 میزنین با این چیپ؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
سلام جناب شما الان بدون کولر صفر تا 100 رو 9.5 تا 10 میزنین با این چیپ؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
خیر عزیز دل این چیزی که شما می فرمایید امکان پذیر نیست:n02:نقل قول:
این موتور اسمیش 114 اسبه(که تازه توی همین هم حرف و حدیث زیاده) که 20% هم اگر افزایش پیدا کنه میشه136 اسب که محاله همچین چیزی ضمن اینکه با 20% افزایش قدرت بعید هست که افزایش شتاب 5 ثانیه ای بدست باید
البته مشتاق شدم یکبار شتاب را بگیرم ببینم با ال90 چقدر تفاوت داره
موتور EF7 خیلی خیلی خیلی که قدرت داشته باشه ۸۵ اسبه . ماشین ۱۱۴ اسبی اونم با وزن ۱۲۰۰ کیلو اینقدر کند نیست . البته این موتور ذاتا قوی هست اما با توجه به دستبردهای ایران خودرو این موتور خفه شده و زور میزنه تا کار بکنه .
شما الان پشت یه پراید ۹۴ بشینید متوجه ضعف شدید موتورش خواهید شد . حال اینکه یک پراید ۸۸ شتاب بسیار عالی و ایده آل داره چون توی موتورش دست برده نشده .
دوستان عزیز آقا پوریا و جناب ess_1362 ببخشید اسمتون رو نمیدونم. این موتور مشکل انجینی نداره فقط مشکل نرم افزاری داره اینو خیلی گفتم بازم میگم چون استدلال دارم براش.
دیدن این کلیپ خالی از لطف نیست برای دوستانی که باور ندارن با این ماشین میشه 0 تا 100 رو 9.5 تا 10 ثانیه زد. خودم زدم که دارم میگم میشه ولی خوب ای کاش نرم افزارش برای همیشه درست میشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیپ جالبیه اما طرف حسابی تغییرات داده و نمیشه قدرتش رو دقیق تحلیل کرد .نقل قول:
مشکل جدید !
وقتی ماشین خلاص هست دور موتور تا RedLine بالا میاد اما وقتی توی دنده هست به یک خط مانده به ۶ متوقف میشه و دیگه گاز نمیخوره .
البته من هرگز بالاتر از دورموتور ۴ دنده نمیدم بهش چون حس میکنم واقعا موتورش اذیته .
کلیپ جالبیه اما طرف حسابی تغییرات داده و نمیشه قدرتش رو دقیق تحلیل کرد .نقل قول:
مشکل جدید !
وقتی ماشین خلاص هست دور موتور تا RedLine بالا میاد اما وقتی توی دنده هست به یک خط مانده به ۶ متوقف میشه و دیگه گاز نمیخوره .
البته من هرگز بالاتر از دورموتور ۴ دنده نمیدم بهش چون حس میکنم واقعا موتورش اذیته .
سلام
7 ماهه ماشین و خریدم امروز یهویی کیلومتر از کار افتاد و چراغ چک روشن شد...دلیلش چیه؟ و حتی دیگه کیلومتر نمیندازه
اما دور موتور دقیق کار میکنه
سلام خدمت اساتید محترم
دوستان یه چنتا مشکل داره ابن ef7 ما به امید اینکه با شمع سوزنی ایریدیوم حل شه ولی نشد وپا برحاست . یکی اینکه عکسالعملش به گاز تو دنده 1 شدیده به طوریکه باید میلیمتری گاز را فشار بدی تا کله نکنه وگرنه همه میپرن عقب هاره لامصب:n09: و یکی هم که تو همین دنده 1 اگه گاز بدی و ول کنی و دوباره گاز بدی با فاصله کم و کمی ناگهانی(فشار به اندازه 1سانت) ماشین دیوانه میشه و موجی دور میگیره انگار گاز قطع میشه وصل میشه یکی از بیرون ماشین و ببینه کامل بازیه بدنه رو میبینه که بالا پایین میپره الاکلنگی میشه :n08::n08:تا کلاچ نگبرم درست نمیشه اسگول:n31:حالا به نظر شما این حساسیت پدال گاز و عکسالعمل ماشین تو دنده سنگین طبیعیه و چارش میلیمتری کار کردن با پداله؟و اما مشکل بعدی اینه که هنگام گاز دادن یه تقه (شبیهه یه ریپ کوچک) میزنه بعد دور میگیره که دنده 2 محسوس تره و دنده های بالا کمتر ولی هست ! این چطور ؟طبیعیه؟:n19: و اما مشکل آخر اینکه که حدوده یه سالی هست متوجه شدم یه شلنگ نازک از پایین سپر سمت راننده رفته سمت باکس هوا (زیرش) فکر کنم که این شلنگه شکسته و همینطوری ولوست و این دفه موقع سرویس به نمایندگی گفتم اونم عوض کنن که موقع تحویل دیدم همونطوریه و درست نکردن !!:n34: این شلنگرم پرسیدم تو انجمن تیونینگ گفتن مربوط به شیر برقیه کنیستر هست حالا سوالم اینجاست این شکستگی میتونه موجب هوا کشیدن موتور و ریپ و تقه و... بشه که الان من بهش دچارم؟(یه ریپ کوچیک حتی بعد از تعویض شمع ها با سوزنی هنگام تعویض دنده ها پا برجاست) ببخشید زیاد فک زدم ولی رو اعصابن :n03:این مشکلا مخصوصا تو ترافیک!!اگه بشه حلشون کرد عالیهههههه
(بنزینیEF7 91دریچه گاز هم سیمی)
حتما سنسور کیلومتر مشکل پیدا کرده.نقل قول:
سلام بچه ها پیرو این سوالی که مطرح کردم و کسی جواب درست و حسابی تو این تاپیک به من نداد لطفا در ادامه راهنمایی کنید.نقل قول:
همونطور که عرض کردم قاب بالایی تسمه تایم را باز کردیم اما الحمدلله تسمه تایم و داخل قابش روغنی نبود اما دیروز وقتی موتور ماشین را دادم کارواش شست وقتی بیرون آوردم و موتور تمیز و خشک شده بود دیدم از زیر یکی از پیچی هایی که نزدید سنسور میل سوپاپ هست و تو عکس با فلش و دایره سبز رنگ نشون داده شده خیلی ضعیف و کم کم داره روغن میزنه بیرون (وقتی ماشین روشن بود) پیچ را هم محگم کردیم باز هم فایده نداشت. بنظرتون مشکل از کجاست و اینکه اینهمه نشتی روغن پشت موتور و ... میتونه از این پیچ باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این عکس هایی که قرار دادم عکس های قبلی هست و فقط خواستم با این عکس ها محل نشتی یا عکس اون پیچ را نشون داده باشم و الان به غیر از کنار پیچی که با علامت سبز رنگ نشون دادم جاهای دیگه ی روی موتور فعلا تمیز هست و نشتی روغن مشاهده نشده.
با سلام به دوستان با عرض معذرت از سوالی که مطرح می کنم شاید جایش اینجا نباشه ولی هرچی گشتم پیدا نکردم
من اف 7 بنزینی مدل 93 دارم می خواستم ببینم اگر ال 90 پارس خودرو ثبت نام کنم ارزش داره چه از از لحاظ مصرف تفاوتی با اف 7 داره یا آپشن بهتری داره یانه . ممنون از اینکه راهنمایی کنید .
اگر به این شکل که شما میگی نشت روغن قابل مشاهده هست اولین شک به زیاد بودن مقدار روغن بر می گردهنقل قول:
بارها گفته شده که این موتور زمان خشک 5.5 لیتر روغن می گیره و برای تعویض های بعدی باید بیشتر از 4.8 روغن درونش ریخته نشه
ضمنا سفت کردن پیچ هم دردی دوا نخواهد کرد و مشکل باید اصولی حل بشه
از نظر من که در حال حاضر هر دو پلتفرم را دارم مصرف و شتاب تندر چه در شهر و چه در جاده بسیار بهتر از موتور ملی هست حالا قضاوت با خود شمانقل قول:
البته اینجا ذکر کنم که صندلی های سمند برای مسافرت طولانی بهتر از تندر هست
درمورد سفت کردن پیچ ها خیلی محتاط باشید چون سفت کردن زیاد به راحتی اطراف پیچ ترک میخوره . اون روغن ها هم طبیعی هست . میتونه بخار روغن همچین شکلی رو درست بکنه ٬ این روغن ریزی نیست پس اصلا حساس نشید .
از نظر شتاب و اینها هم شتاب اولیه ضعیفه حتی از پراید کم میاره اما امروز سورن من با مجموع ۴ سرنشین ٬ توی سربالایی و دنده ۳ بودم که یه پارس LX تک سرنشین به شدت داشت کنارم راه میومد . برای چندثانیه با این ماشین درگ زدم ( با توجه به اینکه جاده پتانسیلش رو داشت ) و کلا پارس محو شد . من با دنده ۳ بودم واقعا گازش دادم و باید بگم EF7 از ۸۰ کیلومتر به بعد شتابش قابل ملاحظست و به نسبت ۲۰۶ که دارم TU5 هست هرچقدر گازش میدی و دور موتور بالاتر میره ماشین وحشی تر میشه . در کل بد نیست .
انشالا ۱۰ روز دیگه پست ۵۵۰۰ کیلومتر با سورن EF7 94 رو عرضه میکنم .
امروز رفتم نمایندگی واشر در سوپاپ را عوض کردن و همچنین گفتن پیچ های سر سیلندر محکم نبوده و علت نشتی روغن از اون بوده و اونارو هم آچارکشی کردن. بعدش ماشین را بردم کارواش و دادم موتورشو شستن که اگه نشتی روغنی چیزی داشت معلوم بشه ان شاالله که مشکلش برطرف شده.نقل قول:
اگه دوستان نظری داشتن خواشحال میشم که بفرمایید.
سلام خسته نباشید
من یه سوال دارم چرا توی موتور EF7 وقتی گیج روغن رو در حالت روشن می کشیم موتور خاموش می شه؟ آیا سنسور فشار داخل کارتل داره موتور ؟ . می خوام اگر کسی مطمئنه جواب بده ؟
یه مدت مصرف سوختم خیلی رفته بالا.
قبلا با یه کپسول 230 کیلومتر میرفتم ولی الان 180 تا بزور میره. از وقتی شمع ها رو به سوزنی پلاتینیوم NJK BKR6EGP تغییر دادم اینطور شده. مبخوام برم شمع ها رو به همون فابریکش تغییر بدم. البته ناگفته نماند با این شمع های سوزنی کپ ماشین کم شد و ماشین نرم تر کار میکنه.
مورد دیگه اینکه تو 160 تا فرمون ماشین میلرزه.
کسی نظری داره ممنون میشم.
وقتی ماشین روشنه نباید گیج را بیرون بکشی ( هر ماشینی) یا درب مخزن روغن را باز کنی چون هوا می کشه داخلنقل قول:
به نظرم نمی تونه ربطی به شمع داشته باشهنقل قول:
باید مشکل را جای دیگه بررسی کرد
سلام خدمت شمانقل قول:
1- با تغییر شمع ها به معمولی صرفا کمک می کنید تا سوخت موتور به صورت خام بسوزه و در نتیجه هم به موتور فشار میاد و قدرتش کم می شه و هم آلودگی و دود ماشینتون بیشتر می شه البته من تا قبل از اینکه شمع ها رو عوض کنم 200 تا بیشتر نمی تونستم با یک باک برم و بعد از تعویض شمع ها به ایریدیوم 190 تا می ره به نظر من این مقدار ارزششو نداره بخواهی شمع ها رو معمولی کنی
2- اما لرزش فرمون: ماشین ما که به 100 تا می رسید یک لرزش فوق العاده ای داشت در حدی که عرق شرم روی پیشونیم می نشست و ...! تا اینکه رفتم مشهد و یک آپاراتی خوب گیر آوردم، گفت بالانس چرخ هات رو اشتباه زده بوده! خلاصه اول باد نیتروژن زد برام و بالانس کرد و کلا مشکل لرزش برطرف شد(تو اتوبان گرمسار-قم تا 190 رفتم و چون مسافر داشتم احتیاط کردم و بیشتر نرفتم! هر چند تازه نفسش باز شده بود و دلش می خواست بیشتر بره و در این سرعت اصلا فرمون لرزش نداشت)
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
سلام دوستان رفتم مسافرت گيلان و اردبيل تو مسير برگشت وقتي گاز هنوز يك خط داشت هي چراغ سبز سي ان جي خاموش ميشه ميره رو بنزين باز روشن ميشه مي ياد رو گاز
گفتم شايد يه مدت بگذره خوب شه ولي الان 10 روزه اين مشكل ادامه داره
وقتي گاز به اندازه يك خونه مي رسه هي مي ره رو بنزين و هي بر مي گرده
دوستان و اساتيد و ضجر كشيدگان و دود چال سرويس و تعميرگاه خوردگان راه نمايي بفرماييد راه چاره چيست
- - - Updated - - -
ماشين اي اف سون دوگانه مدل 91 با 60 هزار تا كاركرد
امروز دقت کردم که روی گاز تو 120 تا فرمون میلرزه و رو بنزین تو 160 به بالا . البته تو دنده های پایین این مشکل وجود نداره. ولی با توجه به صدای موتور حس میکنم از شمع ها باشه. چون دذرجه حرارتی شمع ها با فابریک هم خونی نداره. یه درجه سردتره.نقل قول:
یه موضوع دیگه که از اول باهاش درگیرم اینه که گاهی اوقات وقتی ماشین رو روشن میکنی صدای کر کر میاد ولی بعضی وقتا اینقدر ماشین نرم و بی صدا کار میکنه که حس ماشین خارجی به ادم دست میده.
این صدای کر کر هم از سمت تسمه تایم میاد.
دوستان نظری دارن بگن.
برای تعویض شمع چه وسایلی لازمه؟
ترجیحا یک دسته جغجغه با بکس مربوطه برای باز کردن پیچ کویل ها و یک آچار شمع با دسته بلند ( بلند تر از 30 سانتیمتر)
توضیح اینکه زمان بستن شمع ها خیلی بیش از حد فشار نیارید چون چینی شمع ها میشکنه و در بستن پیچ کویل ها هم دقت بشه چون در صورت سفت کردن بیش از حد یا خود کویل میشکنه یا پیچش
شماره پیچ کویل ها چیه؟نقل قول:
یادم نمیاد شاید 8 یا 9 باشه
درپوش کویل ها را باز کن و خودت یک نگاهی بنداز
سلام آقا من تا حالا حدود 21 هزار رفتم. پایه گازسوز مدل بهمن 93. در مجموع از سرویس های کارت طلایی و کلیت ماشین راضی بودم. دوستان کسی هست کارت طلایی تمدید کرده باشه و از قیمتش اطلاع داشته باشه. یا توصیه خاصی در خصوص تمدید کردن یا تمدید نکردن کارت طلایی داشته باشه؟ ممنون میشم
مال من هم مدل 93 هست خرداد امسال تک ستاره تمدید کردم با یسری تخفیفات مناسبتی و ... حدودا شد 550 تومن.نقل قول:
یک ستاره فکر کنم خدمات خاصی مثل تعویض روغن و روغن رایگان و...نداشته باشهنقل قول:
بیمه بدنه بنظرم براتون ارزونتر در بیاد،با بیشترین تخفیف شاید تا300 تومن هم میشد بیمه بدنه کرد
هیچ کسی نمیتونه بیمه بدنه ای که یه ماشین 30 میلیونی را زیر 500 تومن اون هم با خدماتی مثل خدمات کارت طلایی گیر بیاره.( حتی تک ستاره)نقل قول:
اگه بیمه ای هم این کار را بکنه مطمئا یه نقصی تو خدمات و... خواهد داشت.
و هیچ بیمه ای نمیاد هزینه تعمیر موتورری و... ماشین را پرداخت کنه ولی کارت طلایی دو ستاره به بالا این کار را براتون تمام و کمال مثل زمان گارانتی انجام میده.
