حدود 28 تا 30نقل قول:
Printable View
حدود 28 تا 30نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این شرکت یا نمایندگی صبا یا فن آوا
سلام.
میخواستم انتخاب نهایی در مورد ADSL انجام بدم:
لایزر یا سپنتا؟
منطقمون مالک اشتر (6684)
یعنی خوبه ؟نقل قول:
دوست عزیز این شرکت یا نمایندگی صبا یا فن آوا
صبا که بد نیست تا اونجایی که می دونم
پس اگه نمایندگی ایناس چرا صبا به 6650 خدمات نمی ده ؟!
ُلام یه سوال میشه قیمت مدمهای وایرلس را بهم بدین ممنون
دوست عزیز تحقیقی که کردم منطق شما فقط تحت پوشش نیونت با قیمتهای رویایی و فن آوا که نون میده این شرکت نمایندگی فن آوا می باشد.نقل قول:
خب الان فن آوا خوبه مثلا ؟
چون نوع خدماتش به درد نمی خوره
مثلا 256 2 گیگ می ده 13 تومن ولی اون آریان 256 5 گیگ میده 15 تومن
خب دومی بهتره برام !
بگیرم ؟ کیفیت فن آوا چطوریه ؟ قطع و وصل نمیشه ؟
256 ميده 15 تومن ؟؟؟ اونم با 5 گيگ ترافيك ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! حتما ماهيانه 15 تومنه ؟؟ نه ؟؟؟؟
راستي كسي ميدونه اگه روزي 3 يا 4 ساعت وبگردي كنيم در عرض 1 ماه چقدر از ترافيك رو ميخوره ؟؟؟؟؟
بچه ها من تصمیمم عوض شد ! یه شرکت معرفی کنین که 128 رو با محدودیت 3 گیگ ماهی 15 تومن بده
با سلام به همگی پیش شماره 2222 کسی adsl خوب سراغ داره!
shatel datak pars می گن پورتامون پرن!
سپنتا و لایزر هم ساپورت نمی کنن.نقل قول:
آرهنقل قول:
256 ميده 15 تومن ؟؟؟ اونم با 5 گيگ ترافيك ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! حتما ماهيانه 15 تومنه ؟؟ نه ؟؟؟؟
راستي كسي ميدونه اگه روزي 3 يا 4 ساعت وبگردي كنيم در عرض 1 ماه چقدر از ترافيك رو ميخوره ؟؟؟؟؟
البته 3 تومن هم مالیات میاد روش !
یعنی 18
دوستان من چه کنم ؟ بگیرم همین آریانو ؟
والا خود من كه درخواست 256 لايزر رو كردم . 3ماهه با 5 گيگ ترافيك 30 تومن . انشاالله تا چند روز ديگه وصل ميشه . ميتوني يه سري هم به تاپيك مخصوص لايزر بزني تو همين فروم . از چند نفر هم پرسيدم اوكي دادن در مورد اين ISP .البته آسياتك رو هم همه تعريف ميكنن . به اين 2 تا هم فكر كني بد نيست .
[/B][/QUOTE]نقل قول:
آسیا تک ! میده 16 تومن . تازه 512 ! :46:
آقا جواب اون سوال مارو نداديد ؟؟؟؟
در ضمن يه سوال ديگه : من كه الان با دايال آپ اونم هميشه با سرعت 31.2 كانكت ميشم ممكنه اين روي adsl هم تاثير بذاره ؟؟؟؟؟؟ به مخابرات در مورد سرعت دايال اپ شكايت نوشتيم زنگ زدن گفتن ما خط شما رو چك كرديم هيچ ايرادي نداره . در صورتي كه 6 ساله كه ما تو اين خونه هستيم و دقيقا سرعت كانكت شدن به اينترنتم اينه .
پشتيباني بعضي از اين كارت اينترنتا گفتن خط شما نويز داره ولي مخابرات ميگه نه ايرادي نداره .
اگه سرعتمون پايين بود چي كار كنيم . مثل اينكه نويز گير هم هست ؟؟؟ اون چنده ؟؟؟
اصلا ممكنه روي adsl تاثير داشته باشه يا نه ؟؟؟؟؟؟؟
اگر فقط وبگردی باشه ماهیانه 2گیگ کافی.نقل قول:
سلام دوستان من در منطقه مخابراتی شهید مفتح با پیش شماره 2288 هستم.به داتک...شاتل...افروز زنگ زدم ولی هیچ کدوم پورت خالی ندارن.اگه شرکتی سراغ دارین لطف کنید.:11: :10:
آسیا تک ! میده 16 تومن . تازه 512 ! :46:[/quote]نقل قول:
اسیا تک تو منطقه ما سرویس دهی نداره متاسفانه:41:
2 گيگ براي وبگردي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!نقل قول:
بابا اينجوري كه به شدت حجم كم مياريم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
بالاخره پورت سپنتا آزاد شد.
امروز رفتم پولشو دادم گفتن شنبه تا سه شنبه وصل میشه!
بچه ها چرا این داتک قیمت هاشو بالا برده؟
کد:http://www.datak-telecom.net//adsl
دوستان برای کد 2288 اگه adsl سراغ دارین بگین.ما رو از شر این dial-up خلاص کنید.{غیر از شاتل..داتک...افروز}
این سایت شاید بتونه کمک کنه:نقل قول:
کد:http://www.internetfinder.ir
اقا قیمت های داتک بالا رفته؟
اینا که می خواستند قیمت ها رو پایین بیارند
دوستان نمی دونم چرا بعضی شرکتهای تبریز که قبلا (1ماه پیش !) اینترنت تا 2MB هم میدادن ، حالا دیگه بالا 512 نمیدن ، اون هم با کاهش سرعت !! واسه شمام اینطوریه ؟
یه سوال : ارزون ترین اینترنت (با کیفیت نسبتا مطلوب !) ماله کدوم ISP هستش ؟ (البته نه واسه تهران ، شهرستان هایی مثه تبریز رو هم بساپرته !)
این سایت فقط 3 تا شرکت برای کد 2288 داره که هیچ کدوم پورت خالی ندارن.از شانس ما بد ترین مرکز مخابراتی تهران همین مرکز شهید مفتحه که هیچ وقت پورت ازاد نداره. دوستان اگه غیر از شاتل...داتک....افروز adsl سر اغ دارین بگین.نقل قول:
چاکره همه برو بچه های :10:p30world
داتک هم که شد مثل شاتل و بقیه شرکت ها! محدودیت گذاشت. سرویس نامحدودش شد حدود 30 هزار تومان واسه سرعت 128 :18:نقل قول:
اینم ببینید:کد:http://www.datak-telecom.net/adsl
آقا وقتي ميخوان خط رو رانژه كنن خط قطع ميشه ؟؟؟؟؟؟!!
خط ما عصر چهارشنبه قطع شد و بعد از اينكه ديشب به 17 زنگ زديم امروز ( جمعه ) وصل شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا آخر عاقبتمونو به خير كنه !!!!!
من فنی و علمیش رو نمی دونم
ولی برای من همیشه قطع میشده . ولی به روز نمی کشید
مثلا یه ساعت قطع بود
وقتی زنگ میزدم مخابرات میگفتن که وصل کردیم
دوستان یکی یه شرکت خوب معرفی میکنه که ADSL نامحدود بده با قیمت مناسب سرعت هم عالی !
تهران ...
آقا من میخوام واسه اولین بار َADSL بگیرم
از کجا بگیرم بهتره؟
هم اين نظر سنجيه بالا ميتونه كمكتون كنه هم اگه چند تا پست از چند صفحه قبل رو بخونيد فكر كنم متوجه بشيد .
اما الان كلا آسيا تك . شاتل . صبانت و لايزر تو بورسن و خدماتشون هم نسبتا خوبه . از هركدوم از اينها بگيريد خوبه . قيمتهاشون و تنوع خدماتشون از بقيه بهتره .
شما اول اینجارو مطالعه بفرماییدنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=293311
دوستان با توجه به اینکه منطقه ی مخابراتی ما فقط شاتل و داتک رو ساپورت می کنه بنده با تو جه به قیمت مناسب تره داتک می خوام بگیرم... می خواستم بدونم حجم ماهیانه 3 گیگ برای یک استفاده ی معمولی کافیه؟ و اینکه این شرکت(داتک) چه طوره (میشه باهاش سر کرد)؟!
اگر لایزر و سپنتا منطقتونو ساپورت کنن شرکتهای خوبی هستند!نقل قول:
سلام.نقل قول:
خیلی ها از داتک ناراضی اند!شما یه سر به تاپیک داتک بزن!
بعدشم داتک فقط نا محدود داره!
شاتل و لیزر واسه محدود و سپنتا و لایزر واسه نا محدود انتخابهای خوبی هستند.
[HTML]ُwww.laser.ir[/HTML]
[HTML]http://sepanta.net/pages/main_services_dsl.asp[/HTML]
دوست عزیز کسی از خدمات داتک ناراحت نیستنقل قول:
دوستان از اینکه یهو وقیمتاشو گرون کرده بود ناراحت بودن.البته برای کاربرای جدید
کاربرای قدیم فعلا که قیمتشون عوض نشده
اما پشتیبانی خوبی داره
به غیر از یکی دو نفر بقیه از قیمتای جدید ناراحت بدن
شما به تاپیک داتک برو می بینی که به داتک میگن دزد تک و .... .نقل قول: