هر شنبه باید Etin رو شارژ کنید.اگه شارژ نکنید GWH می پره.نقل قول:
Printable View
هر شنبه باید Etin رو شارژ کنید.اگه شارژ نکنید GWH می پره.نقل قول:
skill برای Mage چه کاربردی تر شده ....
فقط دو تا Skill گند زدن رفته
يعني راه ديگه اي براي فهميدن لول افراد نيست؟؟
___
من داركم.يه سوال:من نمي دونم چرا ولي بعضي اسپلام روي افراد اثري نمي ذاره.هيچ.امروز با Hikan جنگيدم هزار تا اسپل زدم هيچي تاثير نذاشت.راستي من:
3 تا INT
يكي Wis
يكي Rec
ميگيرم.
__
لول 10 شدم.
__
ميشه بگيد اين مپ 1 چيه؟؟كدوم قسمت مپه؟كدوم استان؟
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
در ضمن:توي PvP ميتونم با هم تيميم بجنگم؟؟به يه دارك؟(خودمم دارك هستم)
با pri که دیگه نمی شه بازی کرد ..
pri به گا رفت ... تا من bpri درست کردم نامردا نابودش کردن ... heal ولی قوی شده 1-15نقل قول:
همونیه که توش هستی الان . اینجا رو ببیننقل قول:
ميشه بگيد اين مپ 1 چيه؟؟كدوم قسمت مپه؟كدوم استان؟
skill هات رو از اول پوینت بده ریست شده .کد:http://shaiya.wikia.com/wiki/Quest
نقل قول:
امروز با Hikan جنگيدم
خودت که گفتی جنگیدی دیگه مشکلت چیه ؟ همون شکلی که با Hikan جنگیدی توی pvp هم همونه .نقل قول:
در ضمن:توي PvP ميتونم با هم تيميم بجنگم؟؟به يه دارك؟(خودمم دارك هستم)
اوه.گند زدن تو mage و Pagan رفته پی کارش.همه ناراضی هستن.می خوان ticket بفرستن.
دو تا Skill که برای mage بهترین بود گند زدن رفته و برای pri هم HA رو برداشتن با یک ضربه میمیره ...نقل قول:
به نظر من Arc و hunt خوب شده ...
گارد هم behimoth ش خوب شده دهن سرویس میکنه اگه right ele باشه +10K میزنه نرمال k6 تا 7k اشتباه ele هم 2.5k تا 4k
دو سه هفته پیش گفتم که دارن گند میزنن تو Skill ها . این همه قبلش اعتراض کردن فایده نداشت .
فقط تاپیک مربوط به این تغییرات اسکیل رو ببینید که GM ها 3 هفته پیش زدن.
بالای 500 تا پست اعتراض و ... بوده و آخر حاضر نشدن جلوی تغییرات رو بگیرن. دیگه الان که تغییر دادن خیلی بعیده ticket جواب بده .
یه جورایی دارن یه کاری می کنن تو pvp60 ملت با یه ضربه یا یه اسکیل بمیرن و kill rate بالا بره. این کار رو WoW هم کرده . اونجا هم pvper ها با 1 ضربه می کشن.
اخرش نفهمیدم شما light هستین یا dark :angry:!!!ا لطفا بگین تو هر کدوم توی کدوم سرور بازی می کنید؟؟؟؟
نقل قول:
اینجا هم لایت داره هم فاری فعلا همه تو سرور Gaia هستن ....
خب.بیشتر تو dark هستین یا light ؟
با استفاده از Request Battle جنگيديم ما.
___
يك سوال ديگه:يك موجود ديدم كه Fire element بودش.اين يعني اسپل هاي Fire روش خوب عمل نمي كنن يا Water يا ...؟يك توضيح كامل بديد لطفا.
ele ها اینجوری هستن طرز کارشون
wind>earth>water>fire>wind
از سمت چپ به راست اگه حساب کنی مثلا wind میتونه earth زیاد دمیج بزنه همین جور تا اخر ولی از سمت راست به چپ بری اون ele ضعیفه نسبت به ele عکسش مثلا wind خیلی دربرابر fire ضعیفه ولی fire در برابر wind قویه
ممنون.آقا به سايت شايا بگيم يه راه راحت براي فهميدن لول افراد بذاره؟يارو آرمور مزخرف داشت باهاش فايت دادم ديدم لولش 5تا از من بيشتره!له شدم.
راستي چه جوري خودمو elemental كنم؟يه كوئست بود براش اشتباهي Quit Quest رو زدم كوئست پر شد.ديگه هم يارو كوئست نمي ده.چي كار كنم؟
خوب 2 تا عكس.
اين خودمم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_______
اينجا هم مچمو گرفتن!:31:
به خاطره چند دلیل دونستن لول افراد خیلی مهم نیست.نقل قول:
ممنون.آقا به سايت شايا بگيم يه راه راحت براي فهميدن لول افراد بذاره؟يارو آرمور مزخرف داشت باهاش فايت دادم ديدم لولش 5تا از من بيشتره!له شدم.
اولا هدف جنگیدن تو pvp هست نه Battle با یار خودت . 1 میلیون بار هم از race خودت بکشی تاثیری به حالت نداره، همین طور اگه کشته یشی.
دوماا تو این بازی برخلاف mmo های دیگه لول فاکتور اول نیست. لباس و زره و مود بازی حرف اول رو میزنه. یه لول 30 pvpver می تونه لول 60 نرمال مود یا لول 50 هاردمود رو بکشه.
باید elemental lapis لینک کنی به لباست که خیلی گرونه و فعلا نمی تونی.نقل قول:
راستي چه جوري خودمو elemental كنم؟يه كوئست بود براش اشتباهي Quit Quest رو زدم كوئست پر شد.ديگه هم يارو كوئست نمي ده.چي كار كنم؟
در ضمن انجام دادن کوئست تو این بازی اصلا مهم نیست.فقط چند تا کوئست خاص هستن که تعدادشون 10 تا هم نمیشه. تو مپ 1 که کلا همه کوئست ها رو بیخیال شو.
---------- Post added at 05:51 AM ---------- Previous post was at 05:50 AM ----------
آقایون لینک سایت CT رو بدین لطفا . هنوز گیلد اکتیو هست دیگه ؟
CTI.guildlaunch.com
لول 15 HM orc رو قبول می کنن ؟ lolنقل قول:
بدون شرح : امروز تو فروم شایا دیدم : xD
این امضای تو هست کاظم ؟:
امروز برای اولین بار log کردم . دو تا اسکیل خفن orc رو گرفتن که magic spot و HA هست ولی به نظر من orc خفن تر شده .
فقط دیگه نمیشه battle build درست کرد.
به جزییات نگاه کردم همه اسکیل ها رو مثبت تغییر دادن.
یه اسکیل جدید در حد تیم ملی ! restore !
دیگه تو OI همیشه +594 HP هر 3 ثانیه می تونی بدی به راحتی.خیلی اسکیل باحالیه ولی خوب استفاده ازش سخته و هر 18 ثانیه 1 بار باید کلیک کنی.
با orc الان براحتی میشه +6K هیل کرد و recovery رو هم بجای 3 ثانیه کردن 2.5 که خیلی تاثیره این 0.5 ثانیه زیاده.
lolنقل قول:
اتفاقا خیلی ها تو CT اینو بهم گفتن.اسم این یارو HellRaiser هست.من نیستم.
orc من چرا +7500 جون میده الان؟!!!! دیگه زیادی orc من داره هیل میکنه ! با این فرمول جدیده هیل کردن orc لول 41 مثل orc لول 60 قذیم میتونه هیل کنه.نقل قول:
دیگه CT واسه orc ها راحت شده .
این هییل مصیبت شده ملت توی 1-15 هم 800 کیلو هییل می کنن :دی
من یه conti 6 خریدم الان یه ساعتی بازی کردم نوشته 7 ساعت مونده !! یعنی چی ؟؟ ما رو به فنا نده ؟
احسان کجایی ؟ بیا سهم ارثت رو بگیر بابا . یه توضیح هم بده چجوریaoe بزنم با mage ? مثلا اون اسکیل earth و فایر رو می زنم سنگا و آتیش می ریزه رو سر خودم >>.<< خیلی با حاله ولی آخر نوووبیه
اسکیل mage/pagan هنوز باگ داره . به زودی درست میشه.نقل قول:
دست درد نکنه .نقل قول:
ارباب حلقه ها هم که توضیحت رو خوندم ... : ( حیف شد . گرافیکش با حال بود. امیدوارمون کردی تابستون می ریم سراغ یه چیز جدید ...
آقا من دیگه نمیتونم وصل شم فکر کنم فیل*تر شده .......
o-oنقل قول:
برای بازی فقط به یه سرور کانکت میشیم . واسه چی باید سرور رو فیلت ر کنن؟! دیگه همه سایت ها رو ترتیبش رو دادن رسیدن به فیات ر کلی سرور ها ؟!
بعید می دونم . کانکشنت مشکل داره. من جدیدا یه ویوروس افتاده تو سیستمم نمیزاره بیشتر از 1 دقیقه web browser و صفحه ها رو باز نگه دارم !..
نقل قول:
با پرو ** ی وصل می شه ولی معمولی وصل نمی شه ...
من مشکلی ندارم.برای من وصل میشه.
یادم رفت بگم نقشه کل بازی رو دیدید ؟؟
منم مشکلی ندارم کانکت می شه.
احسان ببین ... تو الان می خوای um def ت رو لول کنی دیگه تا 60 . منم um فایتر . حداقل فکر کنم 1.5 تا 2 ماه طول می کشه . بعد باید استون و bdc یا wtc هم بخریم + onti چیزی حدود15 تا 20 بیلیون هم هزینه اش هست . بعد تازه می شیم 60 که بازی رفته تا 70 !
جدی um رو لول کنیم ؟؟؟ یا بریم یه بازی دیگه پیدا کنیم .... سایر دوستان هم راهنمایی بکنن خیلی خوبه .
برای warriror چه point هایی(STR,INT,DEX و ...) باید گرفت؟و چه جوری باید گرفت؟
من احتمالا یه بازی p2p رو شروع کنم.نقل قول:
بین age of conana و world of warcraft موندم.
age of conan واقعا بازی عالی هستش و مال 2008 هست که از wow جدیدتره.تحقیقاتی هم که من کردم و review هایی که ازش خوندم خیلی از بازی تعریف کردن.فقط مشکل پیدا کردن بازی هست که من نه تو بازار دیدم و نه لینک دانلودی ازش پیدا کردم.امروز 3-4 ساعت کل نت رو زیر و رو کردم ولی یه لینک دانلود درست حسابی چه توررنت چه مستقیم ازش پیدا نکردم.البته گیم کارتش راحت پیدا میشه و من چند سایت میشناسم که میشه تهیه کرد.مشکل اصلی تهیه خود بازی هست.
wow هم که دیگه همه میشناسن و بازی خوبی هم هست خوبیش اینه که تهیش خیلی راحته و گیم کارتش هم راحت گیر میاد.
بازیهای فری رو هم کلا بیخیال شدم چون میدونم هر کدوم رو شروع کنم فقط وقت تلف کردنه و آخرش بدون پول خرج کردن به هیچ جا نمیرسی.
aion هم که اصلا حال نمیده چون بازیش آسیایی هست و تخیلی هست.
فقط age of conan:rise of godslayer یا wow .
نقل قول:
من با plvl مشکلی ندارم فقط اگر یه بازی دیگه رو شروع کنیم ( که حجم برای دانلود و آپدیت هست ؟ کم مصرف تو ترافیک چون اینترنت محدوده ؟ از نظر گرافیک خوب هست ؟ هزینش کم هست ؟ ) این بازی تقریبا خوبه ولی خرابش کردن ...
یکی جواب بده لطفا!نقل قول:
جلوی هر کدام نوشته برای چی هست ولی برای War باید از STR , DEX استفاده کنی ...نقل قول:
کد:http://wiki.aeriagames.com/shaiya/index.php?title=Warrior
آقا این بازس ها چطوره البته من زیاد تو بازی نرفتم
Allods
runes of magicکد:http://allods.gpotato.com
LOCOکد:http://us.runesofmagic.com/us/index.html
کد:http://loco.en.alaplaya.net
Cabal
کد:http://cabal.mmosite.com
این ها پیشنهاد بود ....
ببین من تمام ریویوهای این بازیها رو خوردم.یعنی مطمئن باش mmorpg تو نت نیست که تا ریلیز میشه من ته و توش رو در نیارم.اینا همش بیخوده و همش یه مشکلی داره.مطمئن باش الان بهترین f2p که هست همین shaiya هست که میبینید با اینکه بهترین هست به چه وضعی افتاده.دیگه وضع بقیه بازیها که معلومه.الان جدیدترین f2p که اومده battle of immortals هست که تازه بتا هستش و اونم کسایی که بازی کردن میگن مشکل زیاد داره ضمن اینکه مشکل اصلیش دوربنش هست که به اصطلاح میگن 3D نیست و 2.5D هست.نقل قول:
اگه نظر من رو میخواین همون age of conan یا wow.
البته دارم روی warhammer هم تحقیق میکنم ببینم چطور هست بازیش.
nm 5 strنقل قول:
hm 5 str 2 dex
um 5 str 2 luc 2 dex