اگر منظورت همونیه که تو بنای زیر زمین (مجسمه ها) آخر سر پیداش میشه آره میشه کشتنقل قول:
Printable View
اگر منظورت همونیه که تو بنای زیر زمین (مجسمه ها) آخر سر پیداش میشه آره میشه کشتنقل قول:
سلام . بچه ها میگم اینجا جایی نیست که در مورد MERCENARIES RESIDENT EVIL 5 حرف بزنیم و ببینیم رکورد د هایی که زده شده در چه حد ؟؟
این BSAA EMBLEMS توی Worship Area کجاست؟
توی آدرسی که دوستان داده بودن عسک نذاشته بود.
اگه pro رو تا آخر بری جایزه چی میده؟
اگه از اول با chapter select بری به جای new game فرقی هم در دادن جایزههاش داره؟
چرا نیست دوست عزیز، شما در مورد هر چیزی که به اویل 5 مربوط باشه میتونی حرف بزنینقل قول:
ولی من با مرسناریس زیاد حال نکردم
حالت معمولیش اصلا کسی نیست که بزنیش تو اون مدی هم که مخصوص pc هست اونقدر ماجینی میریزه سرت که نمیشه در بری
این آدرس کامل emblem ها همراه با عکسنقل قول:
آدرس کامل محل سلاح هاکد:http://www.supercheats.com/guides/resident-evil-5/bsaa-emblem-locations-guide
کد:http://faqs.ign.com/articles/964/964461p1.html
نه مهم نیست ، رکرد هر chapter جداگانه حساب میشهنقل قول:
تو همین دیدم عسک اون مرحله رو نداره رفیق خودت کجا گرفتیش؟
pro چی جایزه اون چیه؟
اون قسمت که باید آینه ها رو برای نور لیزر بچرخونی، یکی از طبقات یه صندوق خالی وسطش هست که اگر درش رو باز کنی عنکبوتا میریزن سرتنقل قول:
تو یکی از اتاقهای اون طبقه وقتی وارد اتاق میش پشت سرت به دیوار چسبیده
مد pro رو هنوز تموم نکردم
چندتا از دوستان, تو تاپیکی که ادرسش رو براتون میزارم, رکوردهای خودشون رو گذاشته بودندنقل قول:
سلام . بچه ها میگم اینجا جایی نیست که در مورد MERCENARIES RESIDENT EVIL 5 حرف بزنیم و ببینیم رکورد د هایی که زده شده در چه حد ؟؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=360661&highlight=COMBO+%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C+%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%B1+%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AC%D8%A7%21%21%21
تو قسمت bonus features میتونید متوجه بشیدنقل قول:
اگه pro رو تا آخر بری جایزه چی میده؟
جایزش یه یاقوت سبز رنگه به اسم Soul gem که 10000 تا قیمت دارهنقل قول:
سلام
من مرحله 5-1 هستم
اون غوله که بدنش از کرم هست رو چه جوری باید بکشمش ؟با تفنگ که آتیش داره هم امتحان کردم ولی جواب نداد !!!
چه جوری باید بکشمش؟
چقد دیگه مونده تا تموم شه بازی؟
اول با سلاح های خودتون, نقاط حساس دستش رو بزنید تا از بین برند بعد وقتی بدون دست شد با اون سلاح آتش افکن, آتیشش بزنید تا قسمت های اصلیش نمایان بشه و در اینجاست که با سلاح های خودتون و آتش افکن باید اون نقاط رو بزنید فکر کنم 2 - 3 بار برای مردنش کافی باشه (شوا اتیشش بزنه و شما به اون نقاط شلیک کنید, مطمئن تره و درضمن از کپسول های دور و ور هم میتونید استفاده کنید)نقل قول:
سلام
من مرحله 5-1 هستم
اون غوله که بدنش از کرم هست رو چه جوری باید بکشمش ؟با تفنگ که آتیش داره هم امتحان کردم ولی جواب نداد !!!
چه جوری باید بکشمش؟
آخرین چپتر بازی 3 - 6 هستنقل قول:
چقد دیگه مونده تا تموم شه بازی؟
تو مرحله 1-2 یه صندوقچه وسط یه سری میز هست که هیچ راهی واسه رسیدن بهش پیدا نکردم نه از بالا راه داره نه از روی میزا میپره. منظورم توی همون دهیه که از تو یه اتاقش باید کلید رو سقفو برداری. صندوق روبروی این اتاقه ست.
فکر کنید pro تا آخرش رفتم به جز 3-2 . غوله این قدر سنگ میندازه که یه ثانیه هم دوم نمیاری. دو بار سنگ زدنشو میشه با
بشکه ها جواب داد ولی بقیشو چه کنم؟
این سنگاشو چطوری باید زد؟ تا به خودت بجنبی تو سرت خورده! ترینر هم که جواب نمیده
وجداناً اگه جایزه pro چندتا عروسک مروسکه بگید بی خیال شیم! واقعاً عصاب معصابی دیگه واسم نمونده
برای باز کردن اون صندوق شما یه نارنجک پرتاب کن به طرفش میبینی که همه تشکیلات داغون شد می تونی بری دره صندوق رو باز کنی.نقل قول:
پرو هم من تموم نکردم ببینم چی باز می کنه ...
باید سنگ رو با تیربار بزنید. البته به این راحتی هم که نوشتم نیست, باید از همون اول که سنگ رو داره در میاره تا وقتی که به سمت شما پرتاب شده, اکثرآ تیربارتون روش باشهنقل قول:
غوله این قدر سنگ میندازه که یه ثانیه هم دوم نمیاری. دو بار سنگ زدنشو میشه با
بشکه ها جواب داد ولی بقیشو چه کنم؟
این سنگاشو چطوری باید زد؟ تا به خودت بجنبی تو سرت خورده!
متاسفانه من خیلی وقت پیش تموم کردم و نمیتونم تو این مورد کمک کنم ولی اگه قراره بجای لذت بردن از بازی, ناراحتی اعصاب نصیبتون بشه, کلآ بیخیال شید چون هنوز جیل مونده که فقط 1 اشتباه در دکمه های نمایش داده شده = مرگ (اون شوای عقب مونده هم, فقط شما رو نگاه میکنه و فریاد کمک, کمک هم اونجا حالیش نمیشه) البته اگه نخواد خودش بمیره (اینجاست که دعا میکنید ایکاش بازی کلآ تک نفره بود)نقل قول:
وجداناً اگه جایزه pro چندتا عروسک مروسکه بگید بی خیال شیم! واقعاً عصاب معصابی دیگه واسم نمونده
من روي پروفشنال امتحان كردم
اون قسمتي كه اون غول گنده مياد واقعا وحشتناك سخته
من 4 بار سنگارو با تيربار زدم اما بدبختي اينه كه بار پنجم تبربار قفل مي كنه و تا بجنبم خورده تو سرم
در ضمن در اين درجه سختي هيچ چيز جديدي آزاد نميشه
براي آزاد كردن همه چيز اون BSAA Emblem ها رو بگيريد
همه 30 تارو بگيريد همه چيز آزاد ميشه
من تمام 4 تا لباس كريس و شوا رو آزاد كردم
تنها چيزي كه مونده آر پي جي بي نهايته كه اونم بايد در هر درجه سختي زير 5 ساعت بايد بازي رو تمام كنيد
بهتره از بازي لذت ببريد
اره منم همین مشکلو داشتم.
برو بچ چطوری میشه از شر این دختره خلاص شد؟
مثل بختک افتاده تو زندگی ما!
ولی بازم دم دختره گرم chris که مثل سیبزمینیه هوش مصنوعی خیلی پیشرفت کرده ولی فعلا در حدیه که فقط به درد جمع کردن آت و آشغالا میخوره و البته در مواردی معدود چند نفریم میکشه. تو مدهای سادش خیلی دست و پا گیر نیست ولی توی سختش با اعمالی از قبیل مانع شدن در برخورد راکت لانچر و سپر بلای دشمن شدن و کشته شدن در حین جمع کردن سکه ها و اعمالی از این دست کمک شایان توجهی در خرد کردن اعصاب دارن!
