سلام دوستان
درمورد انلاک کردن این مودم . آیا بعدا از طرف هوآوی مشکلی پیش نمیآید؟یعنی جلوشو نمیگیرن که مودم از کار بیافته
دوما کسی هست مودم من و آنلاک کنه من بلد نیستم.پیشاپیش ممنونم
Printable View
سلام دوستان
درمورد انلاک کردن این مودم . آیا بعدا از طرف هوآوی مشکلی پیش نمیآید؟یعنی جلوشو نمیگیرن که مودم از کار بیافته
دوما کسی هست مودم من و آنلاک کنه من بلد نیستم.پیشاپیش ممنونم
سلام
دوستان سوال مهمی دارم.:n36:
ممکنه ایرانسل در آینده بروزرسانی اتوماتیکی برای tf-i60 قرار بده و در اون آپدیت سازوکاری انجام بده که بعداز اون فقط مودم های لاک روو LTE پشتیبانی شن و دسترسی مودم های آنلاک شده (با فرم ویر اصلی هواوی) به LTE قطع شه ؟:n13:
سلام
من مودم رو ریست کارخانه کردم و با multicast میخواستم آنلاک و آپگرید کنم.همه مراحل رو جلو رفت ولی هیچ اتفاقی نیافتاد.با وب ایرانسل هم نشد.برای آنلاک باید چه کنم.باید اول کابل usb لحیم کنم؟یا اصلا نیازی نیست، multicast آنلاک میکنه؟
multicast برای اپگرید مودم های آنلاک هست شما از این تاپیک استفاده کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر.نمیتونهنقل قول:
بله با ICCID و IMEI میتونهنقل قول:
سلام. بله برای برخی از مودم ها چنین چیزی امکان پذیر هستش اما در مورد این مودم اطلاعی ندارم که آیا واقعا فریمور مود شده ای برای چنین کاری ساخته اند یا نه. برای یه سری از مدل ها، فریمورهایی با نام Anti-Firmware ساخته اند که از طریق وب مودم و یا از طریق Multicast مودم رو با اون آپدیت می زند. بعد از اون آپدیت، مودم قابلیت پذیرش هر آپدیتی(جهانی و غیرجهانی) رو پیدا می کرد و به این ترتیب مودم آنلاک می شد. البته الان به خاطر اینکه فریمورها دارای امضای دیجیتال هواوی هستند، موفقیت این روش تقریبا به صفر رسیده و معمولترین راه آنلاک، همان اقدام کردن از طریق بوت مودم هستش.نقل قول:
یعنی به نظر شما هزاران هزارمودم انلاک که یکیشم همین مودمه روتک تک چک میکنه وازفروش دیتا بهشون جلوگیری میکنه.نقل قول:
پس اینهمه مودم لاک ازمدلهاوبرندهای مختلف همه ......:n08::n08::n08:
من شما رو ریپلای نکردم . نیازی هم به بحث با شما نمیبینم .جواب دوستمون رو دادم .نقل قول:
اول مطالعه کنید بعد بخندید . برای کمک و راهنمایی بهتون توصیه میکنم و اول حداقل یکم خلاصه این ICCID و IMEI رو مطالعه کنید کمکم امیدوارم بیشتر روشن بشید که نیازی به این چک کردن هزاران دستگاه وجود نداره
لطفا پستهای من رو ریپلای نکنید .
عزیز ببخشیدناراحت شدی قصد بدی نداشتم شما میگی ازطریق ICCID و IMEI که هردستگاه ارتباطی شماره مخصوص به خودشوداره میتونن
منم گفتم اگرقراربه این باشه باید نصف بیشتر مودمهاروجمع کنن که امکانپذیر نیست:n16: