خب این فایلی که من انجام دادمنقل قول:
نگاه کنید به اخطارها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب این فایلی که من انجام دادمنقل قول:
نگاه کنید به اخطارها
گفتم که اکسل به ترتیب این اعداد سورت می کنه و حروفی مثل پ - چ - ه - ی رو می بره آخر لیست بعد از حروفی که سورت کرده جدا گانه سورت می کنه ...نقل قول:
در هر حال اون حروف باید جایگزین بشن ...
اگه می خوای فایلتو بفرست تا روش کار بشه ..
موفق باشی :n01:
به دلیل اینکه لیست از اسامی شخصی استفاده شده از ارسال معذورم ...نقل قول:
اگه امکانش هست راه حل مشکل رو بفرمایید کامل ...
سلام
دوستان کسی میدونه چطوری میشه روش وجوه استهلاکی رو اثبات کرد ؟
منظورم این فرموله :
(Dm=(P-SV)(A/F , %i , n )(F/P ,%i , m-1
سلام
کسی از دوستان میتونه این فایل Template رو برام به تاریخ شمسی تبدیل کنه؟
اگر نمیشه سوالم اینه که چجوری میتونم از تقویم شمسی در Excel استفاده کنم؟ (در مورد یه سری برنامه مثل پرنیان خبر دارم و تست کردم منتها جواب نمیده توی کارهایی که من میخوام انجام بدم؛ به عنوان مثال با این فایل template کار نمیکنه)
با سلام به دوستان عزیزم
یک عبارت مانند c1v1 رو وارد میکنم میخوام در یه ستون به ترتیب عبارت c1v2,c1v3,... رو داشته باشم .به این صورت
c1v1
c1v2
c1v3
c1v4
.
.
.
.
.
ممنون میشم اگه این کار امکان پذیر هست بنده رو راهنمایی بفرمائید
پیروز و پاینده باشید
میشه در سلول اول آن ستون c1v1 و در سلول بعدی آن ستون c1v2 و در سلول بعدی c1v3 وارد کرد بعد هر سه رو انتخاب کنید و موس رو گوشه پایین سومین سلول نگه دارید تا علامت + ظاهر شود و سپس کلیک کنید و به سمت پایین بکشیدش تا هرجا لازمهنقل قول:
با سلام
فرض کنید در یک فروشگاه لوازم ،قیمت فروش هر محصولی را در یک worksheet جداگانه وار کردیم مثلا برای کیف یکی برای دفتر یکی و برای ....
حالا اگر بخوام که همه ی محصولات را در یک work sheet بریزم چطوری اینکاررا انجام بدم .
راهی بغیر از کپی و پیست وجود داره ؟
سوال دومم اینه که فرض کنید قیمت انواع کیف ضریب یک عدد است مثلا 4 نو ع کیف داریم وقیمت فروش اینها همشون از ضرب یک عدد عدد در اعداد ثابت 1000و1500و2000و2500 بدست می اید
مثلا برای محاسبه ی قیمت کیف نوع 1 باید مثلا عدد 5را ضربدر 1000کنیم واگه نوع 2 باشه مثلا 5را باید در 1500 ضرب کنیم
حالا من میخوام 3 ستون را طوری طراحی کنم که مقادر ستون اول را خودم بدم بعد در ستون دوم اعداد 1تا 4را وارد کنم ولی منظور از یک این باشه که مقدار ان ستون 1000است ومنظور از 2 این باشه که مقدار ستون 1500است وبعد این دو ستون در هم ضرب بشه وحاصل را در ستون سوم قرار بده
اگه این عملیان در اکسل امکان پذیر است لطفا اساتید راهنمایی کنند
ببین اینجوری منظورت بود؟نقل قول:
واقعا ممنون :n16:
اره دقیقا این را می خواستم
چطوری میظونم اینکار را بکنم ؟
سوال دوم اینه که من نیاز اساسی به طبقه بندی اطلاعات دارم مثلا هروقت دلم خواست داده ها را براساس نوع شون (1 تا 4)و یا دسته مثلا کیف یا دفتر و یا مهمتر از همه بر اساس تاریخ فروش ردیف کنم و یا فقط جمع قیمت یک نوع را بدست بیاورم. برای اینکار فرمی که در اکسل ایجاد میکنم باید چگونه باشه /
برای فیلتر کردن وقتی جدول رو ساختی ردیف عنوانهای جدولو انتخاب کن و ( اکسل 2007) از منوی DATA گزینه فیلتر رو بزن ..نقل قول:
با ظاهر شدن نماد فیلتر در سطر عنوانها هرکدوم رو که خواستی انتخاب کن و انتخابهاتو از منوی پایین اومدنیش اجرا کن ..
فقط طبق تجربه همیشه قبل از همچین عملیاتی فایل رو save as کن بنام مثلا همون مورد فیلتر ..
اینجوری هم اصل اطلاعاتت حفظ میشه و هم اون فایل جدید مثل یه فایل گزارش آرشیو باقی می مونه و در صورت لزوم هم بعدا می تونی بهش ارجاع کنی..
برای جمع زدن مقادیر فیلتر شده هم همیشه از (subtotal (9;range استفاده کن..
سلام---من نمیدونستم دقیقا باید تو کدوم بخش اینو بپرسم---مشکل من کلا با نرم افزار های آفیس وپی دی اف و... هست -----وقتی دکمه f3 رو فشار میدم کادر جستجو برام باز نمیشه و این پیامو میده the specified text is not a valid building block name.:n28::n13:
یه فایل نمونه درست کن با اسامی سوری ببین هموم مشکل رو داری بعد اون فایل رو بذارنقل قول:
لطف میکنید اگه بگید که در این فایل اکسلنقل قول:
را چطور ایجاد کردید و کمی توضیح دهید :n16:
خودم درستش کردم. موفق باشیدنقل قول:
دوست عزیزم از کمک شما خیلی متشکرم.لطف فرمودیدنقل قول:
چطور میتونم واسه دسته ای از سلولها به این صورت تعریف کنم که مثلا اگه عدد 1 وارد بشه داخل همان سلول عبارت Accept و اگه عدد 2 وارد شد عبارت Reject رو داخل همان سلول نمایش بده
از کمک دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
دوست عزیز فرمولهاش بازه.. میتونید بررسیش کنید..نقل قول:
البته اگه کلا چیزی متوجه نمیشید پس به اطلاعات پایه از فرمول نویسی و توابع نیاز دارید که براحتی می تونید توی نت و از روی کتابهای آموزشی یا help خود اکسل دستیابی کنید..
متاسفانه من توان و فرصتم فقط در حد طراحی فایل مورد نیازه ..
ارادت ...! :n06:
دوست عزیز وقتی توی یک سل فرمولی نوشته بشه دیگه نمیشه دوباره توش داده وارد کرد تا بتونه نتیجه اون فرمول رو برگردونه..!نقل قول:
البته اگه منظورتو درست فهمیده باشم ..:n01:
دوست عزیزم ممنونم از توجه شما .نقل قول:
منظور عرضم این نیست که به سلولی فرمول داده بشه. منظورم اینه که به چه صورتی باید عمل کنم که وقتی درون یک سلول مثلا عدد 1 رو وارد کردم به جای این عدد یک عبارتی که واسش تعریف کرده ام رو نمایش بده
از کمک دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
البته میتونی از سلول کناریش استفاده کنی که بعلت نزدیکی میتونه منظور رو برسونه :نقل قول:
کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه ؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Netw0rks [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
یه نمودار میخوام تو اکسل رسم کنم اما جای ردیف و ستون ها رو برعکس نشون بده
یعنی ستون داده ها رو ردیف نشون بده
اگه منظورت تعویض series و category هست ... پس باید اینکارو کنی :نقل قول:
صد تا ستون دارم و 20 تا ردیف. همیشه ردیف ها رو احتیاج دارم. (لیست 20 تا دانشجو) اما همیشه به ستون ها احتیاج ندارم. هر کدوم از ستون ها بیانگر یک خصوصیته. مثلا شماره دانشجویی، ترم های گذرانده شده، نمره درس ریاضی، فیزیک، مبانی کامپیوتر و .... که روی هم رفته صد تا ستون میشه.
حالا میخوام کاری کنم که هر با فقط تعداد ستونی که خودم میخوام نمایش داده بشه. مثلا 20 ردیف (دانشجوها) با 5 تا از ستون ها نمایش داده بشه. میخوام بتونم از بین ستون ها فقط چندتاشو انتخاب کنم. آیا همچین چیزی رو میشه با اکسل انجام داد؟ (به جز مخفی کردن ستونهایی که نمیخوام ببینم و پرینت گرفتن قسمت هایی که میخوام.) ممنون.
صدتا ستون !!!!!!!!! فک کنم تعداد نبض هاشونو هم ثبت کردی ...! :n02:نقل قول:
برای جمع و جور کردن ستونها روش ساده تر از هاید کردن ، group کردنه..!
همه سرستونهای صدتا ستونو سلکت کن ، group کن ( Data >> outline ).. بعد تک تک ، سرستونهایی که میخوای ببینی رو سلکت و ungroup کن.. راحت..!
هروقت هم خواستی هرکدوم از تحفه هارو (!) ببینی رو علامت مثبت بالای ستونا کلیک کن تا جمال مبارک هویدا بشه ...!!
سلام دوستان یکسری فایل اکسل داشت که خراب شدند و باز نیمشن موقع باز کردن با اکسل این ارور رو میده :
و موقع باز مردن با نرم افزار Repair My Excel هم این ارور رو :
کاری میشه کرد براشون؟
ممنون. ولی واسه صدتا ستون خیلی وقت میبره. مثلا وقتی میخوام بین صدتا ستون، ستون 10، 42، 51 و 73 رو باز کنم چند بار باید علامت مثبتو کلیک کنم که اگه تعداد ستونهای مورد نیازم مثلا 40 تا بشه خیلی وقت میگیره! راه ساده تری نیست؟ جدی جدی مایکروسافت فکر اینجارو نکرده؟!نقل قول:
سلام دوستان
من تازه ویندوز 7 نصب کردم.الان که میرم فایل های اکس قبلی رو باز میکنم .فارسی هاش رو خرچنگ قورباغه نشون میده.همه فونت های میندوز قبلی رو هم نصب کردم.مشکل چیه؟چطور حلش کنم؟:n16:
سلام
من نوار فرمول بارم غیر فعاله
چی کاز کنم ؟
اگه همون فونتی که در فایل قبلیت بکار بردی حالا هم همونو بکار برده باشی و اون فونت هم با این ویندوز جدید سازگار باشه به هیچ عنوان نباید مشکلی پیش بیاد..نقل قول:
دیگه ببین مشکل کدومه ..!
من متوجه نشدم .. اگه یکبار میخوای اینکارو بکنی که وقتی نمی بره و یا ارزشش رو داره ولی اگه بخوای دائم ستونای دلخواهت رو تغییر بدی که دیگه از هر راهی حساب کنی بلاخره زحمت داره..!نقل قول:
اگه میخوای فایلتو بفرست شماره و یا عنوان ستونا رو هم بگو تا برات درست ش کنم..!! ..
چه ورژنی؟؟؟نقل قول:
مثلا تو 2007 و 2010 :
فایلهای اکسل که میخوام ذخیره کنم البته درر شبکه داخلی شرکت
Microsoft Office Excel Error: Your changes could not be saved to ‘filename.xls’ because of a sharing violation. Try saving to a different file.
آره من میخوام روزی چند بار و هر با چند تا ستون رو انتخاب کنمو بعدش پرینت بگیرم (که با روش شما زمان بره) من دنبال راهیم که بشه ستون های دلخواهو انتخاب کرد، مثل تیک زدن، و بعد فقط ستون های انتخاب شده نمایش داده بشه و بتونم پرینت بگیرم. خیلی واسم جالبه که مایکروسافت همچین امکانی رو واسه اکسل نذاشته! واقعا عجیبه!نقل قول:
نه داداش بعد از خدا این مایکروسافته که برای هر چیزی یه فکری داره ...!!! ... مشکل از ماست ..!نقل قول:
مثلا با vba خیلی راحت میشه همه کار کرد که البته من تو کدنویسی قوی نیستم.. ولی بازم وقت کنم دنبالش هستم ببینم چی میشه..!
این پیغام معمولا به چند علته:نقل قول:
1 - یه باگ موقتی که با ریست درست میشه
2 - باز بودن فایل توسط یک یوزر دیگه که باعث قفل شدن موقتی اون و در نتیجه رد شدن درخواست ذخیره از بقیه یوزرها
3 - یک یوزر داشته با فایل کار میکرده که ارتباطش رو با شبکه از دست میده و نتیجتا فایل بصورت صحیح بسته نمیشه
3 - توسط آنتی ویروس موقتا ( یا دائمی) قفل شده بوده
در هر صورت مسئول شبکه باید رسیدگی کنه..
احتمال بسیار زیاد کاری نمیشه کرد البته باید ببینی مشکل از کجا بوده.. مثلا اکسل تو هندل کردن فایلهای حجیم خیلی ضعیف عمل می کنه ونقل قول:
-اگه فایل حجیمه و خیلی وقته مکانش تغییر نکرده و قابل کپی شدن به جای دیگه نیست احتمال زیاد مشکل در سکتوریه که فایل روش ذخیره بوده
- یا اگه بعد از پروتکت و آنپروتکت کردن شیت این اتفاق افتاده مشکل از باگ اکسله
- ... اگه فایل از سیستم دیگه ای جابجا شده باید دوباره تو همون سیستمی که درست شده باز بشه و بعد save as بشه
- ... اگه قبل از این اتفاق هارد فعالیت غیرمعمول داشته مثل اسکن آنتی ویروس یا دیفرگ شدن بازم اوضاع ریکاوری خوب نیست..!
ببین میتونی با یه برنامه دیگه مثل open office یا برنامه های ریز و درشتی که " صفحه گسترده " هستند باز کنی..
یا حتی با word یا wordpad یا notepad باز میشن یا حتی تغییر پسوند؟
خلاصه فرایند ریکاوری خیلی کار می بره و بیشتر هم شانس لازمه .. چون تنها راه علاج ، قبل از وقوعه .. یعنی گرفتن بک آپ ..!!
دو فایل اکسل دارم که یکی از ستونهاشون مثل هم است اگه بخوام مقدار هرسلول در ستون فایل اول را با همان سلول ستون در فایل دوم تطبیق بدم تا یکسان باشد و اگر فرق کند
نشان دهد باید چکار کنم ؟
توضیح اینکه یه فایل برای واریزی پول افراد دارم که نام و مبلغ واریزی در دو ستون است و درفایل دوم یه فایل برای مبالغ واریز شده برای همان افراد را دارم که می خوام
چک کنم انچه باید واریزمی کردم انجام شده یا نه(می خوام ستونهای مبلغ را در دو فایل چک کنم)
ستون اول رو منهای ستون دوم کن اگه حاصل صفر شد کامل تسویه کرده و اگر مانده داد یعنی همون مقدار بدهکاره و باید واریز کنهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط robat43 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو فایل اکسل دارم که یکی از ستونهاشون مثل هم است اگه بخوام مقدار هرسلول در ستون فایل اول را با همان سلول ستون در فایل دوم تطبیق بدم تا یکسان باشد و اگر فرق کند
نشان دهد باید چکار کنم ؟
توضیح اینکه یه فایل برای واریزی پول افراد دارم که نام و مبلغ واریزی در دو ستون است و درفایل دوم یه فایل برای مبالغ واریز شده برای همان افراد را دارم که می خوام
چک کنم انچه باید واریزمی کردم انجام شده یا نه(می خوام ستونهای مبلغ را در دو فایل چک کنم)
و بعدشم میتونی با استفاده از conditional formatting سلولهایی که فرق دارند رو رنگی کنی یا آیکون بذاری تا در یک نگاه تشخیص داده بشن...!نقل قول:
درود بر اساتيد
من هم مشكلي مشابه دوست قبلي دارم ميخواستم بدونم
1- راهي هست كه يك سري داده در يك ستون را با يك سري داده در ستون ديگري از فايل ديگر يا شيت ديگر مقايسه و تكراريها رو مشخص كرد ؟
اگر با conditional formating اگر ميشه كامل توضيح دهبد .
2- در يك index تعداد زيادي تگ كابل كه در مقابل هر تگ مشخصات كابل نوشته شده وجود داره و در فابل ديگري هم چنين ليستي داريم اگر بخواهيم اكسل تمامي تگ ها رو يك به يك در جدول دوم چك كرده و موارد مشابه را در يك ستون ديگر يا در شيت ديگر ثبت نمايد چه بايد كرد .
با سپاس فراوان