دوست عزیز 90 درصدش رو از تورنت گرفتم من .نقل قول:
سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسیار خوبه و حرف نداره .
Printable View
دوست عزیز 90 درصدش رو از تورنت گرفتم من .نقل قول:
سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسیار خوبه و حرف نداره .
[
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
[/COLOR]
عزیز بستگی به فرمتش داره.
اگه بخوای با هارد یا یو اس بی سه بعدی ببینی یا بلوری باید پسوندش رو ساپورت کنه.
مثلا من بلو ری گرفتم با پسوند m2ts که ساپورت نکرد ، مجبور شدم اول کانورتش کنم به mkv . بعد ریختم روی هارد و تست کردم و نشون داد.[/QUOTE]
سلام آقاي سيد حسن نصراله:31:
ممنون بابت پاسختان اما سوال من در مورد كپي كردن تو هارد پلي استيشن 3 بود و اجرا از اون كه اونجوري سه بعدي پخش مي كنه يا نه؟
سلام دوستان
1-ایا پنل های تلوزیون های سه بعدی LG مقاوت لازم را نسبت به ضربه دارند
2-ایا میشه از عینک های سه بعدی LG برای تلوزیون های سه بعدی سامسونگ و بلعکس استفاده کرد
نقل قول:
1-اگه پنل ips باشن بسیار محمکند.ولی با سوزن داغون میشن.چون تار و پودش دافغون میشه.
نه رفیق عینک های پسیو فقط واسه پسیو هست و اکتیو هم اکتیو.الانم که تو ایران فقط ال جی پسیو ارائه میده.ولی این که میشه عینک های اکتیو سامسونگ رو روی ال جی امتحان کرد نمیدونم.ولی به احتمال 99% نمیشه.چون شاید عینک با tv مچ نشه
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
نقل قول:
من تا الان امتحان نکردم ولی یکی از دوستان میگفت فقط 500 به بالا ولی من مطمئن نیستم
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
نقل قول:
رفیق منم الان دارم از کابل استفاه می کنم چون دانگل گیرم نیمد.الن توی خونه زیر قالی ها سیم کشی شده اونم 10 متر.ولی بیسیم راحته آدم وصل می کنه سیم و اینام نمیخواد.
البته دانگل حالا گرون شده
مثله اینکه قیمتا اومدن پایین؟
LW65100 که 2099000 بود شده 1950000 ؟!
سلامنقل قول:
مطمئنید مال همین مدله این قیمت ؟ .. بیشتر به lw57000 میخوره
از چه منبعی این قیمت رو گرفتید ؟
ممنون
جشنواره ال جی برگزار شده :
7 عدد عینک پسیو
1 عدد کنترل جادویی
کارت هدیه از 200 هزار تومن به بالا ( در صورت خرید سینما خانگی یا بلوری پلیر سه بعدی همراه با تلویزیون)
من دو مورد زیر را برای خرید انتخاب کرده ام :
42LW57000 به قیمت1650000 تومن
LG -BD670 به قیمت 250000 تومن
1- آیا انتخاب مناسبی است ؟
2- به جز کنترل جادویی کنترل معمولی هم همراه این تلویزیون ها ارایه می شود ؟
نقل قول:
اااااااا نیگا کن ها اونموقع اگه وساه ما هم به جای این که می گفتن حتما باید یه سینما خانگی یه بلوری پلیر میخریدیم دیگه یه سینما خانگی هم الکی بر نمیداشتیم والله.
همینه دیگه من که گفتم قیمتا یه دفعه افت می کنه بهمن ماه
بله دوسته عزیزنقل قول:
مطمئنم
فقط خدا کنه BD player هم پایین اومده باشه
من که 2.099.000 خریدم 2-3 هفته پیش این تی وی رو احساس کلاه بر سر رفتگی میکنم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوسته عزیز انتخابه خوبیهنقل قول:
جشنواره ال جی برگزار شده :
7 عدد عینک پسیو
1 عدد کنترل جادویی
کارت هدیه از 200 هزار تومن به بالا ( در صورت خرید سینما خانگی یا بلوری پلیر سه بعدی همراه با تلویزیون)
من دو مورد زیر را برای خرید انتخاب کرده ام :
42LW57000 به قیمت1650000 تومن
LG -BD670 به قیمت 250000 تومن
1- آیا انتخاب مناسبی است ؟
2- به جز کنترل جادویی کنترل معمولی هم همراه این تلویزیون ها ارایه می شود ؟
منم همین مدل BD670 رو انتخاب کردم
یکی از 5 player برتر از دیده cnet بوده
کنترل معمولی هم بله داره
نقل قول:
عجب یعنی بلوری پلیر ما جزء 5 بلوری پلیر برتر به به.البته مال من bd660 هست مثل همونه فقط وایرلس نیست.ولی موندم من وایرلس نداره ولی با گوشی های هوشمند ال جی کنترل میشه این دیگه چجور بلوریه