پس اگه این گفته شما درست بود پپ گواردیولا میگفت :نقل قول:
بچه تاکتیک امروز مسی هستش توپو بدید بهش بعد به مسی میگفت تو که قابلیتش رو داری پس هر کی اومد جلوت اراده کن دریبلش کن بزن تو گل:10::10:
Printable View
پس اگه این گفته شما درست بود پپ گواردیولا میگفت :نقل قول:
بچه تاکتیک امروز مسی هستش توپو بدید بهش بعد به مسی میگفت تو که قابلیتش رو داری پس هر کی اومد جلوت اراده کن دریبلش کن بزن تو گل:10::10:
اولا قرارنيست كه شماهرحركتي روكه ميتوني بزني بازيكن روبرو دربيل بخور.ولي كلا منظورمن يه چيزديگستنقل قول:
مثلا لازم نباشه براي انجام يك حركت بخصوص سرعتي درحدميكروثانيه داشته باشيم به نظرمن اين كارفقط يه جور سنگ اندازي كه konami براي به اصطلاح طبيعي تركردن بازي انجام داده.
ویندوز 7نقل قول:
سیستم عامل شما xp یا ویستا؟....من توی 2009 در ویندوز ویستا همچین مشکلی داشتم....
اخرش هم نفهمیدم چطور میشه رفعش کرد...من میگم شاید مربوط به ویستا باشه
راستی امروز فهمیدم گزارش گر هم ندارم!
ما شدیدا منتظریم تا بازی بیاد چرا نمیاد
آیا این یک اسپمی بیش نیست
اقا من اولین بارم هس میام تو این تایپیک
یه سوال:
PES 2010 نسخهPC نکست هست؟
خوب معلومه كه نكست هست.مگه تاحالا تصاويرمربوط به اين بازي روتوخودتاپيك نديدي؟نقل قول:
نه از اون هم بدتره...:41:نقل قول:
البته نه بدتر از کاری که توی تاپیک فیفا کرده بودی چند روز پیش پست اول تاپیک فیفا 10 رو کپی پیست کرده بودی اسمشم گذاشته بودی اطلاعاتی در مورد فیفا:18:
بله خیلی هم جالب هستنقل قول:
----------
راستی مهران جان نمی دونم چرا برداشت کردی که من بدم اومده از بازی من گفتم اون انتظار و تصوری که توی ذهنم ایجاد شده بود براورده نشد در ضمن
این بخش ی از حرفام توی پست قبلیم بود که نشون می ده بازی رو کمابیش پسند کردم اونقدر که بخوام بیشترین وقتم رو صرف همین بکنم. مسائلی رو هم که به عنوان مشکل بیان کردم فقط دیدگاه های من بود خودت می دونی من مثل بعضیا که هدفشون از بیان مشکل تحقیر بازی هست نیستم و خودت میشناسی منو که سعی دارم حقایق رو بگم بی آنکه بخوام تحقیر کنم تازه می دونی که من عاشق ژاپن و هرچی ژاپنیه هستم پس آرزوم هست که شرکتی مثل کونامی پیشرفت کنه در واقع توی ذهنم یه چیز رویایی تصور کرده بودم چیزی که بتونه مجبور کنه همه رو که به بازی یک امتیاز شگفت انگیز بدن و کلی همه ما رو از موفقیت این شرکت ژاپنی خوشحال کنن. در کل من منظورم اینه که بازی اگه ضعفی داره بهتره برطرف بشه که بعد از سال ها شاهد موفقیت کونامی توی فوتبال سیمولیشن باشیم.نقل قول:
البته مطمئنا بازی PES 2010 بازی امسال من خواهد بود چون واقعا با PES انس گرفتم و مطمئنم امسال هم بیشترین وقتم صرف بازی PES 2010 خواهد شد. همونطور که در سال گذشته بیشترین وقتم رو صرف PES 2009 کردم هم بازیش و هم ویرایش و ور رفتی و پچ ساختن براش.
البته در کل همین بحث های بیان مشکلات نقد ها و بیان نظرات مثبت و منفی پیرامون بازی به همین روزها محدود میشه فردا پس فردا که بازی بیاد همه ما گرم بازی میشیم و فقط در روز های اولیه انتشار شاهد بازخوردهایی میشیم که حالا یه تعداد مثبتن یه تعداد منفی. چون دیگه بعدش تاپیک پر میشه از بحث هایی درمورد بازی دانلود های مختلف کیت ها و لوگو ها و غیره و دیگه شاهد این بحث های تخصصی نخواهیم بود.
در کل من امیدوارم که نسخه نهایی یک چیز دهن پر کن از آب در بیاد صرفا به خاطر اینکه بتونیم شاهد نظرات مثبت سایت های بزرگ نقد بازی باشیم. چون در کل به گیم پلی بازی دستمون عادت کرده و بی برو برگرد PES بازی خواهیم کرد حتی اگه صفر هم بگیره باز هم بازی خواهیم کرد اینکه نمره بالایی بگیره یه جنبه روحیه بخش برای همه داره هم ما که مشتاق موفقیت بازی در یک بستر رسمی هستیم و هم کونامی که مطمئنم خیلی مهمه براش که توی نقدها با نمره بالای 9 قرار بگیره.
مخلص کلام اینکه مهران جان من از بازی بدم نیومده الکی حرف تو دهن من نذار که این وصله ها به ما نمی چسبه جیگر:11::10:
تاپیک سردترین دوران خودشو میگذرونه
کاش یه خبر جدیدی از بازی میدادن خیلی وقته خبری نیست
ولی چه شود دو هفته ی دیگــــــــــــــــــه
اگه لباس جدید بیاد من توی همین تاپیک و وبلاگم میزارمنقل قول:
بازم اگه عجله داری میتونی تو google سرچ کنی
این سایتی که گذاشتین ، نوشته :نقل قول:
توجه : کلیه سفارشات Pes 2010 روز شنبه 18 مهر ارسال می گردد
یک هفته ,نه دو هفته.....نقل قول:
تاپیک سردترین دوران خودشو میگذرونه
کاش یه خبر جدیدی از بازی میدادن خیلی وقته خبری نیست
ولی چه شود دو هفته ی دیگــــــــــــــــــه
دو هفته دیگه که بازی عرضه شده..ولی یک هفته دیگه یک سری خبر جدید از بازی منتشر می کنن
یعنی هفته ی دیگه از قرنطینه خبری خارج میشن ؟؟؟نقل قول:
حسین جان میشه لینک پستی که در مورد آخرین کدی که آدام تست کرده رو بزاری.البته اگر ترجمه کردی !
سلام
اقا بنده از سایت gamingaccess دموی فول بازی لیگ قهرمانان رو دان کردم و نصب هم کردم ولی وقتی روش پلی میکنم تصویر سیاه میاد
و هیچ چیزی نمیشه
مشکل چیه!!!
تقریبا مربوط میشه به دو هفته پیش :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4221828&postcount=2630
اینم یه پچ کامل از تمام رنگ های کیت های داوران لیگ برتر ایران
پسوورد : PESMEHR.MIHANBLOG.COMنقل قول:
کد:http://www.persianupload.com/7748620
منبع
نقل قول:
کد:http://www.pesmehr.mihanblog.com/
کیت های جدید پرسپولیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.persianupload.com/873928
منبع
نقل قول:
کیت جدید وحید طالب لو
کد:http://www.persianupload.com/7565500
منبع
نقل قول:
کیت مقاومت شهید سپاسی
منبعنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/138211482/973451f1/000.html
نقل قول:
کد:http://www.pesmehr.mihanblog.com
من پیشنهاد می دم که برای نظم بیشتر این کیت ها و پچ ها رو توی یه تاپیک جدید بزارین .
gholi110
شما خودت اینکار رو کن یه تاپیک درست کن به نطرم بهتر باشه .
اینجوری هر پچی که میاد دیگه راحت میشه پیدا کرد .
خطابم به گیمرهای حرفه ای این بازیه : ممکنه 10 تا بازی 10 دقیقه ای با تیمهای مختلف و در درجه سختی تاپ پلیر انجام بدین و نتیجشو توی تاپیک بزارین .
راستش با گذشت دو هفته از زمان انتشار بازی و با وجود اینکه کاملا گیم پلی بازی دستم اومده بازم فقط یک سوم از بازیها رو میبرم در صورتیکه توی سری های این بازی چندان هم آماتور نیستم نشون به این نشون که توی نسخه قبلی به هر تیم دست کم 3 و یا حتی 4 تا رو میزدم . حالا اگه ممکنه شما هم نتایج بازیهاتو مکتوب کنید ( به همراه تعداد گل زده و خورده ) تا یک ارزیابی کلی از این بازی با هم داشته باشیم .
اینا صحبتهای سیباس در خصوص بازیه :
OK, as promised, a bit more detail
بسیار خب همونطور که قول داده بودیم کمی بیشتر درمورد جزئیات صحبت میکنیم :
در خصوص فیفا : ما نمیتونیم اونارو نادیده بگیریم اما اولویت ما فن ها و طرفداران ما هستن . اگه اونا چیزیو توی فیفا ببینن که دلشون بخواد توی این بازی هم وجود داشته باشه نمیتونیم راحت ازش چشم پوشی کنیم. ما حقیقتا به اون عقیده و درخواست احترام میذاریم .
در خصوص واقعیت گرایی بین تیمهای ضعیف و قوی و همینطور مساله پول توی بازی : درمورد این مساله نسخه 2009 بیشتر جنبه آرکیدی داشت . توی نسخه قبلی بازیکنانی مثل مسی و رونالدو رو نمیشد متوقف کرد الان ما اونا رو قوی تراز بقیه ساختیم اما دیگه شاهد این نخواهیم بود که توی یک بازی 10 تا گل به ثمر برسه بخاطر اینکه ما روی دفاع منطقه ای کار کردیم و اونو بهبود دادیم .به هر حال یک فاصله مشخصی توی لیگ انگلیس وجود داره اما ما بازیو به تعادل رسوندیم بنابراین توی بازی گلهای کمتری رد و بدل میشه . اگه تیم شما ضعیفه شما میتونید برای گرفتن مساوی بازی کنید اما همیشه شانسی برای متوقف کردن بزرگان توی این بازی وجود داره .
در خصوص اهمیت بخش آنلاین : بعضی از گیمرها ی نوجوان این امکان براشون فراهم نیست تا در کنار دوستانشون این فوتبالو بازی کنن آنلاین خیلی مهمه بخاطر اینکه این بچه ها میتونن تبدیل بشن به بزرگترین فن های ما . این بازی با بخش آنلاین مشکل داشته و الان ما این وضعیتو تغییر دادیم والان این بخش به خوبی کار میکنه .
اره حسین جان برای خود من هم باعث تعجبهنقل قول:
راستش با گذشت دو هفته از زمان انتشار بازی و با وجود اینکه کاملا گیم پلی بازی دستم اومده بازم فقط یک سوم از بازیها رو میبرم در صورتیکه توی سری های این بازی چندان هم آماتور نیستم نشون به این نشون که توی نسخه قبلی به هر تیم دست کم 3 و یا حتی 4 تا رو میزدم . حالا اگه ممکنه شما هم نتایج بازیهاتو مکتوب کنید ( به همراه تعداد گل زده و خورده ) تا یک ارزیابی کلی از این بازی با هم داشته باشیم .
تو دموی 2009 دو یا سه تا بازی های اول و میباختم بعدش که بهش عادت کردم همش میبردمش به ندرت میشد ببازم
ولی توی این دمو کونامی شاهکار زده
الان کاملا بر عکس شده یعنی به ندرت پیش می ایه من کامپیوتر و ببرم دی:
کاملا هوشمند شدند
کناره ها رو ببندم از عمق حمله میکنه عمق را متمرکز کنم از کناره ها حمله میکنه
هوش هر بازیکن متفاوته
مثلا توپ و که به مسی میده کامپیوتر حرکات انفجاریشو شروع میکنه
ولی مثلا توپ روی پای بازیکنی باشه که نه سرعتی و نه دریبل زن حرکت انفجاری نداره
یه چیز دیگه هم بگم حرکات تیمی هم متفاوته
مثلا وقتی با بارسلونا بازی میکنی کامپیوتر میشه واقعا مثل تیم بارسلونا
اینقدر پاس کاری های سریع و تند به هم میدهند تا روزنه ای برای حمله پیدا کنند
واقعا براوووووووووووو کونامی
تازه اگر درجه سختی super به بازی اضافه بشه wooooooooow چه شود
و از همه جالبتر اینکه دیگه نمیشه با یه روش به گل رسید تمام باگ ها رو برداشته کونامی
مثلا تو نسخه های قبلی با سر توپ زدن میشد همه رو دریبل کرد گل زد
یا
با سرعت موقع تک به تک با دوازبان بریم گوشه و شوت کنیم تا گل بشه که تو این دمو برداشته شده
یا
تو محوطه جریمه با پاس به حریف راحت گل زدن که تو این دمو نمیشه
کلا هر چی باگ که تو نسخه های قبلی وجود داشت و میشد راحت گل زد تو این دمو بر طرف شده
حسین جان در مورد نتایج بازیام باید بگم که من فقط دنبال بازی زیبا نه صرفا گل زدن هستم تا ازش لذت ببرم و تا جایی که بتونم سعی میکنم شبیه به همون تیمی بازی کنم که انتخابش میکنم (که در اینجا من بیشتر بارسلونا رو انتخاب میکنم)
ولی در به ثمر رسوندن موقعیتا خیلی موفق عمل میکنم
تا امروز شایدتقریبا 50-60 بازی کرده باشم که همشون رو روی تایم 10 دقیقه ای بازی میکنم
5باخت داشتم و 80% بازیا رو هم به صورت تقریبی بردم ولی تا بحال با بارسا به pc نباختم جز یه تساوی مقابل اسپانیا
ولی اینو باید بازم تاکید کنم که تا بحال نشده از بازی خسته بشم یا فقط از یک روش واسه گلزنی است توی یک بازی استفاده کنم در کل بازی خیلی به سیمولیشن نزدیک شده خیلـــــــــــــــــــی زیاد
شده باب طبعم ;-)
واقعا برای من جالبه که شما 80 درصد بازیها رو میبری این نتایجو روی درجه تاپ پلیر بدست آوردی ؟نقل قول:
بوسیله باگ خاصی به گل دست پیدا میکنی یا با استراتژی و برنامه ؟
آره حسین جان top player
من که عرض کردم اصلا علاقه ای به گل زدن از باگ بازی ندارم
ولی تا حالا باگی از بازی پیدا نکردم یا بهش دقت نکردم
اینم بگم که کارای دفاعی من خیلی خوبه مخصوصا تو بازی خونی حریف
قبلا هم از این لینک های تبلیغاتی که واسه جلب بازدید کننده هستش داشتیمنقل قول:
it's fake bro:11:
شایعه و شایدم دزدی!!
منم همچین نظری دارم اگه پاکش نکنننقل قول:
نظر بقیه دوستان چیه ؟
به نظر شما پاک نمی کنن ؟
چرا پاک کنن ؟؟!!!!!!!!!نقل قول:
شما فقط سعی کن تمام آپدیت تاپیک رو توی پست اول داشته باشی که هم شلوغ نشه تاپیکتون وهم اسپم بازار نشه
هر پچ یا کیت که میخاید اضافه کنید بزارید تو همون پست اول تاپیک
اگه مطلب بود میشد اپدیت کرد و مطالب قبلی رو پاک کرد تا شلوغ نشه ولی کیتو پچو فیسو از این چیزا رو نمی شه چون هر روز یه کاربر جدید میاد و می خواد از اینا استفاده کنهنقل قول:
خوب شما تو پست اول لینک این فیس و پچ و .... چیزایی که اضافه میکنی رو بزار که سر درگم نشن بچه هانقل قول:
مثل تاپیک حل مشکلات gta iv :11:
تاپیک رو می تونید توی تالار ادیت بازیها ایجاد کنید. البته من قصد داشتم بعد اومدن بازی چنین تاپیکی رو ایجاد کنم ولی اگه یکی دیگه ایجاد کنه کار ما هم راحت میشه
من چند روز پیش یه آماری از بازیهام به حسین دادم که به این شکل بود:نقل قول:
از 10 مسابقه با تمام تیمها بصورت رندوم: 4 برد--4 باخت--2 مساوی (11 گل زده و 10 تا گل خورده)
با مرور زمان گیم پلی بازی کاملا دستم اومده و با تسلط کامل همه فنون بازی اشنا شدم .
دوباره امروز هم 10 تا بازی انجام دادم: 5 برد-- 2 باخت -- 3 مساوی ( 11 گل زده و 8 تا گل خورده)
این یعنی اینکه بازی خیلی سخت تر از قبل شده.
منم نظرم همینه .نقل قول:
....
مهدی جان اگه اجازه دادن تاپیک جدید باز کنی باید بعضی از مطالب این تاپیک رو هم توی اون پستت لینک بدی .
همونطوریکه پدرام میگه باید لینک بدی .
اجازه بده من یک شمای کلی از ایدم بدم ببین چطوره :
اول از همه کسی که اون تاپیکو میخواد باز کنه باید سعی کنه هر روز به اون سر بزنه تا مطالب اونو همیشه به روز نگه داره .
اما در مورد طرح اون تاپیک بنظر من شما پست اولو به عنوان پست مرجع در نظر بگیر که فقط لینک اطلاعات در اون باشه و بقیه پستها شرح اون اطلاعات .پست اولو میتونی طبقه بندی کنی به این شکل که با تیترهای درشت تر عناوینو از هم جدا کنی و در زیر تیترها زیر شاخه های اونو وارد کنی بعنوان نمونه میتونی تیترها رو به این شکل طبقه بندی کنی :
- آموزشهای داخل بازی شامل :
- آموزشها :
آموزش دریبلها و حرکات بازی و..
لینک آموزش : .......
.
- آموزش منوها و مسائل داخل بازی مثل تاکتیک ها , کارتها و غیره
لینک آموزش : .......
.
- آموزش برنامه ها و نرم افزار های جانبی بازی مثل GGS و....
لینک آموزش فلان برنامه : .......
.
.
.
الی آخر
عنوان پچ :
- پچها :
لینک :
.
.
عنوان :
- کیتها :
لینک:
.
.
.
عنوان :
- آپشنها :
لینک:
.
.
.
لینک اخبارمهم
- اخبار مهم بازی :
لینک ..
- نقد های بازی
لینک ...
و به همین شکل ... الخ
چشم با کمک همه
نظر برای اسم تاپیک ؟
این تالار ادیت بازیها کجاس من که پیدا نمی کنمنقل قول:
من که منتظرم خود بازی بیاد. خوش به حال شما بچه های تهران که همه چیز سری جور میشه واستون. من که از رفسنجان هستم. احتمالا 2 ماهی باید صبر کنم تا بازی بیاد. اخه اگه هم بخوام از جایی بخرم. از کجا معلوم که همون نسخه دموی بازی نباشه ؟ حتی اگه تهران هم بودم مطمئن نبودم که 2 هفته دیگه بازی رو در اختیار دارم. چون نسخه دمو رو هم بازی نکردم متوجه تغییرات بشم.
شما ها 2 هفته دیگه باید صبر کنید . من 2 ماه دیگه. فعلا که دارم با همین 2009 روزگار طی میکنیم. امروز توی مستر لیگ با یووه. توی 10 دقیقه. 9 تا به بارسلونا زدم. دیگه خسته شدم . اینجور هم که شما ها دارین تعریف میکنید. از سختی بازی 2010. دیگه دپرس شدم از انتظار !!!
بچه ها من طرفدار FIFA هستم
و الان هم دارم رو PS3 فیفا 10 رو بازی می کنم و بسیار بازی بی نظیر و عالی ای هست(بر عکس نسخه PC)
من از وقتی فهمیدم PES2010 نکست هس خیلی مشتاق شدم تا این بازی رو واس اولین بار تجربه کنم
لطفا بگید تاریخ عرضه بازی واس PC کی هس؟
مرسی
اینو امروز کونامی توی سایت بازی تحت عنوان PES 2010 TV AD منتشر کرد:
کد:http://208.117.236.70/watch?v=8ORmrWC6KyE&feature=player_embedded
با عرض سلام خدمت همه دوستان
یکی از مشکلاتی که تو سری های قبل pes ، خیلی به چشم می خورد و توی pes09 نمود بیشتری پیدا کرد و به عنوان یه باگ و معضل بزرگ مطرح شد، به این ترتیب بود که با بازیکنانی مثل مسی ،رونالدو و کاکا و خیلی های دیگه میشد با تو سر توپ زدن ها و چپ و راست کردن بازیکن ،کل تیم حریف رو به راحتی دریبل زد و بهترین و راحت ترین راه برای رسیدن به گل بود که حرکات تاکتیکی برای رسیدن به دروازه کم رنگ جلوه داده میشد.
سوال من اینه آیا تو محصول جدید کونامی pes 2010 این معضل برطرف شده یا خیر ، فکر می کنم این یه سوال اساسی در مورد گیمه بازی باشه.
با تشکر