دقیقاً درست گفتی اما کم گفتی.فقط نورمحمدی نیست که ضعیفه
فکر کنم سن شما برسه به زمانی که پرسپولیس پرسپولیس زلزله بود.همون موقع که تماشاچیا می گفتن پرسپولیس زلزله و بعد پاهاشون رو می کوبیدن رو بلوکهای سیمانی آزادی و واقعاً تو ورزشگاه زلزله درست می کردن.
خدایی در چه پستی الآن ما بازیکن داریم که یک دهم بهروز رهبری فر یا محسن عاشوری و عبدی یا پیوس کارآیی داشته باشه؟
من تو پست قبلیم گفتم به نظرم پرسپولیس این فصل و فصل بعد را نباید روش زیاد حساب باز کرد.
یه مربی خوب و کاربلد مثل دنیزلی یا استانکو که تیمهاشون کار گروهی را خوب انجام میدن باید 2 سالی رو تیم کار کنه بازیکن های خوب بیان تو تیم کلاً پول گنده تو تیم خرج بشه.همون کاری که استقلال کرد و به حقش رسید.کاشانی چون تو شورای شهر و استانداری آشنا داشت راحت می تونست با پل زدن پول خوب به تیم تزریق کنه که نکرد!!!دیدم تو جلسات شورای شهر و استانداری وقتی زمان تقسییم بودجه میشه یک نهادی میاد میگه مثلاً من 2 میلیارد می خوام اما شده که 2 میلیاردش میشه 2/5 یا 3 میلیارد-پس پول هست(حالا که تعصب نیست!!!)اما مدیریت تیم نتونست یا شاید نخواست.
شما فکر می کنید با رفتن کاشانی و استیلی تیم متحول میشه؟یعنی میشه روی نصرتی و نورمحمدی و نوری و هاشمیان و آقا زمانی حساب کرد؟واقعاً میشه؟موافق موندن ایندو نیستم اصلاً موافق اومدن استیلی نبودم اما من بعید می دونم تیم متحول بشه.
نظر من بود شاید اشتباه...