سلام . من اصلا کارت صدا جداگانه ندارم ها . ولی بازهم من همه آن ها را دانلود کردم و نصب اما بازهم تاثیری نداشت .
نتیجه = ؟
Printable View
سلام . من اصلا کارت صدا جداگانه ندارم ها . ولی بازهم من همه آن ها را دانلود کردم و نصب اما بازهم تاثیری نداشت .
نتیجه = ؟
دوست عزیز من توی کدوم یک از جمله هام حرفی از کارت صدای جداگانه زدم :18: :31:نقل قول:
بعدش هم میشه بیشتر توضیح بدی که چی رو دانلود کردی؟
من به شما در پست قبلی گفتم که چک کنید ببینید stereo mix فعال هست یا نه؟ اصلا همچین گزینه ای دارید؟
سلام . من نگفتم که شما گفتید . گفتم اطلاع داشته باشید .
من اصلا stereo mix ندارم . فقط همون line in و میکروفون هستش .
من هرچیزی رو که قرمز نشون داد دانلود کردم . یکیش درایور صدا مادربرد و دیگری برای کارت کپچر .
من کپچر رو دارم و می تونم کپچر کنم اما صدا ندارم .
من کاری رو که کردم این است با Virtual یک XP نصب کردم اما Virtual هم کلا کارت کپچر رو نمیشناسه ؟!!؟
با تشکر
مشکل همینجاست. وقتی Stereo Mix نداشته باشید و فعالش هم نکرده باشید صدا رو هم نمیتونید ضبط کنید. باید بگردید و طریقه فعال سازی Stereo Mix را پیدا کنید.خیلی ها با آپدیت کردن درایو صداشون و یا عوض کردنش با یک درایو دیگه تونستند فعالش کنند اما اگر Stereo Mix اضافه نشه معلوم میشه که درایو سازنده ی کارت صدای شما هنوز بخوبی روی ویندوز 7 کارت نمیکنه و باید منتظر آپدیتی از طرف شرکت سازنده کارت صداتون باشید.نقل قول:
این لینک رو بخونی بیشتر توضیح داده.
کد:http://www.niharsworld.com/2008/05/28/no-stereo-mix-recording-option-here-are-few-solutions/
سلام.
کمک.
من ویندوز سون 64 بیتی دارم، یه مشکلی که دارم باهاش و بدجوری روی اعصابمه، ( تا جایی که می خوام یه سیستم عامل دیگه هم بریزم.) اینه که با بیبیلون و همین طور برخی حروف فارسی مشکل دارم.
بابیلون سیستم شناسایی کلمه اش توی این ویندوز کار نمی کنه. یعنی دکمه ی فراخوانش رو که روی یه کلمه می زنم، نمی تونه کلمه رو بخونه. ( خودم حدس می زنم ویندوز این اجازه رو بهش نمی دعه.)
مشکل دیگه ام هم اینه که وقتی کلمه رو توش می زنم حروف فارسیش درست دیده نمی شه. یه سری کاراکتر عجق وجق نشون می ده که قابل خوندن نیست. این مشکل رو توی چند تا برنامه ی دیگه که فراسی داشتن هم داشتم.
کسی می تونه راهنمایی کنه؟ فونت خاصی باید داشته باشم؟
پچ خاصی؟
تنظیمات رو باید دستکاری کنم؟؟
ممنون.
رو یه سیستمی دارم سون نصب میکنم ولی بعد از اینکه فایلها کپی شدن و اولین ریستارت در قسمت نصب انجام میشه، وقتی سون خواست برای ادامه بالا بیاد اول لودینگش هنگ میکنه و سیستم ریستارت میشه.