پس کارت طلایی غیر از بیمه بدنه ماشین خدمات دیگری هم داره که بسته به نوع ستاره ای که داره این خدمات تفاوت داره. من وقتی دیدم ماشین من هنوز گارانتی داره نیازی ندیدم که کارت طلایی بالاتر از تک ستاره بگیرم اما انشا... بعد از اتمام گارانتی حتما این کار را میکنم و 2ستاره به بالا میگیرم چون به این ماشین های ایرانخودرو هیچ اعتباری نیست که یدفعه موتورش نپکه و اونوقته که من هزینه تعمیر موتور را ندارم!
سلام یه مطلب هست که باید خدمت شما دوستان عرض کنم و اونم اینه که من وقتی رفته بودم نمایندگی از یکی از کارکنان اونجا که نسبتا آشنا بود و تو کار ef7 سررشته داشت میگفت تو سرویس هایی که برای این خودرو در نظر گرفتن در هر بار باید یه آچار کشی کامل انجام داده بشه که حداقل فقط 3 ساعت آچارکشیش طول میکشه که از پیچ های معمولی بگیر تا پیچ های سرسیلندر که باید با ترکمتر دقیقا سفت بشن چون در چند هزار کیلومتر بخصوص چند هزار کیلومتر اول ممکنه این پیچ ها مقداری از حالت اول خود باز بشن و نیاز به سفت کردن داشته باشن. شده ef7 هایی به نمایندگی مراجعه کردن که از زیر واشر سرسیلندر نشتی روغن داشتن نمونش خود من. پس به این آچارکشیو سرویس های بخصوص اولیه خودرو مخصوصا در ef7 باید توجه بیشتر بشه چون تو سرویس 5000 خودرو بنده که اصلا دقت نکردن و فقط گفتن چندتا چراغ خودرو را روشن و خاموش کن و راهنما بزن و اطراف موتور را یه نگاه کلی کردن و گفتن همه چی طبیعیه و فقط سرکمک ها و یکم جلو بندی را آچار انداختن و نقاط حساس موتور را کاری نداشتن.
امیدوارم که شما دوستان دقت و تاکید کافی را رو این مسائلی که عرض کردم داشته باشید.
با سلام پیرو پست های قبلیم مبنی بر روغن ریزی و نشتی روغن از واشر سرسیلندر خودرو بنده وقتی بردم نمایندگی و پیچ های سر سیلندر را محکم کردن نشتی کمتر شد ولی هنوز نشتی قطع نشده و وقتی برای بار دوم بردم نمایندگی گفتن باید سر سیلندر کامل باز بشه و نگاه کنیم ببنیم احتمالا ایراد از واشر سرسیلندر باشه و واشر سرسیلندر را عوض کنیم.
حالا سوالم از شما دوستان و اساتید محترم اینه که با توجه به این که خودرو بنده به غیر از نشتی روغن هیچ مشکلی از نظر موتور و ... نداره حتی آب رادیاتور را هم چک کردم روغن قاطیش نشده و برعکس آب داخل روغن موتور نشده و هیچ آب و روغنی کم نمیکنه به نظر شما به خاطر نشتی روغن که حدودا از 22هزارکیلومتر شروع شده و الان ماشینم 24هزار کیلومتر کار کرده بدم سرسیلندر را باز کنن؟ آیا بعد از تعویض واشر سرسیلندر تو نمایندگی موتور مثل روز اول میشه یا از این به بعد باید تند تند منتظر تعمیرات بعدی و واشر سوزوندن های بعدی بشم؟ چون بنده قبلا که سمند xu7 داشتم بعد از تعویض واشر سرسیلندر اول موتور دیگه مثل پلمپ کارخونه نشد و در زمان کمتری نیاز به تعویض واشر سرسیلندر پیدار کرد. آیا موتور ef7 هم اینطوری هست؟
درود
دوستان ef سوار چند تا سوال
1- باگ چراغ ایربگ راننده چیه هی روشن و خاموش میشه؟ با دیاگ حل میشه یا باید ایربگ عوض بشه؟ (لعنط بر این دزدای عوضی که جنس آشغال چینی و بی کیفیت ایرانی انداختن بهم)
2- یک مشکل جالب عقربه دور موتور اومده روی 2 ایستاده حتی وقتی ماشین هم خاموشه روی دو وایمیسته، یا میاد روی 1.5 خلاصه از پتانسیومتر نیست چون دور آروم یا همون حدود 850 رو حس میکنم، به نظر شما از کجاشه، ICN مرخصه؟؟؟ (لعنط بهت هاشم یکه زارع بعد از دو بار تعویض ICN فکر کنم یک بار دیگه مهمونشون شدم) لعنطیا
3- صندلی رو گارانتی عوض میکنه؟ داره دیوانم میکنه، ترمز می زنم میره جلو صدا میده، گاز میدم میره عقب صدا میده، چنده خودم یک با کیفیت بخرم؟
4- گیرباکس هم به نظرم نیاز به تعویض داره چطوری حریف این نمایندگی های کوفتی باید بشم هاشم یکه زارع و وزیر محترم صنعت می دونن
5- نخرید اعصاب و سلامتی معده ارزشش بیشتره
پ.ن1: الان اصلا درک درستی بین پدال گاز و عقربه دریچه گاز ندارم شرایط خیلی باحالیه!!! حدود 1500 تا 2000 تا بیشتر از دور موتور نشون میده!!!
پ.ن2: این آریسان واقعا تیم طراحیش به چیزی موقع طراحی فکر کرده؟؟ عقب ماشین خیلی خنده داره چیزی ازش نمیگم فقط با دقت نگاه کنید و به اقبال بلند ملت ایران بخندید-- تیم طراحی تیبا 2 و وانت پراید که کلا از مریخ اومده بودن، آریسان فکر کردن منتها مغزا پوک بوده، حاضرم شرط ببندم
- - - Updated - - -
درود
دوستان ef سوار چند تا سوال
1- باگ چراغ ایربگ راننده چیه هی روشن و خاموش میشه؟ با دیاگ حل میشه یا باید ایربگ عوض بشه؟ (لعنط بر این دزدای عوضی که جنس آشغال چینی و بی کیفیت ایرانی انداختن بهم)
2- یک مشکل جالب عقربه دور موتور اومده روی 2 ایستاده حتی وقتی ماشین هم خاموشه روی دو وایمیسته، یا میاد روی 1.5 خلاصه از پتانسیومتر نیست چون دور آروم یا همون حدود 850 رو حس میکنم، به نظر شما از کجاشه، ICN مرخصه؟؟؟ (لعنط بهت هاشم یکه زارع بعد از دو بار تعویض ICN فکر کنم یک بار دیگه مهمونشون شدم) لعنطیا
3- صندلی رو گارانتی عوض میکنه؟ داره دیوانم میکنه، ترمز می زنم میره جلو صدا میده، گاز میدم میره عقب صدا میده، چنده خودم یک با کیفیت بخرم؟
4- گیرباکس هم به نظرم نیاز به تعویض داره چطوری حریف این نمایندگی های کوفتی باید بشم هاشم یکه زارع و وزیر محترم صنعت می دونن
5- نخرید اعصاب و سلامتی معده ارزشش بیشتره
پ.ن1: الان اصلا درک درستی بین پدال گاز و عقربه دریچه گاز ندارم شرایط خیلی باحالیه!!! حدود 1500 تا 2000 تا بیشتر از دور موتور نشون میده!!!
پ.ن2: این آریسان واقعا تیم طراحیش به چیزی موقع طراحی فکر کرده؟؟ عقب ماشین خیلی خنده داره چیزی ازش نمیگم فقط با دقت نگاه کنید و به اقبال بلند ملت ایران بخندید-- تیم طراحی تیبا 2 و وانت پراید که کلا از مریخ اومده بودن، آریسان فکر کردن منتها مغزا پوک بوده، حاضرم شرط ببندم
طراحی ! عقب آریسان بسیار مزحک هست . عرض عقب ماشین ۲۵ سانت بیشتر از جلو هس . یعنی راننده جلو ماشین دستشه ٬ عقبش دست خداست . فاصله چراغ های عقب اونقدر زیاده که با یک تریلی برابری میکنه .نقل قول:
صندلی هم باز کنید ریل هاش رو عوض کنید درست میشه .
گیرباکس سورن من زوزه میکشه از سرعت ۱۲۰ به بالا صدای وحشتناکی توی اتاق میاد . کولرش افتضاحه الان یکم خنک میکنه توی تابستون هیچ ! دلیلشم کانال کشی اشتباه کولر هست که از کنار موتور رد میشه و کانال داغ میشه ٬ حالا کولر هرچی زور میزنه خنک بکنه توی این کانال با طراحی محشر ایران خودرو داغ میشه میاد تو کابین . برای تست هم میتونید تهویه رو روشن کنید . در حالت عادی و سرد باد گرم میده .
کلا مفتش گرونه اتاقش هم اینقد صدا میده دیونه شدم .
صندلی ماشین من هم واقعا آشغال به تمام معناست
من موندم که چطوری سر هم شده
صدای غرت و غرتش به نظر من سایش فنر با ابر هست
صدای دلینگش هم تا جایی که من فهمیدم لغی ریل صندلی هست
فعلا مشکل صدای گیربکس را حلش کردم همینطور شتاب ماشین را ولی اصلا بهش اعتماد ندارم
----------------------------
خبر جدید اینکه دیتا شیت موتور توربوشارژ هم بدستم رسید
در مورد تغییرات نسبت به مدل بدون توربو به سختی میشه نظر داد
اولین تغییر مهم تغییر در واشر سر سیلندر هست هر چند بسیار مشکوک ولی اینطوری تعبیر می کنم که دنبال رفع مشکل روغن ریزی و آب و روغن قاطی کردن هستند
دومین تغییر هم دوباره پیاده سازی مجموعه و سنسورهای CVVT هست که ظاهرا مشکلات نسل قبلی باعث این تصمیم شده
مورد مهم بعدی طراحی جدید اویل ماژول هست به این امید که ظاهرا دیگه نشت روغن نداشته باشه
و اما طراحی مجدد دریچه و مانیفولد هوا
موتور فاقد اینترکولر مجزاست و مجموعه بوسیله آب رادیاتور خنک میشه و همچنین از روغن موتور برای روانکاری توربو استفاده شده
یک نکته مثبت کاهش ضریب تراکم از 1 به 11 و رسیدن به 1 به 9.5 هست که این امید را میده که ناک و حساسیت به بنزین بی کیفیت حدعقل بشه
در مورد گشتاور هم متاسفانه من امید این را داشتم که روی 2000 یا 2500 فلت بشه اما متاسفانه نمودار روی 3500 فلت میشه که خیلی امیدوار کننده نیست
ضمنا حجم موتور به دلیل تغییر طراحی پیستون های 70 سی سی بیشتر شده
مورد دیکه حجم روغن موتور هست که به 5.7 تا 6.2 لیتر تغییر کرده و میزان تبخیر روغن در هر 1000 کیلومتر هم 0.2 لیتر عنوان شده
به این محصول هم امیدی نیست
فایلش را به زودی همینجا قرار میدم
سلامنقل قول:
میشه بگید دقیقا صدای گیرباکس چه شکلی هست!!!؟من هم توی سرعت بالا صدای قور قوری میده ماشین!!!نمی دونم از کجاست!!؟
بعدش میشه بگید کجای شیراز بردید مشکلتون حل شد!!؟
صدای گیربکس خیلی اتفاقی با تغییر نوع واسکازین با توتال bv (به ظاهر تولید امارات) حل شدنقل قول:
سلام دوستان رفتم مسافرت گيلان و اردبيل تو مسير برگشت وقتي گاز هنوز يك خط داشت هي چراغ سبز سي ان جي خاموش ميشه ميره رو بنزين باز روشن ميشه مي ياد رو گاز
گفتم شايد يه مدت بگذره خوب شه ولي الان 10 روزه اين مشكل ادامه داره
وقتي گاز به اندازه يك خونه مي رسه هي مي ره رو بنزين و هي بر مي گرده
:n03:
- - - Updated - - -
ماشين اي اف سون دوگانه مدل 91 با 60 هزار تا كاركرد
خوب این صدای گیرباکس دقیقا چه شکلی هست!!!؟نقل قول:
قیمت واسکازین چقدر دراومد!!؟