نه چون توی سیمز3 می تونی انتخاب کنی Apartment هم فکر کنم توی LateNight بیاد.نقل قول:
Printable View
نه چون توی سیمز3 می تونی انتخاب کنی Apartment هم فکر کنم توی LateNight بیاد.نقل قول:
Sesame Street Cartoon Dolls:
کد:http://www.modthesims.info/download.php?t=416346
چه رویای!!!نقل قول:
یه شهر بینهایت بزرگ که در هر مثلا 200 متری یکجفت ساختمونای نیاز یک شهر باشه ، هر کی یک شخصیتو کنترل کنه و هر کی هم یک زمین در همین اول بازی داشته باشه
حالا این حرفی که زدین حقیقت داره یا همینجوری گفتین که اگه میشد خیلی عالی بود
؟؟؟؟
چی ؟ نفهمیدم یعنی تو سیمز 3 میشه آپارتمان ساخت؟نقل قول:
نه چون توی سیمز3 می تونی انتخاب کنی Apartment هم فکر کنم توی LateNight بیاد.
Cheerleader Outfit:
کد:http://www.modthesims.info/download.php?t=358596
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
فکر کنم بعدا LateNight میادنقل قول:
خوب یه توضیحی بدین که بدونیم این مد برای چیه و چه کاربردی داره
ممنون :31:
آقا اگه آنلاين نميشه چرا سايت game-ir يه CDkey برا بازي گذاشته و گفته براي آنلاين بازي كردنه سيمز3 هستش؟
میشه آدرسه دقیقو بگینقل قول:
آقا اگه آنلاين نميشه چرا سايت game-ir يه CDkey برا بازي گذاشته و گفته براي آنلاين بازي كردنه سيمز3 هستش؟
شوخی کرده:))
آنلاین نداره و نمیشه اصلا
الله اکبر فراری رو!!
کد:http://www.modthesims.info/download.php?t=416240
نقل قول:
میگم اگه آنلاین میشد بازی کرد این جوری میشد.
اونسی دی کی هم واسه خود سایت سیمز هست تا بتونی توش فعالیت کنی ، دانلود کنی و... وگرنه نمی تونی کاری کنی و عضو بشی
@zende
ماشالا tim berton باز شدی!!!
نکنه مال دنلود منیجرشه با اون میشه چیزاشو فری دن کرد فکنم (بابا این پک ورلدش دهنو منو سرویس کرده تو چین چرا انقدر پرو پخش جا های اکتشافش تا میای یه جا رو پیدا کنی 3 روزت تموم شده
هاه؟!نقل قول:
ماشالا tim berton باز شدی!!!
باید مرحله ایشو بری که امتیاز ویزات بره بالاتر بتونی بیشتر بمونینقل قول:
نکنه مال دنلود منیجرشه با اون میشه چیزاشو فری دن کرد فکنم (بابا این پک ورلدش دهنو منو سرویس کرده تو چین چرا انقدر پرو پخش جا های اکتشافش تا میای یه جا رو پیدا کنی 3 روزت تموم شده
دوست خوب من هرچی رمز برای اپارتمان بالای5 طبقه رو میزنم عمل نمیکنه؟نقل قول:
مطئنی که این رمز درسته!!!؟؟؟
نقل قول:
یعنی چی؟ چطوریه ؟
توضیح میدی زنده جون:40::11:
راستی سیمز 2 تا پک دیگه هم داره یکیش اختراعات یا یه هم چین چیزی اون یکیش چیه؟:13:
یکیش شغل هاست
یکی دیگشم وسایل مدرن هست
بله وقتی به یه سفر میری یه تابلو نزدیکت هست اون تابلو رو باید بزنی تا گزینه quest فعال شه و بهت quest بده اینطوری هم از اون امتیازا میگیری هم یه سری پول که البته پولش مخصوص همون شهر های سفری هست:دی
معمولا این چیت ها کار نمیکنن. (روی نسخه های مختلف از بازی فرق میکنه) ولی خب من یکی خیلی از چیت هایی رو که توی نت دیده بودم رو امتحان کردم و خیلیاشون کار نکردن ;)نقل قول:
شما وقت نمی کنی اکتشاف کنی تو چین چون میری خوابگاه! شما یک چادر همرات ببر ، یک مقدار میوه خشک هم جمع کن ، توی همون معابد بخور و بخواب ! واسه دستشویی هم 10000 lifetime point جمع کن و اون never bladder رو بگیر. اون طوری دیگه نیازی به دستشویی کردن توی کل زندگیت نداری. یک shower in a can هم بخر تا حمومت همرات باشه و هر جایی بتونی حموم کنی. اون وقت همه ی نیازات هر جایی که باشی می تونی حل کنی و نیاز به خروج از معبد نداری! به همین راحتی! می تونی این وسیله هارو از همون بازار چین خرید کنی.
این وسایل بازار همه جا هست
البته نیاز نیست اون رو هم بخره
وقتی که نیاز دستشویی بالا بره
گلاب به روتون ازشون در میره:دی
بعد فقط نیاز حمام داره
که اونم با shower in a can حل میشه:)
برای این که همهی این مشکلات حل بشه!!نقل قول:
این رمزرو بزنید testingcheatsenabled true
بعد shift رو بگیرین روی صندق پست دم در کلیک کنید و...
make all happy رو بزنید:27:
بله این رمز هم میشه
اینطوری میتونی بیشتر و راحت تر به کارت ادامه بدی
ولی مزه از بین میره خوب
درسته!!!:31:نقل قول:
ولی سیمز بخاطر اینکه بازی ماموریتی نیست بهتره با کد رمز بریم جلو!
سلام
الان داشتم تو یه سایت خارجی در مورد سیمز میگشتم که دیدم کلی Patch براش هست اینم لینکش
خواستم بدونم اینها به چه دردی میخوره؟کد:http://www.f ilefront/listing/pub2/The-Sims-3/Official-Patches
برای از بین بردن باگ هست یا کارایی دیگه هم داره؟
الان من دارم SIMS 3 رو نصب میکنم
من World Adventures رو هم دارم فقط خواستم قبل از نصب مطمعن بشم که عادی نصب میشه و یه راهنمایی بکنید که باید برای نصب این پک باید چکار کنم؟
یعنی هر جا نصب کنم موردی نداره یا باید توی همون جا که SIMS 3 نصب هست نصب بشه؟
در مورد پچ ها هر کدوم آخرین ورژن هست و باگها رو از بین میبره بگید تا دانلود کنم
منتظرم
ممنون
هر جایی بریزید فرقی نداره ، فقط برای راحتی کارتون بهتره یک جا ریخته بشن. ولی یک جا هم نباشن موردی نداره.نقل قول:
آخرینش بستگی به آخرین پک سیمزتون داره
اگر تمامی پک ها رو دارید آخریش اینه :
4.4.32.007001
ولی اگر آخرین پکتون World Adventures هست این آخریشه :
2.7.7.006002
برای بازی سیمز تا اونجایی که میدونم پچ به درد پک های بازی می خوره
مثلا اگر شما می خواین این بازی world adventure رو نصب کنین باید پچ رو دانلود کنین و نصب کنین تا این پک اجرا بشه
+ اینکه این پک ها متعلق به خود sims 3 هستند بنابراین حتما باید sims 3 نصب باشه
اونجوری ها هم نیست. پچ ها، باگ های بازی رو هم برطرف میکنن. در واقع یکی از علت های آپگرید کردن سیمز همینه. و ممکنه امکاناتی هم به بازی اضافه بشه.نقل قول:
+
روش آپگرید کردن سیمز هم به زودی به صفحه ی اول منتقل میشه ، و دوستان لطف میکنن قبل از سوال کردن صفحه ی اول رو میخونن. ;)
:
روش آپگرید کردن سیمز 3 برای نصب پکیج ها
نسخه ای که ما از سیمز نصب میکنیم ورژنش 1.0.615.00107 هست که هیچ پکیجی روش نصب نمیشه
برای نصب پکیج ها شما باید اول سیمزتون رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدین.
مرحله ی اول :
اول باید این فایل رو دانلود و نصب کنید :
مرحله ی دوم :کد:http://rapidshare.com/files/264646775/Sims3_1.0.631.00002_from_1.0.615.00107.rar
بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش ببندید صفحه رو
مرحله ی سوم :
این فایل هم دانلود کنید
کد:
و محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید :کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=25606&d=1250840217
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
بعدش میتونید پک رو نصب کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : وقتی برای اجرای بازی ، خواستید کرک داخل سیدی رو توی محل نصب بازی کپی کنید ، فایل های ارجینال بازی رو جایی ذخیره کنید (همون فایل ها که کرک جایگزینشون میشه) وگرنه برای آپدیت کردن به نسخه های بالاتر به مشکل برمیخورید.
جدا از دکمه تشکر یه تشکر ویژه از مگی جان بخاطر اینکه منو از دانلود 700 مگ راحت کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب پچ اول در فولدر سیمز کافیه برید و Upgrade را اجرا کنید( اگه اجرا نشده ) مرحله دوم رو هم خوده پچ انجام میده یعنی لازم نیست رجیستری رو تغییر بدید - پچ زبان لانچرتون رو عوض میکنه و اسپانیایی میکنه برای درست شدن این مشکل این فایل رو دانلود کنید :
راستی اون فایله Fix پچ فولدر HelpPages رو نیاز نداره میتونین پاکش کنین که حجم فایل دانلودی کمتر شه با اینکه بازم 400 KB بیشتر نیستکد:http://ferinefast.persiangig.com/Sims3/Lang-Fixer.reg
میدونستید sim از "simulator" گرفته شده
اگه ورژن Digital Download رو داشته باشي. Ambitions هم داشته باشي تا 1.12.7.006017 update مي شه. با High End Loft Stuff هم فكر كنم بشه.نقل قول:
مي توني Help رو بزني تو سيمز دو ببيني من هم اولاش نميدونستم چه جوري رمز رو بزنم بعد تو سيمز دو University اين رمز اضافه ميشه . ChangeLotZoning هم Dorm-Secretsociety-Greek براي University و Hotel براي BonVoyage و َApartment Base براي Apartment Life هستنقل قول:
سلام
من شهر Riverview دانلود کردم ، Install هم کردم ولی تو بازی نمیاره
ورژن بازیم
3.0.38.004001 The Sims™ 3 High-End Loft Stuff
هستش حالا باید چه کار کنم بیاره تو بازی؟
این شهر شما مشکل دارهنقل قول:
فقط ارجینالش رو باید دانلود کنید. ارجینالش هم مجانی پیدا نمیشه
من همون Bit Torrent ای که در این تاپیک معرفی کردید و حجمش 218mb بود رو دانلود کردم که شامل لباس،وسایل،ماشین و غیره بود. یعنی فایل خراب بوده!؟
یه سوال دیگه ، یه شهر دیگه رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم موقع inistal میگه فایلت up date نیست حالا باید چه کار کنم.
شهر اورجینال رو از کجا پیدا کنم؟
خیلی ممنون از راهنمایتون.
اون فایل برای اون زمان درست بود و خود من و مرضیه خانوم و یه سری دیگه ازش استفاده کردن
احتمالا بهشون اعتراض شده اون ها هم edit اش کردن
من الان ورد رو نصب کردم ورژنم
2.0.86.002002
این شده خود بازی هم هی پیام اپ دیت میده
من چند وقت دیگه میخوام 2 تا پک دیگه رو هم نصب کنم یکی برام میفرسته
(اصفهان پک ها گیر نمیاد)
بعد حالا چند تا سوال
1: میشه 3 تا پک رو با هم نصب کنم
2:من بعد که 3 تا پک رو نصب کنم ورژن بازیم میاد رو آخری یا بازم پچ هست که دنلود کنم؟
3:لطف کنین یکی یلنک آموزش نصب و لینک دنلود شهر های قیر از شهر اصلی بازی رو بده
ببینم برای کشور های دیگه هم شهر هست؟
یک سرچ کن تو گوگل ، پیدا می کنی! پستی میارن در خونتون .
1- صد درصد میشه ، اصلا اینا واسه همدیگه ساخته شدن!
2- میاد رو آخری هاش ، ولی آخر آخر نه ! لازم هم نیست دیگه پچشو نصب کنی!
3- لینکی که فک نکنم باشه ، ولی حدودا 5 صفحه پیش رو چک کن ، زنده یک آموزشی داده ، اگه پیدا نکردی بگو یک بار دیگه بگم چیکار باید کنی. شهر هم خودت بگرد توی همون سایت "مد سیمز" . اگه شهری قشنگ بود هم بچه ها همین جا لینکشو میزارن ، بازم می تونی صفحه های قبلی رو برا شهر یک چکی کنی.
سلام
خسته نباشید
من پک Ambition رو نصب کردم ولی متاسفانه دیسک رو نمیشناسه درون بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی هست برای حل این مشکل ؟( باید از اول دانلود کنم پک رو ؟ )
ممنون
مچتو گرفته:دی
میگه کپیه
خوب کرک میخواد؟
کرک می خواد ، کرک توی خود دیسک بازی رو بریز.نقل قول:
دوستان میشه یه توضیحی درباره سیمز world adventures بهم بدیین؟:11: مثلا...
1.نوع کار کردن با اون
2.چه وسایل های جدیدی بهش اضافه شده
3.گرافیک؟؟؟؟
4.و...
از شانس ما اين پك جديد ها پاييز بياد وقتي كه مدرسه ها بازن:41::41::41::19::19::19::worried::worried:
Fast Lane Stuff Late Night
September 7, 2010
Medieval: March 25, 2011 In Europe
Late night
26 October 2010
نقل قول:
گرافیکش که نگگو خیلی قشنگ شده البته گرافیک فوق العاده نشده اما مناظر خیلی قشنگن
خب حدودا چند صفحه قبل چون آخرین باری که یکی بهم گفت چند صفحه قبل تو این بازی 26 7 صفحه رفتم عقب به جای نرسیدم
خریدشم که یه رفیق دارم تو کرج برام میفرسته البته به جای پول یه چیزی براش میگیرم مفتی نیست:31:
اخرین ورژن سیمز رو هم با پچ هاش میزاره که نصبش بشه آب خوردن:21: من که سیمزی که داده بود رو نصب کردم بعد هم ورلد رو نصبیدم
نقل قول:
این پک 4 رمی بید:20: ؟چی هست؟
نه!!نقل قول:
فکر کنم این سومین پک سیمز3 (world adventrus . ambition . late night . fastlane)
دعوا نکنید:دی
world adventures اولین پک منتشر شده از سیمز 3 هست-زمان انتشار:Nov 16, 2009 برابر با دوشنبه 25 آبان 1388
high end loft stuff اولین پک وسایل منتشر شده از سیمز 3 هست-زمان انتشار:Feb 2, 2010 برابر با سهشنبه 13 بهمن 1388
ambitions دومین پک منتشر شده از سیمز 3 هست-زمان انتشار:Jun 1, 2010 برابر با سهشنبه 11 خرداد 1389
fast lane stuff دومین پک وسایل از سیمز 3 هست که منتشر خواهد شد-زمان انتشار:Sep 7, 2010 برابر با سهشنبه 16 شهريور 1389
late night سومین پک از سیمز 3 هست که منتشر خواهد شد-زمان انتشار:Oct 26, 2010 برابر با سهشنبه 4 آبان 1389
the sims medivial اولین نسخه ی جدا از سیمز 3 هست که منتشر خواهد شد-زمان انتشار: TBA Winter برابر با زمستان 1989 تاریخ دقیق معلوم نیست
از شانس اونور تریم
تازه medivial هم زمستون میاد
1-کار کردن باهاش شده ماموریت انجام دادن و اینطوری تا بهت بر اساس کشورش ویسا لول بده و بتونی بیشتر بمونینقل قول:
.نوع کار کردن با اون
2.چه وسایل های جدیدی بهش اضافه شده
3.گرافیک؟؟؟؟
4.و...
2-خیلی وسایل زیادی اضافه شده تا سفر خوبی رو داشته باشی
3-گرافیکش هم خوب شده