خوب داره میده بخر مطمینی از دبی میاره؟من که نفهمیدم عرضه شد یا عقب افتاد اون مموری هم فکر کنم فقط تو کره با گوشی عرضه شدهنقل قول:
خوب داره میده بخر مطمینی از دبی میاره؟من که نفهمیدم عرضه شد یا عقب افتاد اون مموری هم فکر کنم فقط تو کره با گوشی عرضه شدهنقل قول:
عزیز به نظر منم صبر کن البته اگه اختلاف قیمتش واست مسئلهای نیست چون حتی 24 گیگ هم واسه این عزیز دل کمه:46:نقل قول:
البته انتظارشم میدونم کشندست:31:
نقل قول:
به نظر من بگیر قیمت بهتر از این اگه مطمئنی برات میاره بگیر شک نکن چون تا 3 ماه دیگه با همچین قیمتی تو ایران گیرت نمیاد.
اگه گرفتی بگو ما هم چطور میتونیم این شکلات رو بگیریم.
سایت zoomit هم ترجمه ای از مقایسه میان گالکسی 2 و سنسیشن گذاشته که اینجا میتونید ببینید:
توی عکسها، رنگ سفید سامسونگ خوب نشون داده نمیشه! به نظرتون دلیلش چیه؟کد:http://www.zoomit.ir/articles/mobile-cellphone-pda-articles/item/681-htc-sensation-vs-samsung-galaxy-s-ii
فک نکنم نور صفحه تو این مقایسه یکی بوده...
به نظر من که رنگ صفحه سامسونگ واسه خوندن متن بهتره چون اگه به مدت طولانی یه متن رو بخونید و نورش هم مثل سنسیشین باشه چشمتون اذیت میشه
صفحه گلکسی تقریبا خاموش تو این عکس:5:
سلام بچه ها
امروز زنگ زدم به این مایکروتل گفت برای قیمت و اینکه اومده یا نه زنگ بزن به فروشگاهمون.
زنگ زدم به فروشگاه گفتن که تا اخر خرداد میاد.من گفتم قیمتش چجوریاست
گفت بین 900 تا 960 :13:
عجیبه هر دفعه زنگ میزنم یه قیمت واسه خودشون میدن:18:
بعد گفتم که تو دبی اومده اونم گفت جدی؟؟؟؟؟خودشو زده بود به کوچه علی چپ:31:
گفتم بله اومده خیلی ها هم گرفتن شما خیلی دیر میارین الان خیلی جاها اومده این گوشی ولی من فقط از مایکروتل خرید میکنم و تا حالا خیلی از شما خرید کردم{یه کم چاخان کردم فقط 1 بار از مایکروتل گوشی گرفتم اونم مال خیلی وقت پیش بود:31:}
اونم که مثل اینکه شارژ شده بود {انگار تا حالا اولین باره که ازشون تعریف میکردن:39:}
گفت ما تا گوشی رو درست چک نکنیم و از درست بودنش اطمینان حاصل نکنیم گوشی رو وارد بازار نمیکنیم:31:
یه جوری میگفت انگار سازنده این گوشی بود که داشت از این گوشی ایراد میگرفت :18:
خلاصه شروع کرد تعریف کردن از مایکروتل و اینکه اله و بله و جیمبله :31:
اصلا از بحث گالکسی اس 2 خارج شده بود:31:
در هر حال من ازشون قول گرفتم که اخر خرداد این گوشی اماده باشه واسه فروش حالا ببینیم و تعریف کنیم با این خودشیرینی که میکردن چیکار میکنن تو این خرداد:13:
من که دیگه صبر و تحمل ندارم:19:
با ارزوی موفقیت برای همه بچه های خوب این فوروم:11:
نقل قول:
دوست عزیز مایکروتل سرش با تهش پنالتی میزنه اصلا تو ایران هیچ کس کار تخصصی خودش رو بلد نیست
نکسوز اس آی 9023 رو که صفحه اش s-lcd هست تو سایت مایکروتل زده super amoled این از مایکروتل
بعد هم باید منتظر کی باشیم تا گوشی رو بیاره خدایا مردیم از ...........................
توی متن خود slashgear که review اصلی از اونجاست گفته که صفحه ی sensation سفید را بهتر نشون میده که احتمالا به خاطر رزولوشن بالاش هست.علاوه بر این توی وبگردی به علت همین رزولوشن متن بهتر دیده میشه و بدون زوم هم میشه خوند مطالب را.کاری هم به نور صفحه و خاموش یا روشن بودن نداره احتمالا.نقل قول:
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
بچه ها توی کیش وضعیت گوشی موبایل چه طوریه؟ زودتر میاد/ جایی را میشناسید داشته باشه؟