فوت و فن عربی رو دارم باهاش پیش برم جواب می ده؟ تست کافی داره؟ من ایادفیلی رو خوندم جواب نداد چون تست درست درمونی نداشت ! کتابی می خوام که به تنهایی جواب بده و لازم نباشه 10 تا کتاب رو باهم بخونم! مثلا سبکش مثل شیمی بهمن بازرگانی باشهنقل قول:
Printable View
فوت و فن عربی رو دارم باهاش پیش برم جواب می ده؟ تست کافی داره؟ من ایادفیلی رو خوندم جواب نداد چون تست درست درمونی نداشت ! کتابی می خوام که به تنهایی جواب بده و لازم نباشه 10 تا کتاب رو باهم بخونم! مثلا سبکش مثل شیمی بهمن بازرگانی باشهنقل قول:
ببین من اول فصلا رو دقیق می خوندم بعد تست هاش خط به خط رو می زدم !به نظرم مشکلی اصلی من زود تست زدن بود خیلی هم مرور می کردم آزمون های جامع کانون رو بالا 60 می زدم کنکور های سال های قبل خارج و داخل که نزده بودم رو هم همه بالای 60 , 70 می زدم ولی کنکور رو نتونستمنقل قول:
راستی برای مرور خلاصه نویسی کنم یا از روی درس قسمت های که می فهمم مهمه و تست های مهم رو دوباره بخونم
بهتره برای تست همون گاج سفید رو بگیری و هر مبحثی رو بعد از اینکه کامل خوندی تست بزنی و بررسی کنی تا مسلط بشی.کتابی که به تنهایی جواب بده و تست نداشته باشه فقط کتاب درسی هست.نقل قول:
منظورم بود که زیاد تست داشته باشه نه اینکه نداشته باشه! تستاش به اندازی باشه که نیاز به کتاب دیگه نباشهنقل قول:
بعضی از دوستان می گن فوت و فن سنگینه ولی اول باید رمزینه یا الگو خوند
من فون و فن و ایادفیلی رو دارم قسمت فعلا رو هم کمی بلدم می خوام فعل رو با فوت و فن بخونم ولی برای باقی نمی دونم اول یه کتاب دیگه بگیرم یا با همون فوت و فن بخونم؟
به نظر من برای یاد گیری درس فوت و فن رو بخون ولی برای تست بورو سراغ گاج سفیدنقل قول:
اول تست های آزاد رو بزن
چند روز بعد سراسری
نقل قول:
خوب باید بین تست زدن و درس خوندن فاصله باشه وگرنه فایده داره
فایده ی خلاصه نویسی برای مرور بعد نیست شما درسی رو که همزمان با خوندنش خلاصه نویسی میکنی بهتر میفهمی
این جمله تون رو امروز متوجه شدموقتی داشتم ریاضی می خوندم!نقل قول:
راستی منبابع کنکور رو چکار کنم! کتاب های من مربوط به پارساله! امسال هم طبق گفته ایشون :
[HTML]http://konkur.in/post-872.aspx[/HTML]
هر سه زیست تغییر کرده ! حالا من باید فقط زیست پیش جدید بگیرم یا همه این کتاب ها جز منابع کنکور هستند!
راستی بعید بدونم الان کتاب تست مطابق با این تغییرات گیر بیاد درست می گم؟
دیگه چه کتاب های تغییر کرده و جز کتب کنکوره؟
خود درگیری که با خودم و کتاب ها داشتم فعلا حل شده :d
و به این نتیجه رسیدم که کتاب های که دارم و می خوام بخرم بهترین کتاب های موجود هست و راه موفقیت من
باقی دوستان که کتاب و روش پیشنهاد می کنند هم که می دونم از کی پول می گیرند که نذارند من موفق بشم :d
چطور تاپیک رو پاک کنم دوستان نمی خوام اینجا اسپم بشه؟
اقای که داری متالب رو تایید می کنند!
اگه این سومین تاپیک برای تایید هست فقط دومی رو تائید کن اگه نیست اولی رو تایید کن
گله:این چه بازی که در اوردی!
اگر میشه این 2سوال منو جواب بدید!
اول اینکه برا هندسه پایه من هنوز موندم مبتکران ابوالقاسمی بگیرم یادریافت ویا گاج سفید بگیرم یا ترکیبی از دوتای اونا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم برای تسلط وتست بیشتر گسسته کتاب ازمون فار بگیرم یا گاج سفید؟؟؟درضمن برا اموزش گسسته فار میگیرم.
:5:
اگه در خد کتاب خوبی اثباتهارو میدونی !!
گاج سفید !!
فقط