تاپیک اوبونتو چه ارتباطی با فایرفاکس داره که انتظار جواب دارین؟
Printable View
تاپیک اوبونتو چه ارتباطی با فایرفاکس داره که انتظار جواب دارین؟
ببین جناب mahfa2236 عزیز
یه چیزی میگم ناراحت نشو
شما که نمیتونی یه بسته رو نصب کنی (حتی مشکلاتتو درست گزارش کنی) چطوری میخوای با برنامه های امنیتی که هر قسمتش نیاز به کلی دانش داره کار کنی؟
البته جسارت نباشه، من نمیدونم چقدر میدونی
من مترجم نیستم و واقعا دوست ندارم وقتمو برای این بزارم که بیام یه متن رو برای دیگران ترجمه کنم. مطمئنم خیلیهای دیگه هم مثل من هستن
اینطوری نمیشه، پله های ترقی رو باید یکی یکی برداری
توصیه برادرانه میکنم اول انگلیسیتو تا حد قابل قبولی قوی کنی بعد مبانی کار با گنو/لینوکس رو یاد بگیری
امیدوارم ناراحت نشده باشی. من خودمم یه زمانی مثل تو بودم
جواب سوال دوم: :دی
کد:http://lmgtfy.com/?q=firefox+offline+browsing
خوب در جواب اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید عرض شود که شما انتظار دارید برم تو تایک موبایل از فایرفاکسی که توی لینوکس هست سوال کنم؟من عین فایرفاکس رو توی ویندوز دارم و راحت باش کار میکنم و افلاین باز میکنم اما تو اوبونتو نشده تا حالا پس کجا باید سوال بپرسم؟
در جواب اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نمیدونم اولا اگه من سوال کردم شما چرا عوض جواب دادن موضوع رو میپیچونید؟من نگفتم کسی برام ترجمه کنه ؟فقط پرسیدم چه جوری نصب میشه اما جواب ندیدم من عین چیزی که تو این فایل گفته شده رو انجام دادم یعنی دستوری که بود رو زدم اما انجام نشد که تاپیک زدم!در ضمن اگه تازه کار هستم نیاز به کمک دارم نه تو سری زدن برای بلد نبودن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شمام بدتون نیاد من اینهمه فک زدم کشتم خودمرو و گفتم که با فایرفاکس مشگل دارم و تا سایت ها رو باز میکنم سی پی یو در حد ۸۰ یا۷۰درصد کار میکنه و موقعی که این پلاگین که زیاد منابع میکشه رو end procesing میکنم یه پیام میاد که the adobe flash plugin has crashed.learn more...هر کاریم میگه انجام میدم اما بازم این مشگل بالا رفتن سی پی یو رو دارم اما یه دفعه نتونستید جواب منو بدید همش پیچوندید و فقط میگید ما بلد نیستیم و برا ما فخر میفروشید و خودتون رو بالا تر میبینید و مغرور و متکبر هستید البته ببخشید من اعصابم خورد شد دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم
الان چرا کسی من رو تحویل نگرفت؟ خوب منم سوال کردم مثلا!
نکنه سوالام انقدر واضحه که نیاز به جواب نبود؟ یا اگه سرچ می کردم پیدا می کردم؟
سوال اولم که بیشترین مشکلم بود، من چند راهنمایی پیدا کردم. ولی اونا توی خود سیستم بودن. من از خط فرمان خود گراب می خوام.
سوال های دیگه ام رو هم حداقل توی این فروم پیدا نکردم جئاب درستی براش. خواهشا حداقل یه دقیقه وقت بذارید بگید که چیزی از گنو حالیم نیست...
نقل قول:
سلام.
۱- از منوی Administration برنامه Start-Up Manager رو باز کنید. (یا میتونید Alt+F2 بزنید و دستور su-to-root -X -c /usr/sbin/startupmanager رو وارد کنید تا Start-Up Manager باز بشه) در قسمت Default Operating System ، ویندوز 7 رو انتخاب کنید :
۲- فکر میکنم اگر توزیع های مورد نظرتون بر اساس هم باشن، یعنی مثلاً اوبونتو و لینوکس مینت که مینت هم بر اساس اوبونتو هست، اونوقت بشه. ولی در مورد فدورا و اوبونتو که ساختار بسته هاشون متفاوته مسلماً اینکار نامعقوله. (ضمناً به کمک برنامه APTonCD میتونید از بسته هایی که دانلود و نصب کردید یه نسخه پشتیبان روی CD تهیه کنید به طوری که اون CD خودش حُکم یه مخزن نرم افزاری رو داشته باشه)
۳.کد:Code::Blocks IDE + wxSmith
http://www.codeblocks.org/
Qt Creator + QT Designer
http://qt.nokia.com/products/developer-tools
&
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_integrated_development_environments#C.2FC.2B.2B
۴. سوال آخرت رو نمیدونم. چون تابحال چنین کاری نکردم. ولی تا جایی که یادمه نسخه های Live قابلیت آپگرید ندارن و برای آپگرید باید نسخه Alternative رو از سایتش دانلود کنید:
کد:http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/alternative-download
http://www.kubuntu.org/getkubuntu/download#download-block
موفق باشید.
mahfa2236 عزیز
از همون سوال اولی که اینجا پرسیدی بهت گفتم شما درست مشکلاتتو گزارش نمیکنی
برای مشکل فایرفاکست من قضیه رو تموم شده میدونستم چون راه حل رو بهت نشون دادم و گفتم یا از جاوا اسکریپته یا از فلش و در آخر هم دقیقا یادمه این صفحه رو بهت معرفی کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما الان یه ارور در مورد مشکل فلش گذاشتید باز
اونجا نوشته یک addon هست به نام flashblock که مشکلتو حل میکنه
شما دقت نکردی حالا منو متهم به پیچوندن و غرور و تکبر میکنی
بحث الان ما به موضوع تاپیک مربوط نمیشه به همین دلیل نمیخوام زیاد کشش بدم (بعدا همه رو پاک میکنم)
بیخیال ایشالا خودت بعدا متوجه میشی چی بهت گفتم
جای دیگه هم میرفتی مطمئنا همینو بهت میگفتن
سلام
من ميخوام درايور مودمم نصب كنم
ورژن كرنل 2.6.32.21 هست
من نميتونم درايور مودم رو مناسب با اين ورژن كرنل تو linuxant.com پيدا كنم
لطفا كمك كنيد
شما آخرین نسخه که مربوط به 2.6.31-17-generic * هست رو نصب کنید شاید کار کنه، در غیر این صورت صبر کنید تا نسخه مورد نظرتون منتشر بشود.نقل قول:
یا اطلاعات بیشتری در مورد مودمتون مانند برند، مدل و ... بدید البته در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا شاید بشود بیشتر کمک کرد.
با سلام
می خواستم بدونم میشه قالب چیزی نصب کرد که اوبونتو شبیه مکینتاش بشه؟
مثلا منو به جای سمت چپ بیاد پایین؟
مرسی
قالبی که کپی مکینتاش باشه داریم
مثلایا توی gnome-look.org بگردکد:http://www.howtoforge.com/mac4lin_make_linux_look_like_a_mac
من نمیدونم کدومشون شبیه تره
البته اینا برای گنوم هست نه یونیتی
این اینترفیسی که پنلش سمت چپ هست اسمش یونیتی هست
برای اینکه بری تو گنوم موقع لوگین کردن اون پایین یک منو هست که میتونی انتخاب کنی بری تو گنوم یا یونیتی
درود
به توصیه دوستان برای اولین بار ابونتو نصب کردم ولی اینجا گیر کردم
با سلام ...
خوب تا حالا اوبونتو نصب نکردم البته از لایو استفاده کردم ...
اما الان می خوام نصبش کنم :::
تو این تایپک در مورد نوع پارتیشن نوشتم که لطفا یک متخصص توضیح بده.
============کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6224507&postcount=10
و مراحل نصب که چه جوری طی کنم :::
نکته ای که وجود داره نمی خوام اوبونتو در پارتیشن بندی تغییرات ایجاد کنه :
باید سرور ایکس رو دستی اجرا کنینقل قول:
اینو وارد کن:
دسترسی ریشه نمیخواد ولی اگر هم این دستور یا هر دستور دیگه ای دسترسی ریشه خواست با sudo باید وارد کنیکد:startx
اگر احیانا جواب نداد اینو امتحان کن:
تا گنوم اجرا شهکد:sudo /etc/init.d/gdm start
نقل قول:
دستور رو اجرا کردم ولی بازم اجرا نشد ؟!
شما X خالی بزن
با حرف بزرگ
با سلام خدمت دوستان
من بالاخره سیستمم رو اوردم یه جایی که اینترنت داشت و تونستم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم و همچنین کدکهای صوتی و تصویری
اما مشکلی که دارم اینکه وقتی compiz رو نصب کردم و خواستم تغییراتی ایجاد کنم سیستم هنگ کرد و البته یادمه تازه که داشتم باهاش کار می کردم وسط برق هم رفت . سیستم بالا میاد ولی هیچی روی صفحه نیست نه نوار بالایی و نوار جدید اوبونتو 11.04 و فقط کلیک راست می تونم بکنم از طریق safe mode بالا اومدم فقط تونستم با حالت اوبوتوی کلاسیک منوها روداشته باشم و انگار درایور یونیتی رو رو می خواد ولی من یادم هست که درایور گرافیک کامل نصب شد
حالا باید من چکار کنم ایا برای استفاده از جلوه های Compiz نیاز هست چیز دیگه ای دانلود بشه ؟
بعدش الان که با حالت کلاسیک میام اصلا مانیتور شناخته نمیشه و کیفیت صفحه خیلی پایینه و البته مشکل دیگه اینه که سیستم رو وقتی خاموش می کنم وبعد وارد می شم اول میره توی حالت اوبونتو 11.04 و بعد باید ری استارت کنم و دوباره برم توی safe mod و از طریق کلاسیک بیام بالا
اینهم مشکلات ما با لینوکس
با تشکر
نقل قول:
کامپیز و یونیتی مثل جن و بسم الله هستن، فعلا!...:31:
تنظیمات رو به حالت پیش فرض برگردون
و
sudo service gdm restart
به متن پیغام های خطا توجه کنید.نقل قول:
شما نیاز دارید xinit رو که حالا نمی دونم چطور نصب نیست به صورت پیش فرض! نصب کنید با دستوری که در متن خطا هست:
sudo apt-get install xinit
و بعد از اون اقدام به اجرای دستور startx بکنید. البته به احتمال زیاد بعد از نصب بسته و ریستارت کردن سیستم به صورت خودکار وارد محیط گرافیکی خواهید شد.
نقل قول:
خب دوست عزیز واسه این کار میتونی از wubi.exe استفاده کنی
این برنامه توی سی دی اوبونتو هست
تنها کاری که لازمه اینه که بعد از اجرای این برنامه محلی که میخوای اوبونتو رو نصب کنی مشخص بشه
که یکی از پارتیشن های ویندوزه
و
همینطور مقدار فضایی از اون پارتیشن که میخوای به اوبونتو اختصاص بدی هم باید تعیین بشه
بعد از این تنظیمات و زدن گزینه (فکر کنم) install لینوکس شروع میکنه به نصب
بعد از نصب سیستم با بوت سون بالا میاد و آلان میتونی انتخاب کنی که میخوای وارد سون بشی یا اوبونتو
با سلام و تشکرنقل قول:
پس فعلا نمیشه کامپیز رو بر روی یونیتی اجرا کرد ؟
پس چرا کامپیز و تنظیماتشنصب میشه ؟
یعنی الان در یونیتی ما همون حالتهای ابتدایی گرافیکی مثل بزرگ کردن پنجره ها با حالت پرت شدن به از وسط به گوشه ها و یا روان بودن جابه جایی پنجره هها رو هم نداریم ؟
با تشکر
برای دوستانی که میخوان در Unity از Compiz استفاده کنن، لینک زیر شاید کمک کنه:
(وقت ترجمه نبود. شرمنده)کد:http://www.howtoforge.com/enabling-compiz-fusion-on-an-ubuntu-11.04-desktop-with-the-unity-desktop
من گفتم این آموزش رو تست کردم و کار میکنه فک نکنم نیاز بوده باشه پستم پاک شه، البته نمیدونم تو قوانین اسپم به حساب میاد؟:20:نقل قول:
+ تشکر از جناب nightmare ، همچنین اگر نیاز به ترجمه بود در خدمتم ! البته google translate فراموش نشه:11:
با سلامنقل قول:
چطور به حالت پیش فرض دربیارم ؟ من که دستور رو زدم ری استارت شد ولی مشکل همچنان باقی است وارد صفحه دسکتاپ می شم بدون ایکن
کامپیز رو هم کامل پاک کردم اما مشکل بازهم رفع نشد
با تشکر
سلام
چطوری میشه یه درایو رو از طریق ترمینال پاک (فرمت) کرد ؟ مثلا درایوی که xp توش نصب شده ؟ در حال حاضر xp من بالا نمیاد و خراب شده اما لینوکس بالا میاد ! اگه درایو xp رو فورمت کنم اوبونتو هم دیگه بالا نمیاد؟
سلام
ايا با براي نصب ورژن جديد يه برنامه لازمه ورژن قبليش رو حذف كرد؟
يه برنامه رو كامپايل كردم .حالا چه جوري بايد اجراش كرد؟
در ترمینال کمی کار سخت میشه، نه اینکه سخت ولی خوب چون باید فرمت رو مشخص کنید کمی پیچیده میشه، مثلا برای فرمت یک پارتیشن به FAT باید از دستور زیر استفاده کنید:نقل قول:
sudo mkfs.msdos /dev/sdaX
به طور کلی صفحه ی زیر رو ببینید:
وکد:http://linux.about.com/od/commands/l/blcmdl8_mkfs.htm
ولی راه ساده تر استفاده از برنامه ی gparted هست که گرافیکی است و خیلی ساده کار رو انجام میده.کد:http://publib.boulder.ibm.com/infocenter/sonasic/sonas1ic/index.jsp?topic=/com.ibm.sonas.doc/manpages/mkfs.html
در مورد سوال بعد هم خیر اگر پارتیشن مربوط به ویندوز رو فرمت کنید تاثیری در اوبونتو نداره، ولی در صورت نصب مجدد ویندوز باید برای بوت کردن اوبونتو، گراب رو تعمیر کنید.
که روش تعمیر گراب قبلا توضیح داده شده.
خیر نیازی نیست.نقل قول:
در فایل readme کدهای نصب توضیحاتش قطعا هست، مطالعه کنید.
سلام طاها جان
برای کار با پارتیشن از fdisk بهرته استفاده کرد یا دستور هایی که جدای از fdisk هستن؟
خودم نفهمیدم چه گفتم:31:
تا اونجایی که یادم هست 3-4 تا دستور هست برای کار با پاریشن ها، آره خوب fdisk هم هست، موقع پاسخ دادن به سوال دوستمون یاد اون نبودم :31:نقل قول:
البته به من باشه ترجیح میدم اگر هارد اطلاعات داره از gparted یا نرم افزارهای مشابه استفاده کنم کار با دستور یکم ضریب خطا رو می بره بالا! یه حرف اینور اونور می تونه گرون تموم بشه!
با سلام
دوستان در اوبونتوی 11.04 چطور باید زبان فارسی و کلید میانبر کیبوردش رو فعال کنم در 10.10 تونستم انجام بدم اما در این نسخه گزینه هاش رو پیدا نمی کنم
میشه از طریق نرم افزارهای مجازی سازی در داخل اوبونتو کوبونتو رو هم نصب کرد ؟
با تشکر
تو همون تنظیمات keyboard بخش layouts هست. رو آیکون بالا سمت چپ کلیک کن بنویس keyboard بعدش هم مثل همون 10.10 هست.
میتونی نصب کنی ولی خب کند هست و اصولا قابل استفاده نیست. اصولا با مجازی سازی میشه هر چیزی رو نصب کرد(غیر از مک)
با سلام
من که تنظیمات رو نمی تونم انجام بدم اولش یه پیام اومد که ok کرد و حالا این تنظیمات رو دارم یه پیامی مثل همین ibus
با تشکر
الان اوبونتو ندارم که بهتون درست بگم ولی نباید به ibus ربطی داشته باشه. شما تنظیمات keyboard (به همین اسم) رو پیدا کن.
