5 روز نشد :دی ؟
5 روز نشد :دی ؟
اوه اوه!کد:http://docomolive.jp/
كنتر روشن بوده :31:
فردا معرفي هست
من ژاپنیم بد نیست ولی هر چی گشتم نفمیدم کنتور نامبرده برای معرفی اس ای باشه:دی..
شفاف بسازید لطفا:دی.
عرضم به حضور انور حامد عزیز که این کانتر برای معرفی NTT Docomo جاپونه که فرداست ..نقل قول:
که یه خیلی گوشی معرفی میشه ...
و نکته ای که ما دوست داریم اینه که تو لیست محصولاتی که قراره معرفی بشه دوتا محصول Xperia هم هست که یکی آندرویید و یکی دیگه ویندوز فونه ...
برای اطلاعات بیشتر به اینجا سر بزنید
ترجمه گوگلکد:http://j-phone.ru/news/zima_novinki_docomo/2010-09-09-34
تو قسمت محصولاتش:کد:http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fj-phone.ru%2Fnews%2Fzima_novinki_docomo%2F2010-09-09-34
PRO
N-08B
SH-02C:QWERTY, FULL TOUCH
F-04C:QWERTY
SC-02C
SC-02B GALAXY S
BlackBerry9700
HT-01C: Windows Phone 7
HT-02C: Android
SO-01C: Xperia・Android
SO-02C: Xperia・Windows Phone 7
T-01C: Windows Phone Classic(WM6.5.5)/K02
SH-05C: LYNX2
SH-07C: Windows Phone 7
SC-01C: Windows Phone 7
میگه شاید فقط برا جاپووون باشه اینا :دی
ntt docomo در واقع اپراتور بزرگ ژاپنيه كه 56 ميليون يوزر داره تو خود ژاپون
نه من به سونی گفتم برای ما هم بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی ظاهرا یه سری محصولاتی که فقط برای جاپون بود هم داره برای عرضه جهانی هم مهیا میشه ...
منظورم اونایی بود که قبلا معرفی شده بود ...
همش 56 ملیون ؟نقل قول:
ntt docomo در واقع اپراتور بزرگ ژاپنيه كه 56 ميليون يوزر داره تو خود ژاپون
همراه اول و ایرانسل هر کدومشون تو ایران بیشتر از 60 ملیون دارن:27:
HTC Legend gets Froyo, X10 mini and mini pro taste Eclair
کد:http://www.gsmarena.com/htc_legend_gets_froyo_x10_mini_and_mini_pro_taste_eclair-news-2058.php
خوب معرفي nttdocomo هم به پايان رسيد و هيچ چيزي از سوني اريكسون رونمايي نشد :31:
خبر خوبي بود نه؟
معلوم بود كه تو ژاپن چيزي براي ما معرفينميشه :31:
بسی خوب بود :دی
گذاشتن عصر که هوا خونوک تره معرفی کنن:دی
چرا شلوغش می کنید ؟ :دی
معرفی 6 روز دیگست ! :دی اگه نشد هر چی دوست داشتین به تیتان بگید !:دی
اقا این sony ericson واقعا قراره PlayStation phone تولید کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وغیره:31:
این دیگه اخرشه::16:
یکی از بچه های فروم XDA که میشه به حرفاش اعتماد کرد گفته :
"You remember that I have connections with SE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] I just saw the next xperia model that will be with gingerbread. It will have also HDMI output. I saw also the PSP phone that will come equiped with same gingerbread."
یه نفر دیگه هم که برای SE کار میکنه :
"Don't expect too much from the PSP phone, it won't be available to everyone. That's all that I have to say about it. Yes, the next Xperia will be with Gingerbread to start off"
/
و
Sony Ericsson A8i smartphone pays a visit to the FCC
نقل قول:
China Mobile boasts almost 570 million customers, making them one of the world’s largest telecommunications service providers - which is why it is smart for cell phone manufacturers to make a bee line for that market. Sony Ericsson does not want to miss out on the party though, having sent their A8i smartphone to the FCC and making sure they pass all the hoops the handset had to jump through and over. Boasting a similar button layout and form factor as the Sony Ericsson X10, it will not run on the Android operating system instead, but will rely on China Mobile’s Open Mobile System 2.0 (OMS 2.0). Running on the TD-SCDMA network, we do know the Sony Ericsson A8i will come with a 3.5-inch touchscreen display and CMMB mobile TV functionality. No idea on how much it will cost when released though.
کد:http://www.ubergizmo.com/15/archives/2010/11/sony_ericsson_a8i_smartphone_pays_a_visit_to_the_fcc.html
منظورش از اون قسمت چیه؟یعنی واسه جای خاصیه یا گرونه یا ...؟؟؟!!!:9:نقل قول:
اولین عکس از سونی اریکسون ANZU :
Anyway, an anonymous tipster has sent over an image of what he claims to be the next Sony Ericsson Android flagship. It uses the ‘ANZU’ codename and will supposedly run Android Gingerbread. It will come with a 4.3-inch display, HDMI output and be “very, very slim”. He goes on to say that SE is aiming for a Q1 launch.
خوب 4.3 اینچ ال سی دی . آندرویید 3 Gingerbread (البته وقتی به فروش برسه ) خروجی HDMI و گوشی خیلی خیلی باریک هست ! و قراره یک چهارم اول سال 2011 به بازار بیاد ! و این خیلی خوبه :دی
کد:http://www.xperiax10.net/2010/11/09/sony-ericsson-anzu-–-x10-successor-caught-in-the-wild/
چيزي كه هست من نمي دونم چرا باز اين طراحي رو به كار گرفته! من منتظر يه قيافه جديد بودم
چه کمر باریک مثله بارسا:31:
اين بود بخشي از سخنان الدارنقل قول:
Meeting with Sony Ericsson. They put on table 7 devices for the first half of 2011. I like only one of them. X12. More info later
Most handset based on Android. Own UI and again old versions of OS. X12 running 2.1 now. Have to be 3.0. A few handset like yendo 06.2011
Anzu is X12 as far as I know. Commercial numbers is under question now.
اينطور كه او گفته باز هم آندوي 2.1 روش هست(من فك ميكنم براي نسخه ريليز چيز ديگري باشه)
ترجمه مختصر:
در جلسه اي با سوني اريكسون:
براي نيمه اول سال 2011 هفت تا گوشي توي كار هست
الدار فقط ايكس 12 رو دوست داره :31: اطلاعات بيشتر بعدا
بيشتر گوشي ها آندورئيدن
آنزو هم همون ايكس دوازه هست(همون كه حميد عسكش رو گذاشت) تا اونجايي كه من (الدار)ميدونم
شماره مدلش هنوز سواله كه چي باشه/.
يه تعداد گوشي مثل yendo هم جزوي از اين هفتاست
ماشالا چقدر باريكه
مثل دمباريك :31:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
فلش زنونش كه پريددددددددد
ولش آقا! اصلا بايد سطح توقع رو بكنيم در حد كا 750 كه هميشه خوشحال باشيم :31:
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
نقل قول:
Our tipster has come back to us with some more details surrounding Sony Ericsson’s next Android flagship, codenamed ‘ANZU’. The phone is an early prototype currently running Android 2.1, but will use Android Gingerbread on retail launch. Even in its current state the phone is said to be very fast (no idea of CPU or RAM for now) but it will record at 1080 resolution and come equipped with a front-facing camera and HDMI port.
As you can see from the pictures below, the handset is very slim (thinner than the Galaxy S) and feels “very solid” in the hand. The display was also given particular credit with “very crisp” and “vivid colours”. There’s no idea what kind of display it is using, but let’s at least hope SE has implemented multi-touch this time.
Interestingly, our tipster goes on to say that the phone may be branded as a BRAVIA phone instead of XPERIA, which would certainly be a departure. Current Xperia X10 owners will be glad to hear that the loudspeaker and in-ear performance of the ANZU is much clearer/louder than the X10.
نقل قول:
BRAVIA phone instead of XPERIA
اين تيكش كه بعيده!رو گوشي زده اكسپريا!
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
نه خوشم اومد!
تو عكس اولي كه حميد گذاشته بود خورده بود تو ذوقم
عکس ها و اطلاعات بیشتر ...
همشو قرمز میکردم بهتر نبود؟! :دینقل قول:
Our tipster has come back to us with some more details surrounding Sony Ericsson’s next Android flagship, codenamed ‘ANZU’. The phone is an early prototype currently running Android 2.1, but will use Android Gingerbread on retail launch. Even in its current state the phone is said to be very fast (no idea of CPU or RAM for now) but it will record at 1080 resolution and come equipped with a front-facing camera and HDMI port.As you can see from the pictures below, the handset is very slim (thinner than the Galaxy S) and feels “very solid” in the hand. The display was also given particular credit with “very crisp” and “vivid colours”. There’s no idea what kind of display it is using, but let’s at least hope SE has implemented multi-touch this time.Interestingly, our tipster goes on to say that the phone may be branded as a BRAVIA phone instead of XPERIA, which would certainly be a departure. Current Xperia X10 owners will be glad to hear that the loudspeaker and in-ear performance of the ANZU is much clearer/louder than the X10.
آقا/خانم خبرچین اطلاعات بیشتری داده:
گوشی خیلی سریعه ولی اطلاعاتی از CPU و RAM گوشی نداد. ولی با رزولیشن 1080p فیلمبرداری میکنه و پورت HDMI داره ...
خیلی نازک و خوش دسته ...
نوع صفحه نمایشش رو نگفته ولی خیلی شفاف و زنده و از ایناست
شاید هم از برند براویا باشه ...
و اینکه گوشی تو اسپیکر و هدفون خیلی بلندتر و شفاف تر از X10 ـه ...
/
گوشی فوق العاده باریکه
/
.
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
تیتی من زودتر پست دادم ولی چون سرعت اینترنتم کمه دیرتر اومد :دی لوول
آقا به سیاهی صفحه نمایشش دقت کردین؟!
چیز خوفیه ها ...
دوربینو دیگه داشت از گوشی مینداخت بیرون ...
انتظار عکاسی خوبی نمیشه داشت با این فلاش و اندازه لنز ...
فري سوختي :31: من زودتر پست دادم! :31:
ايول! ر است ميگي :31:نقل قول:
آقا به سیاهی صفحه نمایشش دقت کردین؟!
چیز خوفیه ها ...
اگه به خاكستري ميخورد رنگش احتمال قوي ال سي دي بود! ولي اينطور كه ظاهرش معلومه چيزي غير از ال سي دي هست
به به !
خیلی خشکله :دی
تلفیق آینو و ایکس 10 (بالاش مثه آینو ه )
پسر خیلی باریک گوشی ! دوربینش یعنی چنده ؟ 16 اه ؟ فیلم برداریش رو عشق است . یه زمانی شاخ فیلم برداری اس ای QVGA بود ! لول !
سلام بر دوستداران سونی اریکسون
خیلی از این گوشی خوشم اومد به نظر میاد که گوشی فوق العاده ای باشه
امیدوارم که سونی اریکسون براش چیزی کم نذاره وگرنه توسط گالکسی بعدی که اونم فکر کنم همزمان با این گوشی عرضه بشه از دور خارج میشه.
میگم یه خورده دوربین رو میبردن بالاتر!!!
اینطوری ارگونومی نداره به قول یکی از دوستان که همیشه در حال مسابقه دادنه:دی
عکس کسی که از گوشی عکس گرفته تو پشت گوشی منعکس شده و اینطور که معلومه طرف کچله ! ها ها :دی
میگن عقل هر چیز بی از آدمیزاده همینجاست . اینجوری اگه گوشی رو دو دستی بگیری کاملا جلوی لنز گرفته میشه .نقل قول:
میگم یه خورده دوربین رو میبردن بالاتر!!!
===
gsmarena دوربین رو زده 12 و فیلم برداری رو زده 720p ... من که تو لینک سورسش همچین چیزی ندیدم .. از خودش در وکردیه یا من چیزی رو از دست دادم ؟
حميد اين رو اين حساب گفته كه پشت گوشي زده HDنقل قول:
gsmarena دوربین رو زده 12 و فیلم برداری رو زده 720p ... من که تو لینک سورسش همچین چیزی ندیدم .. از خودش در وکردیه یا من چیزی رو از دست دادم ؟
حالا ممكنه هم اچ دي باشه
فول اچ دي نباشه
دوربين 12 رو از كجاش در آورده معلوم نيست
پدر سوخته حرفاشم طوري نميشه آدم بي اعتنا باشه
همه يه چيزي ميگن اون يه چيز ديگه ....
به به مبارکه ببینیم این چی کار میکنه
صفهش خاطر جمع lcd نیست آخه lcd خودش به تنهایی از این گوشی کلفت تره
با این ضخامت مطمئن عمو ال ای دی ای یا از همین عموهاست
نه بابا SLCD میخواد بزنه دیگه. این همه رفته کاخونه زده که آخرش بره عمولد بزنه؟ مطمئنا SLCD میزنه
سلام .
تبریکات ويژه :دی انشاالله حالشو ببرین .
X12 will have ST-Ericsson U8500.
FEATURES
Full HD 1080p camcorder, multiple codecs supported
(H264 HP, VC-1, MPEG-4)
High-resolution, touchscreen display support up to XGA
Simultaneous dual display support
High performance 3D graphics, support for
OpenVG 1.1 and OpenGL ES 2.0
Dual camera support with Integrated ISP 20 Mpixel and 5 Mpixel
Wi-Fi, Bluetooth and GPS enabled platform
Built-in USB 2.0, HDMI out
Support for multiple operating systems, Symbian, Android
and Linux-based platforms
Optional support for mobile TV standards
یه کم مدل نام گذازیش واستون آشنا نیست ؟ :دیکد:http://www.youtube.com/watch?v=Y2KSCPOhQ7w
مخلصیم .
ویرایش:
با خودم فکر کردم دیدم امکانش هست :دی
اينم كار دست بچه هاس رسمي نيستا :31:
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
احتمالش ميره اين باشهنقل قول:
X12 will have ST-Ericsson U8500.
ولي احتمال قوي تر همون OMAP 4 باشه....
نقل قول:Akane
Anzu - X12 (X10's successor)
Hallon
Iyokan
Lychee
Mango
Mogami
Monika
Smultron
Zeus_256 - PSPhone (with 256mb RAM(?))
Zeus - PSPhone
/
تیتی اینقدر آوا جون رو اذیت نکن ...
میگه چند تا سورس داره دیگه ...
آقا من میگم همون OMAP4 هستش :دی
یه چیز دیگه تیتی
این یارو اصرار داره که دوربینش 16 شده و اینکه شاید این پروتوتایپ اولیه باشه و بعدا تغییر کرده
شاید هم راست بگه ها ...
الان PSP Phone که لیک شده 2.2 روشه . پس این چرا 2.1 روشه؟ پس شاید همون حدس آوا جون درست باشه ...
آره فري... از اون 2.1 هش معلومه كه خيلي قديميه پروتوتايپش
كار به اين نداريم كه عكسي كه گرفته شده جديده يا قديميه
اوني كه دست اون بچه سوسوله بوده قديمي بوده ،دادن باش حال كنه! :31:
ولي بازم احتمال حرفاش كه 16 + فلش زنون باشه خيلي ضعيفه. يعني باورش سخته كه اينكارو اس ئي كرده باشه!! اگه سامسونگ بود حتما شدني بود.
درضمن من آومكس رو كاريش نكردم كه :31: چند تا سوال فني بود و بحث علمي همين :31:
دختر خوبيه :31:( الان سعيد بارسا آمارشو در مياره :31:)
کو کجاست؟:دینقل قول:
الان سعيد بارسا آمارشو در مياره
فری این اسما که گذاشتی همه قراره معرفی بشن؟ ایول. یعنی همشو باید بخریم؟:دی
بابا میدونین یه سنسور 16 چقدر ضخامت داره؟ اگه 16 باشه یعنی اس ای زد ild ]dc, 'hddn (رمزی گفتم بی ادبی نشه)
البته اگه زود بیاد و مثل ستیو و x10 اونقدر لفتش ندن (اونا هم اول تک شاخ بودن ولی تا بیان اونقدر شاخ در اومد که دیگه چیزه خاصی نداشتن مخصوصا x10 که اولش استوره بود ولی تا بیاد شد یه گوشی با سیستم عامل قدیمی
ده -بيست تا صفحه قبل رو مطالعه كننقل قول:
بابا میدونین یه سنسور 16 چقدر ضخامت داره؟
خبرش رو گذاشته فري
ضخامتي نداره! جديدا سوني معرفي كرده
البته یادمه آوا جون گفته بود بعد از اینکه سنسور 16 روش گذاشتن ضخامتش بیشتر شده ...نقل قول:
یعنی اگه سنسور 16 رو واقعا گذاشته باشن روش ضخامتش از اینی که عکس هست بیشتر میشه ...