2.5 ماهی هست اومده برای X360 و PS3.نقل قول:
Printable View
2.5 ماهی هست اومده برای X360 و PS3.نقل قول:
منظورم pc بود
برای pc کی میاد؟
فعلا خبری در دست نیست.نقل قول:
شاید بیاد یا شایدم نیاد.
معلوم نیست.
چندجور حرف میزنی بالاخره آمادست یا میاد؟:20:نقل قول:
اصولا اينجور بازيها را با كنسول بهتر ميشه انجام داد....
pc فقط بازيهاي اول شخص
بابا فعلا هیچ خبری برای pc تائید نشده.نقل قول:
این یعنی اینکه فعلا کشک.
دوست عزیز خواهشا لطف کنید تا وقتی کارمند یک شرکت نیستید، خبر ندید. الانم آمادس؟منبع حرف شما چیه؟ لطفا استدلالتون درست باشه.نقل قول:
استدلال همه هم اینه که چون تمامی GTAـهایی که R* North ساخته(نه R* Leeds) برای پی سی هم بعد از مدتی اومده پس احتمال 90% که برای پیسی این بازی پورت خواهد شد.
به نظر من که PC جون میده واسه سوم شخص. Assassin's Creed رو اصلا نمیشه با ps2 بازی کرد.نقل قول:
اصولا اينجور بازيها را با كنسول بهتر ميشه انجام داد....
pc فقط بازيهاي اول شخص
نه کی گفته ؟نقل قول:
بابا فعلا هیچ خبری برای pc تائید نشده.
این یعنی اینکه فعلا کشک.
بهترین منبع سایت اصلیه دوست من. برو سایت اصلی سایت راک استار و بپرس.نقل قول:
دوست عزیز خواهشا لطف کنید تا وقتی کارمند یک شرکت نیستید، خبر ندید. الانم آمادس؟منبع حرف شما چیه؟ لطفا استدلالتون درست باشه.
استدلال همه هم اینه که چون تمامی GTAـهایی که R* North ساخته(نه R* Leeds) برای پی سی هم بعد از مدتی اومده پس احتمال 90% که برای پیسی این بازی پورت خواهد شد.
من این جور خبرها رو از یکی از آشنا هام میگیرم که خودش مغازه ی سیدی فروشی داره و مخ کامپیوتر و دائما آبدیته و تا الانش هر حرفی بهم زده درست بوده ... تازه هیچ دلیلی نیست که همچین بازی که صد در صد جز پر فروش ترین بازی های دنیاست برای پی سی نیاد. در ضمن منبع معتبر تری که خودم از روش خوندم و حرف آشنامون نبود سایت گیم اسپات هست که توی آنین یکی از عضو های اون جا خوندم و گفت که برای پی سی میاد و فعلا سیستمی که برای این نسخه حدس زدن که برای بازی کردن نیازه دو و نیم گیگ رم و کارت گرافیک بالای 8000 و 75 گیگ فضای خالی دیسکه.
سایت خبری داریم تا سایت خبری. احتمالا رفتید توی سایتهای شایعه پراکن یک چیزی دید.نقل قول:
بهترین منبع سایت اصلیه دوست من. برو سایت اصلی سایت راک استار و بپرس.
من این جور خبرها رو از یکی از آشنا هام میگیرم که خودش مغازه ی سیدی فروشی داره و مخ کامپیوتر و دائما آبدیته و تا الانش هر حرفی بهم زده درست بوده ... تازه هیچ دلیلی نیست که همچین بازی که صد در صد جز پر فروش ترین بازی های دنیاست برای پی سی نیاد. در ضمن منبع معتبر تری که خودم از روش خوندم و حرف آشنامون نبود سایت گیم اسپات هست که توی آنین یکی از عضو های اون جا خوندم و گفت که برای پی سی میاد و فعلا سیستمی که برای این نسخه حدس زدن که برای بازی کردن نیازه دو و نیم گیگ رم و کارت گرافیک بالای 8000 و 75 گیگ فضای خالی دیسکه.
برید توی سایتهای زیر، اثری از GTA IV برای پی سی میبینید؟ در خبرهای رسمی البته نه Rumor.
کد:www.eurogamer.net
کد:www.gamespot.com
کد:www.ign.com
کد:www.gameindustry.com
در ضمن اون دوست شما احتمالا زیادی علاقه به اینجور حرفها داره. بازی حجمش 7.5-7.8 گیگی بیشتر نیست. 75 گیگ!کد:www.1up.com
2گیگ و حتی 3 گیگ رم هست ولی 2.5 من نشنیدم:13:نقل قول:
چه خبره 75 گیگابایت گفتن بازی نسل سوم دیگه نه اقدر:18:
من چیز زیادی نمیدونم ولی این چیزی که شما گفتین محاله:41:
دوستان نظری در مورد سیستم مورد نیازی که معرفی شده ندارن؟؟؟؟؟