من تقلبی که حتی یه خرده شبیه اصلی باشه، ندیدم! در واقع تقلبی به اون شکل وجود نداره، دستگاه هایی هستن با قیافه تقلیدی و قیمت ارزون و ...نقل قول:
اگه بقیه دوستان از وجود تقلبی تو بازار خبر دارن،بگن...
Printable View
من تقلبی که حتی یه خرده شبیه اصلی باشه، ندیدم! در واقع تقلبی به اون شکل وجود نداره، دستگاه هایی هستن با قیافه تقلیدی و قیمت ارزون و ...نقل قول:
اگه بقیه دوستان از وجود تقلبی تو بازار خبر دارن،بگن...
عزیز من زیاد کار با ایتونز رو بلد نیستم این صفحه منه کجا باید برم ؟نقل قول:
از ایتونز میشه برای ریختن برنامه و بازی استفاده کرد؟ اگه شیوشو توضیح بدید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتی هست که برنامه و بازی های به درد بخور و جدید رو معرفی کنه؟
نقل قول:ولی بهترین و کامل ترینش apptrackr هست.کد:http://apptrackr.org/
http://iphonecake.com/appcake/en/
http://iapplications.ru/
http://iphoneipodtouch.blogspot.com/
بله ایتیونز برای همینه.شما میرید به سربرگنقل قول:
file / add file to library
و برنامه هاتون رو میدید به ایتیونز بعد از قسمت دیوایس sync میکنید.
برای فایلهای pdf هم راحتترین کار اینه .برید به این سایت
برنامه ifunbox رو دانلود کنید بعد از سیدیا برنامه afc2add رو نصب کنیدتا بتونید تمام فایلهاتون رو ببینید.کد:http://www.i-funbox.com/
با ifunbox برید به user applications/ ibooks/ documents وفایلهاتون رو کپی کنید. :40:
خب ممنون که سوال صفحه قبل جواب داده نشد :دی
یه سوال دیگه !
الان می خوام ایمیل اضافه کنم به برنامه میلش میگه که سرتیفیکیت برای این سرور نیست و از این حرفا هیچ جوری هم درست نمیشه ! چیکار کنم ؟؟
سلام
من لپتاپمو عوض کردم حالا که میخوام ipod رو به این جدیده وصل کنم میگه باید همه اطلاعاتشو پاک کنم.
راهی هست که اطلاعاتم یعنی آهنگ و نرم افزارامو پاک نکنم و به pc وصل بشم؟!
اگه سوالم تکراریه شرمنده
سلام دوستان
با توجه به اینکه در پشت iPod 4 میگن خیلی راحت و زیاد خش بر میداره اگه نخوایم از اون کیس های گرون آی پاد بخریم و کیف معمولی خواستیم بخریم بهتره چه نوع جنسی باشه که به در پشتش آسیب نزنه ؟
سلامنقل قول:
ایپاد که در نداره:31:
با کیس هم خش بر میداره باید یدونه از اون شیلد ها براش بگیرید
اگه هم کیف میخواید باید یه چیزی باشه که توش ایپاد تکون نخوره و یا وقتی درش میارید راحت در بیاد و کشیده نشه
البته من فکر میکنم اخرش خش بیفته حالا دیرتر یا زودتر
بالاخره شیلد براش بهتره یا کیف ؟
و قیمت شیلد چنده ؟
+
این محصول رو کدوم سایت ایرانی میفروشه ؟ کسی میدونه ؟
معلوم نیست 4.2 کی جیلبریک کامل میشه ؟
الان جیلبریک 4.2 چی مشکلی داره ؟ مثل پی اس پی موقت هستش ؟
نقل قول:
4.2جیلبریک شده ولی تترد هستش یعنی هر بار خاوشش کنی باید وصل کنی به لپ تاپ یا کامپیوتر...
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
نقل قول:
وقتی آیپاد رو وصل کردید به لپ تاپ از توی آیتونز روی اون قسمتی که مینویسه Example's Device ( اسم دیوایس رو مینویسه ! ) کلیک راست کردی و بعد گزینه Transsfer pruchases کلیک کنید ..
خب شیلد میتونی بخری ولی شیلد بعد از یه مدتی زرد میشه و اصلاً به درد نمیخوره !!!!نقل قول:
به نظر من یه کیس کپ دیس بگیر براش 25-38 تومنه ( قیمتاش متفاوته : دی ) هم برا صفحه یه پروتکتور داره هم یه کیف خیلی محکم .....
:10:
آقا جایی ipeel داره تو تهران؟؟...همراه اول ساپورت میکنه؟؟....اگه میکنه میخوام برم htc smart م رو بفروشم ipeel بخرم...
واقعا گوشیه چرتیه با اون os ش...واقعا اپل یه چیزه دیگست !!!!!!!!
