آره، یک دهم از حجمتو کم میکنه.نقل قول:
بالاترین سرعتش 18 مگابیته که با سرعت 2 مگابایت تا 2100 کیلوبایت دانلود میکنه.
Printable View
آره، یک دهم از حجمتو کم میکنه.نقل قول:
بالاترین سرعتش 18 مگابیته که با سرعت 2 مگابایت تا 2100 کیلوبایت دانلود میکنه.
سرعتش که عالیهنقل قول:
+
تعرفه هاش ارزونه و به کاربر های عادی هم میدن ؟
آره به همه میدن؛نقل قول:
من که اصلا هیچ فرمی هم پر نکردم و فقط زنگ زدم و ثبت نام کردم و فرداش خط رانژه شد :D
سلام
دوستان من دنبال اینم که بدونم سرعت اینترنت وایمکس داتک در بهترین حالت چنده؟ کسی میتونه تست سرعت بگیره؟؟
من استفادم از اینترنت فقط اسکایپ تصویری هست میخوام ببینم میکشه یا نه؟ اگه کسی تجربه داره که بگه
متاسفانه امکان استفاده از adsl ندارم چون سیم کشی ساختمون قدیمی هست و نهایت سرعتم تا 2 مگ هست با فن آوا.
ممنون مبشم تست های سرعتتون رو بزارین
یه سوال دیگه
من میتونم اول برم مبین نت بخرم بعد اگه خوشم نیومد با همون مودم مبین نت داتک بخرم؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟
مثلا 4 گیگنقل قول:
18 مگش چنده ؟
4گیگ نداره؛نقل قول:
18 مگ و 3 گیگ= ۳۲,۳۵۲ (بدون مالیات)
18 مگ و 5 گیگ= ۴۲,۹۷۲ (بدون مالیات)
اووووف خیلی گرونه که مشتی :n02:نقل قول:
این سرویس هم شبانش 1 به 10 هست ؟
کلا هیچ سرویسیش شبانه نداره ؟؟؟؟
واسه مناسبت ها مثلا عید تخفیف نمیزنن یا حجم نمیدن ؟
قیمت 10 یا 12 مگش رو بگو چنده ؟
هر کاری میکنی ، فقط طرف وایمکس مبین نت و ایرانسل نرونقل قول:
خخخ :n02:نقل قول:
-خب 18 مگ سرعته ها!!!! از آسیاتک که بهتره،سرویس 1 مگشو گذاشته 40 تومن.
-1 به 10 نه، یک دهم؛ یعنی هر چقد دانلود کردی تقسیم بر 10 کن،همون مقدار ازت کم میکنه.
-همه ی سرویساش یک دهمن.
والا من 5 ماهه ازش سرویس دارم، تا حالا هدیه ای چیزی ندیدم.
-قیمت سرویس ها با جزئیاتش رو از اینجا ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داتک ADSL انصافا سرویس خوبی هست من که تو محل کارم 512 دارم تا 1 مگ هم دانلود بهم میده .. اجرشون با اقا امام زمان عج
خب مشتی منم الان 16 مگ دارم استفاده می کنم :n02::n10:نقل قول:
ماهی 4 گیگ = 25 هزار تومن
میدونم الان شرکت ما 1 سومه + اینکه من تا خرداد می تونم شبانه رایگان بگیرم :n02:
حالا به نظر که سرویس خوبی میاد
پینگش چطوره ؟؟؟
قطعی و وصلی زیاد داره ؟
حجم اضافش چطوره ؟
+
سرویس های نامحدودش چطوره ؟
من خودم مهر و آبان می خواستم از پارس آنلاین بگیرم ولی پورت خالی نداشت و حتی چند بار بهم زنگیدن که 1ساله می تونیم بهت بدیم ولی اشتباه کردم و نگرفتم و الانم هر موقع یادم میوفته،اعصابم خورد میشه که چرا ازشون نگرفتم.نقل قول:
کلن پارس آنلاین وقتی شبانه داشت خیلییی خوب بود؛ حیف که نگرفتم.
ایولللل باابااا، خیلی خوبه که تا خرداد شبانه داری؛ :n02: پس چرا دنبال داتکی؟!!
-پینگش جنیه؛ بعضی روزا خیلی عالیه و با 8.8.8.8 میاد رو 80 و 90 ولی بعضی روزا بد میشه و 8.8.8.8 میشه 200 خورده ای اینا؛ کلن بدترین حالته پینگش معمولا 300 ایناس(با 8.8.8.8). مسیر های -مختلف رو هم چک کردم و اگه روز بدش باشه،با هر مسیری پینگش بده حتی آذربایجان.
-قطعی واسه من نداره.
-در صورت خرید حجم، 25% حجم اضافی به صورت رایگان بهت میده؛ مثلا اگه 3 گیگ حجم بخری،3.750 گیگ بهت حجم میده.
-سرویس های نامحدودش، نامحدود نیستند؛بلکه همون حجمی اند ولی با حجم بسیار زیاد و اگه حجمش تموم شه،باید حجم بخری؛ مثلا سرویس 256 نامحدودش( رو 4مگ میبنده) با 30 گیگ حجم ،71 هزار تومنه و اگه 30 گیگت تموم شه، اینترنتت قطع میشه و باید حجم بخری.( خیلی مسخرس) . اگه بخوای خودت سرویس 256 با 30 گیگ حجم بخری،میشه 83800 تومن ولی این میده 71400 ( بدون مالیات).
مشتی اولا یه سر به تاپیک پارس بزن ببین همه ناراحتن + اینکه الان شبانه نداره 1 سوم هست :n02:نقل قول:
بالاخره ما اینده نگریم دیگه :n02:
خب قیمت حجم اضافه چقدره ؟
اون طوری که بدرد نمی خوره ، نامحدود رو باید نامحدود بهت بدن
خب منم میگم قبلا خوب "بود" ،چون شبانه داشت ولی الان دیگه نمی ارزه چون شبانه نداره.:n06::n01:نقل قول:
حیف شد؛ آخه اون موقع ، فکرشو نمیکردم که یه روزی همه شبانه هارو بردارن...
قیمت حجمش مثه همه جاس،فرقی نمیکنه؛ کلن همه جا قیمت حجم یکیه چون مصوب شدس.
یعنی قیمتش 3600 تومنه ؟نقل قول:
+
شرکت هایی که جدید اومدن در حال حاضر شبانه دارن ولی کیفیتشون معلوم نیست
من روی خطم پارس انلاین بعد زنگ که میزنم زنه ول نمی کنه ، بعد شما فکرشو بکن بگیری و بخوای تخلیه کنی ، عمرن اگه برات تخلیه کنن :n02:
آره عزیز،3600.:n06:نقل قول:
اینایی که شبانه دارن،سرعتاشون پایینه؛ در ضمن من چون زیاد دانلود ندارم و فقط قسمت های جدید چند تا سریال که هر هفته میادو دانلود میکنم،واسه همین از داتک راضیم.
اگه تخلیه نمیکنه یا اینکه واسه تخلیه طول میده، تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن، سریع تخلیه میکنند و به غلط کردن میوفتن.:n02:
اونایی که جدیدن که اصلا پهنای باند ندارننقل قول:
هه مشتی این 195 رو ما یه زمانی تو تاپیک ها بورس کرده بودیم
می تونی بری پست هایی که توی تاپیک پارس 9 ماه پیش می دادم رو ببینی
اینم یه عکس که یه یکسری دعوای لفظی هم داشتم که
یه بار اپراتورش توی یه روز 13 بار بهم زنگ زد منم جواب نمی دادم
من 4 ماه کلا از تاپیک پارس حذف دسترسی شده بودم :n02:
ای باابااا؛ پس تو هم زخم خورده ای :n02::n02:نقل قول:
من از سال 2006 یه اکانت داشتم که چند سال بعدش کلن مادام العمر اون اکانتمو بستن و بن کردنش؛ بعضی کارای این فروم واااقعا مسخرس.....
الان به جز فن آوا(سرعت کم شبانه)،شاتل(محدودیت شبانه)،صبانت(محدودیت شبانه)،پیشگامان،آسیاتک(سرع ت کم شبانه)، شرکتی هستش که شبانه درست حسابی داشته باشه؟!
