این خوبه . اما به این راحتی ها هم نیست . چون توتن ها میتونن از ذخیره مخفیگاهت هم ببرن و تا زمانی که تو بخوای برسی به جایی که تولید 1000 رسیده باشی احتمالا با کاتا از روت رد میشن و تو هم مجبور به حذف اکانت میشی
Printable View
این خوبه . اما به این راحتی ها هم نیست . چون توتن ها میتونن از ذخیره مخفیگاهت هم ببرن و تا زمانی که تو بخوای برسی به جایی که تولید 1000 رسیده باشی احتمالا با کاتا از روت رد میشن و تو هم مجبور به حذف اکانت میشی
من تو سرور 8 تونستم همین کار رو انجام بدم و منابع رو حتی به 1300 برسونم بهتره از لشگریان طبیعت هم استفاده کنید. ولی مهمترین نکته به نظر من اینه که تو تراوین با دهکده های نزدیکت دشمنی نکنی.
بابا کی تو سرور سه اکانت داره؟ اونی که 1 هفته است شروع شده
قویترین اکانت های تراویان اونایی هستن که غارت دارننقل قول:
دشمنی نکردن=غارت 0=اکانت ضعیف
جدای از این موردی که آرمان گفت
تجربه ثایت کرده اگر دشمنی نکنی بعدا اونا باهات دشمنی می کنن
مثلا بیشتر دشمنی ها سر ده های 15 کراپی شروع میشه.
اگر بخوای بصورت اصولی بازی کنی باید تا 50 در 50 نذاری کسی درست رشد کنه مگر هم اتحادی یا افراد خاص.
اصلا تو سرور قهرمانان هم جنگ ما با اتحاد مقابل سر همین موضوع بود که یکی از اعضاشون چسبیده به ده ما ده زد.
تو سرور 8 یه بازیکن به اسم benjamin linus بود که کارش فقط غارت کردن بود . این ادم بی جنبه پا پیچ من وداش حسام شد .من وداش حسام که 2 دهکده رومی نزدیک هم داشتیم با خودمون گفتیم که باید حالشو بگیریم : بعد از یک هفته تو یه شب بارونی که فقط رعد وبرق می زد سمت دهکدش حمله کردیم که فرداش اومد گفت: خیلی بی جنبه اید می خوام برم درسامو بخونم و اکانتمو حذف کنم . داش حسام عضو اتحاد رتبه 1 سرور 8 بود .هیچ کس از دهکدش زنده بر نگشت:4:
هیچ وقت ملاک مقایستو یه فرد ناشی نذار:دینقل قول:
برای مثال این مقایسه باید یه غارتگر خفنو بیاری وسط
غارتگری که از یه حمله ی دوتا ده فارم بخوره غارتگر حساب نمی شه:31:
آرهنقل قول:
جدای از این موردی که آرمان گفت
تجربه ثایت کرده اگر دشمنی نکنی بعدا اونا باهات دشمنی می کنن
مثلا بیشتر دشمنی ها سر ده های 15 کراپی شروع میشه.
اگر بخوای بصورت اصولی بازی کنی باید تا 50 در 50 نذاری کسی درست رشد کنه مگر هم اتحادی یا افراد خاص.
اصلا تو سرور قهرمانان هم جنگ ما با اتحاد مقابل سر همین موضوع بود که یکی از اعضاشون چسبیده به ده ما ده زد.
البته تو سرورای ایران بیخیالش شید
تو هفته ی اول تو هر دهی احتمال دیدن n عدد مدافع خفن وجود داره:دی
من نمی گم حمله نکنید اگه دید قدرتتون از بقیه بیشتره حمله رو شروع کنید من تو سروری که بازی می کردم یه دوست داشتم به اسم کاربری reza_gh اون سربازاشو تا زمانی که به عدد 300 رسید مخفی کرد بعد با یکی از دوستاش که همین امار سرباز رو داشت به یه غارتگر بی جنبه حمله کرد (اگه می خواید غارت کنید کسی رو غارت کنید که بعدا براتون دردسرنشه) این روهم قبول دارم که اول بازی مقابله با توتن ها کار سختیه ا:5:
والا منم که تراوین بازی میکنم و خودمم همیشه توتنم اوایل بازی از پس فارم کردن یه توتن بر نمیام چون 1 ساعت بعدش چند تا گرزی میزنه و ...... البته اگه طرف نوب باشه که فارم خودمه
توی اول بازی که همه به دستورات گوش می دن شما بهتره دنبال نیرو سازی و غارت باشین تا بتونین از منابع به دست اومده هم ساخت و ساز کنین هم تلفات رو جبران کنی و هم اطرافیانتون رو فارم نگاه دارین .
این خیلی مهمه که شما در نزدیکی خودتون هیچ شاخی نداشته باشین و تنها چند تا برای حفاظت و نیروی دفاعی رو داشته باشین
اخه باید فکر گندم سرباز ها و هزینه ی تولید اونها هم باشید توتن ها که سربازای مفتی دارن گول ها با داشتن تله ساز کمتر کسی به اون ها حمله می کنه اما اگه رومی ها رو انتخاب کنید باید اول رو منابع کارکنید بهتر ین کار اینه که اول عضو کلوپ طلایی بشید .
بعدش هم بهتره یه اتحاد تشکیل بدید ودهکده های نزدیکتون رو متحد کنید که اگه کسی خواست به شما حمله کنه تنها نباشید
کسی هست که دو تا با هم یه سرور بازی کنیم
اخه یه 40 50 تا از هر منبع هم شد هزینهنقل قول:
اگر بخواهی واقعا با توتن بازی کنی باید قید خیلی از نیروهات رو بزنی
مثلا من تو چنتا از سرورها که توتن بودم اکثرا دهکده ها گندم منفی داشتند ولی باز هم گندم داشتم :31:
توی یکی از این سرورها جمعیت دهکده 190 تا 200 بود و نیروها بین 3000 تا 3300 مهاجم اگر یک ساعت غارت متوقف میشود همه از گشنگی هلاک میشودند :31:
کسایی بودند که دو سه تا دهکده داشتند اما به من کم جمعیت التماس میکردند که بهشون حمله نکنم اخ که چه حالی میداد :27:
به اجنبی ها که اصلا به هیچ عنوان رحم نمیکردم اما ایرانی ها رو گاهی اجازه میدادم
درضمن این هایی که میگن بدون گلد نمیشه بازی کرد بهشون میگم که پولتون رو الکی بیرون نریزید من حتی 1 ریال هم بابت تراوین ندادم حتی بعضی مواقع از گلد های راهنما تا اخر سرور اضاف می امد
هِِِِِِِِِِِی عالمی بود برا خودش :31:
گندم نیروهات رو از تعدیل و غارتجبران می کنی . همچنین غارت برای ساخت نیروی جدید هم مفیده .
درضمن از باقیمانده منابع غارت شده منابع و ساختمانهای خودت روارتقاء میدی
البتهنقل قول:
ما بدون گلد رنک 1 ارت بودیم برای چند هفته،ولی بی گلد بازی کردن:
1.خیلی سخته
2.بازدهش به شدت کمتر از بازی با گلده،در مقابل کسی که گلد داره کم میاری اخرش:دی
البته که سخته ولی ما همیشه روی اکانت 2 نفر بودیم یکی کارهای عملیاتی ( حمله و دفاع ) و یکی هم کارهای دیپلماسی (اتحاد ، درخواست نیرو ، بازرسی و......... )نقل قول:
کارهای عملیاتی با من بود و کارهای دیپلماسی هم با دوستم
جالب اینجا بود که طرف با دوستم صحبت میکرد و امان نامه میگرفت و من از رو دهکده اش با تمام توان رد میشدم بعد فردا دوستم میگفت واااااااااااااااااای چیکارش کردی من بهش حالا چی بگم یه کاری کردی که باید یه هفته منابع یکی از دهکده ها رو بهش بدیم :31:
البته من و دوستم 3 بار در روز بیشتر پای اکانت نبودیم صبح ، ظهر و شب که هر بار حدود یکساعت وقت میگذاشتیم البته گاهی هم که کار به درگیری و عملیات های مخوف میرسید اضافه کاری بودیم :5:
من توی هیچ سروری رنکم از 4 بالاتر نیومد واقعا مسابقه دادن با کسایی که گلد دارند کار سختی
در اخر اینکه من الان خیلی پشیمون هستم که چرا این همه برای چیزی که هیچ ارزشی نداشته وقت گذاشتم :41:
موفق باشید
ویرایش : یه چیز باحال یادم اومد
بدی نداشتن طلا اینکه شما باید چند ساعت صبر کنی تا ساختن یه منبع یا یک ساختمان تموم بشه اما در همین حین داری غارت میکنی
بعد تمام تاجرها رو هم به کار گرفتی ، انبارها هم پر هست و همینجوری منابع داره میاید نمیدونی چیکارش کنی :31: من گاهی بچه های خودی رو از اتحاد اخراج میکردم میگفتم حمله کنید به فلان دهکده هرکی زودتر رسید بیشتر گیرش میاید
تا این رو ما اعلام میکردم دوستان با تمام نیرو حمله میکردند :31:
جمله ی خیلی مهمی هستش الان به من اکانت رنک یک سرور 3 که اسمش بد توتن هست پیشنهاد شده طرف التماس هم میکنه بیام رو اکانتش ولی من نمیرم چون دارم ترک میکنم تراوین رو شما خوش باشید :11::40::27:نقل قول:
3000 'گرزدار با 1500 گرزدار ازبین میره شاید هم تعداد کمتر چون دفاع خیلی ضعیفی دارن
این بازی هم زمان زیاد می خواد هم زبان زیاد .
دوستمون درست میگه برای بازی احتیاج به چند تا دوال هستش که وظیفه هر کدوم هم مشخص هستش و به این صورت می تونی پیشرفت فوق العاده ای داشته باشی .
میشه شما برای دو نفر وظیفه مشخص کنید تا منظورتونو بفهمیم؟نقل قول:
خوب بخون پست های قبل رو :27:نقل قول:
نقل قول:
کسی هست که دو تا با هم یه سرور بازی کنیم
من هستم سرور ۳ و سرور ۴ (شمال شرقی)
اکانت : Aria1997
:27:
رفیق وقتی هیچکی تراوین بازی نمیکنه خوب من بیام اینجا چی بگم ؟؟؟ :20:
من هم سرور 3 با near هستم جنوب شرقنقل قول:
8 هم خیلی وقته بهش سر نزدم rebus جنوب غرب
کی پست منو پاک کرد:13:
همش پست های منو پاک می کنن
یکی بیاد این تار عنکبوتا رو باز کنه زشته:31:
سلام رفیقنقل قول:
بیا بازشون کردم یه جارو هم کشیدم خوب ؟!!! :31:
(اسپم رو داری:27:)
یه سوال
این قهرمان ما خیلی بیخوده.توی ماجراجویی یا همش منابع به دست میاره گاهی چی بشه 4تا سکه نقره ای چیزی هم با منت بذاره کف دست ما
جمعیتمون بالای 260 نفره سطح قهرمانمون هم داره میشه 7
اون وقت یه زره یا کلاه خود درست و حسابی نداره
من نگاه میکنم طرف جمعیتش 150 نفر هم نمیشه .سطح قهرمانش هم به زور 4 میشه اون وقت فقط لباس رزم اینو باید ببینی.ادم کیف میکنه
اینکه میگن شانسیه درسته؟راهی هست بشه کاری کرد که این قهرمان هی منابع نیاره از ماجراجویی؟
نقل قول:
تا جایی که میدونم نه
شما هر چی به جاهایی که خطر بیشتری داره حمله کنید احتمال بدست آوردن چیزای بهتری دارید
البته یه راه هایی هست که من نمیگمنقل قول:
نه نمیگم
والا نمیگم
هههههههه اصرار نکن دیگه نمیگم
اااااااااااااااااااه نمیگم بابا
خیلی خب حالا که خیلی تو کفش موندی میگم:31::31::31::31:
وقتی انبارات پر باشه اونموقع بیشتر برات جنس میاره خب حال کن:10::10::10:
دیگه هم انقدر اصرار نکن:31::31::31::31:
چه اتفاقی برای فورم تراوین ایران افتاده؟
من قبلا توش عضو بودم و خیلی وقته یوزر دارم...امروز که بعد از مدت ها خواستم لوگین کنم نشد ، گفتم شاید پسوورد اشتباه ایمل دادم که برگردونه گفت ایمل موجود نیست
رفتم دوباره با همون اسم قبلی ثبت نام کردمن البته انگار باید ادمینش تایید کنه تا بتونم انجمن هارو ببینم.
جریان چیه؟ غیر فعال ها رو پاک می کنن؟ ای کلا دیتابیشون پاک شده؟
این فرم تراوین یکی گندترین فرم هست
فقط بایدچیزی رو بگی که ادمینها خوششون میاد!×
اقا درب ه دردنبال یه هم بازی می گردم
آقا این فروم تراوین خیلی جالبه ،
من همین امروز ثبت نام کردم و لوگین هم کردم
حالا که دوباره خواستم لوگین کنم میزنه پسوورد اشتباهه.
میگم حتما راست میگه ایمل رو دادم که پسوورد رو برگردونه میگه این ایمل اشتباهه lol
همین چند ساعت پیش ثبت نام کردم ایمیل فعال سازی هم دریافت کردم اکانت رو هم فعال کردم.
الان میگه اصلا وجود نداره!
اره کلن به هم ریخته:2:
خیلی افراد و ادمین های اون سایت رو میشناسم. نباید ناراحت بشید ادمین ها کاملا سلیقه ای عمل میکنند
همه اکانت هام رو حذف کردم این تراوین رو هم ترک کردیم خدایا شکر الللللللله اکبر:31:
منم میخوام ولی بازیه بهتری کلا در سبک مرورگری پیدا نکردم :19:نقل قول:
چندتا اکانت تو شمال شرق سرور 4 هست که داشتیم با دوستام بازی میکردیم حدود 9 تاش نزدیک به همدیگه است که اتحاد هستن ما دیگه وقت و حوصله بازی کردن نداریم پیشرفت اکانت ها هم متوسط بوده هر کی میخواد پخ بده براش یوزر پسورد بفرستم