از اینجور صحبتها توی بازی زیاد میشه. مثل هر دو قسمت قبل دیالوگهای جالب توی بازی زیاده. الان اسپویل میشه اگر بگم بعضی هاشو اما کم کم که برید جلو متوجه میشید :46:نقل قول:
Printable View
از اینجور صحبتها توی بازی زیاد میشه. مثل هر دو قسمت قبل دیالوگهای جالب توی بازی زیاده. الان اسپویل میشه اگر بگم بعضی هاشو اما کم کم که برید جلو متوجه میشید :46:نقل قول:
نقل قول:
من کلاسم Vanguard ـه
یک Phalanax pistol دارم + یک شاتگان که تازه پیدا کردم ؛ Weight هم روی +200% ـه
@ محمدرضا :
power Bonus هایی که تا الان برات فعال شده رو بنویس ( تو اسپویلر )
مال من همشون اول بازی رفت
----------------
Mass Effect 3 N7 DLC Unlocker
هم اومد که همه اسلحه ها و زره های نسخه پیش فروش و کالکتور ادیشن رو فعال میکنه
در تایپک زیر قرار گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته ای در مورد DLC Unlocker بگم که وقتی اون فایل رو در پوشه مورد نظر میریزین قبلش یه بک آپ ازش بگیرین و یه جای دیگه قرار بدین بعد که وارد بازی شدین F12 بزنین و بازی رو سیو کنین و از بازی بیرون بیاین و برین اون فایلی رو که جایگزین کرده بودید پاک کنید و فایلی اصلی رو جایگزین کنید ( فایل اصلی با عنوان Original تو خود DLC هم هست ) ...این کار برای اینه که شما هر موقه F12 بزنین خشاب هاتون پر میشه و به نوعی Cheat به حساب میاد که با جایگزین کردن اون فایل اصلی دیگه این قابلیت غیر فعال میشه در حالی که DLC ها به بازیتون اضافه شده . :20:
فقط اون سگ رباتیک که تو نسخه های Deluxe هست اضافه نشده که اونم اگه بتونن یه جوری به عنوان DLC قرارش بدن عالی میشه:10:
این کار برای اسلحه ها جواب میده ولی Armor ها از بین میرهنقل قول:
یه مطلب گیم اسپات نوشته به نام اینکه چرا از مس افکت 3 متنفرید که یکی از نویسنده های اون به بررسی این موضوع پرداخته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این که امتیاز یوزرهای سایت های مختلف از جمله گیم اسپات نسبت به میانگین امتیاز منتقد ها نسبتا پایینتره هم به همین موارد که توی این مطلب اشاره شده ربط داره
توی این تاپیک هم توی بعضی پستا از بازی هایی انتقاد هایی شده بود که فکر کنم بعد از اینکه بازی رو تموم کردیم بتونیم یه جمع بندی کلی کنیم که در اون سطحی که فکر می کردیم بوده یا نه....
+
براساس یکی از خبرهای گیم اسپات هم ظاهرا بازی فعلا بیش از 3.5 میلیون نسخه فروخته
+
میانگین امتیاز بازی هم دوباره برای 360 همون 94 شد که البته برای نسخه های دیگه حتی تا 91 هم رسیده!
که احتمال داره یکمی پایینتر هم بیاد و کلا نسبت به شماره قبلی پایینتره
من همین الان دارم این بازی رو نصب می کنم میخواستم بدونم اگه 1 و 2 شو بازی نکرده باشم بازم داستانو میفهمم یا نه؟
متوجه میشید اما اگر اونارو بازی کرده باشید بهتره. در ضمن میتونید 2 رو نصب کنید و روی اون dlc genesis رو نصب کنید. اینطوری هم داستان 1 رو می فهمید هم 2 رو بازی می کنید. در کل ضرر نداره بازی کردن تمام نسخه ها. :46:نقل قول:
dlc genesis چیه؟نقل قول:
متوجه میشید اما اگر اونارو بازی کرده باشید بهتره. در ضمن میتونید 2 رو نصب کنید و روی اون dlc genesis رو نصب کنید
هر چقدر جلوتر میرم بازی قشنگتر میشه ....
اولش متنفر بودم....!
یه سئوال :
چرا جکیوار رو نمیشه واسه ماموریت برداشت ؟
یکی از بخش های اضافه مس افکت 2 هست که در ابتدای بازی کل مس افکت 1 رو برات توضیح میدهنقل قول:
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
دقیق متوجه نشدم منظورت کیه. جکیوار؟ فکر کنم اشتباه تایپ کردی. شاید منظورت پروتئان خودمون جاویک هست :دی اونو بعد از یکی دو مرحله که از زمان اومدنش گذشت میتونی انتخاب کنینقل قول: