Italian job:2006نقل قول:
این همه دوستان اومدن بازی ترسناک معرفی کردن ولی سلطان ترس رو فراموش کردن یعنی:نقل قول:
سری Resident Evil
Printable View
Italian job:2006نقل قول:
این همه دوستان اومدن بازی ترسناک معرفی کردن ولی سلطان ترس رو فراموش کردن یعنی:نقل قول:
سری Resident Evil
سلام بازی Mortal Kombat5 میخواستم با تشکر
یه بازی دیگه هم خیلی دنبالشم اگه بگین وقعا ازتون ممنون میشم
بازیی که دنبالشم یه بازی اول شخص 3D تو فضا هستش یعنی 2 تا اسلحه فضایی داره بعد
هر چقدر که دشمناشو می کشه یه اسلحه جدیدی می گیره
یه عکسی دارم مربوط به بازی EVE online هستش ولی اول شخص نیست استراتژی هستش بدردم نمی خوره
ولی اونی که من دنبالشم بازیش قدیمی و اول شخص هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گذشت اون موقع که Resident Evil ها ترسناک بودند. شماره ی آخر این بازی اصلاً ترسناک نبود.هر چی بود ترسناک نبود.نقل قول:
این همه دوستان اومدن بازی ترسناک معرفی کردن ولی سلطان ترس رو فراموش کردن یعنی:
سری Resident Evil
resident جدید run&gun بود نه معما داشت نه ترس به نظرم اسمشو میزاشتن هجوم زامبی ها بهتر بود:31:نقل قول:
نه یعنی منظورم اینه که واقعا شبیه ساز باشهنقل قول:
منظورت چیه دوست عزیز ؟!
شما همراه خودتون کلاچ دارید ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اگه با دکمه ی C کلاچ بگیره تو C رو نزنی دنده رو عوض نکنه و کلا شبیه ساز بشاه
نقل قول:
resident جدید run&gun بود نه معما داشت نه ترس به نظرم اسمشو میزاشتن هجوم زامبی ها بهتر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا منم نگفتم که فقط RE 5 گفتم سری resident evil چرا دقت نکردید؟؟؟اینم پستم:نقل قول:
گذشت اون موقع که Resident Evil ها ترسناک بودند. شماره ی آخر این بازی اصلاً ترسناک نبود.هر چی بود ترسناک نبود.
نقل قول:
این همه دوستان اومدن بازی ترسناک معرفی کردن ولی سلطان ترس رو فراموش کردن یعنی:
سری Resident Evil
خوب منم جواب شما رو دادم:نقل قول:
بابا منم نگفتم که فقط RE 5 گفتم سری resident evil چرا دقت نکردید؟؟؟اینم پستم:
انگار شما دقت نکردید!نقل قول:
گذشت اون موقع که Resident Evil ها ترسناک بودند
ضمناً توقع ندارید که الان بروند رزیدنت 2 و 3 رو بازی کنند! دارید!؟
L.A.Noire اصلا قرار نیست برای pc بیاد ؟ منو بگو دل خوش کرده بودم دوباره تو این تابستون یه بازی تو سبک مافیا میادنقل قول:
بچه ها بازی Mirror's Edge بازی قشنگیه؟!
ارزش بازی داره؟!
سلام دوستان میتونید یه سایتی معرفی کنید جامع که تاریخ دقیق اومدن تمام بازیهارو نوشته باشه
ممنون:11:
یکی به ما کمک کنه!!!!:41:نقل قول:
چی شد پس؟!؟نقل قول:
اگه از پارکور خوشت میاد حتما بازی کننقل قول:
تو این بازی واقعا باید سرعت عمل بالایی داشته باشی که از مرحله ها بگذری وگرنه ازش خسته میشی
گرافیکشم نه خیلی خوبه نه خیلی بد یه جورایی تو سبک رنگ های شاده
گرافیک mirror's edge قشنگه.نقل قول:
یه زمانی بود که شرکتهای بازی داشتن به سمتی میرفتن که بازیها طبیعی تر بشه. البته هنوزم همینطور هست که جز در مواردی که کار رو شرکتهای بزرگ انجام دادند.... کارها بسیار مضخرف از آب در میامدن! و اصلا بدرد نمیخوردن. و من خیلی ازشون متنفر بودم. و جالب اینجاست که این ها گاهی game play هم که به نظر من مهمترین چیز یه بازی هست رو به کلی فدای طبیعی بودن بازی میکردن. یعنی اصلا توجهی که باید رو به game play نمیکردن...
اما حالا تازه دارن میفهمن که جذابیت گرافیک بازی به طبیعی بودنش نیست. بلکه همین که خوشساخت باشه مهمه. رنگها و طراحیها تاثیرگذار هستند... و اینها الزاما نباید "طبیعی" باشن بلکه ممکنه "انتزائی" باشن...
ببین اینا بدردت میخوره :نقل قول:
Freedom Fighters , Splinter Cell : Double Agent , Hitman Contracts , Hitman 2 : Silent Assassins , Unreal Tournament G.O.T.Y Edition 2003 , Eragon , Hotwheels Veloicity X ,Sonic Heroes , Half Life1,2 , Dreamfall , Civilization 4 , Starcraft 1 , Diablo 1 , 2 , Plants vs Zombies ,Angry Birds , Left 4 dead
بازی هایی که جدیداً منتشر میشن همه به گرافیکهای بالا نیاز دارند. اکثر بازی هایی که با اون سطح میاند رو بازی کردید.نقل قول:
چی شد پس؟!؟
ولی چشم. بازم میگردم.
سلام
من برا پسرم که تقریباً 10 سالشه یه بازی کامپیوتری میخواستم معرفی کنید که کار با کیبرد و فهم نحوه بازی راحت باشه .( مثلاً بازی پاندا کونگ فو کار رو نصب کردم به وسطاش رسیده نمیفهمیم چه کلیدایی باید استفاده کنه ، یکسره کتک میخوره !)
اگه چند تا بازی معرفی کنین که بتونم یه Reviewی هم ازشون داشته باشم ممنون میشم ، مشخصات کامپیوترم:
CPU : AMD Dual core 2.71 G
RAM : 2.00 G
Graphic RAM : 1.00 G
کسی بازیه DC Universe Online رو نداره؟
سلام...نقل قول:
سبک بازی که میخواهید چی باشه ؟!
اگه فکریه ...
اگه اکشنه ....
اگه ....
فعلا خبری ازش نیست :23:نقل قول:
اقا یه بازی خیلی خیلی قدیمی میخام به اسم Messiah واسه ویندوز xp کسی اگه لینک دانلود یا تورنتشو داره بده واقان ممنون میشم
دوست عزیز اسم کامل بازی رو ذکر کنید ...نقل قول:
:20:
چنتا بازی استراتژیک معرفی کنید/ممنون!:46:
Stronghold Crusaderنقل قول:
Stronghold Crusader Extreme
Stronghold Kingdom
Stronghold Legend
Age Of Empires 1,2,3,4
World Of WarCraft 1,2,3
Age Of Mythology
HeroSV
Generals 1,2,3,4
Imperial Glory
Civilization IV
و ....
فکری باشه خوبه و اگه اکشنه خشونت نرمی داشته باشه یعنی چاقو و خون و قطع اعضاء بدن توش نباشه ( مث همین پاندا کونگ فوکار) ، اگه Help هم داشته باشه خیلی خوب میشه ، بدونیم کجا چه کلیدایی رو استفاده کنیم امکان ذخیره و Load داشته باشه .نقل قول:
ممنون.:20:
1:Eragonنقل قول:
فکری باشه خوبه و اگه اکشنه خشونت نرمی داشته باشه یعنی چاقو و خون و قطع اعضاء بدن توش نباشه ( مث همین پاندا کونگ فوکار) ، اگه Help هم داشته باشه خیلی خوب میشه ، بدونیم کجا چه کلیدایی رو استفاده کنیم امکان ذخیره و Load داشته باشه .
ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2:Overlord II
3:Mini Ninjas
اولویت از پایین به بالا!
اینم سه تا بازی ورزشی:
NBA 2K11
Pro Evolution Soccer 2011
Virtua Tennis 2009
دوست عزیز کامله دیگه: messiahنقل قول:
واسه سال 2000
سلام.دوستان من یه بازی جنگی هواپیمایی درجه یک میخوام.چی پیشنهاد میدید؟
گرافیکم 1GB Geeforce
RAM 2GB DDR2
CPU Dual Core
بازی Civilization 5 چه سالی منتشر شده؟
21 سپتامبر 2010 ( 2010 )نقل قول:
Tom Clancy's HAWXنقل قول:
سلام.دوستان من یه بازی جنگی هواپیمایی درجه یک میخوام.چی پیشنهاد میدید؟
گرافیکم 1GB Geeforce
RAM 2GB DDR2
CPU Dual Core
البته شماره ی دومش هم اومده ولی هنوز کرک نشده.
کسی اینجا نیست به این سوال من پاسخ بده؟:13:نقل قول:
سلام دوستان میتونید یه سایتی معرفی کنید جامع که تاریخ دقیق اومدن تمام بازیهارو نوشته باشه
من تنها سایت بازی ای که میشناسم به عنوان یه سایت معتبر که اطلاعات بازیها رو داره gamespot هست. میتونی از اونجا صفحه بازی مورد نظرتو پیدا کنی و اطلاعاتشو ببینی. به علاوه خیلی از بازیها تو imdb هم صفحه دارن...نقل قول:
بازی کشتی جنگی چی معرفی میکنید؟
گرافیکم 1GB Geeforce
RAM 2GB DDR2
CPU Dual Core
TotheGame.comنقل قول:
IGN.com
Gameinfowire.com
vg247.com
kotaku.com
و ...
بازی استراتیژیک جذاب و پر هیجان با سلاح های مدرن چی هست؟ از این قرون وسطایی ها نمیخوام.
جنگی خفن
starcraft IIنقل قول:
بازی استراتیژیک جذاب و پر هیجان با سلاح های مدرن چی هست؟ از این قرون وسطایی ها نمیخوام.
جنگی خفن
نقل قول:
دوست عزیز میشه یه توضیح در مورد این بازی بدین و بگین چه سیستمی نیاز هست؟
به این تاپیک مراجعه کنید تا با شاهکار بازیهای رایانه ای آشنا بشید:نقل قول:
دوست عزیز میشه یه توضیح در مورد این بازی بدین و بگین چه سیستمی نیاز هست؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=127251
البته StarCraft II یه کم زیادی مدرنه ...یعنی از زمان ما جلوتره
به شما C&C Generals و Act Of War رو پیشنهاد میکنم ....