به نظرتون با این دو تا کارم راه میفته ؟
خب خاموش و روشن کردن زیاد لازم میشه ؟ (منظورم اینه یه امر حیاتیه ؟)نقل قول:
4.2جیلبریک شده ولی تترد هستش یعنی هر بار خاوشش کنی باید وصل کنی به لپ تاپ یا کامپیوتر...
بعد خاموش و روشن کردن جیلبریک میپپره یا کلا همه ی نرم افزارها ؟
پیرو سوال فوق، وقتی خاموش شد چجوری باید روشنش کنیم؟نقل قول:
اگه میشه آموزشی چیزی معرفی کنین.
نمیشه اون ورژن رو به ورژنهای پایینتر دانگرید کگنیم؟
به نظر من کیف نگیرید چون یه جایی خوندم که آهن ربای این کیفها در دراز مدت ممکنه برای دستگاه مشکل ایجاد کنه. بهترین محافظ همون کیس هستش که انواع و اقسام مارکها و مدلهاش در بازار موجوده.نقل قول:
اگه قرار باشه در آهنربایی مشکل ایجاد کنه که اپل نمیذاشت تو فروشگاهش ؟
هرچی هم گشتم هیچ جا این کیف رو پیدا نکردم
حالا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تایید میکنید ؟
از لحاظ ظاهر که کیس قشنگیه. اون شیلد روی صفحه رو هم که توی پک اکثر کیسها هستش و چیز خاصی نیست. دو تا از بهترین مارکهای کیس گریفین و اسپک هستند که تنوع مدل زیادی هم دارند.
کسی نمیگه؟؟؟:19::19::19:نقل قول:
اونجوری که تو ریویو ها گفتن، چیز زیاد جالبی نیست.نقل قول:
دوستان این گارانتی که فروشگاه البسکو روی محصولاتش میذاره به دردی میخوره یانه ؟
+
الان کسی از دوستان آی پاد 8 گیگ استفاده میکنه ؟ چند جا که پرسیدم گفتن اصلا به درد نمیخوره و 5 تا برنامه که بریزی پر میشه . میخواستم بدونم واقعا اینجوره یا برای سود خودش گفت ؟
شما اینجا رو ببین بعد خودت بگو 8 گیگ کافیه یا نه
تازه من کلی از بازی های پرججمی که تموم کرده بودم رو پاک کردم به علاوه چند تا فیلم تا این ده گیگ فیری شد
خب بستگی به استفاده داره دیگه .واسه من که 8 گیگه هنوزم جای خالی دارم ! (حدود 4گیگ)
من که عمدتا Audio , Video , Picture زیاد ندارم . گوشی هم که استفاده میکنم همیشه مقدار استفاده م از 500 مگ تجاوز نمیکنه !!
فقط برنامه و بازی نصب میکنم روش ان شاء الله کم نمیاد :دی
hellmayor جان میشه شمام یه عکس از آیتیونزت بذاری
بعد از خاموش شدن باید وصل کنید به لپ تاپ یا ... و برنامه جیل بریک رو باز کنید و گزینه Just Boot Theathered رو بزنید !نقل قول:
اگر SHSH داشته باشید میشه !
نه ولی بعضی برنامه ها رو که از سیدیا نصب کنید باید ریسپرینگ کنید که می پره ! ولی اگه با کابل به پی سی وصل باشه و بعد ریسپرینگ کنید مشکل پیش نمیاد ( خودم تست کردم )نقل قول:
فقط جیلبریک میپره و عکس کابل به آیتونز ( از خودم ساختم :دی ) میاد . ( یه عکسه که کابل رو کشیده زده به آیتونز . )
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
نقل قول:
من الان فقط 10 گیگ برنامه دارم ( بیشتر بازی ) که تازه خیلی از بازی های جدید هم وقت نکردم بگیرم !
100% کم میاری :46:
من میخوام یه آیپاد نسل 4 فریمور 4.2.1 رو جیل بریک کنم ولی بعد از رد اسنو آیکون Cydia سفید میاد و اجرا نمیشه !
هم با نسخه b6 هم با b4 امتحان کردم . نمیشه !
مشکل از چیه ؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش :
با نسخه مک امتحان کردم نتیجه داد فقط باید بعد از نصب Cydia یکبار دیگه Just boot tethered right now رو باید میزدم که تو ویندوز زدنی عمل نمیکرد
داشتم با برنامه ifunbox کار میکردم بعد آیپادو رسیت کردم..الان هی هنگ میکنه..چیکارکنم؟؟؟
من یه ipod 3g دارم ورژن قبلی 3.1.2 بود دیروز با آیتونز ورژن 4.2.1 رو ریختم الان یه سری از برنامه هام مثل دیکشنری اجرا نمیشه مشکلش چیه ؟
:11:
این SHSH که گفتین چیه؟نقل قول:
کلا یه تاپیک آموزشی ندارین برای این موضوع؟
از داخل Cydia و یا برنامه tinyumbrella میتونید shsh هر فریموری رو برای رستور کردن به همون ورژن وقتی اپل ورژن جدید رو ارائه کرد .شفاف سازی: وقتی اپل فریمور جدیدی رو میده بیرون مثل 4.2.1 و در صورتی که فریمور دستگاه شما آخرین ورژن نباشه مثل 4.1 اجازه ریستور رو به 4.1 نمیده ولی با گرفتن shsh اپل رو دور میزنین.:31:نقل قول:
سلام....
دوستان اینجا کسی هست اکانت Developer اپل داشته باشه ؟
من رفته بودم 4.2.1 بعد که با اولین نسخه redsnow که آنتترد میزد و به SHSH و فریمور 4.2b3 نیاز داشت جیلبریک کردم و این از خدا بی خبر آیپاد ما رو کرده بود 4.2b3 که مخصوص Developer هاست.... من امروز اومدم ریستور کنم به 4.2 بعد که تموم شد گفت ززکی تو که Developer نیستی نمیشه اکتیو کنی !!!!
اگر دوستان عزیز زحمت بکشن UDID ما رو تو اکانت خودشون ثبت کنن که ما بتونیم اکتیو کنیم این آیپاد رو ممنون میشه ! الان همینجوری مونده تو ریکاوری مونده رو دستم :(
با تشکر.
بنظر من پست اول این تاپیک خیلی قدیمی شده . اگه آقای huti_421 هنوزم تواناییش رو دارن یه فکری بحالش بکنن ! واسه همچین انجمنی افت کلاس داره تاپیکاش بهترین تاپیک های موجود در اون زمینه نباشن !
منظورم اینه تاپیک طوری کامل بشه که واسه جیلبریک و ... به سایت های دیگه نیازی نباشه با همین تاپیک بشه همه چیزو یادگرفت !
شما ببر توی 4.2.1 اصلینقل قول:
مگه فریمورشو نداری؟ رستور کن به اصلی بعدش با برنامه greenpois0n RC5 راحت جیلبریک کن برای مک اومده فقط
//www.greenpois0n.com/
شما هم مک داری دیگه نیازی به shsh نداره
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
شما باید اپدیت برنامه هارو بگیرینقل قول:
کسی نرم افزاری سراغ داره که اسم دارو رو بهش بدی کاربرد و مشخصاتش رو بگه ؟
جیلبریک کردین!؟ AppSync رو از سیدیا گرفتین!؟نقل قول:
ببخشید آدرس تاپیک جیلبریک 4.2.1 با مک رو میشه بدید .
تازه یه مک بوک اومده دستم.
سلام...نقل قول:
شما ببر توی 4.2.1 اصلی
مگه فریمورشو نداری؟ رستور کن به اصلی بعدش با برنامه greenpois0n RC5 راحت جیلبریک کن برای مک اومده فقط
//www.greenpois0n.com/
شما هم مک داری دیگه نیازی به shsh نداره
نگرفتی چی شد کلا :دی
من 4.2 اصلی بودم ( آلفا ) بعد که با redsnow 9.6 b4 جیلبریک کردم ( که فریمور 4.2b3 لازم داشت ) این نمیدونم چجوری شده بود در کل به جای فریمور 4.2 ALphA برام 4.2.1b3 ریخته بود ! ( از روی کد های فریمور ها چک کردم !! ) بعد که
دیرووز ریستور کردم به 4.2 آلفا ( نمیدونستم 4.2.1 بتا بودم ! ) بعد از ریستور گفت که اکتیو نمیشه و We are sorry ! گفت UDID شما ثبت نشده و چون فقط کسانی که UDID دیوایسشون ثبت شده میتونن از بتا ها استفاده کنن ما رو گرفتن و دیگه نشد اکتیو بشه...
بعد دیگه نمیتونم با Greenpois0n هم جیل کنم دیگه !!!!
( فعلاً رفتم همون بتا3 ولی اذیت میکنه! ) الان نمیتونم بک آپم رو ریستور کنم + تترد هست جیلبریک ( نمیشه آنتترد چون بتا3 هستم ) + سینک نمیشه ! تو بک آپ گیری گیر میکنه ! میتونم با ifunbox نصب کنم بازی ها رو ؟
اکانت دولوپر هم داشتیم هاااا تا اومدم بزنم تموم شد محلتش !!!!!!!!!!!!
بازم اگر کسی دولوپر داره حتماً خبر بده .... ممنون.
ای بابا عجب چیزی شد....بله با ifunbox میتونی.نقل قول:
جیل انتردد تا دو روز دیگه برای ویندوز میاد...