نقل قول:
فکر کنم اون گفته یحی بیشتر معنی مسخره کردن داشت.ولی نتونست لحن خوبی رو برای بیان منظورش استفاده کنه
منم دقیقا همین حس رو دارم و دوست دارم این تیم قهرمان بشه.واقعا تیم خوبیه و بازیکنها با استعداد...
ولی حیف که بازی بعدی علاوه بر کریمی ، حقیقی رو هم نداریم:n03:
درسته که کارمون مشکلتر میشه با اینکه کلاه کج نا آماده رو داریم ولی حقیقی با اینکه هنوز حقیقی فجر نشده ولی مثمرثمرتر از عادله . از اونور هم یه بازی استراحت واسه حقیقی که قبل دربی هم مصدومیت داشته بد نیست
..............
در مورد نظر سنجی خز شده شبکه سوم و برنامه های ورزشی : هزاران هزار آمار دیگه گرفته بشه مشخصه که کدوم تیم مردمی تره و نیاز نیست هر فصل و هر سال این آمار گرفته بشه .
یه نظر سنجی مصداق بیارین که خلافش باشه !
اینم مصاحبه بازیکنا بعد دربی گرچه بعضیا انگار توی جو دربی رفتن :
به گزارش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
، بازیکنان دو تیم استقلال و پرسپولیس در خصوص بازی گفتند:
مهدی مهدوی کیا: امیدوارم که این آخرین دربی من باشد
مهدوی کیا در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران در خصوص بازی دربی گفت: اگر در جام حذفی نخوریم این آخرین دربی من است.
وی در ادامه افزود: ما در بازی امروز برای برد آمده بودیم و تا دقیقه 73 موقعیت گل داشتیم.
محمد نوری: بدشانس ترین بازیکن تاریخ دربی هستم
محمد نوری بازیکن تیم پرسپولیس در خصوص73 شهر آورد سرخ آبی ها گفت: من بدشانس ترین بازیکن تاریخ دربی به دروازه زدم وارد دروازه نشد و در بازی قبل هم داور یک پنالتی من را نگرفت و امروز هم هرچه به دروازه استقلال حمله کردیم وارد دروازه نشد.
غلامرضا رضایی: پرسپولیس برای بازی امروز برنامه داشت
غلامرضا رضایی بازیکن تیم پرسپولیس در خصوص بازی امروز گفت: پرسپولیس برای بازی امروز برنامه ایی خاص داشت ولی هرچه حمله روی دروازه استقلال داشتیم وارد دروازه نشد.
فرزاد حاتمی: برای استقلال موفقیت زیادی به جود آمد
فرزاد حاتمی مهاجم تیم استقلال در خصوص بازی استقلال گفت: من در این بازی موفقیت زیادی برایم به وجود آمد ولی نتوانستیم گل را وارد دروازه پرسپولیس کنیم ما در این بازی بدشناس بودیم و هواداران از ما انتظار گل داشتند./
پرویز سیار کارشناس داوری در خصوص قضاوت محسن قهرمانی در شهرآورد 76 گفت: نیمه اول آقای قهرمانی یک قضاوت بی نظیر را از خودش ارائه داد اما در دقیقه 46 بازی یک مقداری در چند صحنه دچار اشتباه شد. وی در ادامه افزود: دقیقه 45 بازی روی یک صحنه خطا که روی نوری انجام شد که این خطا را نگرفتند و می توانم بگویم که آن صحنه کاملاً پنالتی بود.
دزفولی: قهرمانی محتاط و پر استرس ظاهر شد
کارشناس داوری فوتبال ایران گفت: قضاوت محسن قهرمانی با احتیاط و با استرس فراوان درشهر آورد هفتادو ششم همراه بود.
هادی دزفولی به خبرنگار ما گفت: با توجه به اینکه محسن قهرمانی برای اولین بار دیدار دربی میان پرسپولیس و استقلال را قضاوت می کردخیلی با احتیاط و با استرس درصحنه ها حاضر می شد البته باید به وی حق بدهیم که برای اولین باری که قضاوت دربی به وی سپرده شده بود توانست به خوبی این دیدار راه اداره کند و می توانم بگویم که تیم داوری در مجموع به نحو احسن توانستند این دیدار را مدیریت کنند.
میرزا بیگی: تیم داوری بدون نقص عمل کرد
ناظر دیدار شهرآورد استقلال و پرسپولیس گفت: قضاوت تیم داوری در این دیدار بدون نقص بود و از داوران بین المللی در این دیدار بهره بردیم.
اظهار داشت: قهرمانی، داور دیدار دربی بسیار خوب دوید و در صحنه ها حاضر شد و به موقع سوت می زد و توانست به خوبی بازی را مدیریت کند ضمن اینکه من فکر می کنم به دلیل نزدیک بودن قهرمانی به صحنه های مشکوک به پنالتی، قضاوتهای درستی را انجام داده است، اما بازهم باید در موقعیت مناسب صحنه های مشکوک این دیدار را بازبینی کنیم.
وی تصریح کرد: من پیش از بازی هم به این نکته اشاره کردم که دپارتمان داوری تیم خوبی را برای قضاوت در این مسابقه انتخاب کرده استف حتی از حق وردی به عنوان داور چهارم و از ابوالفضلی به عنوان ذخیره کمک داوران دعوت شده بود تا دراین شهرآورد به داوران کمک کنند و هماهنگی بسیار ایده آلی نیز میان داوران صورت گرفت و عملکرد آنها راضی کننده بود
محمد رویانیان در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: من نمیخواستم مصاحبه کنم. در این یکی، دو هفته نیز صحبتی نکردم اما اتفاقات به وجود آمده در دربی امروز و نادیده گرفته شدن 2 پنالتی پرسپولیس باعث شد بگویم واقعا متاسفم که حق 30 میلیون هوادار به راحتی نادیده گرفته میشود.
وی تصریح کرد: من دیگر به خیلی از مسائل اعتماد ندارم و سازمان لیگ و کمیته داوران باید پاسخگو باشند. در بازی رفت و به گفته کارشناسان داوری، پنالتی مسلم روی بنگر را نگرفتند، پیراهن او پاره شد اما داور اعلام پنالتی نکرد. در این بازی هم کارشناسان داوری روی نادیده گرفته شدن دو پنالتی پرسپولیس در گفت و گو با رسانهها مصاحبه کردند.
رویانیان ادامه داد: چگونه میشود که در دربی رفت و برگشت سه پنالتی پرسپولیس را نگیرند. در دو، سه سال اخیر و به گفته کارشناسان داوری، پنالتی روی غلامرضا رضایی نادیده گرفته شده است. گل سالم محمد نوری آفساید اعلام شده و در دربی رفت امسال نیز پنالتی روی بنگر را نگرفتند و در بازی امروز هم کارشناسان اعلام کردند روی حقیقی و نوری خطای پنالتی صورت گرفته است...
عباس محمدرضایی پس از تساوی بدون گل مقابل پرسپولیس در دربی 76 گفت: تمام سعی خود را انجام دادیم تا بهترین بازی را به نمایش بگذاریم.
وی ادامه داد: متأسفانه نتوانستیم به نتیجه دلخواه هواداران استقلال دست پیدا کنیم و شرمنده آنها شدیم.
بازیکن استقلال خاطرنشان کرد: اجازه ندادیم اهدافی را که پرسپولیسیها در نظر داشتند در زمین پیاده کنند و به خواستههایشان برسند.
حمیدرضا صدر معتقد است نمایش پرسپولیس و استقلال در داربی حاصل کل فوتبال ماست.
این کارشناس فوتبال در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره مسایل فنی داربی 76 اظهار کرد: بازی ملال آوری بود و فکر میکنم صفر بر صفر نتیجه ی بی حاصلی برای فوتبال ماست. آیا این دیدار بازی ای بود که ملت آنقدر بخاطرش استرس داشتند و مردم از صبح زود به استادیوم رفته بوده و تا این حد رسانه ها آن را پوشش دادند؟ آیا این دیدار ارزش این همه انرژی را داشت؟
فارس: رئیس آکادمی باشگاه میلان گفت: در دربی 76 حیف شد که تیم فوتبال پرسپولیس نتوانست به پیروزی برسد.
فرانکو بارهسی در پایان مسابقه تیمهای استقلال و پرسپولیس در خصوص این مسابقه اظهار داشت: موقعیتهای این بازی بیشتر به سود پرسپولیس و برتری این تیم بیش از استقلال بود اما متاسفانه نتوانستند به گل برسند.
وی ادامه داد: سرخپوشان موقعیتهای زیادی داشتند که متاسفانه نتوانستند از آنها به خوبی استفاده کنند و حیف شد که سه امتیاز بازی را از دست دادند.