کد:http://www.lordly.blogfa.com/post-133.aspx#
Printable View
کد:http://www.lordly.blogfa.com/post-133.aspx#
این برنامه The Messenger برای من ارور میده
کسی تونست باهاش کار کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می خوام وقتی که آنلاین میشم کسانی که منو add کردن متوجه نشن؟ یعنی واسه انها آف باشم.
موقع آن شدن تیک سوم رو بزن Invisible...
ok
می خوام وقتی کسی منو add میکنه یاهو از من سوال نکنه که اجاز می دی یا نه. یعنی می خوام اتوماتیک همه addها رو قبول کنم.
من ندیدم همچین چیزی گزینه ای هست که بتونی باهاش هر کی خواست وبت رو ببنینه نپرسه اما واسه این نه
از این روش استفاده کن احتمالا درست شه.
روی ایکن یاهو مسنجرت راست کلیک کن.
properties رو بزن.
بعد برو رو تب compatibility
توی قسمت compatibility mode اون تیک رو بزن و ویندوز 2000 رو از اون زبانه اتخاب کن.
هالا ok رو بزن احتمال زیاد درست میشه.
درست شد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
parsbin جان، اين عكسي كه گذاشتي ميگه كامپوننت kewlbuttonz وجود نداره.
يه سرچ كن، همين فايل رو، دانلودش كن، بعد كپيش كن كنار فايل اجرايي برنامه. درست ميشه. اين كامپوننت هم يه جور استايل براي دكمست، كه دكمههايي شبيه OS هاي مختلف رو تو خودش جا داده.
چطور میشه پیغام های افلاین رو بعد خوند(یعنی یه کاری کرد که سیو بشه که اگه در اون لحظه نخوندی بشخ بعد خوند؟
و ایا برنامه هست که بعد از نصب بشه فهمید کیا واقعا ان هستند (یعنی اگه مخفی اومدن بالا بشه فهمید) دو تا سایت بود که نتایجشون یه جور نبود در مورد دو تا ایدی! وایکنه یکن دستا پا گیر هست یه برنامه در این مورد باشه خیلی بهتره اگرم نیست کدوم سایت نتایج واقعی تر هست
من این دو تا سایت رو سراغ دارم کدوم بهتر هست و ایا به غیر از اینا سایت دیگه ای هم هست؟
کد:http://xeeber.com/
کد:http://www.invisible.ir/
همین کار رو کردم.با این کامپوننته هم یک آشنایی مختصر دارم.نقل قول:
منتها باز هم همون ارور رو میده.
البته تو ویستا تست کردم
یک xp نصب کنم رو اون هم تست کنم ببینم چی میشه
مرسی :11:
يعني اكه تيك "ريممبر ماي آي دي" درست كار كرد سيستممون آلوده به تروجان نيست؟؟نقل قول:
برنامه آنتي بوت سراغ ندارين؟؟؟
من کی اینو گفتم؟ تروجان های یاهو اکثرا این رو غیر فعال می کنن تا وقتی کاربر تایپ می کنه پسورد رو حرف ها رو سیو کنن و به هکر بفرستننقل قول:
شما دوست عزیز بهترین کار اینه که برای اینکه بفهمی سیستمت تروجان داره یا نه بگیری trojan rimover رو دانلود کنی که الان رو صفحه اصلی سایت هم قرار داره.اونو دانلود کن در کنارش از یه انتی ویروس هم استفاده کن هرچند که انتی ویروس ها هم قادر به شناسایی تروجان نیستن از جمله همین کاسپر که من امتحانش کردم فقط بعضی ها رو مشناسه.ولی ازش استفاده میکنم. برنامه برای بوت نشدن هم هست.یاهو تونل که یه سرچ کنی تو سایت پیدا میشه.البته بازم بوت میشی اگر طرف این کاره باشه:46:نقل قول:
دوستان شما هم وقتی وارده سایت xeeber میشید دیگه براتون اواتور نشون نمیده یعنی میخوام ببینم سایت اشیانه سرویسشو برداشته یا مشکل از منه که نشون نمیده؟
بعضی موقع وقتی یک مسیج رو به همه کسانی که در لیست من هستند ارسال میکنم مسیج ارسال نمیشه! یعنی وقتی ازشون سوال میکنم میگن همچین مسیجی نیومده! برای شما هم پیش میاد؟
میگم یاهو فروم نداره که مشکلاتمون رو مطرح کنیم یا جایی که سوال بپرسیم؟
چطور ميشه آرشيوهاي چت رو كه قبلاً ذخيره شده بودن و الان پاك شدن رو بازيابي كرد؟؟
کاری نمیشه کرد مگه اینکه ریکاوری کنی با یه نرم افزار.فکر کنم تنها راهش همین باشه دیگهنقل قول:
سلامنقل قول:
نه عزيزجان براي من كه نشون ميده
بله دوستان درست شد
ولي يادم رفت بيام اطلاع بدم
دستت درد نكنه ممنون :40:
:10:
با Yshoo Messenger Vista چطوری میرین تو چت روم ؟
توی یاهو مسنجر وقتی لوگین شدم و وارد چت رومی شدم خطای زیرو میده... راهی نیست که من از طریق یاهو مسنجر چت کنم......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
مال منم این طوری هست هیچ وقت نتونستم باهاش به چت روم وارد بشم.
فکر میکنم مشکل از ایمیلی که در ساختن آن تاریخ تولد رو بالا زدیم مثل 1990.
مال یه نفری هم اینطوری بود ولی اون فهمید که مشکل از کجاست.
مشکل از تاریخ تولد هست.
یه ایمیل درست کن و تاریخ تولدت رو 1980 بزن.
اگه درست شد بگو.
سلام باید برید تو ستینگ آیدیتون
سنتونو برید بالای 17 سال تا برید تو روم
سلام سیتینگ آی دی کجاست میتونی بیشتر توضیح بدی؟
با سلام, شرمنده مشکلو اینجا مطرح می کنم! :41:
من Password آی دیم ( ID ) رو فراموش کردم , اون E-Mail رو هم که تو ثبت نام واسه باز گردانی Pass داده بودم الکی بود! اون سوال هاییم که باید واسه باز گردانی Pass جواب بدم رو هم یادم رفته!:18:
آیا راهی هست که بتونم ID رو برگردونم ؟
با تشکر ... :10:
سلام دوستان این مشکل کوچولوی منو میشه زود حل کنین؟ چه طوری باید برای status massage یه کاری کنم که لینک بشه؟؟؟؟؟///
سلام
میشه بیشتر توضیح بدی؟
یعنی همون My status در یاهو مسنجر؟
اگه اینه میخوای چیکار کنی؟
اره همون
اگه دیده باشین بعضیا براش یه کار یمی کنن که my status تو اد لیست طرف لینک بشه و به یه صفحه دیگه بره اینو میشه توضیح بدین؟؟؟؟؟؟
لازم به ذکره که یاهو داره ای دی های ایرانمی رو می بنده
یه کار کن
به ای دیت یه 1 اضافه کن اگه بازم لوگین نکرد یکی دیگه بساز ولی کشورشو ایران انتخاب نکن!
كى گفته؟!
◙
یه سند تو آل بود
من فک کردم شایعست
ولی چند نفر منو ادد کردن
گفتن ما همون ادد لیستاتیم که ای دیمون پاک شده!
منم باور نمودم!
فكر نكنم حقيقت داشته باشه...
◙
کسی نمیتونه یک برنامه ی بوت که واقعا کار کنه معرفی کنه برای اینکه من هر برنامه ای پیدا کردم
ذرست کار نمیکرد
آخه این ایرانی ها خداییش تو همه چیز زیاده روی میکنن. از جمله همین تعداد آی دی ها شون تو یاهو. که واسه یاهو هم مشکل ایجاد می کنه.
دلیل این که درست کار نمی کنه به برنامه نیست به اینه که شما فارسی رو تو زبان های سیستم دارین
Night Vision
قبل از اينكه استاتوس رو بنويسي اينو بزن
http:// Raftam WC
اونوقت رفتم دبليو سي شبيه لينك ميشه
وحيد جان چه ارروري بهت ميده؟