نسخه ی دومش بد نبود اما در زمان خودش نه الآن که 1000 تا بازی بهتر از اون اومده :n05::n05:
Printable View
نسخه ی دومش بد نبود اما در زمان خودش نه الآن که 1000 تا بازی بهتر از اون اومده :n05::n05:
فک کنم Cنقل قول:
مونده حالا ... چقد عجله داری واسه تموم کردن.
بعدش پاش رو میگیره بازم میگه MASH
ایندفعه چی رو بزنم ؟
دوستان خبر از فارکرای بعدی:n19:
یوبی سافت به تازگی در طول یک تماس میان دوره ای با سرمایه گذاران خود اعلام کرده است که Far Cry های بیشتری در راه خواهد بود و طرفداران برای تجربه قسمت بعدی Far Cry برخلاف قسمت سوم ، مدت زمان زیادی را منتظر نخواهند ماند .
Guillemot مدیرعامل شرکت یوبی سافت در تماسی که با سرمایه گذاران داشته در این مورد اعلام کرده است که Far Cry بعدی خیلی زودتر از حد تصور خواهد آمد :قطعا طرفداران ما دیگر نمی خواهند که چهار سال دیگر برای تجربه قسمت بعدی Far Cry صبر کنند. قسمت سوم که آخرین عنوان از این سری می باشد بهتر از حد انتظارات عمل کرده است و تاکنون توانسته ۴٫۵ میلیون نسخه شیپ داشته باشد.
دوستان من تمام skill هارو گرفتم پولمم 10000 تا کامل هنوز 3 تا مرحله اصلی دیگه مونده برم هی میگه کیف پولتون پره چیکار کنم؟ حیفه پولا تمام اسلحه هارو هم خریدم برا همم یه Skin خریدم :D
بازی خوب برنامه ریزی نشده الان نباید کسی مثله من بشه
همینجور xp میگیرم 3000 تا 1500 تا 600 تا :D ولی چه فایده :(
راستش من نفهمیدم مشگل شما چی بود الان داداش که میگی بازی خوب برنامه ریزی نشده !!!نقل قول:
دوستان میشه سیو کامل بازی و محل ریختن و بدید ؟
پستتو بذار تو اسپویلنقل قول:
محتوای مخفی: .
نقل قول:
یعنی باید ی جوری اسکیل هارو درست می کردن که هر چه قدر هم lvl up بشه باز هم skill داشته باشه که بالا ببره الان من تمام skill ها رو گرفتم ولی بازم بیخودی xp میگیرم
پول هم که حداکثر 10000 تا میگیری خوب اگه پر بشه چی؟دیگه نمیشه بیشتر پول برداشت :DDD
سلام دوستان این مرحله که باید تو چند قسمت بمب کار گذاشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت آخر بمب گذاری بعد از اینکه تمام آدم هارو میکشم نمی دونم باید چیکار کنم :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]