غول گندهه هم راهی جز سرعت عمل بالا نداره حالا شاید ترینر جدیدی دوستان بدونن که جواب داده باشه ما که ندیدیم.
رفیق من کلا تمومش کردم فق همین مونده.نقل قول:
بازم جیل از این آسونتر بود.:18:
مگه منظور شما غولی نیست که باید با تیربار جیپ بزنیمش. درسته که خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم ولی تا اونجا که یادمه جیل بعد از این غول بود!!! بجز اینکه منظور شما درجات سختی دیگه باشه که این یک بحث دیگست و...نقل قول:
رفیق من کلا تمومش کردم فق همین مونده.
بازم جیل از این آسونتر بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور اين دوستمون اينه كه :
وقتي بازي رو يه بار تموم مي كني در قسمت Mission Select تمام مرحله باز ميشن و ميتوني مرحله دلخواهتو با هر درجه سختي بري
پس بدون بازي كردن اون غول گنده ميشه به مرحله جيل رفت
این وسکر لعنتی رو چی کار کنیم
بعد از اینکه جیل رو نجات دادیم
نمیدونم باید چه جوری ناکارش کنم
دقیقا کجا ؟نقل قول:
جیل رو که نجات دادی دفعه بعدی وسکر تو چپتر آخر میاد توی کشتی که باید اول اون دسته ها رو بکشی که چراغ ها خاموش بشه بعدش گمت میکنه با تیر میزنیش گیج میشه میری از پشت میگیریش شوا هم ویروس رو میزنه بهش .
سلام
این نسخه دوبلش هم درومده!
امروز داشتم از سمت یه مغازه رد میشدم دیدمش.
بازيو تقزيبا تا وسطاش رفتم اونجايي كه اون يارو ميپره تو آب بايد بكشيش
بازي نسبت به قسمت قبلي از نظر گرافيك بهتر شده ولي محدوديت هاي آيتم ها اذيت ميكنه
فك كنم شخصيت ---- محبوب تر بود بين گيمر ها تا كريس هر چند من خودم عاشق جيل تو اويل 3 هستم :5:
سلام دوستان.آیل کد تقلبی برای بازی در کنسول xbox هست؟؟؟
خیر نیست .نقل قول:
ضمننا دوستانی که از گرافیک ATI HD استفاده میکنند باید anti aa بازی را off کنند وگرنه در بین بازی صفحه مشکی خواهد شد. cutsence
سلام
من يكي از طرف دار هاي پرو پا قرص اين بازي هستم
ولي evil 5 واقا افتضاح بود (داستان.گيم پلي.گرافيك.محيل بازي.....)
واقا من evil 4 رو به 5 ترجيه ميدم
:18: :18: :18: :18: :18:نقل قول:
یعنی به نظر شما گرافیک 4 از 5 بهتر بود :18:
نزن این حرفها رو عزیزم ، اویل 5 تمام اویل های قبل خودش رو کامل کرد ، تمام داستان رو جا انداخت ، گیم پلیش هم که از 4 خیلی بهتر شده که ...
محیط بازی رو با شما موافقم چونکه یکی دو بار اول آدم یک مقداری گیج میشه و کلا اویل بازی کردن زیر نور خورشید و وسط دشت و صحرا زیاد جالب نیست .
