هکش کردم
روحالت هک نمیذارم
روبعضی از بازی ها
CLOSE SOME APPLICATION AND TRY AGIAN
یا
CANNOT START GAME!
هکش کردم
روحالت هک نمیذارم
روبعضی از بازی ها
یا
CANNOT START GAME!
این یعنی رام کم میاره ... نمی دونم ... با Jbak taskman برنامه های اضافی رو ببند شاید فرجی شد !نقل قول:
هکش کردم
روحالت هک نمیذارم
روبعضی از بازی ها
یا
CANNOT START GAME!
سلام
من n82 ورژن 31 دارم.
کلاینت N-Gage 1.40 1557 Repack رو نصب کردم. بازی رو که نصب میکنم تا آخر نصب میشه اما موقع اجرا میگه game not found on device(error-1) میده ok که میکنم آیکون بازی کمرنگ میشه و بار دوم که میخوام اجراش بکنم میگه are you sure you want to delete resident evil:degeneration? all game data will be lost. و یه گزینه delete و cancel میاد.
فایل 20001079.txt رو هم جایگزین کردم.
هم رو حالت هک گزاشتم هم برداشتم. هیچ فرقی نکرد.
با همه بازی ها هم تست کردم.
همینه
شما کلاینت 1.20 1511 رو تست کن ... ( چند نفر این مشکل رو داشتن گویا با عوض کردن کلاینت مشکلشون حل شد )نقل قول:
آخه قبل از اینکه مسترریستش کنم همه بازی ها رو اجرا میکرد!بدون هیچ مشکلی،گوشیمم یکی از مشخصه هاش ngageه!نمیدونم چه طور ROM کم میاره!نقل قول:
اونم تست کردم نشد ارور میداد یادم نیست چه ارورینقل قول:
نقل قول:نقل قول:مشکل من با یکبار فلش کردن درست شد.نقل قول:
دوستانی که این مشکل رو دارند با نصب N-Gage 1.20 1511 Repack و فایل 20001079.txt مشکلشون حل میشه.
مال ما که حل شد.
بعد از فرمت مموری گوشیم n73 وقتی میخوام کلاینت قبلی یعنی ورژن 1.00 1262 رو که با پچ auto start ارتقا به 1.01 1285 دادم نصب کنم میگه میخوای ورژن 1262 با 1285 جایگزین بشه وقتی تایید میکنم وسط نصب متوقف میشه میدونم زیر سر auto start هست ولی نمیدونم چیکار کنم کلاینت نصب بشه قبلا بازیها رو بدون مشکل داشتم؟
ضمنا چطور بعد از فرمت میخواد کلاینت رو جایگزین کنه؟؟؟
نسخه 1511 رو تست کن دوست عزیز...نقل قول:
شاد باشی:40:
آقا یونس گل اسم پوشه مخصوص کلاینت تو حالت هک چیه مثلا سیو بازیها پوشه 20007B39هست پوشه کلاینت کدومه؟
همون پوشه ی کلی کلاینت هست که توش سیو و ... هست :46:نقل قول:
پوشه کلی نداره سیو بازیها تو مسیر c:/private/20007b39 هست که پاک کردم ولی باز موقع نصب کلاینت میگه میخوای جایگزین ورژن 1.01 1285 بشه بقیه پوشه ها هم ربطی به کلاینت ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
منظورت از پوشه کلاینت چیه؟! میخوای پاکش کنی؟!
سلام رفقا.عکس بازی های N-Gage کجا میشه دید
سایت :نقل قول:
ngage.com
legendجان ممنونم . یه سوال دیگه -فرق بازی های n-Gage با بازی های دیگه چیه ؟
بله یونس جان میخوام بعد از فرمت مموری بقایای کلاینت قبلی رو از بیخ در بیارم و دوباره نصب کنم به این دلیل میخوام پوشه سیستمی کلاینت رو گیر بیارمنقل قول:
فرقش میشه گفت تو آنلاین بازی کردن و امکان چت هست...ثبت امتیازات رو هم میتونی بهش اضافه کنی...نقل قول:
گوشی رو هم فرمت کن خیالت راحت شه...! من از پوشه کلاینت اطلاعی ندارم!نقل قول:
شاد باشید:40:
گرافیک بازی هاش چطوره ؟ با بولوتوس هم میشه بازی کرد ؟ آنلاین بازی کردن هزینه بره و بی زحمت میشه چند تا از بازی های معروف رو معرفی کنید . legend جان ممنونم
تو همون Showroom سایت توضیح داده! یه سری بازی با بلوتوث میشه..یه سری هم با GPRS و WiFiنقل قول:
از کجا میشه کلاینت ورژن 1.01 (1281) رو دانلود کرد ؟/
اینی که شما میخوای خیلی قدیمی هست ... ولی از خود سایت انگیج میشه دانلود کرد ...نقل قول:
از کجا میشه کلاینت ورژن 1.01 (1281) رو دانلود کرد ؟/
شما 1511 بریز حلــه ...( اگه نشد 1318 )
سلام
من گوشیم n85 شرمنده میشم اگه اموزش کامل نصب ان-گیج رو واسم بذارین.آخه هیچی نمیفهمم!
پست 1 :31:نقل قول:
گوشی N95 معمولی بازی هایی مثل one و asphalt و... رو وقتی اجرا میکنم رم کم میاره. رم آزادش بعد اجرای ngage فقط 23mb هست. (چرا اینقد کمه؟؟) برنامه ای هم که از رم استفاده کنه نداره. مشکل از کجاست؟
ورژن فیرمور:21.0.016
RM-159
NOKIA-N95 (66.01)
من رو 95 بدون مشکل هر 2 بازی رو اجرا کردم! احتمالا" برنامه اتوران زیاد داری! یه سر به این تاپیک بزن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب نداد. همونطور که گفتم برنامه ای ندارم که از رم بکشه. 23 مگ رم کمه واسه one ؟ راه دیگه به ذهنت میرسه؟نقل قول:
23 مگ ؟؟نقل قول:
جواب نداد. همونطور که گفتم برنامه ای ندارم که از رم بکشه. 23 مگ رم کمه واسه one ؟ راه دیگه به ذهنت میرسه؟
من تو N73 با 15 مگ رام وانو اجرا می کردم ... عجیبه ! با بازی های دیگه مشکل نداری ؟
سلام من گوشیم n86 8mp واسه هک کردن گوشیم از پست 1 استفاده کردم ولی وقتی helloOX2.03 رو نصب می کنم روی installing root cert می مونه . چه کنم ؟؟؟؟
فقط بازی ای مثل crash یا resident evil اجرا میشه. one, asphalt, midnight pool, bounce و... نمیان. میخوام گوشیمو آپدیت کنم ببینم درست میشه. دنبال اینترنت پر سرعتم.نقل قول:
سلام
منم مشکل LinuxLearner رو دارم با 5730،میگه رامم کمه!هیچ بازیو اجرانمیکنه!البته اون کلاینتی که روخودش بود همه رو اجرامیکرد!ولی بعد از مستر ریست وپاک شدنش هیچ بازیو اجرا نمیکنه!این کلاینت روش نصب کردمN-Gage_-_Rajs_Repack ممکنه از قدیمی بودنش باشه؟!
من n-gage رو برای n85 نصب کردم با hello ox 2 ولی الان فقط بعضی بازی ها میان مثلا star wars the force unleased نمی یاد.
چرا؟:42::42: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها بازی هایی که این تاپیک گفته شده رو گوشی اجرا میشه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیو گیم بازی dirk dagger رو تو پوشه c:/private/20007b39/2000afc3 ریختم ولی وقتی تو بازی میرم و ریزوم رو میزنم بازی از اول میاد تو بازی جایی برای انتخاب مراحل نداره؟
ببخشید این تاپیک 430 صفحه هست و پیدا کردن جواب سوال غیر ممکنه به خاطر همین اینجا پرسیدم.
اولا فرق n-gage با n-gage II چیه؟
دوما این طور که معلومه (صفحه اول رو تنها خوندم) بازی های این دو به هم نمی خوردن. امکانش هست هر دو رو روی گوشی نصب کرد که با هیچ بازی مشکل نداشت؟
سوما منظورتون از کلاینت همون شبیه ساز یا امالاتور (emulator) هستش؟
سلام!نقل قول:
N-Gage واسه گوشی های نسل قدیم یا همون S60v2 بود..! N-Gage II واسه گوشی های S60v3 هست...(بود!)
خیر امکانش نیست..
بله...
قربون دستت اگه جواب نمی دادید احتمالا مجبور بودن 430 صفحه رو بخونم:31:نقل قول:
حالا چندتا سوال دیگه:
1- اگه من کلاینت n-gage II رو نصب کنم باز هم نمی تونم بازی های n-gage رو باهاش اجرا کنم؟ (اخه توی تاپیک های مربوطه بازی های قشنگی واسش گذاشتن):8:
2- من گوشیم سامسونگ I8510 هستش و سیستم عاملش با این نوکیاها یکیه. حالا باید کدوم کلاینت رو نصب کنم. همونی که توی پست اول معرفی کردید یا اونی که توی تاپیک زیر معرفی شده؟
ممنون میشم یه جوری راهنمایی کنید. اخه این جور تاپیک ها زیادن و منم این وسط گیج شدم:41:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=296465
1- کلا" بیخیال بازی های N-Gage I شی بهتره...:46:نقل قول:
2- از تو همون لینکی که دادی برو جلو.. چون من خودم رو 8510 نصب نکردم..ممکنه این آموزش نقص داشته باشه!
برای ان گیج من کلاینت N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z رو می خواستم.
هرچی تو نت گشتم نتایج جست و جو توی همین فروم بود. حتی توی موبایلستان هم انگار نبود!!!
لطفا اگه کسی لینک داره لطف کنه بذاره
چند تا از دوستان دیگه این کلاینت رو نصب کردن و راضی بودن ولی لینک هم نداشتن
1511 رو نصب کنید ... با 1536 فرقی نداره ... تو قسمت ضمیمه های پست 1 همین تاپیک هستش !:46:نقل قول: