کرولا 2007 سفید xli دستی در حد صفر (کلا 30 هزارتا رفته) بدون حتی یه خط و 6 سال تخفیف بیمه و رینگ و لاستیک اسپورت نو چند می ارزه ؟
کرولا 2007 سفید xli دستی در حد صفر (کلا 30 هزارتا رفته) بدون حتی یه خط و 6 سال تخفیف بیمه و رینگ و لاستیک اسپورت نو چند می ارزه ؟
نقل قول:
نقل قول:
ماشینهای وارداتی که صفر کیلومتر هستن دقیقا عین همینایی هستن که شرکتها مثل آسان موتور و اطلس خودرو میارن و گارانتی میکنن. گارانتی ممکنه یه جاهایی شما رو از مخارج هنگفت نجات بده اما یه ادا اصولی هم داره مثلا شما باید روغن موتور رو هر 5000 کیلومتر عوض کنید در نمایندگی به همراه همه فیلترها حالا چرا، به این دلیل اگه غیر از این باشه و موتور ماشین دچار اشکال بشه گارانتی چیزی رو قبول نمیکنه :n23:
حسن ماشینای گارانتی دار اینه که شمای خریدار مطمئن هستید که ماشین کاملا فول هستش فولترین تیپ ها رو نمایندگی ها میارن، البته از این مدلهای فول فول هم وارداتی هستش اشتباه نشه اما یه کارگاهایی هستن که ماشینای به اصطلاح نیمه فول رو به فول تبدیل میکنن :n13:
ولی به نظر من خرید مثلا اپتیمای 2014 دوایربگ بدون گارانتی از ماشین شرکتی بهتره اختلاف قیمتی نزدیک به 20 میلیون تومن رو دارن اینا باهم
بهترین گزینه های پیش رو اپتیمای 2014 هستش دو ایربگ، یا سراتو 2000 فول آپشن، سوناتای 2014 نیوفیس دوایربگ.
ولی انتخاب عاقلانه و خوب اپتیما 2014 و سوناتای 2014 فول شرکتی هستش
اینا ماشینای صفر کیلومتر هستن
ماشینهای کارکرده هم الان میشه سوناتای 2011 شرکتی رو 110 و کمتر خرید. که گزینه بسیار خوبیه
یا شاسی بلند IX35 مدل 2011 شرکتی
من بیشتر نظرم کمری وارداتی XLI به رنگ نقره ای با قیمت 106 میلیون تومان صفر با تمام برچسب پلاستیک، حالا نظر شما چیه؟نقل قول:
تویوتا کلا برند معتبرتری هستش قطعا ارزشش بیشتره اما رنج امکانات رو کامل بررسی کنید. وقتی بالای 100 میلیون پول میدی از خیر چیزی نگذر، مخصوصا بازار دست دوم رو دریاب ( چیزی که کیا نسبت به هیوندا عقب تره )نقل قول:
سلام
دوستان بین تویوتا جی تی ۸۶ صفر با بنز c180 موندم؟قیمت جی تی ایرتویا ۱۶۰ در میاد بنز مدل ۲۰۱۱ قیمتش الان چنده؟
به نظر شما کدوم بهتره؟جی تی سوار نشدم اما میگن سواریش مثل جنسیس کوپه است!با این قیمت و موتور ۲۰۰۰ ارزش داره؟
ملاک های شما برای خرید خودرو چیه؟نقل قول:
تویوتا GT 86 خودروی اسپرت با رانندگی کمی خشک اما جوون پسند
اما مرسدس سدان خانوادگی هست اما با کیفیت و سواری نرم و عالی
خودرویی با هندلینگ و شتاب خوب همچنین با ابهت و زیبا!یه چیزیم باشه مثه ماشینای کره ای سر و صدا نداشته باشه بعد یه مدت!نمیخوامم زیاد باشه..به نظر شما بنز c180 نیاز جوون رو براورده نمیکنه تو رانندگی؟اهل شتاب و سرعت زیاد هم نیستم!تو رنج ۱۵۰ ۱۶۰ جستجویی که کردم بی ام و ۲۰۱۰ گیرم نمیاد خودم یه ۲۰۰۷ ۳۲۰ داشتم که خرج اورد دیگه دنبال بی ام و کارکرده نمیرم اما شنیدم بنز خرابیش کمتره،ایا درسته؟۲۰۱۰ c180 چنده الان؟نقل قول:
جی تی کلا سان روف نداره؟
این دوتا اصلا قابل مقایسه نیستن با هم خیلی متفاوتننقل قول:
حالا اگه جنسیس کوپه رو با جی تی 86 مقایسه کرده بودید قطعا میگفتم جنسیس کوپه
درسته تو کلاس های متفاوتن اما من بین این دو تا موندم!رانندگی با جی تی اسپورته اما قیافش...!!!چون پشت بنز ننشستم اما خیلی باهاش حال میکنم میخوام بدون این مدل میتونه تقریبا یه رانندگی اسپورت رو بده یا کلا ماشین سنگینیه؟با توجه به این معیار ها با این بودجه کدوم بهتره؟جنسیس فقط از ۲۰۱۳ خوشم میاد که قیمتش بالاستنقل قول:
GT سانروف نداره دوست من.نقل قول:
با توجه به صحبت هایی که کردین من مرسدس رو پیشنهاد میکنم.
C180 مدل 2010 قیمتش حدود 170 میلیون تومان هست