سلام
من وقتی میرم قسمت special ops و میخوام wave هاشو بازی کنم گیر میکنه و از بازی خارج میشه لطفا راهنماییم کنید.
Printable View
سلام
من وقتی میرم قسمت special ops و میخوام wave هاشو بازی کنم گیر میکنه و از بازی خارج میشه لطفا راهنماییم کنید.
دوستان من دی وی دی 1 رو که داخل دستگاه میرم و Autorun اجرا که میشه یه نرم افزار باز مبشه که openwith میکنه و میگه Installer رو بهش بدم . که داخل دی وی دی ، دو تا پوشه بیشتر نیست
Source یکی
یکی Directx
و کلا هیچ فایلی نیست که به لودر بدم تا ست آپ شروع بشه
بازی رو از خود پی سی خریدم
یه عکس از پوشه نصب بگیر تا بهتر بشه نظر داد...نقل قول:
سلام....من نسخه بلگ باگس رو دان کردم و با نرم افزار DAEMON_Tools_Pro_Advanced سی دی 1 رو اجرا کردم شروع به نصب میکنه بعد درخواست cd2رو میکنه که من ادرس فایل سی دی 2 رو بهش میدم که بازهم همون درخواست cd2 رو تست میکنه...دوستان نظری دارن
فقط دشواری فرق میکنه یا مراحلم کم زیاد میشه؟نقل قول:
نقل قول:
این عکس اول که Setup رو میزنم این Loader باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم عکس دوم که وقتی هر کدوم از اون 2 تا پوشه رو انتخاب میکنم ارور میده ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از توی این عکس معلوم نیست ولی فرمت دقیق فایلهای call of duty چیه؟؟نقل قول:
حدس میزنم داری اشتباه آدرس میدی یا شاید اون فال های مورد نیاز برای ادامه ( فرمتشون ممکنهrar یا dat باشه) و جاشون توی دی وی دی دو هستش احتمالا داخل یک پوشه ای چیزیه و همین باعث شده نرم افزار نتونه پیداش کنهنقل قول:
شما دی وی دی یک رو باز کن و تمام فایلها رو بریز روی یک پوشه توی هاردت
دی وی دی دوم رو هم فایل های تویش رو کپی کن توی همون پوشه
بعد ستاپ کن
اگر بازهم مشکل داشتی یک عکس از دی وی دی دو که با DAEMON باز کردی بزار تا بهت بگم چیکار کنی
فکر کنم شما باید آدرس خود درایو بازی که (3) داره رو بدی چرا آدرس پوشه های توی اون رو میدی؟؟!!! فایل های مورد نیاز برای ستاپ بازی همون پنج تا ...call of duty توی عکسهنقل قول:
خودش هم گفته auto adds game folder
مراحل چرا کم و زیاد بشه؟؟؟!!!!! اصلا تا حالا یک همچین بازی نداشتیم که مراحلش (به خاطر درجه سختی) کم و زیاد بشهنقل قول:
فقط دشواری بازی زیاد میشه و باید حرفه ای تر کار کنی
سلام...حق با شما بود ادرس رو درست وارد کردم نصب شدش الان بازی رو که میخوام اجرا کنم یه ارور میده که اخرش xp داره همچین چیزینقل قول: