نقل قول:
وای :|
اینجوری که پیداس باید با همین موهای فرفری سر کنم و چاره ای ندارم :(
Printable View
نقل قول:
وای :|
اینجوری که پیداس باید با همین موهای فرفری سر کنم و چاره ای ندارم :(
سلام
بهترین مارک اتوی مو چی هست تا 150 تومن اینها ؟
میگن مکس خیلی خوبه . آره ؟
من pro-max دارم، عاليهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون از پاسختوننقل قول:
ببخشید میشه بگید کدوم مدلش ؟ و اینکه دقیقن چه روشی بعد از اینکه موهاتون وقتی خشک هست موهاتون اتو میکنید ؟
دوستان یه مدت هست ریزش موی من شدید شده! قبلا زیاد به چشم نمیومد الان هر کاری میکنم یک نخ مو هم میبینم.. چیزی که مطمعنم از قبل بیشتر شده و شامپو هم الان چند سالی بود بصورت نسبتا طولانی شامپو سیر میزدم که از وقتی دیدم ریزش مو دارم شامپو رو سدر کردم که اونم فایده ای نداشت! تغذیه ای هم اوکی هستم و حمام هم میانگین هر یک روز در میان حتما میرم.. از ژل و این چیزها استفاده نمیکنم فقط به مدت 2 ماهی از کتیرا استفاده کردم حدود 6 ماه پیش!
نقل قول:
تا اونجایی که میدونم کتیرا باعث ریزش نمیشه بلکه تقویت کننده هم هست.
در کل سعی کنید از استرس دور باشید چون دلیل عمده ریزش مو استرسه،تغذیه اوکی بودن یعنی مواد غذایی که مصرف میشه علاوه بر طبیعی بودن درست مصرف بشه،زمان دریافت ویتامین های غذایی و مکمل از جمله آهن و روی ویتامین ها خیلی مهمه.
اگر موهای بلندی دارین کمی کوتاه کنید
از شامپوهای درمانی استفاده کنید مثل اکوفن که هم قرصش هست هم شامپو.
علاوه بر این اینایی که گفتم اگر آقا هستید یه پیگیری ژنتیکی بکنید چون ممکنه از یه سنی به بعد بر حسب ژنی که دارید دچار ریزش مو بشید. اگر اینجوری بود از شامپوهایی که ضد ریزش های ارٍثی هستند استفاده کنید.
من وقتی میرم حموم و بعدش میام بیرون موهام پف می کنه و خشک خشکه و حالت سیخ سیخی پیدا می کنه..مگر این که ژل بزنم با دردسر درست میشه..راه حلش چیه که بهتر بشه؟
اگه ارثی باشه تغذیه هیچ اثری روش نداره دکتر(متخصص مو) برید یه ازمایش خون مینویسه بعد از اون فیناستراید رو شروع میکنه ازمایش برا اینه که فیناستراید به غدد بدنتون میسازه یا خیرنقل قول:
شامپو سیر برای ریزش ارثی اثری نداره
کم خونی استرس ,شدید شستن مو(چنگ زدن با ناخن) سشوار کشیدن تمام اینها به ریزش مو کمک میکنه.
حالت طبیعی مو هست مشکلی نداره ژل باعث پوسته زدن و خارش سر میشه به مدت طولانینقل قول:
من وقتی میرم حموم و بعدش میام بیرون موهام پف می کنه و خشک خشکه و حالت سیخ سیخی پیدا می کنه..مگر این که ژل بزنم با دردسر درست میشه..راه حلش چیه که بهتر بشه؟
اگه به سرتون میسازه شامپو alpecin مشکل شما رو برطرف میکنه
مشکل من همینه که طبیعی نیست! روم نمیشه بعد از حموم برم بیرون از بس که موهام مثل کیف پف می کنه و داغون میشه. الان شامپو آیروکس پروویتا اف می زنم..اینی که شما گفتی رو می گیرم و امتحان می کنم..ممنون.نقل قول:
حالت طبیعی مو هست مشکلی نداره ژل باعث پوسته زدن و خارش سر میشه به مدت طولانی
اگه به سرتون میسازه شامپو alpecin مشکل شما رو برطرف میکنه
سلام
من وقتی بعد از چند روز میرم حموم خیلی موهام میریزه ولی اگه فاصله حموم رفتنم کم بشه خیلی کمتر موهام میریزه.
موهام چرب و نازک هست و هیچ چیزی به سرم نمیزنم ( ژل ، تافت ، ...)
میخواستم بدونم این دیر حموم رفتن تاثیر داره تو ریزش موهام یا اینکه فرقی نمیکنه ؟ ( مثلا بعد 4 روز یه بار برم حموم 100 تار مو میریزه ولی اگه تو 4 روز 2 بار برم حموم در مجموع 50 تار مو میریزه؟ )