-
الکس فرگوسن مربی تیم منچستر یونایتد از حرکات ژوزه مورینیو مربی تیم رئال مادرید در کنار زمین دفاع کرد و گفت این حرکات نشانه ی شور و حرارت اوست.
بعد از حرکت مورینیو در بازی با بارسا و برخوردش با دستیار این تیم ویلانووا دوباره تمام نگاه ها منتقد به سوی معطوف شدند. خیلی ها معتقدند که این رفتارها باعث میشود تا او بتواند روزی جانشین فرگوسن بشود و موفقیت های او را ادامه دهد.
هرچند که فرگوسن از اون دفاع کرد و به Corriere dello Sport گفت: " من هیچ مشکلی در شور و حرارت او نمی بینم. "
" زمانی که جوانتر بودم، من هم مثل اون شور و حرارت بیشتری نشان میدادم، همیشه با سر و دستم با بازیکنام حرف میزدم و هدایتشون میکردم، این ذات مورینیو هست که تیمش رو تحریک میکنه "
" زمانی که اون به عنوان مربی پورتو به اولترافورد اومده بود، در کنار زمین مدام بالا و پایین میرفت، برای یک لحظه از خودم پرسیدم که منم عادت داشتم این کارها رو بکنم نه؟ مردم شور و حرارت اون رو میشناسن. هوادارا میدونن که اون داره واسه اونا و تیمش میجنگه. "
کد:
http://uk.eurosport.yahoo.com/07092011/58/liga-ferguson-backs-mourinho-antics.html
-
پیش نمایه مارکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشخوان برجسته:
25 میلیون؟! نه، ممنون!
دیگر پیشخوانها:
مورینیو بزرگترین پیشنهاد قرن را رد کرد
رییس باشگاه انژی در اقدامی جالب بزرگترین پیشنهاد تاریخ فوتبال را به مورینیو داد
کریمف در حال حاضر سالیانه 20 میلیون به اتوو و 5 میلیون به روبرتو کارلوس می دهد
لوییس گارسیا: " اگر به مادرید حمله کنید 5 گل می خورید اگر خیلی به دوازه نزدیک شوید 6 گل می خورید! "
فالکائو و دیگو اولین بازیشان را برای اتلتیکومادرید در مستایا انجام خواهند داد
عصبانیت نادال از کم کاریهای مسئولین برگزاری US Open
" شما فقط به فکر پول هستید "
پیش نمایه آ.اِس
پیشخوان برجسته:
نیمار: " در مادرید در چه پستی بازی خواهم کرد؟! "
دیگر پیشخوانها:
پست تخصصی نیمار در سانتوس و برزیل با پست رونالدو در مادرید تداخل دارد
نیمار از آینده خود نامطمئن است
کریستیانو رونالدو اکثر اوقات تمرین را با په په و کاروالیو می گذراند
کامینرو، از مسئولین اتلتیکومادرید : " ما سعی کردیم تیممان را با آکادمی بسازیم "
-
مدافع 33 ساله تیم ملی پرتغال، تمرینات تیم را بعد از برد 4-0 مقابل قبرس ترک کرد چرا که با مربی این تیم پائلو بنتو بحثش شد.
گزارش هایی از پرتغال حاوی این خبر هستند که رفتار په په در تمرینات نیز باعث خداحافظی این بازیکن از تیم ملی هست اما مورینیو این شایعات را رد کرد.
طبق نقل قولی از او در Lusa : " رابطه ی بین په په و کاروالیو عالی هست. اتفاقی که در تیم ملی پرتغال افتاد هیچ ارتباطی به ما نداره. "
رئال مادرید در حال حاضر برای بازی مقابل ختافه در 10 سپتامبر ( 10 شهریور ) خود را آماده میکند.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/09/08/2656061/real-madrids-jose-mourinho-insists-theres-no-problem-between
-
پیش نمایه مارکا
پیشخوان برجسته:
امسال، سال رئال مادرید است
دیگر پیشخوان ها:
CR7 در تازه ترین مصاحبه اش با روزنامه مارکا اعلام کرد که به موفقیت تیم در سال جاری بینهایت امیدوار است
" مورینیو برای من در وهله یک دوست است، سپس یک مربی و در آخر مردی که همیشه او را تحسین می کنم "
" کاروالیو اشتباه کرد، من هم اشتباهاتی داشته ام، همه اشتباه می کنند "
" من هیچ دری را به روی یک باشگاه خاص یا یک لیگ خاص نبسته ام، اما در حال حاضر بینهایت در رئال مادرید خوشحالم "
رئال مادرید لیگ قهرمانان را مقابل زاگرب و با لباس قرمز آغاز می کند
پیش نمایه آ.اِس
پیشخوان برجسته:
" یک کمپین بزرگ علیه من وجود دارد "
دیگر پیشخوان ها:
" خیلی حرکت جالبی است، لذت ببرید. این مسائل فقط باعث میشود انگیزه من بیشتر شود "
په په: " من هیچ مشکلی با کاروالیو ندارم "
گروه جی-12 تصمیم گرفت به LFP کمک مالی بیشتری کند
دل نیدو؛ رییس باشگاه سویا: " این حرکت گروه نباید متوقف شود "
-
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ گرانرو هم برای بازی برابر ختافه دعوت شد.