MB Giga
VGA Nvidia 6 series
Ram 512 DDR2
HDD 80GB Maxtor
CPU Dual core 2.xx
دوستان اگه میشه لطف کنین جواب این مشکلمو بدین:19:نقل قول:
سلام دوستان
دلیل ریست شدن کامپیوتر بعد از کار کردن چند ثانیه ای هارد چیه ؟
از وقتی کاسپرسکای حذف کردم و نود 32 آبدیت شده گذاشتم اینجوری شده دوباره نود پاک کردم و کاسپر گذاشتم و فایده ای نداره .بعد از 2 تا 3 ساعت اول چند ثانیه هارد صدا میده و بعد ریست میشه. ویندوزم هم سون است. راستی پاور و کارت گرافیک و رم هم مشکلی ندارن و ویروس هم نیست. میتونه از یک برنامه سون باشه ؟
سلام. ميخواستم بدونم جريان نسخه Microsoft Windows 7 Ultimate Retail چيه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما نرم افزار driver genius نصب کن
بعد از نصب داخل برنامه رویstart scanکلیک کن
بعد از تموم شدن اسکن ببین اگه تو لیست نتایج اسم مودمت هست روی next کلیک کن
تو صفحه ی بعد مودمتو انتخاب کن و به اینترنت وصل شو و دانلودو بزن
البته ببخشید که نوشتم به اینترنت وصل شو چون مودم شما به اینترنت وصل نمیشه
ولی روی سیستم یکی دیگه بذار اینکارو بکن بعد درایورو بیار رو سیستم خودت
موفق باشید
سال نو مبارک
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
سلامنقل قول:
سال نو مبارک
اگه از وقتی کسپرو پاک کردی این جوری شده
برو به system restore و کامپیوترتو برگردون به روزی که کسپر داشتی شاید درست بشه
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
سلام سال نو مبارکنقل قول:
شاید شما تو تنظیمات بابیلون کلید فراخونش رو یه چیز دیگه تعریف کردی
برای زبان فارسی هم به از قسمت regional & language فارسی انتخاب کردی یا نه؟
سال نو شما هم مبارک دوست عزیز.نقل قول:
سلام سال نو مبارک
شاید شما تو تنظیمات بابیلون کلید فراخونش رو یه چیز دیگه تعریف کردی
برای زبان فارسی هم به از قسمت regional & language فارسی انتخاب کردی یا نه؟
مشکل فراخوانی بیبیلون نیست. اون با کلید مخصوصش بالا می اد. مشکل تشخیص کلمه اشه. که شنیده بودم از سیستم OCR استفاده می کنه.
روی کلمه که کلیک می کنم بیبیلون می اد بالا، اما نمی تونه کلمه رو شناسایی کنه.
فارسی ویندوز هم کار می کنه. فارسی برنامه ها دیده نمی شه. الان خودم دارم با فارسی ساز خود سون این متن رو تایپ می کنم مشکلی ندارم.
فارسی که توی برنامه های مختلف هست دیده نمی شه. اونم فارسی نوشته های متنی نه. مثلا اگر یه برنامه منو هاش فارسی باشه دیده نمی شه.
خواهشا راهنمایی کنید یه متن انگلیسی 500 صفحه ایه که باید این یکی دو روز بخونم، بدون بیبیلون یه هفته طول می کشه.
سلام دوسته عزيز من وقتي ويندوز 7 رو آپديت كردم گويا برنامه windows genuine هم دانلود شده و وقتي وارد ويندوز مياد يه پيغام مياد كه ميگه قانوني نيست منم ask me later رو ميزنم و محيط ويندوز desktop سياه هست دوستان چطوري ميشه اين برنامه رو پاك كرد ممنون
سلام دوستان.
سال نو مبارک.
من تصمیم گرفتم سال جدید رو با ویندوز جدید شروع کنم!
فقط یکی از دوستان محبت کنه یه کرک سالم برای ویندوز 32 بیتی معرفی کنه که با آپدیت کردن از کار نیفته.
راستش تو بخش دانلود کرک چند تا لینک هست ولی من نمیدونم کدومشون بهتره.
نقل قول:
سلام
دانلود کنید... اجرا کنید... در خواست ریست میده.... ریست کنید.
نتیجه رو اعلام کنید... :46:
http://www.4shared.com/file/243079861/afd7c9c3/crackwindows_7.html
نقل قول:
من اگر جای شما بودم یک نسخه oem التیمات نصب میکردم که در هنگام نصب خودش جینیون میکنه و کرک میشه سپس فقط اپدیت های اینترنت اکسپلورر و ... که مشخص هست چه نوع اپدیتی هست و برای چیه رو نصب میکردم.
هر لحظه ممکنه با یک اپدیت کرک از کار بیوفته و دردسر نصب مجدد ویندوز اتفاق بیوفته !
چند صفحه آخر این تاپیک رو مطالعه کن دلیلش میتونی پیدا کنی.
اما به هر حال اخرین نسخه Wat
wat 2.2.6
http://www.mediafire.com/?4zth2rm3zwu
با سلام.
