به نظر من 1530 دل خیلی خوبه، زیگورات با باتری 9 سل و رم 4 و هارد 320 و سی پی یو 2.5 می ده 1.790نقل قول:
گارانتی های دیگه ارزونتره
به نظر من 1530 دل خیلی خوبه، زیگورات با باتری 9 سل و رم 4 و هارد 320 و سی پی یو 2.5 می ده 1.790نقل قول:
گارانتی های دیگه ارزونتره
دوستان کسی از G50 خبر نداره ؟؟نقل قول:
سلام، بچه ها کسی تا حالا صفحه dell 500 رو دیده؟ در مقایسه با وستروهای جدید چطوره؟:13:
یه جا خوندم که درایو این 1525 ها مشکل داره؟:18: آیا درسته؟ :20:
سلام
نظرتون راجع به Ibm N200 Af3 چیه؟
فقط گرافیکش کمه ولی قیمتش نسبت به DELL Vostro 1510 با همین مشخصات خیلی کمتره!کد:cpu : core 2 duo 2GHz 2M cache FSB 800
RAM : 2 GB
HDD : 250 GB SATA
VGA : Intel 224MB
+FingerPrint
+Bluetooth
+Webcam
+Ramreader
Price: 870,000 T
سلام دوستانمن قصد خرید لپ تاپ تا قیمت 1.300 رو دارم.طبق تحقیقاتی که کردم بهترین مدل برای من vostro 1510 هستش. البته شنیدم ظاهرش زیاد جالب نیست. من هم هنوز از نزدیک ندیدمش و فقط عکسشو دیدم, البته ظاهرش زیاد برام مهم نیست. بیشتر میخوام کاراییش خوب باشه.فقط اینکه من عجله دارم و تا چندروز دیگه قصد خرید دارم. میخواستم ببینم که دوستان پیشنهاد دیگهای دارن؟
سلام
لپ تاپ کارکرده با مشخصات زیر چند می ارزه
satellite A210
رم 1
هارد 120
گرافیک redeon120
گارانتی نقش
کارکرد حدون5ماه
قبلا از همکاری و کمک دوستان متشکرم
ببخشیداگرسئوالم نابجامطرح شد.
سلام
آیا لپتاپی هست که هم Blue-ray و هم Line-in داشته باشه؟ چون من مدل های سونی که Blue-ray داشت دیدم ولی مدلی پیدا نکردم که Line-in هم داشته باشه. فقط جای میکروفون و هدفون داشت در حالی که من برای تبدیل کاست به سی دی احتیاج به Line-in دارم.
ضمناً سایت SonyStyle قبلاً یه ابزار به نام Product Advisor داشت که امکانات و قیمت مورد نظرمون رو انتخاب می کردیم و لپتاپ های مناسب رو پیشنهاد میداد الآن دیگه پیداش نمی کنم. کسی می دونه کجا رفته؟
متشکرم
شما هرچی بخوای باید قبلش تحقیق کنی نمیشه که بگی مهم نیست فردا میخری یه چیزیش به دلت نمیشینه بعد خودتو ملامت میکنینقل قول:
اول ببین چی میخوای برای چه کاری میخوای وزنش مهم ، کارایش چقدر مهم ...... بعد بگو فلان مدلو میخوام بیا اینجا ما راهنمایت کنیم
1510 هم دستگاه خوبیه خوشبختانه الان با کانفیگ های مختلفش تو بازار هست
دل لهستان تازه به بازار اومده و هنوز عيب و ايراداش مشخص نشده و به نوعي محك لازم رو نخورده اما ايرلندي ها جا افتاده تر هستن و اين رو هم بگم كه بهترين دستگاه هاي دل رو مالزي و ايرلند ميسازن ...نقل قول:
دل مدل 1510 دستگاه كلاسيك و قشنگيه و ظاهرش هم متنوعه ( رنگ بندي داره ) حتي ميتوني تهران پاييتخت رو بگردي با طرحهاي Special پيدا كني و دستگاه محكميه ولي اگه خواستي بگيري مالزي بگير . پيشنهاد منه ...نقل قول:
سلام !
قصد خرید یک لپ تاب با بودجه 1.100 رو دارم ! حالا تا 1.200 هم جا داره ! ولی بیشتر نه !
هر چی هست رمش زیر 2 گیگ نباشه و هارد بالا و cpu خوبی داشته باشه ! گرافیکش خیلی مهم نیست !
پیشنهاد ؟
مرc .
یه لپ تاپ تا سقف 1300 میخواستم بخرم اساتید لطفا کمک کنند
کارایی-زیبایی
در ضمن منظور از finger print وHDMIچی هست کاربردشان چیه
دوست عزيز با چه كانفيگي وبراي چه كاري مي خواهي؟نقل قول:
مي توني در برند dell vostro 1510 انتخاب داشته باشي وهم در برند dv5 hp
راستش هم برای بازی زیاد نه اما در حدی باشه که بازی pes8-9 رو خوب اجرا کنهنقل قول:
کار های دیگه مثل رندر -برنامه نویسی-فتوشاپو...
در ضمن برام قیافه بسیار اهمیت داره در کنار کارایی همچنین ازدل زیاد خوشم نمیاد به علت قیافه
نظرم روی اچ پی مدل dv4-1050 نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
ارزش یک لپ تاپ فقط به سی پی یو هست ... این رو نگفتی ...نقل قول:
اگر کور 2 بالای 1.8 باشه حدود 700 می ارزه
من دیروز یک تاپیک جدید زدم تو این بخش ولی کسی جواب نداد لطفا کمک کنید سوالم اینه:
می خواستم ببینیم بین sony SW 145EW و DEL Vostro 1510 کدومو بگیریم؟ شاید مقایسه جالبی نباشه ولی یک عده می گن فقط سونی بگیر سرعت انتقالش بیشتره یک عده می گن بر سونی پول مفد نده الان به نظر شما بین این دوتا کدومو بگیرم که تقریبا هم قیمته ا. این کارت گرافیکه سونیه که 4000 Mhd با دل که 1.5 گیگ جی فورسه فرقش خیلیه؟ البته بر بازی نمی خوام فقط اگه میشه فوری راهنمایی کنین زود می خوام بگیرم
ممنون
سونی زیاد مقاوم نیست و لی دل مقاومه. 1510 هم دستگاه خوبیه و قیمتاش ار 780 شروع میشه البته با سی پی یو سلروننقل قول:
کانفیگ خوبش حول حوش 1300 هست
یعنی del بهتره؟ مدلی که من پیدا کردم CPU core 2 2.5 و 6 meg cash و 1.5 graphic gig gforceنقل قول:
البته مدل سونی پایین تره اما بعضیا میگن فقط سونی بگیر چرا؟ با اینکه مشخصاتش پایینتره و گرون تر
سلام
کسی قیمت دقیق این کانفیگ Dell Vostro 1510 رو می دونه؟
این قیمت رو از کجا یعنی کدوم پاساژ گرفتین؟کد:CPU: Core 2 DUO 2GHz 2MB Cache
RAM: 2GB
HDD: 250 SATA
VGA: 1000 Nvidia
+Modem
+Finger Print
+WebcAm
+Bluetooth
راستی نظرتون در مورد گارانتی چیه؟!
می خواستم ببینم نظرتون راجع به سری TX2000 اچ پی چیه؟؟؟
من به خاطر ظاهرش و ابعاد کو چیکش ازش خوشم اومده و می خوام تا 1.300.000$ خرید کنم ؟
با این قیمت چه کانفیگی می تونم بخرم از این سری؟
گرافیکشون چیه؟ در چه حده؟
من بین این مدل و dv5-1060 موندم کدومو انتخاب کنم؟
--------------------
1 دنیا ممنون
--------------------
حرف بهتر بدتر نیست موضوع استحکامه دل از لاحاظ مقاومت قویتر البته به شرطی که از 2 طبقه نداریش پاییننقل قول:
دقیق این کانفیگ سخت گیر بیادنقل قول:
اگه باشه رو پاییه های 1100 هستش
دقیق این کانفیگ سخت گیر بیادنقل قول:
اگه باشه رو پاییه های 1100 هستش
سلام دوستان
ممنون ميشم من رو راهنمايي کنين
من دنبال يه نوت بوک با مشخصات hp-dv5 1060 مي گردم ولي کيفيت باتري و داغ نشدن برام خيالي مهمه
اگه مي شه تو همون قيمت(تا 5/1)دوستان بهم يه مدل معرفي کنن اگه گرافيکش هم ضعيف تر باشه مهم نيست
(VAIO-HP-DELL)
سلامنقل قول:
hp-dv4 1050 که 14 اینچ بوده و گرافیک آن GF9200 است.بقیه ی چیزاشونم تقریبا برابره. در مقابل کمتر داغ میشه و باتریش بیشتره.
هیچ لپتاپی نداریم که Blue-Ray و Line-in را با هم داشته باشه؟نقل قول:
عجیبه ها!
سلام میشه در مورد گرافیک 9300 gs ه 3550 hp یه توضیح بدین. بازی cod4و5 رو اجرا اجرا میکنه ؟ نسبت به 1330 دل کدوم قوی تره؟ تفاوتاشون چیه و کدوم بهتره؟
نقل قول:
دوستان در مورد تبلت پی سی های اچ پی نظری ندارن!!؟!
فکر کنم ادامه متنی که تایپ کردی چاپ نشدهنقل قول:
سوالم در مورد تفاوت لپ تاپ های ایرلندی و لهستانی بود :20:
سلام دوستان
بنده دو تا لپتاپ و یا نوت بوک میخواستم اگه ممکنه رهنمائی کنید چی بگیرم
قبل از همه چیز من شنیدم که نوت بوک از لپتاپ بهتره !
آیا این واقیعت داره؟
بگذریم
من یه لپتاپ یا نوت بوک رو تو مایه های یک میلیون تومان میخام و دومی رو تو مایه های پانصد هزار تومان یا بالاتر
حالا اگه صد تومان بالا پائین باشه مشکلی نداره
فقط یه مارک خوب معرفی کنید
ممنون
من جای تو بودم مایه های 1تومن : dell vostro 1510 یا vostro 1500 بر می داشتم (البته کانفیگیش که به این قیمت بخوره!) کی میشه: سی پی یو 2 ، 2مگ کش، رم 2، هارد 160....نقل قول:
مایه های 500 تومن هم 100 تومن بذار روش یه دونه dell inspiron 500 بخر
مبارکت باشه
سلام دوستان!!!!
من بین دو برند hp و vaio موندم!:41:
از hp مدل dv4 1070 رو پسندیدم:46: ولی در مورد دوامش و کاراییش هیچ اطلاعی ندارم!
از یه طرف دیگه سری sz vaio هم به نظر بد نمیاد:8: ، ولی یکم کانفیگش پایینتر میشه (با توجه به بودجم) !
کسی که تو لپ تاپ پروفشنال هست:5: و سر از این کارا در میاره یه راهنمایی بکنه و خیال من رو راحت کنه که برم طرف hp یا نه!:40:
سلام
در مورد گارانتی نظر دوستان چیه؟
لطفاً تجربیات و نظرات مستند خودتون رو بیان کنید!
ممنون
اینجا چون برخلاف قوانینه درباره گارانتی ها صحبت نمیشه مگه با اجازه مدیر انجمننقل قول:
سلام
من میخوام این لپ تاپ رو بخرم
Dell Vosro 1310
این مشخصات
پردازنده: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz - Cache 2 MB - Bus 667 MHz
هارد ديسك: 160 گيگابايت
حافظه رم : 3073 مگابايت
كارت گرافيكي: 358 مگابايت - Intel X3100
صفحه نمايش: 13.3 اينچ - WXGA Bright
سيستم عامل : Dos
به نظره شما خوبه؟
کارت گرافیکش به درد بازی میخوره یا نه؟
1- به نظر من فقط Xps دل 1330 توی 13.3 اینچی ها ارزش خرید داره ... مشخص شده دل در کیفیت تولیدات ارزانش از هر سری گند زده ... اگر دنبال 13.3 اینچی هستید زیر 1 میلیون این لپ تاپ پشنهاد میشه
2- خیر بدرد بازی نمیخوره و فوق العاده ضعیفه ... فقط بدرد کارهای دسکتاپ میخوره مثل فتوشاپی ، کرلی و ...
توی صفحه اول انجمن گارانتی ها بررسی شده و معتبرترین ها بیان شدهنقل قول:
سلام
در مورد گارانتی نظر دوستان چیه؟
لطفاً تجربیات و نظرات مستند خودتون رو بیان کنید!
ممنون
خوب ببینید من قبلا هم گفتم خرید سونی باید واقعا طرفدارش باشید تا بتونید از قدرت متوسط و پایین ترش نسبت به سایر لپ تاپ ها در کنار قیمت بالاش چشم پوشی کنیدنقل قول:
سلام دوستان!!!!
من بین دو برند hp و vaio موندم!
از hp مدل dv4 1070 رو پسندیدم ولی در مورد دوامش و کاراییش هیچ اطلاعی ندارم!
از یه طرف دیگه سری sz vaio هم به نظر بد نمیاد ، ولی یکم کانفیگش پایینتر میشه (با توجه به بودجم) !
کسی که تو لپ تاپ پروفشنال هست و سر از این کارا در میاره یه راهنمایی بکنه و خیال من رو راحت کنه که برم طرف hp یا نه!
سری DV4 لپ تاپ های خوبی هستند و برادر کوچکتر سری DV5 ... اینجا را کامل بخون تمام سوالات و مشکلاتت حل میشه:
مشکل شما با HP سری مولتی مدیا و DV حل میشه ... به نظر من سری SZ بدرد اونها میخوره که :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254227
1- یودجه زیاد دارند
2- عمر و کیفیت فوق العاده ای از لپ تاپ انتظار دارند
3- کارشان بازی و مولتی مدیا نیست ولی کیفیت صفحه تمایش را نیاز دارند
4- ابزارها و lan و سنسورهای پیشرفته نیاز دارند و سیکی و جمع و جوری برایشان اهمیت داره
به نظرم من قابلیت های ویژه HP DV4 هم هم ارز سری SZ هست مثل طراحی شیک و دقیق و سبک ، باتری نسبتا خوب و LCD high def ، سنسورهای محافظ عارد و accelerometer ، اسکنر پیشرفته اثر انگشت و ...
خوب فروش لپ تاپ های تبلت اچ پی توی ایران بسیار خوبه ... تقریبا میشه گفت هر کی تبلت میخواد فقط اچ پی ... چرا ؟نقل قول:
دوستان در مورد تبلت پی سی های اچ پی نظری ندارن!!؟!
1- پردازنده های پرقدرت X2 Amd داره ولی بقیه اینتل سلرون هستند
2- طراحی بسیار شیک و محکمی داره و وزنش یا یاتری 6 سلولی مناسب هست
3- Lcd با کیفیتی داره و همچنین وقتی درش رو بر میگردونی یه کلی کلید کاربردی همراهشه
4- قیمت و ساپورت خوبی داره
ممنوننقل قول:
یعنی گرافیک 1330 از 3550 بهتره؟ بالای 1میلیون چی؟
اقا رجیستر ممنون بابت راهنمایی!!!
من اون فروم رو خیلی وقت تعقیب می کنم ، تنها چیزی که اونجا گفته نشده دوام این لپ تاپ و کلا لپ تاپای hp ی !
می خوام بدونم hp ( مخصوصا مدلdv4) یه لپ تاپی هست که بشه 2-3 سال استفاده کرد؟
چون من حداقل روزی4-5 ساعت با این لپ تاپ کار دارم !