اینو من نمیدونم . . اگه با گوشی آپ میده ، گوشیتو بزن به شارژ بزار آپ بشه . . برای من از تو گوشی آپ نمیده ولی وقتی به kies وصلش کردم آپ داد . . وقتی رفتم برای دانلود روی 15% ارور داد . .الان دارم لینک و دانلود میکنم با اودین آپ بزنمنقل قول:
اینو من نمیدونم . . اگه با گوشی آپ میده ، گوشیتو بزن به شارژ بزار آپ بشه . . برای من از تو گوشی آپ نمیده ولی وقتی به kies وصلش کردم آپ داد . . وقتی رفتم برای دانلود روی 15% ارور داد . .الان دارم لینک و دانلود میکنم با اودین آپ بزنمنقل قول:
شما اگه رامت 2.3.6 هست, از اطلاعات ضروریت بکاپ بگیر یکبارنقل قول:
فول وایپ رو از ریکاوری انجام بده.
با اودین نصب کردمش . . .حرف نداره . . . . نه pit زدم نه bootlader
این دیگه از اون جریانا نداره که با ریکاوری وایپ نکنیمو از این حرفا... بریک نشه
گوشیم 16 هست...نقل قول:
فایل پیتشو داری بده.
بوت لودرش و باید از کجا بگیرم مگه اینا روش نیس؟
مگه کسی از 3.2 هم رفته 4 که من فقط از 2.3.6 دارم میرم باید اینکارارو بکنم!
سلام دوستان،امروز منم یه نوت سفید 16 گیگ خریدم 1030000 با گارانتی پارس سامتل.با وایرلس چک کردم واسه آپدیت،حدود 350 مگ آپدیت داره،الان گذاشتم واسه آپدیت.ورژن قبلی 2.3.6 بود.
سلام من با ادین 1.87 فلش می زنم و فقط فایل pda رو انتخاب می کنم اما بعد از یه مدت fail میده
البته این ارور هم میده
<ID:0/006> Can't open the serial(COM) port.
بعد اومدم بوت لودر و دانلود کردم واسه این ورژن تیک آپدیت بوت لودر رو هم زدم فایل pit رو هم دانلود کردم و گذاشتم واسش و تیک ریپارتیشن رو هم زدم ولی بازم کار نکرد!
یاد اس 2 بخیر واقعنی!
رام ایران هم اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] N7000JPLPD Android 4.0.3 2012 June N7000OJPLP7 Iran [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شانسه داریم!
2 ساعت نشستم 600 مگ رام uae دان کردم با گیگ 5 تومن آسیاتک حالا فرتی پشتش ای ریلیز شد :|
دیشب آپدیت کردم با خود گوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این ورژن خطر نداره؟نقل قول:
برای آپدیت چکارهایی باید انجام داد؟
رام فعلی من:
Android version:
2.3.6
Baseband version:
N7000XXLA4
Kernel version:
2.36.35.7
N7000XXLA4 CL886827
se.infra@SEP-74 #2
گوشی منم 16 گیگ هست!
حالا باید چی رو دانلود کنم؟ با چی فلش بزنم؟(با خود گوشی آپدیت نمیده)
درضمن روت هم هست!