اگه نظر منو میخوای سیم افشان بهترین چیزه که نویز زیاد نداره کیفیتش هم خوبه این سیم که تک رشته ای هست اصلا بدرد نمیخوره وسطش سیم سوختگی داره سیاه هست و نویزتم بالا میبره به نظر من وایسا سیم افشان بزن.آمل هستی؟نقل قول:
Printable View
اگه نظر منو میخوای سیم افشان بهترین چیزه که نویز زیاد نداره کیفیتش هم خوبه این سیم که تک رشته ای هست اصلا بدرد نمیخوره وسطش سیم سوختگی داره سیاه هست و نویزتم بالا میبره به نظر من وایسا سیم افشان بزن.آمل هستی؟نقل قول:
نه آمل نیستم اما جایی که میرم آمل زیاد داره
جایی تو اینترنت سیم افشان نمیفروشن پست کنند؟
نقل قول:
اگرم باشن کلی میفروشن فکر نکنم متری با متاراژ کم بدننقل قول:
اینم اطلاعات منه،لطفا راهنمایی کنین
Downstream
UpstreamSNR Margin (0.1dB): 122 180 Attenuation (0.1dB): 600 315 Output Power (dBm): 16.0 12.0 Attainable Rate (Kbps): 3460 1072 Rate (Kbps): 2048 512 D (interleave depth): 1 1 Delay (msec): 0.25 0.2
خطت جالب نیست.خیلی نویز داری ولی کیفیت خطت با این نویز خوبه اما نه زیادنقل قول:
از دم در تست بگیر ببین چه خبره.
هم از دم در تست بگیر عکش رو بزار هم پریز و دوشاخه رو تمیز کن بیاد اخل خونه از اونجا هم تست بزار
فاطلت زیاد با مخابرات؟
دوستان این وضعیت منه. snr روی downstream کم نیست؟ از ابتدای خط با اسپلیتر بی اسپلیتر و چند تا مودم تست کردم تغییری نکرد! برای اینکه مخابرات خطم رو از نظر نویز چک کنه چکار باید بکنم؟
Upstream Downstream Current Rate (Kbps) 512 9216 Max Rate (Kbps) 1176 10592 SNR Margin (db) 23 6.5 Line Attenuation (db) 19 32.5 Errors (Pkts) 0 0
نویزت زیاد نیست ولی کیفیتت پایینه.از پارس داری؟نقل قول:
پهنای خطت رو بکش پایین کیفیتت خطت بالا میره نویزت هم پایین میاد.مخابرات فقط گوشی رو میاره دم درتون و میگه بوق دارین و خطت هم مثل شیشه هست و نویز نداره اون با گوشیشون میسنجن . نه با این چیزا
خب من فکر کردن نویزش بالاست. رو تلفن خش خش ندارم. 1 هفته ای هست بعضی موقع ها چراغ لینکم می پره نمی دونم چرا :n03: اگر پهنای باند رو بیاره پایین سرعتم کم می شه خب
آرهنقل قول:
ببین رو مودم و تلفن جدا یه اسپلیتر بزن تست کن ببین چی میشه
فرقی نکرد همه جورش رو تست کردم
Sent from my Xperia Pro using Tapatalk 2