2.0-100227نقل قول:
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
yeah!!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
2.0-100227نقل قول:
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
yeah!!!!!!!!!!نقل قول:
برنامه ريزي داشت ولي مثل ايكس ويژن نبود كه روشن بشه ضبط كنه !بايد روشن مي موند!تا سر موقع ضبط كنه!نقل قول:
هاردntfsرو ساپورت ميكرد ولي حالا.....
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
آقاي كريمي
اومدي ابروش رو درست كني زدي چشمشم كور كردي!
آقاي كريمينقل قول:
سلام
لطفا به سایت ما تشریف ببرید و آخرین آپدیت رو که شامل منو فارسی + تلتکست فارسی هست برداشت بفرمایید
بدین صورت عمل بفرمایید و به دوستان دیگه هم لطف کنید اعلام فرمایید:
سایت ایران تکنیکال------> صفحه محصولات در منو بار بالا یا سمت راست----------->قسمت پایین صفحه نوشته شده :
1- به منظور آپدیت کردن نرم افزاری دستگاه T-7 فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کرده و به کول دیسک خود منتقل فرمایید.
از سالم بودن کول دیسک و ویروسی نبودن آن مطمئن شوید.
2- فلش را به درگاه USB جلو دستگاه بزنید.
3-در گزینه منو عدد 6 را شش بار فشار دهید.
4-صبر نمائید تا Prosses دستگاه کامل شود.
اندکی تامل فرمایید
5-حال توسط کلید خاموش و روشن پشت دستگاه , دستگاه را خاموش نموده و فلش را از دستگاه جدا نمائید.
6-در مرحله آخر دستگاه را روشن نمائید, به روز رسانی دستگاه شما با موفقیت انجام شد.
از بابت آپديت ممنون
اما باز اين آپديت هم مشكل داردوفقط شكلش عوض شده وتلتكست ومنوي فارسي وشفاف كردن منو ها بهش اضافه شده!همين!
مشكلات:
1.عدم نمايش ساعت بروي نمايشگر خود دستگاه وقتي كه خاموشه
2.عدم قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته(فريمور قبلي وقتي كه دستگاه روشن بود مي شد ولي حالا كلا نمي شه!)
3.مشكل در پخشmp3 (وقتي كه داره پخش ميكنه تيك ميزنه)
4.عدم داشتن قابليت کوتاه کردن infoبه انتخاب کاربر هنگام تعویض کانال
5.عدم پشتيباني از فورمت هايي مثل :wmv,IFOو...
6.عدم توانستن در backكردن براي برگشتن توي پوشه ها(فريمور قبلي داشت اما اين فريمور انگار حذف شده!وبايد exitكرد!)
7.دكمه aspectرو كه ميزنيم هيچ فرقي توي تصوير نداره!(ورژن قبلي درست بود)
8.با قطع و وصل مجدد برق ورودی دستگاه T7 روشن میشود حتی اگر قبل از قطع برق Standby یا خاموش باشد.
زير نويس رو هم هنوز امتحان نكردم ولي اينطور كه معلومه اونم مشكل داره!
وووو.................
با سلام به همه
دوستان من يك سوال تكراري(قبلا مطرح كردم ولي جواب نگرفتم)دارم بخصوص از آقاي provision
آيا كسي تابحال تونسته از خروجي صداي اپتيك(spdif) دستگاه T-7 استفاده كنه
ظاهرا كار نميكنه:41:
با نمايندگي هم تماس گرفتم، اما جواب بدردبخور به من ندادند، متاسفانه كسي كه مسئول پاسخگويي به مسائل فني است، به طور كامل با خروجي صداي اپتيك آشنا نبود(اصلا متوجه نميشد كه من چي ميگم):18:
اگه كسي از اين نوع خروجي صدا در دستگاه T-7 استفاده كرده و يا اطلاعاتي در اين مورد داره، ممنون ميشم من رو راهنمايي كنه:10:
آقا این فایل آپدیت کهدر سایت پرو ویژن وجود نداره یکبا من تماس گرفتم با فولاد رایانه گفتن اگر فایل بیاد در یک قسمت خاص جهت دانلود قرار می دیم
ضمنا آقای کریمی و یا هر شخص محترم دیگه که کار فروشندگی این داستگاها را به عهده دارید لطفا کارایی کامل این دستگاه را که در واقعیت وجود داره را دقیقا شرح دهید
آیا این دستگاه قابلیت برنامه ریزی جهت روشن شدن و خاموش برا ضبط برنامه ها در زمان مختلف را دارد یا نه؟
آیا همزمان با دیدن یک شبکه می توان شبکه دیگر را ضبط کرد؟
ضمنا این مشکلات مطرح شده وجود دارد یا نه ؟
(1.عدم نمايش ساعت بروي نمايشگر خود دستگاه وقتي كه خاموشه
2.عدم قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته(فريمور قبلي وقتي كه دستگاه روشن بود مي شد ولي حالا كلا نمي شه!)
3.مشكل در پخشmp3 (وقتي كه داره پخش ميكنه تيك ميزنه)
4.عدم داشتن قابليت کوتاه کردن infoبه انتخاب کاربر هنگام تعویض کانال
5.عدم پشتيباني از فورمت هايي مثل :wma,IFOو...
6.عدم تونستن backكردن در برگشتن توي پوشه ها(فريمور قبلي داشت اما اين فريمور انگار حذف شده!)
زير نويس رو هم هنوز امتحان نكردم ولي اينطور كه معلومه اونم مشكل داره!
وووو................. )
با تشکر
[نقل قول:
QUOTE]نقل قول:
معلوم شد که هیچ جواب منطقی برای این قیمت ( 110 ) وجود نداره چون همین طوری کیلویی قیمت گذاری شده و از قرار معلوم شما هم اطلاعی از نحوه قیمت گذاری ندارید
تازه من کجا نوشتم میخوام همچین چیزی رو بخرم ؟
من میگم گرونه شما میگید نه پس اگه قیمتتون خوبه درست جواب این سوال رو بدین
قیمت خرید دستگاه T7 که از چین وارد میکنین چند دلاره و چقدر هزینه حمل و نقل و گمرکی بهش میخوره ( البته با دلیل و مدرک )
اگه هم میخواین دوباره بگین همینه که هست و از جواب جواب دادن طفره برید ، جواب دادن رو بیخیال شین بهتره
من که گفتم قیمتی که شما دادید مطلوبه و با وجود اینکه امکاناتش ار پروویژن کمتره ولی قیمتش خوبه پس نتیجه این میشه که قیمت دستگاه پروویژن بیشترهنقل قول:
شما لطفا کن فرمول محاسبه ارسال کالا تا ایران+هزینه ترخیص + مالیات فروش کالا+ اخذ مجوز از سازمانهای ذیصلاح +پورسانت نمایندگی فروش + تبیلیغات رو مشخص کن خودت میفهمی قیمت چقدره
یا یک کار دیگه ، کالای من در چین تقریبا 45$ میشه حالا محاسبه کن اما مستند
چرت و پرت قیمت نده
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------
شرکت فولاد رایانه 88102686 واحد فنی تماس بگیریدنقل قول:
---------- Post added at 08:02 AM ---------- Previous post was at 08:01 AM ----------
نمایندگی فروش فقط روی فروش کار میکنندنقل قول:
شما با شرکت تماس بگیرید تا پاسخگو شما باشند.
دستگاه جم خیلی بهتر از پرو ویژن است
قیمتشم90000 است
مشخصاتشم توسایت بازرگان پیشرو میتونید پیداکنید.
ساخت چین
منو دستگاه هم عینا مانند رسیورهای سری 190 میباشد.
خیلی دستگاه راحتی وبا امکانات قابل قبولی است.
اینم ستاپباکس جم که این همه براش تبلیغ میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاپباکس concord
اینطور که پیداست فعلا تنها ستاپباکس full HD موجود در بازار، Provision هستش.
و فعلا تنها ستاپباکسی که USB اون قابلیت مدیاپلیر دارد، Provision .
HD Player با قابلیت ----T
Reciver HD با قابلیت ----T
Strong SRT-4910
CubeRevo mini
CubeRevo HD
نقل قول:
دوست عزیز ممنون که توی مدت کوتاه از ارائه آخرین آپدیت توسط پروویژن به این نتایج جالب دست یافتید و اینجا اعلام کردید .
قابل توجه آقای پروویژن که در کمال بی ادبی انتقادات دوستان رو چرت و پرت عنوان میکنند !
خود بچه ها قضاوت کنند : انتقادات بجا که از مشکلات این محصول شده چرت و پرت هستند یا این آپدیت که در حقیقت داون دیته ! ( مشکلات قبلیش به کنار )
بابا یه کم پول خرج کنید جنس درست و حسابی و پدرمادر دار بدید دست مشتری ! نکنید این کار هارو ، روز قیامت چه جوابی به خلق ا... میدید ؟