بهتره که یکی از دوستان که دقیق میدونه بگه ولی فکر کنم شما ibus رو اجرا کردی ولی فکر نمیکنم نیازی باشه. باید ببندیش فکر کنم. بازم مطمئن نیستم یکی که میدونه بگه بهتره.
توی ترمینال بزن gnome-keyboard-properties
با سلام و تشکرنقل قول:
حق باشما است درست شد
فقط مونده فونتها . دیروز که اینترنت داشتم یک سری فونت گذاشتم نصب بشه اما توی صفحات اینترنتی فونتهام زیاد جالب نبود برای نصب فونت و یا فونتهای ویندوزم چطور باید عمل کنم ؟
با تشکر
جستجو فراموش نشه :46:نقل قول:
سوالیست که بیش از 10 بار توضیح گرفته.
در فولدر home خودتون، فولدری به نام fonts. وجود داره (یا اگر نداره بسازید) و بعد تمام اون فونت های ویندوزی رو (که می تونید از ویندوز کپی کنید) در این فولدر بریزید و بعد سیستم رو یکبار ریستارت کنید. یا هم از دستور زیر استفاده کنید:
در ضمن توجه کنید فولدر fonts. مخفی هست، برای دیدنش باید فولدرهای مخفی را نمایش بدید که کافیست کلید های ctrl + H رو بزنید.کد:$sudo fc-cache -fv
چطور ميشه مخازن مورد نياز براي نصب يه نرم افزار روشناسايي كرد تا اون رو برد تو ويندوز و از اونجا دانلود كنيم .بعد از دانلود اونارو بايد چه جايي كپي يا نصب كنيم؟
چند وقت پیش در مورد همین موضوع بحث شد و در فهرست قرار داده شد
حالا این بار رو میگم ولی اگه میگشتین قبلا جواب داده شده.نقل قول:
شما اینترنت رو قطع کن. حالا برو تو synaptics برنامه هایی که میخوای رو تیک بزن بعد هم apply کن. دانلود نمیشه عوضش یه خطا میده که آدرس دانلود همه ی فایل ها توش هست. اونها رو بگیر دانلود کن.
تو ویندوز که دانلود کردی بیار تو اوبونتو بریز تو پوشه ی /var/cache/apt/archives بعد هم دوباره تو synaptics برو و بزار برنامه نصب بشه. دیگه دانلود نمیشه و از اونایی که دانلود کردی استفاده میشه
سلام
آقا یه سوال:
ubuntu 11.04 به جای GNOME از یه محیط کاری جدید به اسم unity استفاده می کنه، درسته؟
خب حالا من اینجا به یه مشکل کوچک بر بخوردم، ubuntu که من از خود سایت ubuntu دانلود کردم، از دسکتاپ GNOME استفاده می کنه! در صورتی که تمام راهنمای هاش بر مبنای unity توضیح داده شده. ورژن خاصی از ubuntu 11.04 از دسکتاپ unity استفاده می کنه؟ تا اونجایی که من یادم هست توی سایت آپشن متفاوتی نداشت... .
کسی می تونه راهنمایی کنه...؟
نه دوست عزیز اشتباه نکن! فعلا یونیتی فقط یه پوسته برای گنوم هست. یعنی هنوز هم گنوم وجود داره ولی با شکل یونیتی!
اینکه شما هنوز گنوم میبینی شاید به این دلیل باشه که کارت گرافیکت شناخته نشده یا توانایی اجرای یونیتی رو نداره، البته احتمال اولی خیلی بیشتره. الان یادم نیست چجوری میشه فهمید، فعلا هم اوبونتو ندارم، ولی شما تو نسخه های قبلی گرافیکت شناخته میشد؟ مشکلی نداشت؟ مدلش رو بگو شاید دوستان چیزی بدونن.
برای دانلود هم واسه دسکتاپ، درسته یه نسخه بیشتر نداریم(البته منظورم 32بیتی 64بیتی نبود، نتبوک دیگه نیست)