سلام
یعنی چی؟نقل قول:
تو توضیحش نوشته بود
Fedora download: Fedora 9 Live CD ISO download
Use 32 bit Live CD (691M), if internet connection is slow or you just want to see how Fedora works. You can install fedora from Live cd.
معنیش یعنی چی؟
Printable View
سلام
یعنی چی؟نقل قول:
تو توضیحش نوشته بود
Fedora download: Fedora 9 Live CD ISO download
Use 32 bit Live CD (691M), if internet connection is slow or you just want to see how Fedora works. You can install fedora from Live cd.
معنیش یعنی چی؟
سلام
چطوری میتونم تو فدورا 6 با php کار کنم؟
تو ویندوز بعد از نصب یه سری نرم افزار و تنظیمات باید تو یه پوشه ی خاص بریزی بعد با مرورگر اجراش کنی
تو فدورا چطوریه؟
شما وب سرور رو نصب کن، که Apache خب قطعا توصیه میشه، بعد اصولا در مسیر زیر می تونی فایلهات رو بریزی:نقل قول:
/var/www
البته باید PHP رو هم نصب کنی...
و البته چرا فدورا 6 ؟
نقل قول:
ببین کلا معنی Live یعنی اینکه سیستم عامل رو بدون نصب در هارد و به صورت زنده اجرا کنی ولی با امکانات محدود تر.
دیسک زنده برای لینوکس توزیع هایی مثل Parsix که توزیعی ایرانی هست یا دیگر دیسک های زنده معتبر تر هستن. دیسک زنده برای توزیع اوبونتو هم داریم ولی امکانات خب محدود تر هستن. این عبارتی هم که شما میبینی و به رنگ آبی در آووردی یعنی اینکه اگر مودم رو نصب کنی به دلیل محدودیت های کرک سرعت مودمت احتمالا 14 کیلو بایت میشه نه مثلا 56 تا. که البته اونم راه داره واسه اینکه کرکش کنی که خلاف قوانین باید باشه!! که البته دیگه بستگی به خودت داره. و اینکه دیسک زنده که بالا بیاری نشون میده که فدورا چطور محیطی هست و چطوری کار میکنه و چه ابزاری داره و کلا فدورا کر پوسته سیستمش رو بهت نشون میده برای آشنایی.
دوستان زیادی اینجا پیشنهاد میدن برای شروع کار با لینوکس از Parsix یا Ubunto استفاده بشه شما هم اگر تازه میخوای شروع کنی شاید بهتر باشه از این دو تا توزیع استفاده کنی و بعد بیای سراغ فدورا یا توزیع های دیگه. :10:
ولی کلا من خودم فدورا رو با هیچ توزیعی عوض نمیکنم.:31:
دوستان عزیز
من هربار میخوام تو این فدورا برنامه نصب کنم همچین چیزی می گه :
سوال دومم اینه که مثلا اگر بخوام پکتهایی که موقع نصب اضافه کردم چطوری میتونم کنترل کنم ؟ یعنی مثلا میخوام game رو پاک کنم و یا مثلا میزکار KDE رو نصب کنم.نقل قول:
Failed to install
You don't have the necessary privileges to install local packages
و در آخر خواهش می کنم در مورد همین برنامه Mplayer که تو بخش نرم افزارها هست اگر کسی تو فدورا 9 نصب کرده به من هم بگه.
ممنون
از لینک زیر دریافت کن:نقل قول:
در دایرکتوری مثلا home/ کپیش کن.کد:http://www4.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/MPlayer-1.0rc2.tar.bz2
در ترمینال با روت وارد شو و به این دستور کامپایلش کن:
Tar xvjf MPlayer-1.0rc2.tar.bz2
و بعد به دایرکتوری مورد نظر یعنی MPlayer-1.0rc2 ، باید لینک بدی با این دستور:
Cd MPlayer-1.0rc2
و بعد دستور های زیر:
configure --enable-gui/.
make
make install
البته تمامی دستور های بالا به همراه آپشن هاش در فایل Readme که در فدولدر برنامه هست از کامپایل موجوده.
اون فرمانی که اجرا می کنیو باید با حساب root اجرا کنینقل قول:
سوال دومم اینه که مثلا اگر بخوام پکتهایی که موقع نصب اضافه کردم چطوری میتونم کنترل کنم ؟ یعنی مثلا میخوام game رو پاک کنم و یا مثلا میزکار KDE رو نصب کنم.
اول دستور su رو اجرا کن و پسورد روت رو بده بعد فرمانتو اجرا کن
وب سرور که نصبه... چیزی به نام php تو بسته های نرم افزاریم پیدا نکردم(موقع نصب) تو سی دی هست... ولی تعدادشون زیاده و نمیدونم باید باهاشون چیکار کنمنقل قول:
شما وب سرور رو نصب کن، که Apache خب قطعا توصیه میشه، بعد اصولا در مسیر زیر می تونی فایلهات رو بریزی:
/var/www
البته باید PHP رو هم نصب کنی...
به فروشنده گفتم آخرین ورژن رو بده اینو داد!(البته خیلی وقت پیش)نقل قول:
و البته چرا فدورا 6 ؟
با سلامنقل قول:
من دستور اول رو زدم و طبق معمول به مشکل برخوردم. اول از همه توی /root بود که کار نکرد و بعد هم بردمش توی home اما باز گفت دستور رو نمیشناسه. اینجاش خیلی جالب بود که با دستور pwd مطمئن شدم توی home هستم اما خیلی جالب بود که دستور ls فایلی رو که دانلود کردم و توی home کپی کردم رو نشون نمی داد!!!!
بقیه دستورها هم که تکلیفش روشن هست/ بهشون نرسیدم.. در ضمن از درست تایپ کردن اسم فایل هم مطمئن هستم چون حتی اسمش رو کپی می کنم باز جواب نداد..
پیشاپیش باز هم ممنون
من در کنار فدورا 9 ویندوز 2003 دارم حالا میخوام دوباره ویندوز بریزم (2008 به به) چطوری grub رو بعد از نصب راه اندازی کنم. هرچی گشتم چیزی نکردم. البته یک چیزهایی در مورد cd live بود اما این تنها راه حل هست چون من این سی دی live رو ندارم.