گرافيك و اينارو نميخوام نظر بدم چون خودش داره داد ميزنهنقل قول:
اما در مورد داستان بدون شك كامل كننده سري اويل بود و جواب خيلي از سوالات رو كه از سريس هاي قبلي مونده بود ازش بدست آورد
يادش بخير چه دوراني داشتيم با LION ولي من با نظرت موافق نيستم به اين دلايلنقل قول:
1 گرافيكش كه عالي كار شده
2 به جاي آشلي كه دستو پا گير بود شيوا رو گذاشتن
3 ديگه از اون زامبي هاي احمق خبري نيست هوش مصنوعيه دشمنا تركونده
4 ديگه از اون بازرگان كلاه بردار خبري نيست بين مراحل ميشه خريد و فروش كرد فقط نميدونم چرا قسمتي كه جواهر ها رو تركيب مكرد حذف كردن
5 و كلي دلايل ديگه كه آلان حالش ني بتايپم
در كل اويل 5 از اويل 4 سرتره
صبر كنيد كاپكوم اويل 6 بسازه دوباره بروبچ ميگن اويل 5 از 6 بهتره اينا همش به خاطر لحظات خوبيه كه با گيم داشتيم :10:
خبر خوش درباره قسمت بعدی اینه که قراره برگرده به حال وهوای کلاسیک این بازی و حتی گفته شده ممکنه بعضی از شخصیتهای اون زمان دوباره مشاهده بشن:46:( من یکی که دلم لک زده واسه nemesis:31:)نقل قول:
ولی خبر بد اینکه از قرار معلوم به این زودیا ازش خبری نیست:13:
اون انیمیشن اویل رو دیدید ؟نقل قول:
شماره 6 در حقیقت مکمل اون داستانه .
والا انیمشن منیمیشن_ش:31: رو که نمی دونم ولی چیزیه که توسط خود کپکام گفته شده:46:نقل قول:
اونم کپکام گفته بود دیگه . همون زامبی خل و چل ها میان ، تی ویروس بر میگرده و با جک و جانور های اویل 2 طرف میشیم . خیلی خوبه . انیمیشنشو بگیر ببین حتمن ، گلوری دوبلش هم کرده .نقل قول:
ملالی نیست مهدی جان ما دو نفر تا بریم برگردیم اونم اومده..می دونی که...:19:نقل قول:
خبر خوش درباره قسمت بعدی اینه که قراره برگرده به حال وهوای کلاسیک این بازی و حتی گفته شده ممکنه بعضی از شخصیتهای اون زمان دوباره مشاهده بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( من یکی که دلم لک زده واسه nemesis [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی خبر بد اینکه از قرار معلوم به این زودیا ازش خبری نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انمیشن رو هم بگیر ببین جالبه.
ولی اگه Nemesis بازم باشه من نمی خوام.
من خیلی دوست دارم که همین ماجینی ها و لاس پلاگاس ها و زامبی ها همه با هم بیان ، مثل متال گیر 4 که همه با هم اومدن و بازی رو به یه شاهکار تبدیل کرد :40:نقل قول:
اره ..مخصوصا این بار با لیون باشیم ...و کلیر...که محشرتر...:42:
متال گیر نگو که باز اشکمون در اومد...:37:
نمسيسو كه باهات هستم اين تنها BOSS هست كه دوست دارم ولي فكر كنم جيل كارشو تموم كرد بعدا با هليكوپتر با كارلوس از شهر خارج شدند دقيقا يادم نيست من با PS1 اين بازيو تموم كردم يادش بخير و يادش گرامي :31:نقل قول:
نمسیس که وسکر نیست :31:نقل قول:
نمسیس یک پرژه بوده برای از بین بردن اعضای استارز ، در حقیقت یک روبوت بوده . پس میشه لنگشو توی شماره های بعدی درست کرد .
برای درک داستان اویل باید تمام نسخه هاشو + کتابهاش + فیلم هاش + انیمیشن هاش ببینید و بخونید ، داستانش درست مثل داستان متال گیر پیچیده هستش ، البته من هنوز ربط سری Out Break رو نفهمیدم :13:
باباحامد داغ دل ما رو تازه کردیا :31:نقل قول:
بابا ما اگه برسیم همین فیلمای ماهواره وصدا و سیمای خودمون رو ببینیم شاهکار کردیم:31:نقل قول:
صبح تا شب که پای این pc تکون نمیخوریم:27:بابام میگه وقتی بری دو روزه روانی میشی برت میگردونن:34::22:
بابا evile خور:دینقل قول:
شما که از ما توی بازی فعال تری چرا هنوز مدیرت نکردن:دی
من کجام فعاله ؟ یه نگاهی به تاریخ عضویت بنداز یه نگاهی به پست ها دوزاریت میوفته :31:نقل قول:
ولی اولین باری که اویل بازی کردم تازه PSX اومده بود :46: