acc دارمنقل قول:
چه جوری کرکش کنم؟
Printable View
acc دارمنقل قول:
چه جوری کرکش کنم؟
واسه هر نصب کرکش فرق می کند سعی کن نسخه های همراه با کرک یا نسخه های که در این تاپیک قرار می گیرند استفاده کنیدنقل قول:
ای بابا حالا کرکش رو از کجا گیر بیارم ؟:37:نقل قول:
لطفا نگید برای کرکش باید یه بار دیگه کل معامله رو دانلود کنم . . . .:18:
یه نفر فرود با ILS توضیح بده لطفا:46:
امروز فرودگاه شیراز بودم
دوره هایی برای مدرک ppl گذاشتن که 6 الی 8 ماه طول میکشه و 10 میلیون تومان هزینه اش میشه . . . .
به نظرتون راه ارزونتری برای اینکار وجود نداره ؟
10میلیون تومن؟
آدم اگه بره آکسفورد تخصص بگیره و 50 سالم اونجا زندگی کنه 10 میلیون نمیشه
10 میلیون تومن پول چی میگیرن؟
صد رحمت به دانشگاه آزاد
آرهنقل قول:
هر ساله دوره هاش از 1 آبان شروع میشه و 6 الی 8 ماه تو همون فرودگاه شیراز ادامه پیدا میکنه
5 میلیون واسه تئوریش میگیرن . 5 میلیون هم واسه عملیش .
عملیش فقط ساعتی 150هزار تومنه
ببخشید پابرهنه میپرم وسط !! ولی این مدرک معتبره ؟یعنی با داشتن این مدرک میشه به عنوان خلبان فعالیت کرد ؟ اگه اره دانشگاه رو بی خیال شیم بریم سر این کلاسا !
خب تا منظور شما از خلبان چی باشه..!!نقل قول:
اگر خلبان سسنا ملخی برای پرواز تفریحی باشه آره..!!
ولی برای خلبانی با پرنده ای مثل بوئینگ یا ایرباس علاوه بر این مدرک باید مدارک CPL و IR و دوره سیمولاتور هواپیمای مربوطه رو بگذرانید تا در نهایت بتوانید گواهینامه آن هواپیما رو بگیرید ...
مگه چیکار میکنن؟
آدم بره دوره تخصص قلب و مغز و اعصابو ..... رو همه با هم تو آموریکا بخونه این همه نمیشه
تازه به قول آقا روبرت میشه خلبان هواپیما های ملخی
همه بقیه دوره هاشم یه 100میلیاردی میخواد
دوره تئوریش مگه چی داره که 5میلیون میگیرن؟
آدم بره خلبان بشه خوبه هاااا
نون تو این کاره
یه ساعت بشینه خودشو باد بزنه 150تومن میگیره:27:
دوستان این بازی رو از کجا دانلود کنم ، فول همش رو ؟!!
اون عملیش که ساعتی 150 تومنه فقط شامل دستمزد مربی نیست . شامل پول بنزین و اصطحلاک هواپیما و بیمه و مالیات فرودگاه و غیره هم میشهنقل قول:
در ضمن تا اونجایی که من فهمیدم این پول بعدا در میاد . الان من کمک خلبان میشناسم که داره تقریبا ماهی 5 میلیون تومن در هواپیمایی آسمان در میاره .
ولی با این وجود فکر نمیکنم تمام خلبانها ای که خلبان شدن اینقدر پول داده باشن . احتمالا باید مرکز دولتی ای چیزی برای تعلیم خلبانی باشه تو این کشور. . . . .
اینطوری هم که من تو یک سری سایت آمریکایی و کانادایی تحقیق کردم دیدم آکادمی های پروازی تو خارج از ایران تقریبا نصف این مبلغ رو میگیرن
[iq-boy]سلام.
البته من الان شبیه ساز رو در اختیار ندارم، تا کامل راهنماییت کنم. اما فکر می کنم مشکل از اینجاست که احتیاجی نیست شما روت رو کامل وارد کنید. بعد از انتخاب SID پوینت ISN رو از طریق R654 انتخاب کنید و بعد kavot و star ...سیستم به صورت اتومات پوینت L124 رو انتخاب خواهد کرد. فقط دقت کنید SID مورد نظر رو درست انتخاب کرده باشید....
