حالا چاره چیه ؟نقل قول:
Printable View
حالا چاره چیه ؟نقل قول:
سلام. کسی می دونه وی پی ان چه بلایی سر ویندوز میاره که یاعث می شه یاهو مسنجر بعد اولین استفاده از وی پی ان، دیگه بدون وی پی ان باز نشه؟ من وی پی انم زیاد قطع می شه و این جور موقع ها مسنجرم هم پا به پای وی پی ان ناز می کنه :41:
سلام
هر کاری میکنم عکسم تو یاهو مسنجر تغییر نمیکنه !
حتی از عکس های پیش فرض خود یاهو استفاده کرم اما بازم هیچ تغییری نکرد !
تو تنظیمات ایمیلتون برید و سنتون رو تغییر بدیدنقل قول:
روش دیگر هم اینه یاهو مسنجر رو باز کنید از منوی messenmger روی گزینه my acount info کلیک کنید تا وارد سایت یاهو بشید
در این قسمت از شما پسورد اکانت پرسیده میشه و اون رو وارد کنید و اونجا دیگه تو تنظمیات برید و تاریخ تولدتون ور تغییر بدید
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
نقل قول:
احتمالا IP روی LAN شما ست میشه و همین باعث میشه که نتونید بدون اون دیگه کانکت شید
اینترنت اکسپلورر رو باز کنید و از منوی TOOLS روی INTERNET OPTION کلیک کنید و از تب CONECTION روی دکمه LAN SETTING کلیک کنید و برای کانکشن مورد نظر بررسی کنید ببینید آیا اونجا IP ست شده یا نه
تیک گزینه USE PROXY .... رو بردارید
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
مشکل از شبکه اینترنتی هم میتونه باشه در این جور مواقع با وی / پی | ان تست کنید احتمال قوی مشکل برطرف میشه و هچنین سایز و حجم عکستون حداالمقدور کم باشه که نیاز به لود طولانی نداشته باشهنقل قول:
سلام
دوستان الان 3 روزه نمی تونم منظم به یاهو کانکت شم
این مشکل از دو روز پیش به وجود اومد، یعنی یاهو تا ظهر وصل می شد اما بعدش تا آخر شب قطع ِ!
امروز هم که دیگه کلا وصل نمیشه
من از چی پی ان زیاد استفاده می کردم و یاهو هم مدام با قطع و وصل شدنش خاموش روشن می شد
نمی دونم شاید مشکل به خاطر این باشه
تنظیمات LAN SETTING رو هم چک کردم همه چی درست بود
با این حال نمی تونم کانکت شم
ممنون میشم راهنماییم کنید
این کارو کردم قسمت روز و ماه رو میشه تغییر داد اما قسمت سال خاموش و غیر فعاله نمیشه تغییرش بدم سالم رو زدم 1992 :41:نقل قول:
تو تنظیمات ایمیلتون برید و سنتون رو تغییر بدید
روش دیگر هم اینه یاهو مسنجر رو باز کنید از منوی messenmger روی گزینه my acount info کلیک کنید تا وارد سایت یاهو بشید
در این قسمت از شما پسورد اکانت پرسیده میشه و اون رو وارد کنید و اونجا دیگه تو تنظمیات برید و تاریخ تولدتون ور تغییر بدید
نقل قول:
من الآن برای خودم رو تست کردم مشکلی نداره و سال هم فعاله و میشه تغییر داد
کلا این چند روز مشکل داشته. چون مخابرات داره یه کارایی می کنه که جلوی v*pn رو بگیره هر روز یه جای نت میپره. آخرین بار پورت ها رو بست که الان خدا رو شکر حالت عادیه.
یعنی من دارم دروغ میگم :18:اینم عکس نیگاه کن ببین که بسته :41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز کسی نمیگه که شما دارید دروغ میگید من دارم میگم من رفتم تست کردم فعال بود برای من
شاید شما چون سنتون زیر 18 ثبت شده اجازه ویرایش اطلاعات رو ندارید
اگر خیلی واجبه و برای شما تاریخ تولد قابل تغییر نیست هتره یک آی دی جدید بسازید با سن بالاتر چون زودتر به نتیجه میرسید
برای من فعاله ملاحظه کنید
مرسی از راهنماییتون:11:نقل قول:
بله اگه سنتون زیر 18 باشه نمی تونید تغییرش بدین. از این به بعد هر جا خواستین ثبت نام کنین سنتون رو بالای 18 بزنید. همیشه. اما ماه و روزش رو درست بزنید. چون بعضی وقتا سایت بهتون تبریک میگه تولدتونو خوشحال میشی. :دی
اگه شما 1992 زدي كه حداقل 18 رو داري حتي ممكنه الان 19 باشي اون وقت ديگه مشكل چيه ؟ :31:نقل قول:
الان دیدم 1995 زدمنقل قول:
میگن نمیشه تغییر بدم :41:
من هر کاری میکنم نمیتونم فارسی تایپ کنم
ایراد از چیه
سلام دوستان
من بعد از مدت ها میخوام از قابلیت مسنجر استفاده کنم :دی میخوام واسه رفیقم وب بفرستم نمیشه ورژن مسنجرم هم 11 هست روی ویدئو کال کلیک می کنم ولی طوری نیست که دوستم بتونه اکسپت کنه به نظرتون مشکل کجاست ؟
در یاهو مسنجر ورژن 8 در بالای پنجره یاهو مسنجر یک نواری بود که کنارش یک فلش بود و وقتی اون فلش رو میزدی آخرین آیدی هایی که باهاشون چت کردی رو میاورد و نشون میداد و می تونستی روش کلیک کنی ولی در ورژن های بعد توی هیچ کدوم دیگه همچین امکانی وجود نداشت.
نمیشه به ورژن های بالاتر این امکان رو اضافه کرد؟
آخه خیلی کاربردی بود.
منظورم در این نوار هست:
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم.
در همونجا که نوشته type some ...
من زياد اهل چت و اينجور چيزا نبودم اما الان چند روزيه به دلايلي چت ميكنم/
چندتا سوال داشتم:
چطور بفهمم تو ليست دوستانم واقعا دوستام آفلاين هستن يا خودشون دكمه آفلاين رو زدن ؟
چطور ميشه فهميد دوستي كه داريم باهم چت ميكنيم آيا او بطور همزمان داره ب كس ديگه هم چت ميكنه؟
بعضي وقتها كه يكي ديگران آفلاين هستن و من واسشون pm ميذارم. گاهي از pm كه فرستادم پشيمون ميشم. چطور ميشه pmهايي كه ارسال كردم رو قبل از اينكه دوستام آنلاين بشن پاكشون كنم و نخونن؟
چيزاي بدرد بخور ديگه اي هست لطفا پيشنهاد كنيد.ممنون
1-از اين سايت استفاده كننقل قول:2-بايد خودت زرنگ باشي و بفهمي ببيني با كسي ديگه داره چت مي كنه يا نه :31:کد:WWW.VIZGIN.COM
3- ديگه كار از كار گذشته فكر نكنم راهي باشه :31:
4- چيزاي به درد بخور چي مي خواي ؟ :31:
دوستان کسی میدونه چرا به روم نمیتونیم بریم مشکل از یاهو هست یا چیز دیگه در ضمن یاهو به اینترنت اکس پلورر ربط داره یا نه
ياهو به مرور گر ربطي نداره :21:نقل قول:
سلام عزیزان نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی مشکلم حیاتیه
لطفا هر کمکی میتونین بکنین
من یه ID رومدتی پیش add کردم حالا میخام بدونم دقیقا در چه تاریخی این ID رو add کردم
در ضمن میخام تمام مکالماتی رو که باهاش داشتمو تا الان یه جوری برگردونم بدبختانه قبلا هم هیچ برنامه ای برای archiv نصب نکردم یا تو خود archivکه مال خود برنامس ذخیره نکردم
نمیدونم میشه این دو کارو با برنامه ای سایتی چیزی انجام داد یا نه اگه نمیشه لطفا بگین تا دنبالش نباشم اگر هم میشه راهنمایی لطفا
ورژن 10 خودش آرشیو آنلاین داره و باعث میشه از هرجای جهان خواستید آرشیو گفتگوهاتون رو مشاهده کنید البته اگر هر زمان که گفتگو کردید با ورژن 10 بوده باشه
بچه ها من میخوام voice بدم ولی نمیشه ؟ ایراد از کجاس
نقل قول:
چند حالت میتونه داشته باشه
---
1- پورت های ویس شما غیر فعال باشه از سمت ISP
2- طرف مقایل از نرم افزاری استفاده کنه که ویس توش فعال نباشه
3- طرف مقایل با موبایل باشه
4- طرف مقایل پورت های صوتیش از سمت ISP بسته شده باشه
برخی تنظیمات یاهو مسنجر از روی اینترنت اکسپلورر هست. مثل ------. پس اگه ------ اینترنت اکسپلورر رو دست کاری کنید.... مسنجرتون هم از کار می افتهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط sajjadram
دوستان کسی میدونه چرا به روم نمیتونیم بریم مشکل از یاهو هست یا چیز دیگه در ضمن یاهو به اینترنت اکس پلورر ربط داره یا نه
ياهو به مرور گر ربطي نداره
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
یه سوال داشتم. یکم تخصصی:
یه سری نرم افزار و وب سایت هستن که یه سری اطلاعات اضافی در مورد ای دی طرف میدن. مثل اینویسیبل بودن، عکس و .... آیا نرم افزاری هست که جلوی اینکار رو بگیره ؟ یا به عبارتی امنیت مسنجر رو بالا ببره ؟
سلام دوستان.من میخوام توی یاهو مسنجر با hands free چت کنم.اما با اینکه وصلش میکنم بازم صدا پخش میشه و همه میشنون.کسی میدونه باید چی کار کنم که صدا پخش نشه؟؟؟راهی هست؟؟؟
نقل قول:
اسپیکر رو خاموش کنید که صدا از هدفون پخش بشه
البته باید تنظیمات هدفون رو بدرستی انجام داده باشید و پورتهای مادربورد در این مورد درست قرار گرفته باشند
سلام به همه
من می خوام اکانت یاهوم 2 تا یا بیشتر ای دی داشته باشه. در موردش قبلا شنیدم. در واقع یه جوری بشه که مثلا با 3 تا ای دی بشه یه اکانت رو باز کرد و هر کی هم به هر کدوم از ای دی هام ایمیل داد وارد یه اینباکس بشه. لطفا سریع تر راهنمایی کنید.
مرسي از جوابتنقل قول:
اگه منظورت اينه كه اون پايين ياهو اومده كه پاكش كنم كه قبلا بود بعد رفت الانم از همون جاها لاگين مي كنم كه
نميشه نميدونم بايد چيكار كنم :21:
نقل قول:نقل قول:كسي نميدونه ؟ :21: يكي يه جواب درست و حسابي بده ؟ :21:نقل قول:
كسي چيزي نميدونه ؟ :21:
کسی جوا ب من رو نمیدونه ؟نقل قول:
یه سوال داشتم. یکم تخصصی:
یه سری نرم افزار و وب سایت هستن که یه سری اطلاعات اضافی در مورد ای دی طرف میدن. مثل اینویسیبل بودن، عکس و .... آیا نرم افزاری هست که جلوی اینکار رو بگیره ؟ یا به عبارتی امنیت مسنجر رو بالا ببره ؟
خود یاهو هر چند وقت یه بار اینکارو انجام میده! ینی شما بری تو سایتهای قدیمی یا نرم افزارهای قدیمی .... دیگه این قابلیتهارو ندارن!
ولــی ... همیشه یه سری حفره وجود داره که میــشه ازشون استفاده کرد. فکر نکنم راهی باشه برای جلوگیــری ازش!
با سلام
مدتیه که مسنجر من مشکلی براش پیش امده که گاهی خودبخود یا وقتی که برام افلاین امده به محض باز شدن پنجره یا وقتایی که یه متن رو شیر میکنم پیغام میده و کلا برنامه مسنجر بسته میشه
چندین مرتبه با ورژنهای مختلف مسنجر رو نصب کردم ولی بازم بی فایده بود برنامه جاوا و فلش پلیر رو هم همینطور دوباره نصب کردم بازم مشکل وجود داره دیگه کلافم کرده
ویندوز من 7 و این مشکل از مسنجر ورژن 10 به بالا هستش قبلا که 9 داشتم این مشکل نبودش لطفا در این مورد راهنمایی کنید
با تشکر
كلا اين پيغام رو يراي همه بعضي موقع ميده :21:نقل قول:
یعنی هیچ راهی برای برطرف کردنش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
بعضا این مشکل بر روی برخی سیستم ها بوجود میاد
همین امروز منم با یاهو مسنجر 11 به مشکل برخوردم و ورژن پایین تر رو نصب کردم مشکل حل شد
این مشکلات گاه گداری حل شدنی هست ولی بیشتر بر میگرده به ویندوز و مسکلات از اونجا بوجود میاد و با تعویض اون در اکثر موارد مشکل برطرف میشه
سلام.
یه سوال در مورد یاهو مسنجر دارم.
وقتی با مسنجر چت میکنیم - آیا نوشته ها و مکالمات در جایی از کامپیوتر ثبت میشه یا نه و آیا دیگران میتونن بهش دسترسی داشته باشن. اگه هست لطفا راهه از بین بردنش رو هم بفرمایید.
ممنون.
مسنجر 11 دارم.
در ورژن 11 جایی ذخیره نمیشه و آرشیو چت ها بصورت آنلاین هست و روی سرور خود یاهو قرار میگیرهنقل قول:
یاهو مسنجرم پیغام برای دانلود میده ولی وقتی میرم تو سایتش و دانلود رو میزنم ارور forbbiden میده ؟ یعنی یاهو هم تحریممون کرده :13:
ممنون از راهنمایی شما.
میشه لطفا بفرمایید آیا تو بقیه ورزن ها هم همینطوره.
یعنی اگر مکالمات رو از آرشیو مسنجر پاک کنیم دیگه جایی وجود نداره که برگرده؟