اره بابانقل قول:
خب چیکار کرده بودی مگه ؟
باید یکسری رو واسطه می کردی مثل من :n02:
همش به خاطر پارس انلاین بود ، ولی اینطور که میگی مثل اینکه میرزه ادم بیاد این شرکت ، البته اگر پورت خالی واسه ما داشتن
چون من قدیم زیاد بهش زنگ زدم ولی گفتن پورت خالی ندارن
فن اوا رو چیزی نمی دونم
شاتل که با وی پـــی ان قانونی میشه حلش کرد
صبانت که 2 برابره حجمت دانلود نمی تونی بکنی
اسیاتک که خسیس ترینه
در اخر شرکت داتک بهترینه
ولی الان خیلی از شرکت های جدید شبانه دارن ولی ریسکه
512 داتک تهران 8 صبح
سلام دوستان
من حدود 6 سال 256 نامحدود داشتم
دیگه اعصابم خورد میشد از سرعت پایین
دیروز تبدیلش کردم به 1 مگ نامحدود
سرعت دانلودم حدودا 60 70 هست
در صورتی که 1 مگ 1 به 10 باید 100 باشه
بنظرتون این سرویسی که به من دادن 512 نیست ؟!
کسی اینجا 1 مگ داره ؟!
شاتل داشتم و وقتی یکم بعد از محدودیت با وی.پی.ان ایرانی دانلود میکردم،میزد جفت سرور داخلی و خارجی رو محدود میکرد؛ اعصاب نذاشته بود واسمون...نقل قول:
راستی کدوم شهری؟! چون مثه اینکه داتک تو تهران خوبه و در شهر های دیگه زیاد تعریفی نداره.
نامحدوداش که نامحدود نیست؛ همون حجمی رو گذاشتن منتها با حجم زیاد...نقل قول:
سرویس 1 مگ شما رو باید رو 10 مگابیت ببندن که سرعت دانلودت میشه 1 مگابایت تا 1100 کیلوبایت.
کدوم شهری؟!
یه عکس از قسمت Status مودمت بذار اینجا.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من 256 نامحدود داشتم برای همین برام تبدیلش کردن
یه سری 1 مگ با حجم مثلا 20 گیگ هست ولی برای من اینطوری نیست
نامحدوده محدودیت حجمی ندارم ماهی 52 تومن
البته این تعرفه روی سایت هم وجود نداره چون به یوزرهای جدید نمیدن
این گفته ی خودشون هست
یعنی به نظر شما این سرویس حجمی هست ؟با این تستی که قرار دادم سرویسی که به من دادن چی هست ؟
من تهران هستم
این تست سرعت من هست
سلام عزیزنقل قول:
والا من تازه 5-6 ماهه از این شرکت نت گرفتم و سرویس های قدیمشو نمیدونم که از چه قراره ولی با توجه به سرعتت،احتمال میدم که سرویس های نامحدود قدیمش رو روی سرعت اسمی میبندن و الان شما سرعتت 512 هست و اگر که 1مگ گرفتی، باید سرعتت 100 تا 180 کیلوبایت باشه که الان نیست و باید بهشون زنگ بزنی و بگی که سرعتتو ببرن بالا و اگر این کارو نکردن واست(بعید میدونم) برو در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازشون شکایت کن تا کارتو پیگیری کنن.
hالان تماس گرفتم پشتیبانی میگه سرعت شما 1 مگ هست و حداقل 12 KB !!! و حد اکثر حدود 100 باید باشهنقل قول:
بهش میگم خوب من الان سرعت دانلودم بین 40 تا 60 هست
قبلا 256 نامحدود داشتم 6 سال و سرعت دانلودم حدود 30 بود
گفت همه موبایل ها رو قطع کن از سایت مایکروسافت دانلود کن ببین چنده
الان دانلود کردم نهایتا 60 70 هست
این مشکلیه که سازمان تنظیم مقررات درست کرده، مبنی بر ضریب اشتراک 1 به 8 و بهونه ای شده واسه این شرکتا که تا سرعت اومد پایین،سریع توجیه مزخرفشونو بکنن و طبق قانون مسخره سارمان تنظیم مقررات،شما الان هیچ کاری نمی تونی بکنی چون حداقل سرعت سرویس 1 مگابیت باید 16 کیلوبایت و حداکثر 128 کیلوبایت باشه و هرچی به اینا بگی،بهونه میارن.نقل قول:
مطمئن باش این شرکت یه کاری میکنه که خودت پشیمون شی و نامحدودتو کنسل کنی و دلیل این کارشون هم اینه که دزدن،همه ی شرکتا بلاشک دزدن و سر ملت کلاه میزارن و پولاشونو میچاپن.
اون حرفی هم که زده چرت گفته؛ متاسفانه پشتیبانی داتک خیلی بی سواد و احمقن.
والا نمیدونم چی بگمنقل قول:
از طرفی من حدود 7 سال پیش حجمی از صبانت داشتم ولی خیلی زود تموم میشد
الان هم توی خونه ما همه وایبر کار میکنن مطمئنم ازگه حجمی بگیرم 1 روزه تموم میشه
مجبورم با همین بسازم
ممنون از شما دوست خوب
خواهش می کنم :n06:نقل قول:
تو تهران ، پیروزینقل قول:
+
این شرکت محدودیت روی سرور ها نمیزاره ؟؟؟
مثلا پارس انلاین میذاره
مثلا اگر من بخوام یه فایل 30 مگی رو از سافـــت 98 دانلود کنم 5 دقیقه طول میکشه
ولی به جاش تو یه اپلود سنتر ریموت می کنم
نه، هیچ محدودیتی رو هیچ سروری نداره؛ سرعته داخل و خارج یکیه...نقل قول:
هیچ گونه فیلتر و از این کارا هم، سر خود نمیکنه؛ مثلا تو تاپیکا همه میگفتن ما با چیز شکن ها مشکل داریم و از این حرفا، ولی من هیج گونه مشکلی نداشتم؛ فقط تازگیا openvpn واسه من قطع شده،حالا نمی دونم ایراد از سرور یا اینکه بستنش!
مشتی اپلودش رایگانه ؟؟؟نقل قول:
دانلودش هم 1 یه 8 هست ؟
آپلود رایگانه.نقل قول:
ضریب اشتراکو که خودشون میگن 1 به 6 اعمال میکنیم ولی کلن در این ماه هایی که من سرویس داشتم،اصلا سرعت سرویسم افت نداشته و نوسان نداشته...
یعنی تو 16 رو می گیری دقیق بهت 1.8 یا 2 رو میده ؟نقل قول:
در 16مگابیت، سرعته ثابتش از 1800 تا 1850 عه ولی برای مثلا 10 تا 20 ثانیه رو 2 مگ هم میره.نقل قول:
راستی اینم بگم که سرعته تک کانکشنش ، اگه سرور ایرانیه آشغال باشه معمولا رو 300 کیلوبایت تا 500 عه ولی واسه سرور های قوی و خوب،کل سرعتو با یک کانکشن بهت میده.
خب لینک هایی که تک کانکشن هست رو ریموت می کنم و وقت خودم رو با این با این چیز ها حروم نمی کنمنقل قول:
ولی فکر کنم ، شرکتی رو دست این در حال حاضر نیست
ب نظرت تبلیغ کنم ، بیان پورت ها رو پر کنن :n02:
نه باباااا، مشترکاش زیاد میشن گند زده میشه به نت :n02:نقل قول:
بعدم مطمئن باش اگه این داتکم مشترکاش زیاد بشن و معروف شه، 100% میوفته دنبال دزدی و کم کردن سرعتو این حرفا....
توی صفحه تمدید داتک یه گزینه به نام تغییر سرویس اضافه شده که مثلا مواردش اینطوریه:
اینترنت ۵۱۲ پایه حجمی
اینترنت ۵۱۲ پایه ویژه حجمی
فرق این دوتا که فقط توی کلمه ویژه هست چیه؟
ممنون از راهنماییتون
توی صفحه تمدید داتک یه گزینه به نام تغییر سرویس اضافه شده که مثلا مواردش اینطوریه:
اینترنت ۵۱۲ پایه حجمی
اینترنت ۵۱۲ پایه ویژه حجمی
فرق این دوتا که فقط توی کلمه ویژه هست چیه؟
ممنون از راهنماییتون
پایه حجمی یعنی همون که واسه کاربران کم مصرفه= 3 گیگ حجم اولیهنقل قول:
ویژه حجمی یعنی واسه کاربرانی که پرمصرف اند= 5گیگ حجم اولیه