کسی تنظیمات vpn رو روی مدم zyxel p-66hw-t1 v2 نمداره؟
Printable View
کسی تنظیمات vpn رو روی مدم zyxel p-66hw-t1 v2 نمداره؟
امروز ساعت 12:15 صاف وسط انتخاب واحد ما این لعنتی قطع شد و دیگه وصل نشد منم تا اومدم برم مودم دایل آپ نصب کنمو درایوشو نصب کنم یه کلاسا پر شد
از اون موقع تاحالا هم هر نیم ساعت یه قطعی 10 دقیقه ای داره برا من
دانلود دیشبمم 650 مگ از ساعت 12:30 تا 6:59
نقل قول:
میخوای سرعتو محدود کنی یا ترافیکو ببنی چه قدر مصرف کردی ؟
واسه اولی net limiter
واسه دومی du meter
لینکاشم که سرچ کنی همه جا پره
جفتشو هم میهن دانلود داره هم دانلود ها هم میتونی توی گوگل سرچ کنی هم قیمت نرم افزار همین سایت
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
نقل قول:
چرا میخوای روی مودم ست کنی ؟
خوب به صورت کانکشن تنظیم کن
نقل قول:
Bandwidth Monitor هم خوبه
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
نقل قول:
عزیز بستگی به منطقتون داره در منطقه ما به نظر میرسه رنگین کمان خوبه
خوب میخوام گوشی رو وصلکنم به مودم از طریق وایرلس .گوشی تنظیمات v*nندارهنقل قول:
چرا میخوای روی مودم ست کنی ؟
خوب به صورت کانکشن تنظیم کن
اهان اینم حرفیه-البته میتونید از اپرا مینی و uc browser و خیلی نرم افزار های دیگه استفاده کنید همچنین دیدم سایت هایی رو که واسه سیستم عامل دارا نرم افزار مربوطه واسه کانکت به وی پی ان رو دارندنقل قول:
اما متاسفانه من نمیدونم ست کردن روی خود مودمو اگه فهمیدید حتماا همین جا کپی کنی-مر30
سلام
از علمای عزیز می خواستم سوال کنم که اگه من برام دانلود شبانه مهمتر باشه و توی محدوده شهید خرازی با پیش شماره 339 باشم کدوم سرویس دهنده را پیشنهاد می کنید
در ضمن اگر ممکن بود هر سرویس دهنده ای را که معرفی کردید حدود میزان دانلود در شب و حدود قیمتش را هم ذکر کنید
در ضمن یک سوال دیگه اینکه من لپ تاپ دارم و با توجه به این موضوع چه نوع مودمی بخرم ( وایرلس یا معمولی )
یک چیز دیگه اینکه آیا من اگر هر مودمی بخرم سرویس دهنده ای پیدا میشه که بگه مثلا مودم شما با سیستم ما نمیخون یا نه
سلام
من بعد از چند سالی که از سرویس شاتل استفاده کرده ام الان به دلیل سرعت بسیار پایین دانلود شبانه رایگان میخواهم از جای دیگری اشتراک بگیرم قبلا شبها با سرعت 60 دانلود میکردم و شبی 1.2 گیگ میشد حدودا الان به سرعت 5 رسیده و اصلا ارزش روشن گذاشتن سیستم رو نداره
اگر ممکن است دوستان راهنمایی بفرمایند که بهترین دانلود رایگان شبانه رو در اصفهان چه شرکتی داره و متوسط با چه سرعتی دانلود میده و چند ساعت دانلود شبانه داره
مرکز مخابراتی ردانی پور
تا چند روز دیگه قراردادم تموم میشه ممنون میشم یک راهنمایی دقیق بهم بدید که از کجا سرویس بگیرم
نه پرداخت انلاینش مشکل نداره یه مدت داشت ولی خیلی وقته درست شده امروزم ساعت 2 شارژ کردم ساعت 3 شارژ شدنقل قول:
مودم وایرلس راحت تره وقتی لپتاپ داری هرجای خونه می تونی ازش استفاده کنی قیمت مناسب هم هستننقل قول:
TP-Link 8901g من 45 تومن گرفتم برای دوستم .
از هرجایی میگیری از پیشگامان و پارس آنلاین نگیر که اوضاعشون خیلی خرابهنقل قول:
من اینجور که فهمیدم فعلا هیچکدوم از شرکتا توی ردانی پور شبانه درست حسابی ندارن با اینکه یکی از مراکز خلوته
سلام به همه
اقا كسي اينجا از -----رنگين كمان--------شبكيه------- -پرنيان نت--------- هست ميخواستم ببينم سرعت دانلود و Ping ش چنده ممنون
قربون همتون برم
نقل قول:
منظورتون اینه که همه تو مرکز ردانی دانلود شبانه شون عملا کار نمیکنه اگه ممکنه سایر دوستان مخصوصا دوستانی که تو مرکز ردانی هستند نظر خودشون در مورد دانلود شبانه شون بفرمایند
ممنون
مرکز قندی که ندا عالیه من روزانه 128 کیلو 3 ماهه 5 گبگ دارم
روزا تا 80
شبا از 3 تا 7 صبح رایگانه از 120 تا 180 تا هم ثبت کردم
(البته از 6:45 تا 7:45 سرعت از 230 پایین تر نمیاد تا 328 خودم ثبت کردم عکسش رو هم دارم)
اما ما 6:29 دی سی میشیم دوباره کانکت میشیم 6:45 هم دوباره دی سی میشیم و کانکت میشیم و تا 7:45 دقیقا با سرعت بالا دانلود میکنیم
این هم تست امروزم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از جوابتون ولی کسی هست که بدونه تو محدوده خرازی کدوم سرویس دهنده بهتره ( از لحاظ دانلود شبانه ) من الان خودم می خوام پارس آنلاین بگیرم . چطوره ؟نقل قول:
قطعی در پیشگامان بیداد میکنه
متاسفانه سرعت هم هنوز خوب نشده
نقل قول:
دیشب و امروز خیلییی از سایت ها واسه من باز نمیشه و بقیه با پینگ های طولانی مدت
ولی دیشب باز دانلود بهتر بود 1 گیگو 10 مگ گرفتم ولی نزدیک 15-20 بار شب تا صبح قطعو وصل شده مخصوصا از 1 تا 2
ولی بازم واسه دل خوش کردنمون 1 گیگ رایگان بهمون عیدی داد
(پارس آنلاین)
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
نقل قول:
تا 1 ماه پیش اگه پستامو بخونی فقط پارس تاکیدم بود اما حالا تاکید میکنم اصلا سراغش نیا
به نظرم برو شبکیه یا رنگین کمان فعلا اونا وضع بهتری دارند صبا هم فعلا بهتر از ایناست
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
نقل قول:
آره صبا تازگیا خیلییی خیلییی خوب شده
معمولا شبی چه قدر دانلود داری ؟
خیلی هم مالی نیست صبا:5:
اما 6 صبح به بعد سرعت نوری میشه:31:
200تا300 تا fix میره:10:
سلام به دوستان عزیز
من از شبکیه 1 مگ گرفتم سرعت دانلود روزانه 250 و شبانه 20 :18:
بچه هایی که شبکیه دارن شبانتون همین سرعته یا بیشتره ؟
ممنون میشم کمک کنید :11:
من پرنیان دارم ازشم راضیم
واسه من از 1 تا 8 حدود 70-80 هست.از 8 تا 10 حدود 250.نقل قول:
3تا از دوستام توی ردانی پور هستن یکیشون شاتل داره یکی پارس آنلاین یکی پیشگامان این هر 3تاشون می گفتن سرعت شبانه در حد 10 -20 کیلوبایته چند تا بچه های اینجا هم شنیدم اون مرکز شبانه سرعت پایینهنقل قول:
نقل قول:
شبانه چه قدر دانلود داری ؟(میانگین)
پیشگامان برای من بهتر شده،
روزا روی 150 و اینا، شبا روی 80 تا 120 و ایناس.
بچه ها يادم نيود يه خبر مهم قراره تا دو هفته ديگه محدوديت حجمي اينترنت رو بردارن حتما شنديد ديگه شايد محدوديت بردارن
سرعت كم كنن يا قيمت هاشون رو ببرن بالا خود سازمان تنظيم مقررات گفته
خسته نباشند:31:نقل قول:
بچه ها يادم نيود يه خبر مهم قراره تا دو هفته ديگه محدوديت حجمي اينترنت رو بردارن حتما شنديد ديگه شايد محدوديت بردارن
سرعت كم كنن يا قيمت هاشون رو ببرن بالا خود سازمان تنظيم مقررات گفته
البته همین سرعت پایینم ما ها جنبش رو نداریم دیگه سرعت بالا بدون محدودیت بهمون بدند
طرق سرعت دانلودش 60mg/s هست میره یه نرم افزار 100 کیلوبایتی رو میخره
ماها سرعتمون 60b/s باشه یه فیلم 100 گیگی رو میریم دانلود میکنیم اون هشدار های FBI رو هم بهش میخندیم:27:
من اگه قرار باشه سرعت كم كنند بجاش نا محدود بشه يا گرون بشه ( كه احتمال زياد سياستشون بالاي 90 درصد همينه ) كه ديگه بيخيال Adsl ميشمنقل قول:
دوستان جریان این محدود و نامحدود چیه؟
من چند وقته اخبار رو پی گیری نمیکنم در جریان نیستم
تو تاپیکش هم رفتم همه دارن بحث میکنن و هیچ که در مورد خود طرح صحبت نکرده
این طرح ماله مخابراته یا همه isp ها
مال ISP ها و مخابرات هر دو بايد همه اجرا كنن تا دوهفته ديگه بر اساس اين طرح هيچ شركتي حق محدود كردن حجم ارسال و دريافت از اينترنت رو نداره يعني ديگه از 1 گيگ و 2 گيگ محدوديت خبري نيست حالا گفتم اون پست بالا ممكنه چه مسائلي پيش بيادنقل قول:
آقا اين پيشگامان الان ساعت دانلود رايگانش 2 تا 6 هست يا 1 تا 7؟
سلام رفیق قدیمی :10:نقل قول:
دستور بفرمایید خدایی اگه بری جای دیگه
من با ندا گستر در خدمتم البته شاتل هم هست که روزانش عالیه ولی واسه شب ها و دانلود فقط ندا
طرح یک ساله با مودم رایگان 110 هزار تومنی و یک سال شارژ 200 هزار تومنی وایر لس مبین نت هم هست
خوبی نوت بوک اسوس تون چه طوره خوب هست؟...
من پيشگامان دارم عزيز. فقط چند وقتي دانلود شبانه نداشتم. نمي دونم الان 1 تا 7 هست هنوز يا برگشته به 2 تا 6.
ولي برا خونه جديدم adsl ميخوام. مودم هم دارم. برام هم فقط نداشتن قطعي و سرعت مطلوب دانلود در شب ملاكه. ميگي ندا بگيرم؟ قطعي نداره؟
با ور کنید من برای هر کی پیشنهاد کردم یا گرفتم نگفته خوب نبود یا ناراضیم که دعا کرده
به هر حال قطعی که چرا داره تا صبح از هر سه شب یک شب دو بار رو قطع میشه اما دم و دقیقه نه
سرعت هم جون به غیر از دیشب که افتضاح بود تو این چند وقته که عالی بوده البته بعضی بچه های اصفهان میگن مرکز تا مرکز فرق میکنه اما برای حدود در واز شیراز و سپا هان شهر و تا امیر حمزه و تا آپادانا که من به هرکی گفتم بد نگفته کلا راضی هستن
ضمن اینکه من فکر میکردم شبکیه چون پورت خاص اینتر نت ما×هو×)(×وار×ه ای باز میکنه به خاطر همین شبانه نداره
شاتل هم که همه میدونن فقط روزانه نا محدودش عالیه بقیه سرویس هاش افتضاحه (یه ضرب المثل هست که میگه شاتل این جوری نبود این جوری شد)
شبانه ندا رو هم که میدونید 3 تا 7
اما اگه 6:45 یه بار دی سی بشی و دوبباره کانکت بشی می تونی تا 7:45 شبانه رایگان استفاده کنی
در ضمن مثلا برای من که 128 دارم از 6 تا 7:45 سرعت دان 260 دقیقا
نقل قول:سرعت کم نا محدود و قیمت بالا که میشه همون دایل آپ !!!:31:نقل قول:
درسته که الان محدودیت داره ولی من دیگه به این سرعت صفحه باز کردن و ...(خیلی زیاد نیست اما سرعت روزا که 100برابر دایل آپه خدابیامرزه) عادت کردم اگه قرار باشه سرعت برگرده به قبل که همه موهامون سفید میشه .
ولی اگه نا محدود بشه با همین سرعتا و مدم هم از خودشون ظرفیت نشون بدن و IDM رو کوک نکنن از ساعت 12 شب تا 12 شب فردا :31: من با طرحشون موافقم .
من فکر می کنم ساعت دانلود از 2 تا 6 باشه (حداقل شروعش که ساعت 2 باشه درسته ) چون اون ساعت 2 یه دفعه سرعتا افت می کنهنقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها یه سوال : این پیشگامان ساعت 2 خودش یه دفعه سرعتو کم می کنه میاره روی 30-40 یا چون ترافیک بالاست اینجوری میشه ؟
احتمالا قراره قابلیت دستبردهای اساسی نیز حذف بشه
البته هنوز کسی این مطلب را تایید نکرده است ولی تکذیب هم نشده است
این قابلیتها چین؟نقل قول:
سرعت کم نا محدود و قیمت بالا که میشه همون دایل آپ !!!:31:
درسته که الان محدودیت داره ولی من دیگه به این سرعت صفحه باز کردن و ...(خیلی زیاد نیست اما سرعت روزا که 100برابر دایل آپه خدابیامرزه) عادت کردم اگه قرار باشه سرعت برگرده به قبل که همه موهامون سفید میشه .
ولی اگه نا محدود بشه با همین سرعتا و مدم هم از خودشون ظرفیت نشون بدن و IDM رو کوک نکنن از ساعت 12 شب تا 12 شب فردا :31: من با طرحشون موافقم .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزيز همچين حرفي كه شما ميگيد عمرا نميشه مثل اينكه فراموش كرديد ما تو ايران زندگي ميكنيم
از دو روز پیش که سرویس 1مگ شبکیه رو تمدید کردم تا الان از شارژم چیزی کم نمیشه.روز اول دانلود نکردم.دیروز دید هنوز کم نمیکنه دانلود رو شروع کردم فکر کردم از طرف خود شبکیه یا آسیاتک هدیه دادند.اما امروز که رفتم تو سایتهاشون چیزی ندیدم!!
واسه بقیه هم همینجوره؟
الان عذاب وجدان گرفتم! :45:
تا الان حدود 12 گیگ گرفتم.سرعتم هم ثابت روی 240 هست(هم شب هم روز).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون دانلود کنم؟
من 1 مگ ویژه دارم شب رو 512 بسته شده واسم ولی روزانه حدود 1.5 مگ
دیشب هم که گذاشنم دانلود 150 مگ ازم کم کرد
چرا دانلود نکنی؟