با سلام
میخواستم بپرسم که چطوری میشه کنار حاشیه ها شکل گذاشت برای زیبا سازی اون صفحه
مثلا:یک شعر تو یک صفحه از word نوشتیم چطوری کناره هاش شکلهایی مثل گل بکشیم اگه میشه توضیح بدید
مرسی
Printable View
با سلام
میخواستم بپرسم که چطوری میشه کنار حاشیه ها شکل گذاشت برای زیبا سازی اون صفحه
مثلا:یک شعر تو یک صفحه از word نوشتیم چطوری کناره هاش شکلهایی مثل گل بکشیم اگه میشه توضیح بدید
مرسی
سلام توی ورد 2007 میخوام یه سری اعداد رو برام جدا کنه یعنی مثلا قیمت 15000 تومان رو به صورت 15,000 تومان برام بیاره
سلام چطوری
می توان در ورد 2007 فهرست درست کنم
با تشکر
:41:سلام دوستان خیلی گیرم برای شماره گذاری صفحات هرکاری میکنم فقط کلمه( page ) زده میشه و من میخوام که اعداد یا هر چیزی که من انتخاب میکنم بیاد اما فقط همین کلمه زده میشه ؟
سلام.
من یه سری فایل دارم که میخوام براشون شماره صفحه بزارم. وقتی رو page number میزنم مال یه سری از فایلارو فارسی میزاره یه سری دیگشونو انگلیسی! برای اینکه همه فایلا شماره صفحشون فارسی بشه باید چیکار کنم؟
سپاس!:دی
Word 2007!
سلام یه سوال؟
ورد ابزاری شبیه FILL مربوط به اکسل رو داره که خودش با مشخص کردن یه سری، سلولهای مورد نظر رو پر کنه مثلا یه ستون رو میخواهیم با اعداد 120 تا 150 پر کنیم این کارو تو اکسل با گزینه FILL میشه به راحتی انجام داد، آیا ورد 2007 هم این امکان رو داره یا نه؟؟؟
اگه داره ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام دوستان همنطور كه مي دونيد شكل ظاهري و منوهاي مجموعه افيس2007 با 2003 در كل فرق مي كنه و اكثر كاربرهاي حرفه اي هم به شكل قديمي 2003 عادت دارند آيا روشي هست كه بشود منوها و شكل ظاهري word2007 يا 2010 رو به شكل قديمي 2003 در اورد .
چون توي اتوكد مي شه گزينه كلاسيك رو زد و شكل ظاهري بر مي گرده به شكل كلاسيك اگه توي wordهم بشه خيلي خوب هست
سلام چجوري ميشه شكل ظاهري وورد 2007 را به شكل 2003 در آورد
نقل قول:
دوست عزيز
من هم در نوشتن متن پايان نامه ام به اين مشکل برخوردم و کاري که تونستم انجام بدم اين بود که داخل متن فارسي تا جايي که ميشد از سيمبل به جاي فرمول استفاده ميکردم و يا مثلا در موردي که نشون داديد ميشه به جاي i و j، خارج از حالت فرمول از همين حروف به صورت ايتاليک استفاده کرد، اما در جايي که نميشه از سيمبل استفاده کرد، يک راه اين هست که روي فرمول راست کليک کنيد و در فرمت، از تب layout به جاي In line with text، گزينه square رو انتخاب کنيد و با دکمه بالا و پايين کيبورد جاي فرمول رو تنظيم کنيد. فقط توجه داشته باشيد که بايد با دقت اين کار رو انجام بديد چون در صورتي که زياد جابجا کنيد فرمول ممکنه بره بعد از کلمه بعدي. براي اين کار ميتونيد از ترکيب دکمه ctrl و بالا يا پايين استفاده کنيد که فرمول کم کم حرکت کنه. مطمئنا با يکم دقت ميتونيد تنظيمش کنيد چون من هم همين کار رو کردم. اميدوارم به دردتون بخوره.
نقل قول:
برای این کار کافیست از نرم افزار UBitMenu استفاده کنید. توسط این نرم افزار می توانید منوی آفیس 2007 خود را به منوی آفیس 2003 تبدیل نمائید. این کار به ساده ترین روش امکان پذیر است و تنها کافیست نرم افزار فوق را دانلود و در رایانه خود نصب نمائید. بعد از این کار، با اجرای آفیس شاهد اضافه شدن منوی کلاسیک 2003 در کنار منوی اصلی آفیس جدید خواهید بود. این نرم افزار حجم بسیار کمی دارد و از نسخه های مختلف ویندوز پشتیبانی می کند.
لينک دانلود
پسورد فايلکد:http://dl.kamyabonline.com/download/program/UBitMenu 1.4.exe
اميدوارم به دردتون بخورهکد:www.kamyabonline.com
نقل قول:
سلام
روي شماره صفحه دوبار کليک کنيد که هدر و فوتر فعال شه، شماره صفحه رو انتخاب کنيد و ctrl + shift سمت راست کيبورد رو بزنيد. فکر ميکنم مشکل حل بشه.
دوستان من یه مشکلی در نمایش حروف ی در word 2003 دارم حروف ی بصورت زیر نمایش داده می شه اگه علتشو می دانید خوشحال می شم بدونم./ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز شما بايد از فونتهاي B دار استفاده کنيد مثل B nazanin به جاي nazanin و B lotus به جاي lotus و...نقل قول:
مشکل حل ميشه
---------- Post added at 02:47 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------
نقل قول:
اگر هم اين امکان هست من اطلاعي ندارم اما چرا از اکسل کپي نميکنيد؟
دوستان من می خام شماره گذلری صفحه هام از صفحه 4 به بعد باشه
یعنی page number صفحه 4 بشه 1 و تا اخر
ممنون
به جای دکمه "ی" یا همون "D" از دکمه "Shift+X" یا همون "ي" استفاده کنید .نقل قول:
وقتی کپی میکنم فونت اعداد رو به لاتین تغییر میده یعنی بعد پر شدن یک ستون در اکسل با اعداد مورد نظر، کپی اون ستون رو در ورد وارد میکنم بعد از کپی کردن تمام اعداد که در اکسل با فونت فارسی بودند .
تو ورد خود به خود فونتشون لاتین میشه و گزینه CONTEXT هم فعاله اما فونتشون درست نمیشه
به خاطر همین دنبال گزینه FILL میگردم.
در word و در قسمت tools/options گزینه های optional breaks و optional hyphens چی هستن و چه کاربردی دارن؟
کلا Hyphens برای این هست که اگر کلمه ای در انتهای یک خط جا نمیشد اون کلمه رو جدا میکنه و قسمت اول حرف رو در انتهای خط و بقیه حرف رو در ابتدای خط بعد مینویسه ؛Optional Hyphen قابلیتیه که شما میتونین طوری که میخواین کلمه رو جدا کنید .نقل قول:
----------------
در مورد Optional Breaks ،هم قابلیتی است که این امکان رو میده که حروفی که به صورت غیر طبیعی طولانی هستن رو یه فاصله بینشون مینداره ،مثلا برای متن هایی که از "/" زیاد استفاده شده کاربرد داره .میتونین بعد از هر "/" یه Optional Break بذارین .
سلام دوست عزيزنقل قول:
من چنين چيزي نديدم
دقيق آدرس رو بگيد تا بررسي بشه
سلامنقل قول:
دوست عزيز گزينه fill در ورد وجود نداره
سلامنقل قول:
جستجو فراموش نشه
سلامنقل قول:
اضافه کردن اشکال به ورد راحت هست
کافيه از سربرگ insert گزينه picture رو انتخاب کنيد و هر شکلي ميخوايد اضافه کنيد
البته ميشه از گزينه هاي ديگه (دکمه هاي کناريش) هم استفاده کرد
سلامنقل قول:
جداسازي اعداد در ورد همانند اکسل بطور اتوماتيک امکان پذير نيست
اين کار حتما بايد دستي انجام بشه
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريک ميگم
شما چطوري شماره گذاري انجام ميديد
ميتونيد نمونه فايل رو بذاريد يا اينکه عکسش رو اينجا قرار بديد
سلام دوست عزيزنقل قول:
نميشه در افيس ظاهر کلاسيک 2003 رو بکار برد ولي همونطور که دوست مون هم اشاره کردن ميشه منوها رو به اون اضافه کرد که نرم افزارش هم موجود هست
اگه اون لينک رو نتونستيد استفاده کنيد با جستجو در صفحات بعدي انجمن آفيس پيدا ميشه
من تو ورد یه کاغذ سربرگ دار رو اسکن کردم که یه فرم آماده داشته باشم با اینکه تنظیمان زبان رو انجام دادم متنا رو میتونم فارسی بنویسم ولی اون قسمت سربرگ بصورت فارسی قابل مشاهده نیست:41:
کسی میتونه کمکم کنه:19:
در word و در قسمت tools/options گزینه های optional breaks و optional hyphens چی هستن و چه کاربردی دارن؟
برای تبدیل docx به doc چیکار میشه کرد؟
سلامنقل قول:
با اجازه صالح جان.
docXConverter | تبدیل فایلهای Office 2007 به فایلهای قابل اجرا در نسخه های پیشین
تبدیل فرمتهای مجموعه آفیس به همدیگر توسط Portable All Office Converter Proکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=324139
All Office Converter Platinum | نرم افزاری قدرتمند برای تبدیل فرمت فایل های office به فرمت های مختلفکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=239411
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=295698
میتونی فایل docx رو با Word 2007 باز کنی و اونو در یخش Save as با فرمت doc سیو کنی.
موفق باشید :40:
چی جوری میشه سایز صفحه رو در 2007 به صورت پیش فرض A4 کرد
برا من پیش فرض letter است و همیشه در پرینت به مشکل بر می خورم
برین تو تب Page Layout بعد Margins ،و بعد به تب Paper برین Paper size رو به A4 تغییر بدین و پایین صفحه Default ...s رو بزنین .
همانطور که می دونید در کتابچه پروژه پایانی دانشگاه ، باید در انتها منابع استفاده شده (کتابها، مقالات و...) ذکر بشه
و در طول متن کتابچه هم هرجا که مطلبی از هرکدام از منابع ذکر شده داخل علامت [ ... ] قرار بگرده و با شماره مشخص بشه که از کدام منبع است. حالا می خواستم بدونم در Word این امکان پیشبینی شده؟
اگه هست لطفا روشش رو هم بگید.
ممنون
چطور میشه توی Word 2003 مسیر پیش فرض ذخیره کردن (نه Open ، منظورم مسیر پیشفرض Save هست) رو از My Doc به جای دیگه ای تغییر داد؟
سلامنقل قول:
اگر منظورتون پاورقی هست ،بله بعد از هر کلمه ای که میخواستین Insert Footnote رو بزنین یه شماره به بالای کلمه و یک پاورقی هم اضافه میشه :
از مسیر زیر :نقل قول:
Tools >Option
به تب File Locations برین ، Documents رو انتخاب کنین ، گزینه Modify رو بزنین و دایرکتوری رو تغییر بدین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نکته رو بگم که این تنظیمات برای ورد های زیر یکسانند :
Word 2003, 2002, and 2000
نه منظورم پاورقی نیست. منابع از جمله کتابها، مقالات و ... که باید هر مطلبی رو که از کتابی یا مقاله ای میاریمنقل قول:
حتما ذکر کنیم که از کدوم منبع هستش، اونم با قرار دادن اون مطلب داخل [ ]. مثلا [ تقسیم یک مدل به قسمتهای کوچکتر و تجزیه و تحلیل آن ایده تازهای نیست.]1
که شماره 1 شماره منبع مورد نظر هستش.
سلام چه چوري ميشه براي ورد 2007 و 2010 شكل منوها را به شكل 2003 برگردوند
سلامنقل قول:
کد:http://www.addintools.com/english/menuoffice/download.htm
اين نرم افزاري براي 2010 هم كار ميكنه؟
از اون مطمئن نیستم که 2010 رو ساپرت کنه ،ولی اینی که میذارم هم 2007 و هم 2010 رو ساپورت میکنه :نقل قول:
کد:http://www.ubit.ch/fileadmin/UBitMenu/UBitMenuSetupUK.exe