رواز مشهد کامل صورت گرفت ؟ مشکلی نبود ؟
iq-boy عزیز:
پرواز به مشهد بر طبق راهنماییهای شما دوست گرانقدر به خوبی انجام شد تازه کلی مسافر رو هم جابه جا کردم!..
بسیار سپاسگذارم....:20:
اما مشکل من در انتخاب SID مناسبه!! چطور با توجه به معلومات سایت RouteFinder سید درست و ارتفاع صحیح رو وارد کنیم!!؟.. اصلا اگه کاپیتان عزیز این مسیر رو ( مهرآباد-شیراز) رو از طریق برنامه ریزی AMC انجام داده شرح ماوقع رو بنویسه...
سپاس بر کاپیتانهای سیمولایتور!
.....
شیراز ، مرکز فنون رو میگید دیگه ؟نقل قول:
یا جای دیگه ؟
تا اونجایی که من یادمه شیراز فقط فنون میپرونه . و البته با سرعتی که اونا میپرونن اصلا به صرفه نیست مگه اینکه توو همونجا پارتی داشته باشید .
الان تهران مدارس خصوصی 200 تومن میپرونن ولی خیلی خیلی سریعتر از مرکز. و البته با سیر صعودی قیمت ساعت پرواز هر چه سریعتر تموم بشه به صرفه تره
ضمنا 5 ملیون واسه کلاس زمینی PPL ؟
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
حتی برای Take off و Landing و البته Touch And Go هم باید پول بدن.نقل قول:
ساعنی 150000تومن؟
مگه چیکار میکنن؟
ولی بازم زیاده. و زیادتر هم میشه
اسمش رو نمی دونمنقل قول:
فقط میدونم داخل خود فرودگاه شیراز(OISS) تشکیل میشه کلاسهاش .
قیمتش هم همینی هست که شنیدم
برای کلاس PPL این قیمت نیست ... تهران با Package وسایل Max دو ملیون میشه ...نقل قول:
CPL هم 800 تومن و بعضی جاها یک ملیون و خرده ای و IR هم 700 تومن یا بعضی مدارس باز هم یک ملیون و خرده ای .
واقعاً؟!؟نقل قول:
شما اسم و آدرس این موسسات رو داری ؟
بله ، پ خ میزارم اگه میخوای ؟
ولی باید بیای تهران یا قزوین بپری
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
ضمنا من این FSX رو از کجا میتونم دان کنم ؟ رفتم مغازه ها کسی نداشت . FS2004 رو دارم.
انگار چند تا ورژن داره .:31:
Tecnam P92 JSممنوننقل قول:
اسماشون رو بگی کافیه :31: . البته رفتم تو سایتشون ، هیچ جا مبلغ شهریه رو اعلام نکرده بودند
fsx تو همون صفحه اول لینک دانلودهاش رو گذاشته . اگه هم نمیتونی دانلود کنی یه سری افرادی هستن تو بعضی شهرها که برات رایت میکنن میفرستن . آدرسهای اونا هم تو پست اول هست
برات پ خ گذاشتم .
لینکهای دانلود که خرابه گویا.
ممنون
خب براي بهتر پيدا كردن آموزشها، ليست آنها و صفحاتي را كه آموزشها در آن قرار دارند را در امضاء گذاشته ام
کرک این MD11 و 767کاپیتان سیم رو شما جدا ندارید برام آپلود کنید ؟ خیلی لازمشون دارم .نقل قول:
كرك md-11 خدمت شما طبق دستور العمل پيش برو ،مواضب باش ليوري و آپديتها براي اين محصول را نصب نكني
[HTML]http://dihav1359.persiangig.com/other/Crack.rar[/HTML]
767 هم تو كارش نيستم در وب يا تورنت جستجو كن حتما پيدا ميكني
iq-boy عزیز:
پرواز به مشهد بر طبق راهنماییهای شما دوست گرانقدر به خوبی انجام شد تازه کلی مسافر رو هم جابه جا کردم!..
بسیار سپاسگذارم....:20:
اما مشکل من در انتخاب SID مناسبه!! چطور با توجه به معلومات سایت RouteFinder سید درست و ارتفاع صحیح رو وارد کنیم!!؟.. اصلا اگه کاپیتان عزیز این مسیر رو ( مهرآباد-شیراز) رو از طریق برنامه ریزی AMC انجام داده شرح ماوقع رو بنویسه...
سپاس بر کاپیتانهای سیمولایتور!
:20:
heeeeeeeeeeeeeeeelp
نکته
اگه در Fsx Passenjers همه چیز پرواز بر وفق مراد باشه، سر مهماندار می آد تو کابین و یه گفتگوی رومانتیک رو با کاپیتان انجام می ده!!! نمی گم چی می گه تا خودتون تجربه اش کنید!!!...
البته منظورم آماتور های سیمولایتوره تا برای پرواز در خطوط هوایی تشویق بشن!!!!:46:
کلا کرک 767 کاپیتان سیم رو کسی نداره؟ ):
آره ، میگه کاپیتان ، بعد از فرود اگه کار خاصی انجام نمیدید بیاید باهم بریم خرید ! :31:نقل قول:
البته به من وسط پرواز گفت
سلام
دوستان من امروز نسخه ACC بهمن سافت رو نصب کردم....
اما چراغ داخل هیج هواپیمایی روشن نمی شه!!
دلیلش رو کسی می دونه؟؟؟؟
خیلی تاریکه داخلش :41:
.................................................. ...................
اگر امکان داره این فایل رو از داخل فولدر FSX که نصب کردین برام آپلود کنید .... فکر می کنم مشکل از این باشه :
069a2su9.bmp
داخل این فولدر هست.... X:\Microsoft Flight Simulator X\Scenery\World\Texture
ممنون می شم ... بهش نیاز دارم واقعا
[PHP]http://good.net/_e6hbyCmXb[/PHP]نقل قول:
دوستان عزیز این شبیه ساز چند تا dvd هستش ؟...گرافیکش چطوریاست و ایا میشه پرواز رو راحت یاد گرفت ؟...مرسی
دو تا dvd هستنقل قول:
یه dvd هم accـیش هست
دستکم 512 گرافیک میخوای تا راحت بتونی ازش استفاده کنی
پرواز رو هم میتونی یاد بگیری باهاش
آرهنقل قول:
دوستان عزیز این شبیه ساز چند تا dvd هستش ؟...گرافیکش چطوریاست و ایا میشه پرواز رو راحت یاد گرفت ؟...مرسی
واقعا عالی هست
پیشنهاد میکنم نسخه ی ایرانی رو نخری!!
سلام دیروز هوانوردی مبحث سر مکالمات ATC بود البته شاید بدانید ولی می نویسم
به خاطر اینکه در بین مکالمات نویس نیفته از یک سری کلمات استفاده می کنند و دلیل دوم اینکه یکی با یک وسیله ای نیاد الکی صحبت کنه
A Alpha (AL fah)حالا مبحث نویس را توضیح بدم ممکن این را تیکه اینگیسیش را این بخوانند IRA 63
B Bravo (BRAH VOH)
C Charlie (CHAR lee)
D delta (DELL tah0
E Echo (ECK oh)
F Foxtrot (FOKS trot)
G Golf (GOLF)
H Hotel(hoh TELL)
I India (IN dee ah)
J Juliet (JEW lee ETT)
K Kilo (KEY loh)
L Lima (LEE mah)
M Mike (MIKE)
N November (no VEM ber)
O Oscar (OSS cah)
P Papa (pah PAH)
Q Quebec (keh BECK)
R Romeo (ROW ne oh)
S Sierra (see AIR rah)
T Tango (TANG go)
U Uniform (YOU nee form)
V Victor (VIK tah)
Whiskey (WISS key)
X X Ray (ECKS RAY)
Y Yankee (YANG key)
Z Zulu (ZOO loo)
آی آر ای
خب اگر رادیو یک ثانیه قطع شود چی میشه هیچی کلا همه چی بهم می ریزه حالا برای مبحث نویس رو اعداد هست البته فقط یکی به 9 (ناین) می گن (ناینر) جون با 5 (فایو) قاطی نشه
آقا بیاید یه مسابقه بزاریم ؟
مسابقات مانورهای پروازی ؛ نه حرکات آکروباتیک ها
مثلا کارهایی مثل Short Field Take off And Landing و ...
