:20:منگلیه و هزار درد سرنقل قول:
مر سی
Printable View
:20:منگلیه و هزار درد سرنقل قول:
مر سی
این فناوری توی ایران ارائه نمی شه .نقل قول:
سیستم ptt چطور در این گوشی کار می کنه ؟
نی دونم . ولی فکر هم نمی کنم داشته باشه یا چیز خاصی باشه.نقل قول:
این که می گن داخل n73 یک انتی ویروس هست درسته ؟
شاید مشکل شما اینه که فایل jar مربوط به برنامتونو extract می کنید. چون این فایلها نوعی فایل زیپ هستند . شما نباید اونها رو باز کنید . باید درسته بندازینشون توی گوشی بعد نصبشون کنید.نقل قول:
من در نصب برنامه های جاوا رو گوشیم دچار مشکل میشم در واقع حتی 1 نرم افزار جاوا هم نتونستم نصب کنم شما می دونید چرا؟
ترجیحا برای نصب با خود file manager اجراشون کنید چون برنامه های مدیریت حافظه هایی همچون x-plore اونها رو به صورت یه فایل فشرده نشون میدن.
Anti virus داره (همان F Secureهستش) ولی محدودیت زمانی داره، باید با gprs اکتیوش کنی و...نقل قول:
نقل قول:
سلام منم مشکل شما رو داشتم در مورد نصب جاوا یعنی هیچی روش نصب نمیشد البته جاوا .
وقتی تو رم نصب میکردم نمیشد ولی تو خود گوشی نصب میشد _ببین برای تو هم مثل گوشی من یا نه
اگه مثل من که باید رمتو یه بار فرمت کنی بعد مستر ریست کنی تا درست بشه اگه مثل گوشی من درست نشد که باید یه رم دیگه یگیری.
سلام.من یه n73دارم که وقتی برنامه ها رو نصب میکنی یه ارور جدید میده و سریع هم میره certifate not be valid is expired....تقریبا شبیه اینه.کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
راسته كه N77 اومده N73 قيمتش كشيده پايين؟
الان قيمت n73 me چنده ؟
نو با گارانتي معتبر (ايراتل)
فکر کنم تاریخ گوشیت رو دقیق تنظیم کنی مشکلت حل میشه :20:نقل قول:
سلام
من پسورد گوشيمو فراموش كردم بايد چيكار كنم؟
لطفا راهنمايي كنيد.........
من چند هفته پیش موقعی که قیمتش 450 تومن بود خواستم بخرمش رفتم بازار دیدم رفته بالای 660 تومن ( از شانس بد من )
کسی میدونه کی میاد پایین
فکر کنم اونایی که مغازه دارن بدونن
ببین دوست من یه مدت N73 تو بازار ایران به شدت کم شده بود ....
برای همین قیمتش یه دفعه بالا رفت ....
با ورود دوباره قیمتش پایین میاد