نقل قول:
باز مال تو خوبه من میذارم رو 6 ساعت 6:35 زنگ میخوره.تو یک فروم خوندم که کسانی که گوشی رو از 21 به 31 اپدیت کردند دچار این مشکل شدند(مثل خودم)
*#60# از راست به چپ
Printable View
نقل قول:
باز مال تو خوبه من میذارم رو 6 ساعت 6:35 زنگ میخوره.تو یک فروم خوندم که کسانی که گوشی رو از 21 به 31 اپدیت کردند دچار این مشکل شدند(مثل خودم)
*#60# از راست به چپ
من که اپدیت نکردم....خود گوشی ورژنش 31 بود
دو سوال دیگه هم دارم
1. اگه بخام برنامه جاوا روی گوشیم نصب کنم باید چه رزولیشی باشه؟؟؟
2. این گوشی از نوع fp1 هست یا fp2????
1. فکر کنم 320 در 680نقل قول:
2. احتمال خیلی زیاد FP2 .
وضوح این گوشی 640 در 360 هستش و بازی های جاوای زیادی با این رزولوشن وجود دارند.
منظور از روژن جدید در پست فوق همون فرم ویر جدید هستش دیگه، نه؟نقل قول:
من امروز گوشی رو گرفتم
اول از همه خبری از کیف نبود
دوم خبری ه از کانکتور تی وی نبود
و سوم بازم خبری از پایه نبود
بعدش هم اینکه یه کابل USB حدود 4 سانتی تو جعبش بود که من نمیدونم چطوری باید به کامپیوتر وصلش کنم؟!
و بعدش هم اینکه شارژرش هم از این شارژای ساده تو بازار بود.
حسابی حالم گرفته شد
رفتم کیف اورجینال بگیرم گفت 10 تومن! نخریدم
میخوام الان آپدیت کنم! ورژن خودش 21 هستش
اما جدا از رخ گوشی که خیلی خوشگله این برچسب شماره سریال و مدل و محل ساختش بسیار تابلو هستش! کاملا از 100 متری داد میزنه که چینیه
خلاصه همه اینا رو گفتم برا این بود که هیچ وقت از دیجی کالا چیزی نخرید. عوضی های دزد. کارت گارانتی 18 ماهه هم دست نویس بود. بعید میدونم اصلا این پارسه مالی باشه!
هيچكدومنقل قول:
2. این گوشی از نوع fp1 هست یا fp2????
s60 v5
بهت تبریک میگم. مبارک باشه:10:نقل قول:
من 4 ماه قبل خریده بودم و دقیقاً گوشیم همین مشخصاتو داشت. دقیقاً...
انصافاً لیبل باحالی روش داره!!!! طرف میگفت مجارستان اصله:31::31::31:
ولی این مدل خروجی TV رو 100% ساپورت میکنه. کایل TV رو توی رامسر خریدم 6 هزار تومان. شما توی تهران اروزنتر هم پیدا میکنین. دنبال کیف هم نباش چون من بدون کیف استفاده می کنم و گوشی تمیزه تمیزه. اگه میخوای آپدیت کنی بده بیرون برات فلش ورژن 31 کنن چون هم بی دردسرتره هم بهتره.
درمورد چینی بودن ناراحت نباش چون در بازار 5800 این بهترینه. تازه من خریدم تو کارتنش کارت گارانتی نبود ولی با sms دیدم که گارانتی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انصافاً اون کابل 4 سانتی متری خیلی باحاله!! برای منم اینجوری بود. عجب نامردایی هستن.
بازم مبارک باشه.:10:
دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم میخواستم ببینم :
1:لوازم جانبیش چی داره؟
2.قیمت نمایندگی و بازار آزاد؟
3.از نمایندگی بخرم بهتره؟
4:ارزش خریدن نسبت به قیمت داره؟
با تشکر
کابل 4-5 سانتی واقعا مسخره است ! تابلو ترین چیز این گوشی بود ! اما خدایی من با گوشیش حال میکنم ! تو فک و فامیل همه مدل گوشی مدل بالایی هست و با همه کار کردم اما با 5800 خودم بیشتر از همه حال میکنم ! :8:
بچه ها یه سوال!!!
من این گوشی رو خریدم
وایرلس قبول میکنه؟؟
اگه آره>چطوری؟؟
مبارکت باشه.آره باید بری به setting-conncectivity-wireless lan اگه وایرلسی در نزدیکی باشه پیداش میکنه بعد اگه گزینه کانکت رو بزن متصل میشه(اگه ازت پسورد نخواهد)امکان هم داره فاصله ات زیاد باشه در این صورت متصل میشه ولی بعد از چند لحظه ارور no getaway replay رو میدهنقل قول:
ممنونمنقل قول:
مرسی
ولی از من
""نام شبکه بی سیم محلی""
رو میخواد
چی بزنم؟؟
منظورت wlan network name؟به احتمال زیاد تو منطقه شما یا وایرلس نیست یا اگر هم باشه مخفیه(مطمئن نیستم)نقل قول:
ولی من خودم اسم شبکه های وایرلس توی دانشگاه رو بلد بودم وقتی گوشیم پیداشون نمیکرد اسمشون رو وارد این گزینه میکردم و گاهی اوقات متصل میشد
سلام بچه ها من ميخوام تا چند روزه ديگه اين گوشي رو بخرم خيلي تحقيق كردم بين 5800 و 5530 به اين گوشي رسيدم حالا اگه واقعا مشكل خاصي داره اين گوشي بگيد تا با چشم باز خريد كنم ممنون .
اشکالاتش از نظر من:نقل قول:
1-کارکرد رم گوشی خوب نیست
2-بعد از یک مدت جای قلم گوشی لق میزنه
3-کیفیت عکس برداریش در شب افتضاحه
4-اگه ورژن اپدیتش پایین باشه حسابی اذیتت میکنه
5530 رو نمیدونم ولی خداییش این مدت که دارمش به اندازه کل گوشیهای دیگه ام ازش راضیم مخصوصا از وقتی آپدیتش کردم.
1- در این مورد جالبه که من تاحالا با رم گوشی هیچ مشکلی نداشتم !نقل قول:
از چه لحاظ کارکردش خوب نیست ؟
2- اینو بله ولی اگه از پیک خود گوشی یا انگشتت استفاده کنی و قلم رو در نیاری مشکلی پیش نمیاد .
3- اینو متاسفانه درست میگی .
4- من اول ورژن 21 بود هیچ مشکلی باهاش نداشتم .
الانم که 31 زدم هیچ تغییری احساس نکردم ! :31:
ميشه بگيد قبلا از چه گوشي هايي استفاده كرديد . به نظرتون اگه بخرم بعدا پشيمون نميشم . حالا دركل اين رو بگيرم يا 5530 رو
نقل قول:
بعضی وقتها فیلم ها آهنگ ها و عکس ها رو خراب میکنه.من سیو مسیجها رو میذارم رو مموری کارت ولی گوشی رو که ریستارت میکنم دوباره میره رو مموری گوشی.هر چند الان یک مدته مشکلش رفع شده ولی بعضی وقتها پیش میاد
در باره مورد 4 هم وقتی ورژنش 11 بود گاهی وقتها میخواستم پرتش کنم تو دیوار از بس که هنگ میکرد تا یک برنامه نصب میکردم قفل میکرد و تا باتریش رو در نمیاوردم درست نمیشد.از وقتی که اپدیتش کردم به ورژن 21 و بعد هم به 31 واقعا تفاوت رو احساس کردم
راستي دوستا شما چه مدتي هستش كه گوشي رو دارين ؟ اين خيلي برام مهمه
از اون وقت تا حالا حساسيت صحفه نمايش گوشي كم شده يا نه ؟ منظورم اينكه با گذشت زمان حساسيت گوشي كم ميشه يانه ؟
راستي تا حالا گوشي از دستتون افتاده زمين ؟ براش مشكلي پيش اومده يا نه ؟ ممنون ميشم به اين سوالات هم جواب بدين .
در در كل اينكه با اين بودجه نهايت 270 توشيه ميكينين اينر و بخرم يا گوشي ديگه اي بخرم . خدايي شما جاي من بودين چيكار ميكردين .
من فروردین ماه گرفتم.نه من تفاوتی رو حس نکردم تازه وقتی اپدیت کنی حساسیت صفحه بهتر میشهنقل قول:
از دستم چند باری افتاده ولی نه به شکل جدی.اتفاقی هم براش پیش نیومد که مثلا بگم قطعه ای از کار بیفته. اگه هم کیف اصلیش رو داشته باشی که مثل سنگ محکم میشه
قبلش کا 800 داشتم ازش هم خیلی راضی بودم ولی چون جاوا بود اذیتم میکرد.
در مورد سوال آخرت هم من عید خریدمش.اگر هم برگردم به اون زمان باز بهترین انتخاب برای من 5800 بود.
دوست عزیز محض اطلاع بگم که گوشی 5530 قابلیت GPS نداره !!!!نقل قول:
من قبل از این گوشی ، حدودا 2سال N73 Me داشتم .
والا در مورد رم تاحالا من اینطور مشکلی نداشتم !نقل قول:
هرچی که روش گوشی هست صحیح و سالم پخش میکنه .
حداقل روزی 1 ، 2 ساعت هم باهاش آهنگ گوش میدم و بازم مشکلی نیست .
در مورد آپدیت هم شاید همون ورژن 11 مشکل داشته چون وقتی من خریدم ورژن 21 روش بود و هیچ مشکلی نداشت .
به جز 1 مورد تا الان هم اصلا هنگ نکرده .
هم ورژن 21 ، هم ورژن 31
راستي دوست من ميشه عكسي از كيف اصليش بذاري ؟
واينكه كيف هم همراه گوشي داده ميشه يا جدا بايد بخرم ؟
من از خیلی ها که شنیدم جدا خریده بودند.حواست باشه اگه جدا خریدی کیف باید با گوشی قشنگ ست بشه.بعضی ها کیف های دیگه قالب میکنندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما كيف رو جدا خريدي .؟ قيمتش چند بود ؟ راستي به نظرتون با گارانتي اصلي و از مركز اصلي نوكيا بگيرم بهتر نيست ؟
نه مال من همراه با گوشی بود.به نظرم از جای معتبر بخری خیلی بهتره تا از جای دیگه، هر چند گارنتی تو ایران زیاد معنی نمیدهنقل قول:
ممنون از شما . دوستاني كه تازه تو اين ماه گوشي رو خريدن كيف گوشي شون همراه گوشي تو جعبه بودش يا جدا خريدن .
منكه 2-3 تا فيلم مربوط به اين گوشي رو ديدم كيف همراه گوشي بود .
راستي موقع خريد از نمايندگي اصلي جعبه گوشي بايد پلمپ باشه ؟ و فروشنده جلوي خود ما باز كنه جعبه رو ؟
من باید هر روز یا هر 2 روز یه بار باتریمو شارپ کنم
نصف روز رو نیستم
GPS و GPRS استفاده نمیکنم
روزی 1 ساعت هم باهاش حرف میزنم
1 ساعت هم موسیقی
طبیعیه؟
نقل قول:
من 7-8 ماهی میشه که خریدم تا این لحظه هم که هیچ مشکلی نداشته اصلا تا حالا هنگ نکرده. دوبار هم از دستم افتاد یکبار با کیفش و یکبار هم بدون کیفش ولی مشکلی پیش نیامد. حساسیت گوشی هم هیچ تغییری نکرده.
در رابطه با برنامه گارمین
روی 5800 نصب کردم ولی این گزینه هایی که در نهایت باید تو قسمت settings بیاد نیومده مثله remote GPS
نقشه هم اصلا نمیتونه به ماهواره وصل بشه و محل رو پیدا کنه....
دلیلش چیه؟
احوال دوستای گل چطوره.....
میگم من یه آفیس و PDF reader دانلود کردم ولی ارور certificate میده...شما چیزی ندارین لینک کنین واسم که راحت نصب بشه مشکل نداشته باشه....
ممنون میشم.....
خوب باید ساین بشه.فایل های cer ,key گوشیت رو گرفتی یا نه؟؟؟اگه نه اینجا درخواست بدهنقل قول:
این نسخه نامحدود pdf readerکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4550088#post4550088
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=363170
سلام عزيزان
من يك آفيس ميخواستم كه رو گوشي نصب كنم و فارسي رو ساپورت كنه و فايل هايه DOC,PPT,...رو باز كنه
و همچنين چرا 5800 بعضي از صفحات وب(فارسي هارو) رو كه با كامپيوتر سيو كرديم رو به صورت نا مفهوم باز ميكنه؟
ميشه براش تعريف كرد كه به جايه بروزر خودش فايل ها رو با OPERA باز كنه؟يا حداقل آپديتش كرد؟
ورژن نرم افزاريه گوشيم:CUSTOM VERION:21.0.025.C01.01
SOFTWARE VERSION 21.0.025
سلام عزيزان
من يك آفيس ميخواستم كه رو گوشي نصب كنم و فارسي رو ساپورت كنه و فايل هايه DOC,PPT,...رو باز كنه
و همچنين چرا 5800 بعضي از صفحات وب(فارسي هارو) رو كه با كامپيوتر سيو كرديم رو به صورت نا مفهوم باز ميكنه؟
ميشه براش تعريف كرد كه به جايه بروزر خودش فايل ها رو با OPERA باز كنه؟يا حداقل آپديتش كرد؟
ورژن نرم افزاريه گوشيم:CUSTOM VERION:21.0.025.C01.01
SOFTWARE VERSION 21.0.025
آقا من چندجا خواستم آپدیت کنم اما به محض اینکه دانلود آپدیت ها تموم میشه یه ارور میده که گوشی شما آپدیت نمیشه.
ورژن خودش 21 هست و من خواستم به 31 ارتقا بدم اما نشد
توضیح اینکه پروداکت کد رو تغییر دادم همون اولش
البته خودش فارسی رو داشت
چه میشه کرد؟
چرا از طریق فونیکس یا جف آپدیت نمیکنی؟؟اونطوری هم راحت تره هم خطرش کمترهنقل قول:
سلام
یه دفعه در برخی از ساعات خاص گوشیم ال سی دیش روشن میشه ...مثلاا الان ساعت 12:07 یه دفه روشن شد بدون اینکه زنگی داشته باشم یا اس ام اسی یا چیزی....
قبلا هم اینطوری میشد...
دلیلش چیه؟
دوستان این قسمت app update به درد بخور هست ؟ من دیروز آپدیت کردم اما نفهمیدم چی شد :دی