به عنوان مثال ؛ کی میتونه با هواپیمای Learjet 45 کنار مجسمه آزادی (توو New York) فرود بیاد - Full stop وسپس از اونجا Take off کنه ؟
هر کس این کار رو انجام داد فیلمش رو هم بزاره
کسی موافق مسابقه هست یا نه ؟
تو FSp وقتی درصد احتمال نقص فنی بالا بره چیزهایی رو به چشم میبینیم که خیلی سخت تر از فرود در کنار مجسمه آزادی هستند...نقل قول:
من یادمه یه بار یه 747 رو در حالیکه سیستم برقش دچار نقص شده بود و LCD ها و چراغهاش قطع و وصل میشدند بطور manual فرود آوردم....
در هواپیمایی که سیستم autobreak داشته باشه چنین عملیاتی که شما فرمودی زیاد هم سخت نیست...
فقط سه تا بحث هستش
یکی اینکه فرقی نمیکنه FSX باشه یا FS2004 . چون هدف انجام مانور هست که تفاوتی نداره فکر میکنم
دوم اینکه : فیلم رو چطور بزاریم ؟ با موبایل از روو مانیتور فیلم بگیریم خوبه یا راه بهتری هست ؟
سوم اینکه : تنظیمات Realism همش باید Full باشه تا همه چیز واقعی باشه و این تنظیمات هم باید توو فیلم نمایش داده بشه.
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
خوب حالا که سخت نیست موافقید انجام بدیم و سپس هر کس میتونه مانور یا کار بعدی رو بگه تا بقیه انجام بدن ؟
مثلا یه فرودگاه با یه باند کوتاه رو اعلام کنه و بگه با یه هواپیمای خاص اونجا فرود بیایم . البته باید شدنی باشه و کسی که میگه اون کار رو بتونه انجام بده
خوب من کاری که گفته بودم رو انجام دادم ...
البته همه میدونیم که توو پرواز واقعی تقریبا نشدنی هست !
با موبایل هم فیلم گرفتم ... حجم تقریبی 8 مگ
دوستانی که حرفه ای هستند لطفا بیاید مسابقه بدیم :40:کد:http://msadegh.persiangig.com/video/23102010001.mp4
خیلی قشنگ شده
راستی اون برج آزادی رو چه جور پیدا کردی؟
برج ایفل هم هست تو پاریس؟
بسیار زیبا بود !فقط یه سوال در چه تنظیمات گرافیکی بازی می کردید؟ سطح جزییات خیلی پایین بودنقل قول:
خوب من کاری که گفته بودم رو انجام دادم ...
البته همه میدونیم که توو پرواز واقعی تقریبا نشدنی هست !
با موبایل هم فیلم گرفتم ... حجم تقریبی 8 مگ
آره ... همه جا هست خوب از جمله ایفل توو پاریسنقل قول:
ولی اینجا چون یه جزیره مانند خیلی کوچیک بود جالب بود .
کیفیت فیلم هم خودم کم کردم تا حجمش کم بشه.
به هر حال امیدوارم دوستان همکاری کنند. این کار نیاز به توجه به نکاتی در مورد مانورها داره که خیلی آموزنده هست. بعدا چند تا از این نکات رو میگم یا دوستان میگن که مهم و آموزشی هست.
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
البته سطح جزئیات بالاتر از این بود ولی من از رووی یه مانیتور 15 اینچ ال جی از اون قدیمیا که فلت هم نیست فیلم گرفتم و کیفیت فیلمبرداری رو هم کم کردم ولی به هر حال تنظیمات گرافیکی High بود و البته FS2004 .نقل قول:
گرافیک پک اکسلریشن بیشتر از اینه ؟ عکسای تاپیک خیلی گرافیک بهتری رو نشون میدادننقل قول:
البته سطح جزئیات بالاتر از این بود ولی من از رووی یه مانیتور 15 اینچ ال جی از اون قدیمیا که فلت هم نیست فیلم گرفتم و کیفیت فیلمبرداری رو هم کم کردم ولی به هر حال تنظیمات گرافیکی High بود و البته FS2004 .