شخصات سیستم من به صورت زیر است:
MB: Gigabyte z68 d3
CPU: Intel Corei3-540
VGA: XFX HD 4770 512
Monitor: asus ml229
وقتی رزولوشن را روی 1080×1920 قرار میدهم گوشههای تصویر نوار مشکیرنگ دیده میشود که باعث کوچک شدن صفحه میشود. البته با پایین آوردن رزولوشن این مشکل حل میشود. ولی مسئله اینجاست که من روی رزولوشن Full HD این مانیتور حساب میکردم و اگر قرار بود رزولوشن را پایین بیاورم مانیتوری با رزولوشن پایینتر خریداری میکردم. ناگفته نماند برای حل این مشکل آخرین درایور کاتالیست را از سایت رسمی AMD برای نسخه 64 بیتی ویندوز 7 دانلود و نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. کارهای دیگری هم کردم نظیر: نصب درایور مانیتور، نصب آخرین نسخه DirectX و... ولی هیچ تغییری حاصل نشد! به نظر شما مشکل از کجاست؟
وقتی رزولوشن را روی 1080×1920 قرار میدهم گوشههای تصویر نوار مشکیرنگ دیده میشود که باعث کوچک شدن صفحه میشود. البته با پایین آوردن رزولوشن این مشکل حل میشود. ولی مسئله اینجاست که
من روی رزولوشن Full HD این مانیتور حساب میکردم و اگر قرار بود رزولوشن را پایین بیاورم مانیتوری با رزولوشن پایینتر خریداری میکردم. ناگفته نماند برای حل این مشکل آخرین درایور کاتالیست را از سایت
رسمی AMD برای نسخه 64 بیتی ویندوز 7 دانلود و نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. کارهای دیگری هم کردم نظیر: نصب درایور مانیتور، نصب آخرین نسخه DirectX و... ولی هیچ تغییری حاصل نشد! به نظر شما مشکل از کجاست؟