حدود دو ماه دیگه اجرایی میشه و تا ابلاغیه بعدی پلیس +10 دفترچه هارو با این نوع کفالت قبول نمی کنننقل قول:
حدود دو ماه دیگه اجرایی میشه و تا ابلاغیه بعدی پلیس +10 دفترچه هارو با این نوع کفالت قبول نمی کنننقل قول:
یعنی کسایی که ابتدای مهرماه امسال به طور قانونی ثبت نام کردن و درس خوندن رو شروع کردن باید سرباز بشن ؟نقل قول:
واقعا به همچین چیزی نمیشه گفت قانون :41:
تازه فقط کسایی که به 20 سالگی رسیدن نیستن که باید تحصیل رو ترک کنن .
همه کسایی که به 18 سالگی رسیدن و اول هستن و کسایی به 19 سالگی رسیدن و دوم یا سوم متوسطه هستن هم باید تحصیل رو ترک کنن چونکه امکان فارغ التحصیل شدنشون وجود نداره .
اینهمه دانشجوی سال 5 کارشناسی و سال 8 دکترای عمومی و .... هم وجود دارن که برنامه ریزی کردن تا درسشون رو با توجه به فرصت قانون قبلی در موعد مقرر تموم کنن ولی یه شبه میفهمن که سرباز شدن !
سلام
معافیت تحصیلی ها کم شده و کارشناسی پیوسته 5 سال شده
من ورودی مهر 88 هستم.
الان میشه سال سوم تحصیل.
من نیاز به تحصیل سال چهارم و پنجم هم دارم.
یعنی میشه 88-89-90-91-92
یعنی 91 و 92 هم باید دانشجو بشم تا تمام بشه درس.
با این وضع میتونم تمام کنم؟ بدون نییاز به تمدید؟
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ استخدام شدن به جای رفت به سربازی ₪₪₪₪₪₪₪₪
دوستان قضیه این چیه ؟ میشه به جای اینک به سربازی بری 2 سال برای دولت کار کنی ؟؟؟:19:
خب شما اینو کجا خوندید؟ در مقاله ؟ خبر؟ لطفا منبع و مرجعی معرفی کنید تا بشه نظر داد و تجزیه تحلیل کرد
برای استخدام که باید پایان خدمت یا معافی داشته باشی
نکنه منظورت امریه هست؟
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اگر کسانی که مدت قانونی تحصیلشان در دانشگاهها به پایان رسیده و هنوز نتوانستهاند واحدهای خود را پاس کنند از سوی دانشگاه دو ترم به آنها فرجه خواهد شد. تا بتوانند تحصیل خود را پایان دهند. که اگر این مورد ایجاد نشود وی دیگر اجازه تحصیل نخواهد داشت و به سازمان وظیفه عمومی معرفی خواهد شدنقل قول:
ببخشيد اين جمله يعني چي؟
اگر اين مورد ايجاد نشود؟ يعني اگه 2 ترم بهش مهلت بدهند و واحد هاش تمام نشه؟
يا منظورش اين هست كه اين مهلت 2 ترم اگر ايجاد بشه و قرار باشه به دانشجويان تعلق بگيره ؟
اين 2 ترم علاوه بر 5 سال هست؟
برای کار که قانونش این هست که به جای 2 سال 5 سال توی ارگان های نظامی کار میکنی میتونی همه کار کنی ؟؟؟؟ با حقوق
حتی از کشور میتونی خارج بشی
آماده باش و ... به کنار
اگه ثبت شده باشه که خیر،حق ندارند لغو کنند!نقل قول:
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
خیر،مشکلی نیست براشون!چون مدرک کاردانی رو ارائه می کنه و انصرافی محسوب نمی شه!نقل قول:
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
ما هم مثل شما دعا می کنیم!چون منم 4 سال دیگه معافیت کفالت شاملم می شه:31: البته اگه نشد هم کفالت پزشکی می گیرم اما ایشالله اجرا نشه این قانون!:46:نقل قول:
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
بله می تونید تمام کنید،اگر واحدی هم بمونه می تونید از سنوات استفاده کنید:46:نقل قول:
منظور از استخدام به جای رفتن به سربازی :
اینه که برای دولت تا 2 سال با یک سوم حقوق کار کنی و بعد اگه ازتون خوششون اومد میتونی استخدام دائم شی و حقوق کامل رو بگیری
مثل معلم شدن در مناطق محروم
سلام
بچه ها من 1 مشکل بزرگ دارم
متولد اردیبهشت 71 هستم.پیش دانشگاهی غیر حضوری خوندم
بخاطر نا اگاهی دفترچه نفرستادم.کنکور قبول شدم
موقع ثبت نام تازه فهمیدم
رفتیم پ +10 یارو مدرکمو زد حضوری
کارت سبز اومد ثبت نام کردیم
حالا من میخام سال دیگه کنکور بدم
میترسم بفهمن که من غیرحضوری خوندم و پ +10 حضوری زده
بنظر شما چیکار کنم؟میفهمن یا نه؟
سلام
میخواستم ببینم اگه 7 ماه خدمت کرده باشی و دانشگاه قبول بشی و ارشد بگیری ، بعدش دوباره برمیگردی همون یگانی که بودی یا ممکنه جای دیگه بفرستن ؟ آموزشی تکلیفش چی میشه ؟
با تشکر .
سلام دوستان. من 4یا 5روز دیگه میتونم درخواست معافیت کفالت بدم یعنی همه چی عوض شد؟ دیگه نمیتونم معاف بشم؟
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اگر کسانی که مدت قانونی تحصیلشان در دانشگاهها به پایان رسیده و هنوز نتوانستهاند واحدهای خود را پاس کنند از سوی دانشگاه دو ترم به آنها فرجه خواهد شد. تا بتوانند تحصیل خود را پایان دهند. که اگر این مورد ایجاد نشود وی دیگر اجازه تحصیل نخواهد داشت و به سازمان وظیفه عمومی معرفی خواهد شدنقل قول:
ببخشيد اين جمله يعني چي؟
اگر اين مورد ايجاد نشود؟ يعني اگه 2 ترم بهش مهلت بدهند و واحد هاش تمام نشه؟
يا منظورش اين هست كه اين مهلت 2 ترم اگر ايجاد بشه و قرار باشه به دانشجويان تعلق بگيره ؟
اين 2 ترم علاوه بر 5 سال هست؟
سلام،نقل قول:
بله،این 2ترم علاوه بر 5 سال هست.در واقع همون سنوات هست که ذکر کردم!
چون آقا مهرداد زحمت جواب کشیدن رو دادن من پست رو ویرایش کردم که تکرار پیش نیاد.:20:نقل قول:
چرا نمیشه پست رو پاک کرد؟:19:
سلام،نقل قول:
والا هنوز معلوم نیست از کی اجرا بشه،شما از پلیس +10 بپرسید اونا بهتر می دونند!
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
سلام،اگه اشتباه نکنم همون یگانه می فرستند شما رو!آموزشی هم اگه رفته باشید دیگه نمی رید:46:نقل قول:
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
عزیز پست شما خیلی کامل بود،لازم نبود پاکش کنید من جمله ای توضیح دادم اما شما جامع!:11:نقل قول:
شما اینو کجا خوندیدن ؟ میشه منبعش رو بدین لطفا ؟نقل قول:
ببخشید کارت سبز اومد و شما بعدش کجا ثبت نام کردین ؟ دانشگاه که صددرصد متوجه میشن ؛ هنگام از ثبت نام در دانشگاه یکبار همه مدارک شما برای راستی آزمایی به بخش " متوسطه " ناحیه ای که توش فارغ التحصیل شدین ارسال میشه و همه جیزئیات تحصیلی شما بررسی میشهنقل قول:
تنها راه شما اینه که هنگام پذیرفته شدن در دانشگاه سرباز باشین ( حداقل یه روز از خدمتتون بدون غیبت گذشته باشه ) و شما با برگه ترخیص از خدمت یگانتون در دانشگاه ثبت نام کنین و نیاز به پرکردن فرم های معافیت تحصیلی و ... نداشته باشین
نقل قول:البته از لحاظ ارگان ، عوض نخواهد شد ، هر ارگانی الان توی برگ سفیدت بزنن ، بعد از ارشد هم همون ارگانی ، ولی از لحاظ یگان ، دوباره تقسیم و تعیین یگان میشینقل قول:
آموزشی هم نیروی انتظامی باشی ، دوباره 20 تا 25 روز آموزشی مجدد داره ولی ارتش و سپاه ظاهرا ندارن و تقسیم میشید
دوباره سلام.نقل قول:
من رفتم دفترچرو گرفتم و سوالم کردم. گفت من اصلا نمیدونم راجب چی داری صحبت میکنی! کفالت فعلا مثل سابقه!
حالا از کجا مطمئن بشم؟ اصلا کی قراره این قوانین جدید اجرایی بشه؟!
سلام دوستان
من رفتم آموزشی ارتش 06 تهران 10 روز اونجا بودم بعد ارشد قبول شدم حالا می خواستم بدونم حالا که تجدید دوره شدم میتونم دوباره یه کاری کنم از اول بیفتم سپاه یعنی چون تجدید دوره شدم میخواستم ببینم میتونم از اول سپاه باشم ارتش نباشم ؟
در نزدیکی منزل ما چند پلیس +10 هست پیش هرکدوم رفتیم گفتن فعلا دفترچه نمی گیریم !نقل قول:
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
دلیلشم گفتن چیه؟ چون اگه قرار بر این باشه قانونی ابلاغ بشه باید به همه بشه دیگه!
والا پرسیدم گویا بهشون گفتن فعلا دفترچه با این مضمون نگیرید تا اطلاع بعدی که بهتون بگیمنقل قول:
سلام
من شهرستانم اگه برا معافیت پزشکی ضعیفی چشم اقدام کنم برا معاینه می فرستن تهران؟
نقل قول:کد:http://www.asriran.com/fa/news/190238
کد:http://www.asriran.com/fa/news/190212
ولی حاجی من 5 اذر که بابام وارد 60 سالگی میشه 6 ام اذر میرم درخواست بدم اتفاقا الانم زنگ زدم ازش پرسیدم که به شما هم گفتن نگیرید بم گفت همچین چیزی نیومده به ما!نقل قول:
از اخباری که دوستمون گذاشتن هم میشه فهمید که هنوز قانون در دست تصویب هست و تازه باید شورای نگهبان هم نظر بده توجه کنید:
یعنی به این زودی ها اجرا نمیشه و حداقل یکسال مراتب داره که باید طی کنه! و روال کماکان همین هست!کد:جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره اجرای این قانون گفت: در قانون جدید مجلس شورای اسلامی 6 ماه به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مهلت داده است تا پس از ابلاغ قانون، دستورالعمل های لازم را تهیه و پس از تأیید ستاد کل نیروهای مسلح آن را به هیئت دولت ارسال کند.
البته بالاخره اجرا میشه ولی نه به این زودی!
دوست عزيز نزار همون روز يا روز بعدش.از همون اول كه سن بابات رو نميخوان.نقل قول:
برو دكتر و معاينه و حساب بانكي و واكسن و اين چيزاش رو از قبل انجام بده كه جلو بيفتي !!!!
وقتي اين كارارو بكني بعدش بايد بري تازه نظام وظيفه ...
كار سختت از همون موقع شروع ميشه !!!!
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام
آقا بنده اطلاعی از قوانین جدید و قبل و ... ندارم
الان دارم کارشناسی نرم افزار میخونم
یه دو ماه کسری از بسیجی میتونم جور کنم+14ماه و اندی از دوران خدمت پدر
حالا نسبت به کسری میتونم یک سال هم صبر کنم تا اون دو ماه کسری از بسیجم بشه سه ماه(یک ماه برای هر سال تا اونجایی که خودم میدونم)
حالا صبر کنم یا نه اقدام کنم برا کسری؟؟؟؟؟
متشکر
سلام،نقل قول:
خیر نظام وظیفه یک سری مراکز داره،شما رو اونجا می فرستند!
نقل قول:
ممنون دست عزیز.
من 3 ماه خدمت کردم و همه ی اون برگه ها رو دارم. و درست 6 آذر اگه خدا بخواد میرم ثبتشون کنم.
:11:pleaseنقل قول:
ايول …نقل قول:
تو نظام وظيفه هر چي سنگينتر بري بيشتر محلت ميزارن …
كمكي خواستي بگو …
من اينا رو رد كردم :-)
Sent from my iPod touch using Tapatalk
نقل قول:
دانشگاه ثبت نام کردم
مگه نظام وظیفه می فرسته این مدرک رو به دانشگاه که فلانی حضوری تحصیل کرده یا غیر حضوری؟
نقل قول:
سلام
کلا همه چی تصادفی هست
اگه پارتی داشته باشی میتونی اینکار رو بکنی
یعنی اگه فرجه ندن یا فرجه بدن و بازم تموم نکنهنقل قول:
این دو ترم با اون قبلیا جمع میشه
نه نظام وظیفه نمیفرستهعرض کردم که دانشگاه میرفسته به بخش متوسطه در اون ناحیه ای که توش فارغ التحصیل شدین و اونها همه اطلاعات مدارکتون رو راستی آزمایی میکنن و ارسال میکنن . هنگام فارغ التحصیل شدن هم مدیر گروه رشته مربوطه توی دانشگاهتون راستی آزمایی مدارک یش دانشگاهی و دیپلم و ... رو باید امضا کنه .نقل قول:
کلا امکان نداره متوجه نشن ؛ در ضمن این کار تا اونجایی که من اطلاع دارم میتونه باعث محرومیت از تحصیل شما هم بشه
تنها امکان اینکه شما تحصیل کنین اینه که با مدارک واقعی تحصیل کنین باید همه چیز رو صحیح بنویسین .
up please...نقل قول:
علیرضا جان.من مدارک پیش و دبیرستان رو بدون هیچ جعلی به دانشگاه ارایه کردم(دانشگاه میدونه غیر حضوری خوندم)
پ+10 برای پر کردن فرمم مدرک پیشو حضوری درج کرد(برای نظام وظیفه-گرفتن کارت سبز)
مشکل اینه
حالا دانشگاه متوجه این مغایرت میشه؟نظام وظیفه این موضوع رو به دانشگاه میفرسته؟
javab bedid lotfan