من بعد از نصب ویندوز 7 وقتی دارم دراور ها را نصب میکنم درایود مادربورد را نصب نمیکنه ولی مادربوردم را میشناسه و بعد از نصب کارت گرافیک و بعدش که کامپیوتر ریستارت شد در محیط ویندوز کامپیوترم گیر میکه .....؟!؟
تا حالا دوبار نصب کردم و هر دوبار همین جوری شده...
لطفا کمکم کنید..
ممنون
مشخصات سیستمم:
RAM:4GB
CPU:2.50 GHz Core Due INTEL
VGA: 9400GT
سلام
من دیروز Win 7 رو آپدیت کردم از اون به بعد دیگه موقع دانلود پنجره IDM نمیاد و پنجره دانلود خود Win بالا میاد نمی دونم چی کار کنم ؟
سلام من ویندوز سون 7 رو دانلود کردم و نصب کردم میخواستم بدونم آیا باید کرک هم بکنم ؟
مگه مثل ویندوز XP نیست که احتیاجی به کرک نداشته باشه؟
چرا اینقدر دوستان دنبال کرک هستند ؟
یه سوال دیگه
ویندوز اورجینال روی لپتاپم رو میتونم روی سیستم دسکتاپ هم نصب کنم ؟
یله باید کرک بشه.اون ویندوز xp هایی که نصب میکردید و اکتیو نمیکردید به خاطر این بود که ویندوز کرک شده و بعدا رو cd رایت شده بودهنقل قول:
سلام به همه ی دوستان
یه سوال داشتم من امروز عجله داتم بعد از اونجایی که کانکت میشیم (بقل ساعت اون پااین سمت راست) دست کشیده شد روش (کلیک موس دست روش بود بعد اون کشیدم )
بعد یه علامت مثل چنگال اومد روش میخواستم ببینم اون چی؟
عکس زیر ببینید متوجه می شید روی اون مانیتور که دورش خط کشیدم دقت کنید قسمت بالاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان...
تو ویندوز 7 من ، یه مشکلی پیش اومده ، اونم اینه که پسوند REG اجرا نمیشه (منظورم اینه Run) نمیشه
چیکار کنم Run به گزینه های راست کلیک اضافه شه و بعد پیغام yes بیاد ، الان تو نوت پد باز میکنه و اجرا نمیشه
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من به تازگی ویندوز 7 نصب کردم. مشکلی خاصی هم ندارم.
موقع پارتیشین بندی درایو هام به هنگام نصب ویندوز7, یکی از درایو هام رو میخواستم تبدیل به چند درایو کنم که به مشکل برخوردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارید یه توضیحات مختصری بدم:
هاردم 500 گیگ هست وکلا 4تا درایو دارم. و درایوی آخری چون ظریفتش زیاد بود (371 گیگ) میخواستم به چند درایو تقسیم کنم. 80 گیگ رو برداشتم و یه درایو جدید ساختم.
حدود 290 تا باقی موند. ولی دیگه نمیتونستم درایو دیگه ای بسازم و فقط میتونستم این 290 تا رو به اون 80تا انتقال بدم....
یعنی گزینه New برای ساخت هارد جدید نمیتونستم استفاده کنم !
زیرش هم یه پیغامی نوشته شده بود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Windows cannot be inistalled. Be installed to this disk. ( Show detail)
موقعی هم که روش کلیک میکردم این توضیح رو میداد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Windows cannot be installed to this hard disk space. The selected diskhas the maximum numbe of partitions of this type.
سلام
سال نو مبارک
برنامه نصی وین 7 اجازه ی ساخت درایوهای کمی رو میده
بعد از نصب ویندوز نرم افزار partition magic یا acronis disk director نصب کنید و روی درایوی که ساخته نشده کلیک راست کنید و create partition رو بزنید
موفق باشید
ممنون ولی حجم این برنامه خیلی زیاده واسه دانلود !نقل قول:
من دایل آپ هستم. خواهشا یه برنامه ای که هم حجم کمی داشته باشه و هم برنامه خوب وقوی ای باشه رو معرفی کنید. (زیر 10مگ, هر چی کمتر بهتر)
عزیزم رو مای کامپیوتر کلیک راست کن، منیج رو بزن، بعد بورو دیسک منیجمنت رو بزن، بعد رو درایویی که میخوایی کوچیکش کنی کلیک راست کن، شیرینک و بزن، دو تا درایوش کن.نقل قول:
با این روش نرم افزار اینا ام نمی خوایی.
عزیزم اون ایکن یعنی به یه نتوورک کانکت شدی. این نتوورک میتونه شبکه کردن دو تا کامپیوتر باشه، شبکه محل کارتون باشه، وایرلس ای که بهش کانکت شدین باشه. و یا حتی کانکت شدن به اینترنت. اگه رو این آیکون یه علامت تعجب باشه یعنی این شبکه که بهش وصلی اینترنت نداره(No Internet access) اگه هم همچین علامتی روش نبود، یعنی مثل همون عکسی که خودت گذاشتی، یعنی اینترنت داری:11:نقل قول:
remove wat رو دانلود کن، اجرا کن، بعد درست میشه.نقل قول:
ایجا دوستان ورژن 6 مگا بایتی شو گذاشتن. من 300 کیلوبایتی شو دارم، ازش جواب هم گرفتم
بعد از نصب ویندوز، اولین کاری که میکنی اینه که چیپست های مادر برد رو نصب میکنی، اینجوری ممکنه جواب بگیری. قبل از اینکه هیچی روش نصب کرده باشی:11:نقل قول:
ربطی به آپدیت نداره. من فکر نمی کنم ربط داشته باشه. IDM ات رو ریموو کن، بعد آخرین ورژن اش رو دوباره به نصب.:11:نقل قول:
سلام
من میخوام XP Mode ویندوز 7 را نصب کنم اما طبق آموزشهایی که تو سایتهای مختلف دیدم و طبق مراحل که خواستم پیش برم پیغام Geniune Validation میده و نمیزاره که من Virtuale حالت XP Mode را دانلود کنم .
باید چیکار کنم ؟
سلام
آقا من ویندوزم یه دفعه زد که جنیون نشده
یعنی پایین سمت راست بک گراند یه نوشته اومده که گفته
this copy of windows is not genuine
بعد توی پروپرتیس مای کامپیوتر که میرم اون پایین در قسمت windows activation زده change the product key
و همچنین نوشته you must activate today
چیکار کنم ..... لطفا راهنمایی کنید
من ویندوز هفت را نصب کردم، و الان در 2 تا ویندوز دارم ( xp , 7 ) چطور می توانم ویندوز پیش فرض را ویندوز xp قرار بدهم ؟ ( یعنی آن نوار سفید رنگ روی perviuos windows قرار بگیرد تا بعد از 30 ثانیه وارد ویندوز xp شود)
شما برنامه VistaBootPRO را دانلود و نصب کنید. در برگه Manage OS Entries ویندوز XP را انتخاب کنید. تیک Set as default را فعال کنید. دکمه Apply Updates را بزنید.کد:http://majorgeeks.com/VistaBootPRO_d5625.html
برای اینکه نوشته های فارسی رو تو 7 علامت ? نشون نده چیکار کنم ؟
با سلام به همه دوستان
من چند وقتی هست که ADSL دارم. برای وصل شدن به اینترنت مجبورم که از یه کانکشن استفاده کنم. گه گاهی این کانکشن به خودی خودش قطع میشه و من مجبورم دوباره وصلش کنم. از نرم افزار ADSL Autoconnect در ویندوز XP خیلی راضی بودم و این نرم افزار به راحتی کار من رو انجام می داد، اما الان در ویندوز Seven این کار انجام نمی شه. البته یه بار که ویندوز رو عوض کرده بودم و دوباره این نرم افزار رو نصب کردم جواب داد ولی دوباره ویندوز عوض کردم جواب نداد.
میشه راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
از یه کرک دیگه استفاده کن و دوباره اکتیوش کن :
کرک ویندوز 7
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=349361&page=32
بعد از نصب کرک ویندوز هفت، الان 2 تا ویندوز هفت در صفحه بوت می آید چطور میتوانم یکیاش را حذف کنم
سلام
برای برداشتن تصویر سپر و فلش روی آیکون برنامه ها و میانبرها باید چکار کرد؟
تو ویندوز سون مراحل زیر رو انجام بدین :نقل قول:
Start > Control Panel > System and Maintenance > System
بعد به Advanced System Settings برین و به تب Advanced برین و در قسمت Startup and Recovery روی Settings کلیک کنین .
در قسمت System startup توی لیست Default operating system سیستم عاملی رو که میخواین پیش فرض باشه رو انتخاب کنین .
و سیستم رو ری استارت کنین .