خوزه مورینیو 20 بازیکن را برای بازی ساعت 22:30 شنبه شب برابر ختافه در استادیوم سانتیاگو برنابئو دعوت کرد. خسوس فرناندز از آکادمی و گرانرو هم در این لیست حضور دارند.
دروازه بان: کاسیاس، آدان، خسوس فرناندز
مدافع: کاروالیو، په په، راموس، کوئنترائو، مارسلو، آربلوآ، آلبیول، واران
هافبک: آلونسو، گرانرو، کاکا، اوزیل، دی ماریا، کایخون
مهاجم: رونالدو، بنزما، هیگواین
جلسه تمرینی بعدی تیم هم یکشنبه 11 سپتامبر ساعت 10:30 به وقت محلی پشت درهای بسته انجام خواهد شد.
سرمربی پزتغالی رئال مادرید قبل از تمرین ساعت 20:00 تیم به سوالات خبرنگاران پاسخ می دهد.
تمرینات امروز رئال مادرید پشت درهای بسته و راس ساعت 20:00 به وقت محلی در والدبباس برگزار خواهد شد. از این رو ژوزه مورینیو، نشست خبری با خبرنگاران را به قبل از تمرینات امشب موکول کرده و خبرنگاران می توانند ساعت 19:15 به وقت محلی در اتاق کنفرانس استادیوم سانتیاگو برنابئو با مورینیو صحبت کنند و سوالات خود را از این مربی پرتغالی بپرسند.
؛ رونالدو در تازه ترین صحبتهایش اذعان داشت که از کار کردن کنار مورینیو لذت می برد و رئال مادرید برای او همانند یک خانواده ارزش دارد.
روز چهارشنبه کریستیانو رونالدو در یک مراسم آمارگیری که توسط Castrol برگزار شده بود، قابلیت های فیزیکی خود را مورد آزمایش قرار داد. وی در حین این مراسم درباره باشگاه و فصل پیش رو صحبت کرد.
" ژوزه مورینیو قبل از هر چیز دوست من است و پس از آن یک مربی. از کار کردن در کنار او بسیار لذت می برم و به نظر من وی در حال حاضر بهترین سرمربی جهان است و خوشحالم که در تیمی به رهبری وی بازی می کنم "
" بازی های خارج از خانه همیشه مشکلتر است. به همین دلیل باید کاملا آماده باشیم تا اتفاق ناگواری رخ ندهد و بتوانیم بازی را با پیروزی پشت سر بگزاریم. در این فصل همانند گذشته هدفهای بزرگی داریم و اصلی ترین هدفمان قهرمانی در لیگ قهرمانان است "
" به خاطر دارم که وقتی هم که در منچستریونایتد بودم بارها با المپیک لیون در لیگ قهرمانان روبرو شدم و حال در رئال مادرید هم مدام مقابل آنها قرار می گیریم. آنها تیم بسیار سرسختی هستند و بدون شک بهترین در فرانسه. اما فصل گذشته نشان دادیم که میتوانیم آنها را شکست دهیم و امیدوارم امسال هم بتوانیم این کار را تکرار کنیم "
" من معتقدم که مهمترین مسئله در بالا بردن کیفیت یک لیگ رقابتی بودن آن لیگ است و از نظر من در لیگ اسپانیا رقابت بسیار خوبی وجود دارد، حتی بیشتر از لیگ های دیگر. لیگ اسپانیا و انگلیس بهترین لیگهای اروپا از نظر کیفیت و رقابت بین تیمها هستند و در اسپانیا تیمهای دیگر هم به خوبی شانس قهرمانی دارند، مانند والنسیا که به عقیده من تیم بسیار خوبی برای این فصل آماده کرده اند. "
" من همیشه سعی می کنم در بازیهای تمام تلاشم را برای پیروزی به کار گیرم. سعی میکنم هر سال بهتر از سال گذشته باشم و چیزهای تازه تری یاد بگیرم و چیزهای تازه تری به تیم ارائه دهم. از اینکه در بازیها گل بزنم خیلی خوشحال می شوم ولی موفقیت تیم همیشه برایم مهمتر است و اصلا به اینکه فصل را با چه تعداد گل به پایان برسانم اهمیت نمی دهم. هدفم همیشه پیشرفت خودم و تیم بوده و خواهد بود و اصلا به اینکه دیگران درباره نحوه بازی من یا کارهایی که انجام می دهم چه می گویند اهمیت نمی دهم. "
" رئال مادرید آکادمی فوق العاده ای دارد و خوشبختانه تابحال چند بار این شانس را داشته ایم تا با آنها تمرین کنیم و باید بگویم که رئال مادرید برای آینده تیم فوق العاده دارد که این جوانان آن را تشکیل می دهند. جوانانی همچون موراتا، خوآن کارلوس، خوزه و دیگر بازیکنان آکادمی می توانند آینده ای درخشان برای رئال مادرید رقم بزنند. "
-
خوب بازی هم با نتیجه 4-2 تموم شد.
گل ها:
14′ Karim Benzema
Miku 39′
60′ Ronaldo
Miku 74′
69′ Karim Benzema
88′ Gonzalo Higuaín
خوبیش این بود که 3 تا گل رو مهاجم های تخصصی زدن، گل رونالدو هم که پنالتی بود. البته پنالتی نبود، روی خط بود. ولی 3 تا دیگه هم زدیم تا حرفی نمونه.
کوئنترائو خیلی زحمت کشید و دوید، اما در کل بد بازی کرد! یه دروازه خالی رو از 6 قدمی زد بیرون!
یکی از نکات بد بازی خطاهایی بود که روی په په انجام میدادن! کاملا مشخص بود که میخواستن عصبیش کنن اما چه خوب که په په کاملا متوجه بود و هیچ حرکتی نکرد. حتی یادم نمیاد خطای خاصی کرده باشه. رو دو حرکت خیلی بود روش خطا کردن که باید کارت زرد میگرفتن اما داور اصلا کارت نداد!
کاکا هم حدود دقیقه 70 اومد تو زمین و کاملا تاثیر گذار بود، یه پاس گل خیلی زیبای برزیلی به هیگواین داد و هیگواین هم از بین دو نفر تونست توپ رو کنج دروازه بفرسته.
صدر جدول رو خیلی زود بدست آوردیم. بیخود نبود که مورینیو میگفت از 10 بازی اول 30 امتیاز بگیرین، قهرمانین!
-
توانایی های اون فوق العاده هست و اون همیشه با کیفیت بوده، مردم میتونن اینو ببینن
بنزما ارزش پولی که برای انتقالش رو دادیم رو داره. اون کمک خیلی کمی از طرف من، هم تیمی هاش و زیدان داشت اما لایق این اعتبار هست. توانایی های اون فوق العاده هست و اون همیشه با کیفیت بوده، مردم میتونن اینو ببینن. بعد هیگواین به زمین اومد. اون با آرژانتین بازی کرد و گل هایی در سطح خیلی بالا زد، زدن گل که ثمره ی کار خودش بود. این دقیقا همون چیزی هست که من دیروز بهش اشاره کردم: هر دوی اونا مهاجم های بسیار خوبی هستن "
" ما چهار تا گل زدیم، اما میتونستیم به راهتی هفت یا هشت تا گل بزنیم، ولی شانس های گل زنی زیادی رو از دست دادیم. ما شانس های زیادی رو با فوتبال کمی که بازی کردیم خلق کردیم. من از دست کسی عصبانی نیستم، اما میخوام بدونم که چرا تیمم نتونست خوب بازی کنه اونم بعد از این شروع بسیار خوبی که تو این فصل داشتیم. من میخوام این بازی رو آنالیز کنم و بفهمم که مشکل تیمم کجاست. "
" پنالتی صحیح نبود. البته رونالدو هم خودش رو پرت نکرد. ختافه بازی بسیار خوبی رو به نمایش گذاشت. اون پنالتی بازی رو 2-1 کرد اما دقیقا زمانی بود که ما بازی رو تحت کنترل داشتیم. من مطمئن هستم که بازی رو با پنالتی یا بدون اون میبردیم. "
مورینیو همچنین از کیفیت دیگر تیم های لیگ دفاع کرد و گفت: " تیم هایی مثل لوانته و ختافه تیم های خوبی هستن که سخت کار میکنن. این کاملا مشخص هست چرا که تیم های رقیبشون حریفان بسیار سختی هستن. "
کد:
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330066064826/noticia/Noticia/Mourinho:__Benzema_deserves_all_the_credit_for_his_transformation_.htm
-
گفتم چندتا عکس از برگدون رونالدو بذارم، خیلی صحنه ی قشنگی بود، حیف که توپ به دیرک خورد و داخل دروازه نرفت!
-
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ رئال مادرید با کسب دومین پیروزی پیاپی، صدر جدول لالیگا را برای خود حفظ کرد.
دیشب رئال مادرید با به ثمر رساندن 4 گل برابر ختافه صدرنشین لالیگا باقی ماند. هواداران حاضر در ورزشگاه هم از عملکرد تیم راضی بودند. کریم بنزما دو بار دروازه آبی پوشان را باز کرد.
نیمه اول با فشار حملات رئال مادرید روی دروازه مویا آغاز شد، دی ماریا یک تک به تک را در دقیقه سوم از دست داد و شوت اوزیل در دقیقه 8 هم توسط دروازه بان جمع شد. رونالدو به زدن گل اول بازی بسیار نزدیک بود که ضربه ی سرش راهی به دروازه پیدا نکرد. همکاری فوق العاده بین رونالدو، اوزیل و بنزما در نهایت در دقیقه 13 تبدیل به گل اول دیشب رئال مادرید شد. بعد از آن رئال مادرید سرعت بازی را پایین آورد و به ختافه اجازه حفظ توپ بیشتری داد. با این وجود کوئنترائو روی پاس بنزما موقعیت به ثمر رساندن دومین گل رئال را از دست داد. 5 دقیقه بعد ختافه با خوش شانسی توسط میکو از داخل مجوطه جریمه رئال مادرید گل تساوی را به ثمر رساند.
در آغاز نیمه دوم ضربه قیچی برگردون تماشایی رونالدو به تیرک دروازه برخورد کرد و کوئنترائو هم موقعیتی را روی ریباند داشت که ضربه اش به بیرون رفت. در دقیقه 54 هم گل کوئنترائو توسط کمک داور آفساید گرفته شد و رئال همچنان به حملاتش ادامه داد.
کریستیانو رونالدو در دقیقه 59 با خطای پنالتی متوقف شد و خود وی دروازه را گشود. این گل تیم میهمان را بار دیگر به حملات مطلق واداشت چیزی که برای هر تیمی برابر رئال مادرید بسیار خطرناک است. در ادامه بنزما روی پاس دیدنی رونالدو در دقیقه 68 گل دوم خودش و گل سوم رئال را وارد دروازه حریف کرد.
نتیجه 3-1 به سود رئال مادرید. مورینیو کاکا را جایگزین دی ماریا کرد اما ختافه روی یک حمله ی دیگر باز هم توسط میکو در دقیقه 73 گلزنی کرد. دقایقی بعد مارسلو به زدن گل چهارم بسیار نزدیک شده بود که متعاقب حرکت او شوت رونالدو توسط مویا جمع شد.
هیگواین در دقیقه 85 جایگزین اوزیل شد. دو دقیقه بعد کاکا با یک پاس دیدنی بازیکن آرژانتینی را در موقعیت قرار داد و هیگواین هم گل چهارم تیمش را به ثمر رساند تا در نهایت رئال مادرید 4-2 از سد ختافه بگذرد و صدرنشین لالیگا باقی بماند. بنزما هم در لحظات پایانی با گرانرو تعویض شد.
در این دیدار رونالدو، کاروالیو و آلونسو از داور مسابقه کارت زرد دریافت کردند.
-
دیشب پیمان یوسفی سر پنالتی رئال خودشو کشت...:31::46: هر چند که پنالتی نبود... ولی پیش از صحنه آهسته، ناجور شاکی شده بود از اینکه داور پنالتی گرفته... حالا نمیدونم بعد از صحنه آهسته به نیت عادلانه حرف زدن، هی صحبت پنالتی رو با هر بار با مشاهده تکرار صحنه آهسته، تکرار می کرد یا به نیته...;) الله اعلم...
بنده خدا رونالدو گل زد، پیمان خان فرمود، دربازه بان رفت به سمت توپ!:31:
دیشب بازی رو از 1-1 (دقایقی قبل از پنالتی) تا 3-2 که دقایقی بعد اون خوابیدم، دیدم! چقدر رئال گل دوم رو بد و یه جورایی بچه گانه خورد... از اون طرف میکو واقعا خوب به توپ ضربه زد... + چه پاس گلی داد رونالدو!