ip camera هاش جنس خوبی هستن و به راحتی خراب نميشن و مدلهای ضد آبش واقعا تو بارون دووم خوبی دارن پس احتمالا مودمش هم بدك نباشه.نقل قول:
Printable View
ip camera هاش جنس خوبی هستن و به راحتی خراب نميشن و مدلهای ضد آبش واقعا تو بارون دووم خوبی دارن پس احتمالا مودمش هم بدك نباشه.نقل قول:
شما روزا سرعتتون به چند میرسه؟نقل قول:
روزانم تا 120 میره ولی شبانه که باید واسه دانلود باشه نمیشه تمام سرعت رو کشید بیروننقل قول:
سلامنقل قول:
کسی جواب نمیده من میخوام بین اسیتک و شاتل یکی رو انتخاب کنم برای سرویس نامحدود
اگر گزینه بهتری هم سراغ دارید برای اینکار معرفی کنید که این قوانین محدود کننده رو نداشته باشه
همین اسیا رو انتحاب کن نسبت به قیمت هاش هم خیلی با صرفه تره و مثله شاتل هم قانون های من دراوردی ندارهنقل قول:
256 ماهی حدود 40 تومنه .
ولی شاتل ...
با دیال اپ بیا نت با شاتل نیا
.........
میتونی از مخابرات هم سرویس بگیری :
http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGd
بچه ها کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
سلام بچه ها
من یه مدتیه سرویس آسیا تک رو گرفتم با کمک بچه ها مودمم رو کانفیگ کردم و راهش انداختم.
ولی اصلا نمیدونم برا استفاده از اینترنت شبانه باید چی کار کنم.
بعد از 2 شب خودش اتوماتیک میره روی اکانت شبانه یا باید یه کانکشن وایرلس دیگه بسازم یا ...
واقعا نمیدونم لطفا راهنماییم کنید.
اگه دارم تو تاپیک اشتبه میپرسم لطفا چند تا لیتک بدین که به اونجا مراجعه کنم
سلام...
دوستان 256 آسیاتک روزانه سرعتش چه جوریه؟؟؟
پشتیبانیش خوبه؟؟؟ قطعی نداره؟؟؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعی هم نداره.
شب سرعتش میشه 50 حدودا
این که گذاشتین واس 256ــه؟؟؟
ممنون ;)
سلام دوستان...
بنده ساکن کرج هستم...
از پارس آنلاین و صبانت و شبدیز نت سرویس داشتم...از هر سه تاشون ناراضی بودم و هستم(هنوز از شبدیز سرویس میگیرم)
بنظرتون سرویس نامحدود 256 آسیاتک خوبه؟
مهم ترین فاکتور من هم پینگ پایینه...پینگ آسیا خوبه یا اونم فضاییه مثل بقیه؟
ممنون
نقل قول:
رفتم نمایندگی آسیاتک(قم-پاساژ زمرد) شرکت صبا راهبرد آسیا.
لیست قیمت ها رو گفتم شاید جدیدتر اومده باشه گرفتم و به نظرم سرویس 512 کیلوبیت با حجم 20 گیگ ماهیانه مناسب باشه.50000 تومان بود. هزینه نصب رو هم 9500 زده بود.
حیف حجم ها به دوره بعد منتقل نمیشه.
از يه شب قبل از ماه رمضان سرعت اينترنت شبانه به شدت افت كرده يعني رسيده به نصف از 60 اومده به 25 يا 30
يعني تا اخر ماه رمضان اينجوريه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دقیقا تا اخر تابستون همین کوفتیه:21:داغونه اصلا صفحه به زور باز میکنه من که تا اخر رمضان شارژ نمیکنم خدارو شکر امروز تموم میشه:31:
وای به حال اون بدبختی که 2 مگابیت نامحدود 400 تومن میده نصف روز سرعتش 50 K به زور میشه!!
الان برای شبانه قبل از ماه رمضان 200 k میداد الان
بر پدرشون که یه سرویس برای 10 نفر مشترکه:41:
نمیدونم کیفیت سرویس چه ربطی به ماه رمضون داره حتما امت تا سجر میشینن تلاوت قران و ادعیه نگاه میکنن دیشب فقط تونستم 1.2 گیگ دانلود کنم سرویسم هم خیر سوم 2 مگ هست . امشب هم بازی داشته باشه زنگ میزنم بالا پائینشون رو یکی میکنم . حالا که مجبورم از این دزدها سرویس بگیرم و سرویس تخیلی میدن حداقل میشه که بهشون حال داد تا دلمون خنک شه .
این آسیاتک هم شورش رو درآورده. من این اینترنت 512 با محدودیت 4gb رو فقط برای دانلود شبانش گرفتم ولی شبها افتضلح کرده.:angry:
اگه اینطور بمونه ماه دیگه 128 می گیرم. یا شایدم اصلا نگیرم تا تابستون تموم بشه و سرعتش دوباره خوب بشه.
دوستان روزانه هم سرعت و پینگ داغونه؟
چون من با شبانه زیاد کاری ندارم...
ممنون
هنر نمائی شرکت معظم آسیا تک
سرویس 2 مگ
باز شما 1 گيگ دانلود كردي ! واس من كه ديشب 0 كيلوبايت هم دان نشده !
چي ميگي:18:مال من اافت نكرده بهترم شده:8: من 256 دارم سرعت بالاي 90 هست
برای منم از اول ماه رمضون دانلود شبانه سرعتش نصف شده با خط یک مگ شاید به زور بتونه یک گیگ دانلود کنه.
شبانه هم با همین سرعت دانلود می کنید؟نقل قول:
:31:واسه من الان حدود یک ماه که روزانه ام 120 ولی شبانه زیر 40:2:
256دارم
سرویس 2 مگ . سرعت شبانه به زور به 60 برسه .
بزن او دست قشنگه رو
اره بالاتر ميره پايين نميادنقل قول:
من قراره يه تعرفه 1024 مگابايتي 2 گيگ ترافيك و شبانه رايگان بخرم شركت ميد 36000 تومن به صورت انلاين تمديد كني 19800 تومن اختلاف ببين چقدره:19:
چجوري ميشه از سايت asiatech.ir انلاين تمديد كرد plz
هم اكنون 512 2g خريدم به زور 50ميره :2:
شما سرویس شبانتون رایگانه یا نیم بهانقل قول:
زیر 5 گیگ تراقیک که شبانش نیم بهاس :20: من از دست این کارهای آسیاتک گیج شدم
1تا 7 شب رايگانهنقل قول:
امروز سرعت همه افتضاح شده یا فقط منم؟
نه دیروز سرعت در حد دایال آپ شده بود ولی امروز صبح دوباره عادی شد.نقل قول:
امروز سرعت همه افتضاح شده یا فقط منم؟
امروز که خوبه. دیشبم خدا رو شکر بد نبود. دیشب خوب دانلود کردم.نقل قول:
منکه دیشب 700 مگ بیشتر نتونستم دانلود کنم که خیلی کمه با خط یک مگ، امروز تا ظهر خوب بود ولی الان یهو دوباره شدید افت کرد.نقل قول:
امروز که خوبه. دیشبم خدا رو شکر بد نبود. دیشب خوب دانلود کردم.
سلام ديشب سرعت من به زور 30 مي شد الانم سرعتم 50 60 خير سرم 512 دارم كسي هم اينطور بوده:41:
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
اگه بعد ماه رمضان درست شد كه شد وگرنه ميرم مخابرات ميگيرم ميگن مخابرات سرعتو گذاشته رو فستر تازه شبانه سرعت معمولي ميده نه كمتر از سرعت سرويسي كه خريدي :29:
512 گرفتم سرعتم بايد 128 باشه اين انصافه:2:
من با 512 حدود 750 مگ دانلود کردم.:20:نقل قول:
!! چرا باید ۱۲۸ باشه ؟؟ سرعت شما در بهترین شرایط که چسبیده باشین دمه سرور باید ۶۲-۶۳ باشه ! حالا بعضی وقتا زیادتر میشه دلیل نمیشه همیشه ازش انتظار داشت که ! شرکت داره لطف می کنه می ذاره با سرعت بیشتر کار کنین ! ولی وقتایی که سرعت پایینه اون موقع باید فحش داد به شرکتنقل قول:
سرعت 2 مگ 220 ساعت 2 .220 ساعت 2.30 میشه 50 تابلو هست میدزدند ترافیکو
چرا شما جوش اوردي مگه اسياتك ماله ...:27:نقل قول:
در ضمن به شما 80 به بالا ميده بايدم راضي باشي وقتي پول 512 ازت ميگيرن ولي سرعت 128 بهت ميدن معلومه ادم كجاش ميسوزه:2:
512 من از همون اول سرعتش كم بود
:22::29: